Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 19.2.2015 22:29:21
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: serpica Chupa ne slusaj nista i opusti se,stize pozerka sutra oko 12h serpice iz tvojih usta u Božje uši! Ma tanki zidovi sve se čuje. Još ja drugaricu nazovem da vidim kako je i čujem tu ženu. A još mi ta drugarica ima ujutru CR zakazan. Mogu mislit kako je njoj...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 19.2.2015 22:34:56
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Kaže mi ona da sa tom ženom gore nešto nije kako treba, ni sa djetetom. Prestravila sam se sad. Gore lupaju svi nešto trče Nema gore od prica iz bolnica! Svasta vidis i cujes! Sta moze da bude naopako sa zenom i detetom? Nego ti dobro stiskas noge da ne izadje
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 19.2.2015 22:48:28
|
|
|
|
choopa choops
|
Ta se porodila. A još vrišti. Kaže mi drugarica da se porodila u 8 mjesecu, a nije nigdje vodila trudnoću do sad...I da je udarala babice i nije im dala da joj priđu. Ajde malo mi je lakše, ali moram priznat da sam se preznojila od straha kad sam je čula!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 19.2.2015 22:49:51
|
|
|
|
serpica
|
Laku noc drugarice P.S. Chupa ujutru operi kosu i prosetaj malo i eto nam devojke
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 19.2.2015 22:51:39
|
|
|
|
choopa choops
|
Ma kakvo pranje kose! Poslije ove avanture noćas, ošišaću se na ćelavo, samo da mi ne krene porođaj dok ne zaboravim tu od večeras
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 19.2.2015 22:52:56
|
|
|
|
jabudic
|
Cupo, idi u persun, i mene trema uhvatila, a poradjam se za 5 mjeseci to neka Rosa Salvahe, tj divljakusa u sumi uhvacena?
< Poruku je uredio jabudic -- 19.2.2015 22:54:43 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 19.2.2015 22:54:35
|
|
|
|
Klarita
|
Choopo, brate, idi joj opali dva tri samara operi kosu, isfeniraj se lagano, jutro je jos malo...drzim palceve...a ti se stiskaj
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 19.2.2015 23:00:01
|
|
|
|
choopa choops
|
Tebra us*ala sam se od straha! Nemam pojma, valjda je sve uredu sa bebom. Ona je kažu dobro, sad je šiju. Ne smijem ni da zovem prijateljicu više jer neću da je čujem kako urliče. Kaže mi prijateljica da je ona jadna prestravljena gore sama...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 19.2.2015 23:10:21
|
|
|
|
choopa choops
|
Pričajte nešto! Bilo šta! Kako ste? Kakvo je vrijeme kod vas? Šta su najavili za sutra...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 19.2.2015 23:11:20
|
|
|
|
dunja RR
|
Čuuuuupooo, pa ti si blizu, navijam i mislim na tebe! I nadam se da će sve biti ok sa matičnim ćelijama, jer znam koliko se to želela.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 19.2.2015 23:13:51
|
|
|
|
Snelle
|
Ma vidi Choope, još si tu, bitango jedna?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 19.2.2015 23:15:14
|
|
|
|
choopa choops
|
Evo ne znam dunja ni sama Krenu mi bolovi, pa stanu, pa hoće, neće, jeste, nije. Neizvjesno do samog finiša Biće valjda, mada mi je sad najbitnije da se nas dvije "zdravo rastavimo" a za ostalo kako bude...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 19.2.2015 23:16:39
|
|
|
|
choopa choops
|
Tu sam Snelko Držim sve četiri u vis i ne dam se
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 19.2.2015 23:19:08
|
|
|
|
Snelle
|
Eto tebe u 38-oj nedelji! Rekoh ti ja Svratiću sutra na temu da vidim ima li šta novo, mada ako je verovati mojim vidovnjačkim sposobnostima nećeš ti pre subote
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 19.2.2015 23:25:37
|
|
|
|
jovicaa
|
i ja nekako imam osecaj da ce sacekati beba jos koji dan...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 19.2.2015 23:28:55
|
|
|
|
jabudic
|
Beba ceka moj rodjendan u subotu, jer ja ipak znam najbolje
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 19.2.2015 23:42:30
|
|
|
|
*boka*
|
Hej mamuske moje drage Tek sad sam sela malo za komp da vam se javnem, pa da legam. U strasnoj sam guzvi s poslom, zato me nema. Ne znam ni sta se ovde desava, kakve ste mi, da li ste jos sve na broju 2u1 ili se neka pobebila, sad cu da vidim Ja sam danas bila na EUZ kod Zivanica, sve je sa bebom u najboljem okeju, svi organi detaljno pregledani, bebus je porastao, sad ima oko 300gr. Jako je stidljiv, stalno se krije, pregled je trajao vise od pola sata jer se nije namestio kako treba, pa sam opet ustajala da setam, da piskim, da pojedem nesto slatko da ga razbudimo i na kraju je pomoglo jedino drmusanje stomaka Sve u svemu, vazno je da je na kraju Dr uspeo da pregleda sve sto je trebalo i da je sve u redu. Bata smo definitivno i mnogo smo sladak bata, Sad cu postaviti slicice u temi UZ. Kako ste mi? Jabude bese li ti na 4D, nisam stigla da vidim? Chipsy ti se drzis? Jesu te pustili kuci? Sherpi kako si ti? Ostale mame?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 20.2.2015 0:04:48
|
|
|
|
srculence25
|
Dobro vece drage Ceo dan smo imali nekog drustva i bas sam crkla vise nisam ni za sta osim za lezanje Cupo prosla ponoc peci noge moze da krene Pa ta bas neka iz prasume kad nigde nije vodila trudnocu,Cupo tebi trebaju cepovi za usi.Mogu da zamislim kako je urlikala kad si je ti cula kroz zid. Jel i kod mene treba da ispadne tako bas kao cep ili samo tako ce da curka?sad mi je u vidu belog sekreta nema sukrvice bubi videcemo ,volela bih da bude za vikend mada ce mi nedostajati ovi udarci u stomaku a opet beba jaw jedva cekam. Nego kupila sam odelce za iznosenje i sad mislim jel treba da kupim hulahopke za ispod pantalonica?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 20.2.2015 0:28:18
|
|
|
|
choopa choops
|
Bile su mi Dr i babica, kažu da ih je baš namučila. Izudaral doktorku, psovala ih, nije im dala da joj priđu. Došla sa temperaturom 39, infekcijom, puknutim vodenjakom sa mužem i malim djetetom. U zadnji momenat. Kaže dr bebu su poslali za PG jer je nedonošče, ali da misli da će sve bit dobro. Ajde, samo kad je bea dobro, a nju magaricu treba dobro istuć! Sve nas je na noge digla. Cijelo odjeljenje. Kaže jedna što tu leži od početkka trudnoće da to nije doživjela do sada... Boko bravo za EUZ i malenoga batu srculence meni je sa ćerkom tako curio dva dana, a sad baš mini pampur I ja sam (Tj. muž po mojim instrukcijama) kupila odjelce bez stopica, ali smo pripremili samo čarapice, ne hulahopke...Ionako će bit zamotana u ćebe :)))
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 20.2.2015 0:37:25
|
|
|
|
srculence25
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops I ja sam (Tj. muž po mojim instrukcijama) kupila odjelce bez stopica, ali smo pripremili samo čarapice, ne hulahopke...Ionako će bit zamotana u ćebe :))) Cupo a donji deo sam kupila sa stopicama mada mi se vise svidelo odelce neko bez stopica samo kaze prodavacica da bez stopica nije kao za novorodjence. I ja je poslusala sta ja znam nisam tako upucena a vidis mogla sam onda ono sto mi je bilo lepse bez stopice. A bas mi se svidelo to bez stopica kao set zeka iz jednog dela gore kao benkica pa nasivene teksas pantalnoice na tregere sa miki mausom. Da dobro je da je bebica ok a nju
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 20.2.2015 0:41:29
|
|
|
|
choopa choops
|
Pa ono u suštini i nije za bebice, ali pošto ja ne stigoh da sama biram, a od ovoga jedino imadoh sliku, nadam se da će valjat...Mada čini mi se da že bit preveliko s obzirom i na to da će se rodit ranije, ali šta ću sad. Kad izađem ću joj kupit sama, sad mi je ovo jedino rješenje...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 20.2.2015 0:46:01
|
|
|
|
srculence25
|
a ja se bojim da ce ovo biti malo Cupo bolje da ljulja nego da zulja sta ima veze kupices ti posle vec
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 20.2.2015 0:46:11
|
|
|
|
Azra_
|
Trudnjače, imam pitanjce... Sestra mi je u 7.mesecu i ima užasne tegobe sa kiselinom. To ide do povraćanja i gušenja. Nije joj prva trudnoća, ali eto, ne zna da li sme da popije povremeno razmućenu sodu bikabonu sa vodom???
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 20.2.2015 0:49:07
|
|
|
|
choopa choops
|
Srculence koju si veličinu uzela? jOJ aZRA JA NE ZNAM. jA SAD MUKU MUČIM SA KISELINOM ali meni je to zato jer ležeći jedem. Ja sam čitala da treba pojest par zrna pirinča, da to pomaže...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 20.2.2015 0:52:53
|
|
|
|
choopa choops
|
Gledaj ovdje Kiselina
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?