|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mobilni telefoni
28.11.2014 11:24:07   
soni
Pa kao i kod svih androida uglavnom punim svaki dan

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 526
28.11.2014 11:27:38   
emicaa
Zaova ima neki sony sa pojačanom baterijom i drži po dva,nekad i tri dana ako ga ne koristi previše ali meni samsung opet nešto draži.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 527
28.11.2014 17:54:17   
soni
pa meni je net uvek ukljucen...to vuce puno..i slusam radio na poslu

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 528
28.11.2014 21:44:14   
gagana83
Ja od skoro imam Nokia Lumia 925 i prezadovoljna sam.
Inace nisam nikad bila fan Android telefona, a sad kad sam uzela Windows Phone definitivno se necu vracati na Android.
Mnogo brze radi,ne brlja, ne koci, kamera je fenomenalna ali ono sto je mene najvise odusevilo je sto kroz meni i imenik ne mora da se skroluje vec samo ukucas pocetno slovo aplikacije ili imena i tu si.
Muz takodje ima Nokiu Lumia, samo 630 takodje je zadovoljan.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 529
29.11.2014 9:08:27   
soni
I ja sam se dvoumila..nokia mi super i uvek sam i imala nokie

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 530
29.11.2014 9:25:17   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: emicaa

Zaova ima neki sony sa pojačanom baterijom i drži po dva,nekad i tri dana ako ga ne koristi previše ali meni samsung opet nešto draži.

Ja polako otpisujem Sony iz buduće upotrebe.
Mnogo su pobrljavili i stalno neki problem. Net mi je stalno uključen, što wifi što prenos podataka. Baterija drži jedan dan, zavisi doduše koliko igram igrice user posted image

Gago, pa ni ja ne skrolam po imeniku, početno slovo ili sa strane imam abecedu. Meni generalno android uopšte ne smeta. Sad samo ne znam koji će biti sledeći.
Otpisala sam Motorolu posle V3 verzije. Ne znam na kom OS su sada. Da li su zadržali Win ili su prešli i oni na Android. Mada oni imaju obično više modela i više OS. Svojevrmeeno mi s sviđala jedna koja je imala Symbian, dok su svi drugi imali ili Win ili onaj fabrički njihov.
Nokiu nikad nisam imala i neći nikad sigurno.
Samsung mi je bio ranije komplikovan zbog poruka i sl, ali sad mm ima samsunga i vidim da je zadovoljan.
LG je bio ok... Videćemo, od novog telefona ima minimum godinu i po (toliko još traje ovaj ugovor)

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 531
26.12.2014 19:30:25   
Anck Su Nmaun
Ja obozavam samsung ..bilo koji Galaksi user posted image samo ih menjam , eto sad sam rezervisala S4 ali lupam glavu dal Beli ili Crni .... Sta vi misliteee user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 532
26.12.2014 19:35:47   
Ana RR
Beli, naravno user posted image

Ja trenutno imam Moto G second generation i baš sam zadovoljna. Mm hoće da proda njegov Samsung i da uzme moju motorolu a meni da kupi Galaxy S5.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 533
26.12.2014 19:46:02   
Anck Su Nmaun
Svi su mi uvek bili crni, i sad mi rezervisan beli a za crni moram da cekam.. a nemogu!!

Sutra idem po njega alalalallala user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 534
26.12.2014 20:05:28   
Maraj
Beli. Mada ako ces masku kupovati moze biti u raznim bojama

Direktna veza do poruke: 535
26.12.2014 20:23:13   
Anck Su Nmaun
Futrolu obavezno, bas ga dosta koristim i vuce se po tasni po dzepovima tako da ce biti ona na preklop.
Tako da vidim da mi je sve jedno koja je boja user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 536
26.12.2014 21:53:01   
isidora88
ja sam kupila samsung note 3 pre neki dan, crni, beli mi se ne svidja, odusevljena samuser posted image
mm je uzeo samsung neo, i taj je super telefon.
ja sam uzela neku masku na preglom sa magnetnom kopcom, one bez kopce me nerviraju jer klaparajuuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 537
27.12.2014 0:15:10   
Bibilib
Ja sam dobila od muza za rodjendan Samsung galax mini ali ovih dana me nesto zezao i sad je kod majstora.... Ne mogu bez njega...user posted image user posted image

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 538
8.1.2015 9:19:24   
emicaa
Ja uzela Sony xpera compact z3 i za sad sam prezadovoljna najviše baterijom,stalno nešto čaprkam po njemu i baterija izdrži dan i po,e sad čekam da se izigram pa da vidim koliko traje kad ga normalno koristim.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 539
4.2.2015 17:28:03   
Figaro88
Jos malo mi istice ugovor u Telenoru,a nemam pojma koji bi mob uzela.Svideo mi se LGl65 ali ne znam nikog ko ga ima i ne znam kakav jeuser posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 540
17.2.2015 12:25:40   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Figaro88

Jos malo mi istice ugovor u Telenoru,a nemam pojma koji bi mob uzela.Svideo mi se LGl65 ali ne znam nikog ko ga ima i ne znam kakav jeuser posted image

i ja bih danas da posaljem muza da mi uzme, i sada gledam po netu, npr isto taj LG mi se svidja...
meni je najbitniji internet jer do kompa i ne dolazim user posted image

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 541
17.2.2015 12:36:50   
jabudic
Ja sam imala jednom LG, bio mi je sasvim korektan, baš sam bila zadovoljna. Posle ga je koristio moj brat, ne znam gdje je sad. Obično su svi skeptični kad čuju LG, ali je meni ovaj bio skroz OK.

Sad koristim Samsung S5, on se ne može porediti ni sa čim što sam ranije koristila, prebrz procesor 2,4GH , display jasan, kamera 16MP, jednostavno može zamjeniti komp.
Redovno radim sa njega, mejlovi su skroz čitljivi i uopšte nemam utisak da sam na tel.

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 542
17.2.2015 12:39:34   
mamin mish
Ja sam pre per meseci u VIP-u uzela lg l80 i prezadovoljna sam narocito sto se tice neta posto do kompa ni ja ne stizem
a dosad me nijedan lg nije izneverio a ovo mi je 4.

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

Direktna veza do poruke: 543
17.2.2015 13:21:50   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: bubulence

IZVORNA PORUKA: Figaro88

i ja bih danas da posaljem muza da mi uzme, i sada gledam po netu, npr isto taj LG mi se svidja...
meni je najbitniji internet jer do kompa i ne dolazim user posted image

LGl65

ako je to ovo što ja gledam sad - šta će vam dual sim mob? imate po dve kartice?

drugo - meni bio spor (dual core 1,2ghz)

KLIK jel taj?

I flunked anger management! }:->

Direktna veza do poruke: 544
17.2.2015 13:31:08   
bubulence
ih Trco kao da ja znam sve to da desifrujem user posted image .
inace sam i ja ljubitelj samsunga ali sada nema nista normalno za neke normalne pare a da dam 200e za tel pod ugovorom nema sanse!
p.s. a rekla sam da necu uzimati tel na ugovor...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 545
17.2.2015 13:36:48   
jabudic
Jeste Bubi, taj ti je LG dual sim. Ja sam koristila Alcatel Dual sim dok sam držala poslovnu i privatnu karticu u jednom tel, baš mi je brzo trošio bateriju. Posle nekog vremena sam ih razdvojila.

< Poruku je uredio jabudic -- 17.2.2015 13:39:23 >

Direktna veza do poruke: 546
17.2.2015 13:41:24   
bubulence
pih, znaci otpada ...
ina i neki alcatel sto mi se dopao na izgled ali mi oni nisu simpaticni kao marka... na kraju cu poslati mm da uzme bilo sta...

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 547
17.2.2015 14:17:52   
mamin mish
Bubi nibi da ti dajem laznu nadu ali u telenoru u specifikaciji ne pise da je dual sim.

Trco na tom sajtu je i moj lg l80 dual sim a moj nije.

< Poruku je uredio mamin mish -- 17.2.2015 14:19:11 >

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

Direktna veza do poruke: 548
17.2.2015 14:30:44   
emicaa
Već sam pisala da imam soni i preporučujem ga i vama,baterija mu bude po tri dana,kamera 18mp,ja sam prezadovoljna samo ne znam koliko tu košta.

(odgovor članu mamin mish)
Direktna veza do poruke: 549
17.2.2015 15:32:16   
bubulence
e otisao mm pa sta mi uzme... sigurno se razume bolje nego ja...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

kolika razlika medgu dece je najbolja?
magde

2 (53%)

4 (39%)

6 (8%)

Ukupan broj glasova: 177

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here