|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mobilni telefoni
17.2.2015 17:35:13   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: emicaa

Već sam pisala da imam soni i preporučujem ga i vama,baterija mu bude po tri dana,kamera 18mp,ja sam prezadovoljna samo ne znam koliko tu košta.

Emice koji sony ti drži tri dana bateriju???
Ja sam malo razočarana u sony, pojma nemam koji će sledeći biti

Bubi, javi šta si dobilauser posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 551
17.2.2015 17:43:24   
emicaa
Sony xperia compact 3

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 552
17.2.2015 18:17:46   
choopa choops
Ja imam Samsung dual sim, i ne troši mi se brže baterija. Mada ja godinama već imam dual sim telefone, valjda otkad su se pojavili na tržištu, sad se ne bih mogla navić na obični :))))

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 553
18.2.2015 8:36:48   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: emicaa

Sony xperia compact 3

Super onda, moj jedva dan izdrži. ali i igram igrice i drndam net sada, tako da me ni ne čudi. Svakako sledeći neće biti Sony. Nekada je soni imao odlične kamere i optiku, ovaj sad kao ima kameru od 20 megapiksela, ali slike uopšte nisu ok.
Brzina je ok - 4 jezgra po 2.2 ghz, ali kamera očaj živi. I ima problema sa kalendarom - mah... Definitivno drugi uzimam kad dođe vreme. Sony je odsvirao svoj ekod mene

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 554
18.2.2015 8:48:20   
bubulence
neki alcatel mi je uzeo, beli, jako je lep, svasta ima... a ne razumem se da vam kazem dalje user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 555
18.2.2015 9:11:55   
jabudic

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Ja imam Samsung dual sim, i ne troši mi se brže baterija. Mada ja godinama već imam dual sim telefone, valjda otkad su se pojavili na tržištu, sad se ne bih mogla navić na obični :))))

Čupo, pa je li koristiš 2 kartice?
Meni je on OK za poslovne ljude, da ne nosaju torbu telefona, taj koji sam koristila mi je bio OK, ali ja u sezoni imam po milion poziva dnevno i kad odem kući klijnti me zovu izgubili se, te mijenjaj hotel, itd, pa mi za privatne svrhe nije dolazio na red, tj dok završim poslove ostadoh bez baterije. Pa se sad i ja nosam sa 2 telefona, kao uostalom 90% Crnogoraca user posted image

A kod ovog sad Samsunga mi baterija odlično drži za jedan tako jak telefon, čak ima ona opcija ušteda baterije, pa da napraviš crno bijeli display kad is baš u krizi. Baterija je najbitnija. I kamera. I brzina user posted image

Bubi, čestitam! Imala sam ja prije S5 Alcatel dual sim, koristila sam ga skoro 2g, samo sam imala problem sa baterijom, to je ovo što napisah gore, i često mi se kvario onaj konektor za punjenje. Sad je to Nemanjin tel za igrice, ali je živ i dalje.

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 556
18.2.2015 12:06:39   
mama krava
Samsung Galaxy Grand Neo ili Samsung Galaxy Grand Neo VEuser posted image

Da li neko može da mi da neki savet/iskustvo?

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 557
18.2.2015 12:15:33   
jabudic
Nisam čula za ovaj drugi? user posted image

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 558
18.2.2015 12:18:20   
bubulence
https://www.telenor.rs/sr/Privatni-korisnici/webshop/Mobilni-telefoni/Alcatel/OneTouch_Idol_2_mini
ovaj mi je uzeo

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 559
18.2.2015 12:20:45   
mama krava

IZVORNA PORUKA: jabudic

Nisam čula za ovaj drugi? user posted image

A kakv je ovaj prvi, ako imaš iskustva?

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 560
18.2.2015 12:24:35   
jabudic
Po ovome: KLIK izgleda korektno.
Ništa sad woow, ali mislim da će te fino služiti. Svaki Samsung je dobar. Kamera nije neka, ali je plus što ima blic.

Bubi, ne radi link. ALi znam koji je, fin je!

Evo vam i poredjenje, Bubi tvoj je malo bolji user posted image KLIK

< Poruku je uredio jabudic -- 18.2.2015 12:28:16 >

Direktna veza do poruke: 561
18.2.2015 12:39:43   
mama krava
Hvala, jabudić!

A vidi ovde uporedno ova dva, pa I kaži šta misliš, jer meni su sve to španska selauser posted image

samsung

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 562
18.2.2015 13:13:17   
choopa choops
Jabudicu da, imam dva broja već godinama u jednom telefonu. Mada ova Samsung sto sad imam i nije za neku preporuku, star je, ali meni telefon služi samo za razgovore, ponekad odem na internet, ali me mrzi da kuckam. Koristiću ga dok ne crkne kao i sve telefone do sada user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

Direktna veza do poruke: 563
18.2.2015 13:13:37   
Modessty
imala sam Alcatel One Touch i ja i kolega. I oboje smo bili nezadovoljni telefonima.

Sad imam Lenovo A516. generalno sam zadovoljna telefonom. Moj muž ima Lenovo A536 i njegov je mnogo bolji.

Gledajte samo da telefon ima što više RAM memorije i što manje programa instaliranih na samom telefonu. Doduše kad uzimaš preko nekog od operatera, to je nemoguće izbeći.

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

Direktna veza do poruke: 564
18.2.2015 14:10:25   
jabudic
Mama krava, pa to je isti onaj koji sam ti gore stavila?

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 565
18.2.2015 15:28:37   
mama krava
e, sad videh I ja, a kao kopirala sam link sa uporednim pregledom oba telefona...user posted image

I nece da mi lepo kopira link gde su oba ova Samsunga...bzv

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 566
18.2.2015 15:46:47   
mama krava

IZVORNA PORUKA: jabudic

Mama krava, pa to je isti onaj koji sam ti gore stavila?

E, evo ga... neo ve

Ajde, baci pogled kad budes u mogućnosti...hvala

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 567
18.2.2015 16:45:27   
gagana83

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

imala sam Alcatel One Touch i ja i kolega. I oboje smo bili nezadovoljni telefonima.

Sad imam Lenovo A516. generalno sam zadovoljna telefonom. Moj muž ima Lenovo A536 i njegov je mnogo bolji.

Gledajte samo da telefon ima što više RAM memorije i što manje programa instaliranih na samom telefonu. Doduše kad uzimaš preko nekog od operatera, to je nemoguće izbeći.

Nema gorih telefona od Alcatela, ja sam jedva cekala da ga se resim.
Ja sam prezadovoljna svojim telefonom - Nokia Lumia 925 WP

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 568
19.2.2015 7:55:27   
lanajelena
I ja sam moj alcatel uvalila mm,nekako kod njega mnogo bolje radi nego kod mene,on ima dnevno preko 100 poziva i 100 poruka ne znam kako do sada vec nije crkao,inace ja sam odmah prvi mesec sa njim prijavila kvar,gubio je mrezu non stop,sad imam Galaxy core i ok je ne ptrepavam ga sa svim i svacim i za sada sljaka

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 569
19.2.2015 9:57:21   
Anoniman
I ja imam Samsung galaxy core, i odlican je , suepr mu je i kamera, i prednja i zadnja

(odgovor članu lanajelena)
  Direktna veza do poruke: 570
19.2.2015 10:11:18   
Modessty

IZVORNA PORUKA: gagana83
Nema gorih telefona od Alcatela, ja sam jedva cekala da ga se resim.
Ja sam prezadovoljna svojim telefonom - Nokia Lumia 925 WP

Jesi ga uzela preko nekog paketa ili si ga ovako kupila?
Šta od opreme ide uz njega?

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 571
19.2.2015 14:46:30   
Figaro88

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR
ako je to ovo što ja gledam sad - šta će vam dual sim mob? imate po dve kartice?

drugo - meni bio spor (dual core 1,2ghz)

KLIK jel taj?

Pa zavisi sta ko radi na mobilnom.Ja ne koristim internet,retko,npr da udjem da iscitam novine ili tako nesto dok se ilezavam u krevetu ujutruuser posted image Fejsbuk i slicno nemam instalirano,igrice isto,jedino sto citam knjige.Bitna mi je baterija,kamera onako,i to bi bilo touser posted image Ovaj moj sada je alkatel i mrzim ga,blokira,gasi se,ponekad mi pobrljavi pa mi ista poruka stize po deset putauser posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 572
4.3.2015 9:57:34   
mama krava
http://www.telenor.rs/sr/Privatni-korisnici/webshop/Mobilni-telefoni/LG/Optimus_L7_II

Da li neko ima inpresije o ovom LG Optimus L7 II?

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 573
4.3.2015 10:03:13   
Modessty
ja imam sa dve kartice jer mi je jedna poslovna a druga privatna.

Alcatel sam imala i ja i užasan je! Imala sam ona One touch. Katastrofa od telefona!

Direktna veza do poruke: 574
4.3.2015 10:03:49   
Modessty
koliko vidim samo ja ovde ne volim LG i Samsung telefone user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

ime za devojčicu
Gejsha

imamo još samo par dana do rođenja bebe a nikako da se odlučimo:

Anja (29%)

Tara (29%)

Kalina (23%)

Daria (18%)

Ukupan broj glasova: 328

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here