|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mobilni telefoni
20.9.2015 8:41:55   
choopa choops
Hmmmm a kažu da je kamera na ovoj Nokiji bolja nego na drugim telefonima user posted image
A grrrrr nemam pojma.... Brz pretraživač mi i treba. Ja sam u stanju da razlupam tehniku kad je spora ili kad me nervira user posted image zato me malo brine taj prelazak na novo...Da ovo da ti ne stiže ikonica za Viber sam čitala, tj da i inače nemaju notifikacije. Ali opet to mi je OK, čak mi se i dopada. najviše me nerviralo kad se ukačim na internet a tel mi poludi od notifikacija. Ja to isključim gdje može.
A taman sam se bila primila sinoć da je uzimama sto posto,sad sam se opet pokolebala user posted image

Što se tiče cijene, ja ne nbi dala za tel više od 300e nema te sile, ne zato što nemam, nego iz principa user posted image

< Poruku je uredio choopa choops -- 20.9.2015 8:42:54 >

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 601
20.9.2015 8:44:15   
Trcosava
Von, uzimaš preko ugovora? Ako da, preko koga? Vip, Telekom, Telenor?

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 602
20.9.2015 8:48:31   
vonavoj
Preko telenora..imala bi pretplatu 1050,i 790za telefon dve godine..za lg..a za samsung 910din..valjda..

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 603
20.9.2015 8:56:01   
choopa choops
Kod nas se nikakko ne isplati uzet tel preko ugovora. Ja nikad nisam tako kupila. Izađe skuplja pita nego tepsija user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 604
20.9.2015 8:56:18   
Trcosava
Bezveze, ništa pametno nema za neke normlne pare user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 605
20.9.2015 8:59:21   
vonavoj
Nista dobro za male pare..a da odjednom dam 170e..nemamuser posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 606
20.9.2015 11:43:59   
dijana1*
Von a samsung A5 cini mi se da je tako. On je isto super a dosta jeftiniji.
Od kada sam presla na android koristila sam S2, S3, S5 i sada S6. Jednostavno extra mi je tel i necu da eksperimentisem. Uvek u svom tel imam za ucesce.

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 607
20.9.2015 12:07:40   
adulence
Von i ja sam moj samsung uzela preko telenora 910 mi je tel rata,a na pretplatu sam dobila 30% jel si to videla?

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 608
20.9.2015 12:24:25   
vonavoj
Da,da..napisah gore. Videcu,sad si me pokolebala.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 609
20.9.2015 12:38:06   
adulence
Iskreno meni je mnogo bolje iskustvo sa samsungom,kazem ti pre ovog samsunga sam imala lg i razocarala sam se....a i kamera je meni na samsungu neprevazidjena...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 610
20.9.2015 14:02:44   
vonavoj
user posted image user posted image ubedices me.
A koji.lg si imala?

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 611
20.9.2015 14:16:12   
adulence
Lg L9 tad kad sam ga ja uzela prilicno je kostao...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 612
20.9.2015 23:05:24   
nata11
Von ima super Huawei za 150 e, razgledaj malo i druge modele. Ili pak nadji fino ocuvan a polovni samsung. Ja sam trenutno na Note 3

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 613
25.4.2016 12:46:33   
eca89
Ovako djevojke moje, ja imam Samsung Galaxy Neo Duos, problem je što par dana neće kamera, samo piše kamera neuspešna, ne znam koji je razlog.
Da li je se neko ovo desilo i kako ste rijesile problem?
Ja sam ga restartovala, ali ništa, imam garnaciju, ali ne bih ga sad nosila, jer idemo u Bosnu ove sedmice.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 614
25.4.2016 13:05:36   
vonavoj
Eco,ja sam imala problem,instalirala sam neku aplikaciju za zakljucavanje,koja ako neko pokusa da otkljuca,lepo ga uslika..ali eto,blokirala mi je kamera i ja lepo obrisem tu aplikaciju i sve radi!

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 615
25.4.2016 13:10:42   
eca89
Von, ja ništa nisam instalirala, imaš ppuser posted image !

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 616
25.4.2016 13:15:12   
MishMash
Eco, nekad Viber hoće da pravi problem. Jesi li probala sa resetovanjem na fabrička podešavanja?

"Live the life you love, love the life you live"

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 617
25.4.2016 13:16:30   
Trcosava
Eco, probaj da ugasiš pa upališ. Ne da restartuješ. Meni se to jedno vreme dešavalo, sad retko. Nema veze ni sa kakvom aplikacijom.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 618
25.4.2016 13:17:31   
eca89

IZVORNA PORUKA: MishMash

Eco, nekad Viber hoće da pravi problem. Jesi li probala sa resetovanjem na fabrička podešavanja?

Jesam, aili nista samo sad nemam podataka i brojeva :(!

(odgovor članu MishMash)
Direktna veza do poruke: 619
25.4.2016 13:19:43   
eca89

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Eco, probaj da ugasiš pa upališ. Ne da restartuješ. Meni se to jedno vreme dešavalo, sad retko. Nema veze ni sa kakvom aplikacijom.

To je prvo šta sam uradila, ali ništaaaaaa.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 620
25.4.2016 13:20:36   
emicaa
Eco o kontktima si trebala misliti prije vracanja na fabricko podesavanje user posted image inace ne znam sta da ti pametno kazem,ja bih odnijela u servis da oni vide

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 621
25.4.2016 13:22:42   
MishMash
Ponekad hoće aplikacije da naprave ršum, ali se posle reset__ovanja sve vrati na svoje. Ako imaš unutra memo karticu, izvadi je i probaj bez nje.

Kontakte možeš da vratiš sa gmail-a, ako ti je aktivna sinhronizacija.

< Poruku je uredio MishMash -- 25.4.2016 13:26:23 >

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 622
25.4.2016 13:24:36   
Trcosava
U servisu teško da će moći šta da urade.
Jesi skoro update-ovala OS? Možda je bio neki update koji je uticao na kameru? Kažem, meni se to dešavalo da u sred slikanja kamera jednsotavno zablokira, kad izađem i uđem u kameru, izbaci mi da kamera ne može da se pokrene.
Jbg ja sam to rešavala paljenjem i gašenjem. Nekad i 2-3 puta.

Žene- KONTAKTE ČUVAJTE NA GOOGLE NALOGU! Nikakvo čuvanje u telefonu, sim kartici i ostalim sranjima. I kasnije kad promenite telefon, nema izgubljenih telefona. Ne čuvajte nikakav kontakt u viberu, watsupp-u i ostalim aplikacijama.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 623
25.4.2016 13:28:28   
vonavoj
Eco,nemam pp..i ja cuvam na google nalogu!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 624
25.4.2016 13:29:40   
MishMash
Sad vidim da je Trcosava već napisala za čuvanje kontakata na gmail-u. Sa tim nema greške!

Eco, u servisu bi ti isto prvo resetovali telefon, a onda probali sa instalacijom novog sistema. Ako nije do sistema, onda je fizički do kamere. Pošto ti je tel. pod garancijom, moraće to da ti srede, ali mislim da za to treba vremena.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

ženska imena
Lu

Koje ime vam se više sviđa?

Anđela (72%)

Anabela (28%)

Marinela (0%)

Ukupan broj glasova: 29

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here