|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mobilni telefoni
3.9.2014 23:18:34   
Dada81
Hvala vam puunouser posted image
Svarno sam u zurbi i krizi za tel.pa malo i dosadna,nadam se i ja da cu to brzo resiti,ne volim ni u shoping predugo,iako zensko,sa godinama glava boliuser posted image
Elena,ima tu istine ,ime prodaje, dosta ih se zali , a sta cu kada sam slaba na eto bas taj Samsung.
Mod ,nesto ne mogu nikako da naletim na Lenovo,gde god pogledam ovaj neki sto rekoh Prestigio i danas videh jos neki,eto vec zaboravila naziv..
Dijana,evo okacicu koju sliku,cena je super. Ja znam sta meni treba,kao npr.dve kartice.dobra kamera,i veci displej volim ,ovo ostalo pojma nemam...

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 501
3.9.2014 23:21:49   
Mala Elena
Dado nisi nikako dosadna, samo ako mogu da pomognem user posted image

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 502
4.9.2014 0:29:56   
Dada81
Hvala Elenauser posted image

Evo ovaj

user posted image

user posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 503
4.9.2014 1:08:23   
Beba Elena

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

Dado koji ti se svidja?
Ako se odlucis za galaxy budi sigurna da neces pogresitiuser posted image

Slazem se, jer ga imam! Nema greske stvarno!
Muz mi ima Iphone, i kada saberemo utiske, Samsung galaxy je za nase trziste ne prevazidjen, dok je Iphone vise za preko, ko putuje ili zivi tamo...tako su ih valjda pravili...

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 504
4.9.2014 1:10:33   
Beba Elena
...neprevazidjen...

(odgovor članu Beba Elena)
Direktna veza do poruke: 505
16.10.2014 14:21:50   
Buba Mira
Par godina unazad koristim HTC i prezadovoljna sam. Onda sam pre mesec dana dobila Iphone 4s. Mahala sam kao kuče repom, baš sam želela Iphone. I šta? Vratila ga mužu posle 15 dana. Nisam mogla da se naviknem na Iphone posle androida. Ne znam, super je Iphone, ali valjda sam se toliko navukla na android, pa džaba sve. Jesam li jedina lujka koja je odbila Iphone?

Kako god, ovih dana mi stiže novi HTC, mi heppppiiiiiii user posted image

(odgovor članu Beba Elena)
Direktna veza do poruke: 506
17.10.2014 6:39:20   
Ana RR
A meni je muka od androida, malo je falilo da kupim nokiu sa w8, ali mi mm pre dva dana kupio Samsung galaxy sIII, samo su malo drugačije karakteristike jer se pravi za američko tržište, ali u suštini je isti telefon. Prelep je zaista, oduvek mi se dopadao ali nešto nisam tip koji često menja telefone (moj sony je star 2 godine i što se mene tiče još godinama ga mogu koristiti). Malo mi je teško da kucam jednom rukom ali ne bunim se user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 17.10.2014 6:40:47 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Buba Mira)
Direktna veza do poruke: 507
17.10.2014 10:41:43   
jess021
Ja imam ovaj telefon ( Samsung Galaxy Core II Duos) i nisam nešto zadovoljna, kad stavim dve kartice stalno se zapucava, tako da sam odustala, a i sa jednom karticom je poprilično spor. To je moje iskustvo, uzela sam ga u Telekomu preko paketa.

< Poruku je uredio jess021 -- 17.10.2014 10:42:53 >

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 508
17.10.2014 10:51:25   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: Buba Mira

Par godina unazad koristim HTC i prezadovoljna sam. Onda sam pre mesec dana dobila Iphone 4s. Mahala sam kao kuče repom, baš sam želela Iphone. I šta? Vratila ga mužu posle 15 dana. Nisam mogla da se naviknem na Iphone posle androida. Ne znam, super je Iphone, ali valjda sam se toliko navukla na android, pa džaba sve. Jesam li jedina lujka koja je odbila Iphone?

Kako god, ovih dana mi stiže novi HTC, mi heppppiiiiiii user posted image

Da te utešim da nisi jedina. Komšinica ima neki iphone i mene muka uhvati kad nešto ne može da nađe. Ja sam jedno vreme bežala od androida, sad sam nekako navikla. Snalazim se na svim telefonima pod androidom.

Trenutno imam Z1, muž je na kraju uzeo neki samsung, a bio je Fan htc kao i ti Bubo user posted image

I flunked anger management! }:->

Direktna veza do poruke: 509
17.10.2014 11:01:57   
Buba Mira
user posted image

Stigao je, kuckam vam sa njega user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 510
17.10.2014 11:10:09   
Peace*

Jesam li jedina lujka koja je odbila Iphone?

Nisi, I hate it!

IZVORNA PORUKA: Ana RR

malo je falilo da kupim nokiu sa w8

Stavili su mi w8 na komp na poslu, plakala sam prvih dana. user posted image

Ja sam i dalje zaljubljenik Samsunga.

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

Direktna veza do poruke: 511
17.10.2014 11:51:15   
nata11

IZVORNA PORUKA: Peace*

Jesam li jedina lujka koja je odbila Iphone?

Nisi, I hate it!

Isto. Ni malo nisam odusevljena. Samsung je samsung.

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 512
24.10.2014 9:03:23   
Peace*
Pitanje.

Imam Samsung, i sada mi je koleginica pokazala neki folder, konkretno su u pitanju Viber Images. Ja za pola ljudi sa tih slika nemam ideju ko su!? user posted image
Kaže koleginica da ona često gleda taj folder, uleću joj slike ljudi koje npr njen muž ima u Viberu, nikada nije njima pisao sa njenog tel, ona ih nema u kontaktima...

Prečica: Aplikacije - Samsung - Moji folderi - Svi fajlovi - Device storage - Viber - media - User photos.

Nek mi oni koji nisu lenji jave dal poznaju sve ljude na tim fotkama, jer ja pola ne poznajem. user posted image

Tasha

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 513
24.10.2014 9:31:29   
Trcosava
Peace, mislim da je Viber povezan na fejs. Sad sam išla u moj folder na viberu i skontam da on menja slike kako pera promeni na fejsu profilnu sliku. E sad, koliko ti ljudi imaš na fejsu i koliko njih stvaaaaaarno pratiš i znaš lično je druga stvar. Tako da mislim da je to do toga. Pola ljudi recimo ja ne bo znala ko su ako je neko sa RR još odavno. Pogotovo ako ih nisam lično upoznala ili po nečemu specijalno zapamtila.

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 514
24.10.2014 9:35:14   
Peace*
Recimo, pojavila mi se fotka nekog dečka, mogao bi biti generacija mog brata (13-ak god mlađi od mene), nikad u životu ga nisam videla. user posted image
Na FB nemam nepoznate muškarce (žene sam iskulirala iako ne znam ko su).
Da li treba da kažem da imam fotku šanera za Ikeu koji sedi na wc šolji? user posted image

Tasha

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 515
24.10.2014 9:42:58   
Trcosava
Kažem, imam i ja par nepoznatih. Ali Mislim da on slike kontakata vuče ko zna odakle. Mislim, imaš telefon od nekog - lupam sad, imam br. telefona muža moje drugrice i on je nekad stavio neku sliku kao profilnu na viber koju ja neću prepoznati.
A imam telefona u imeniku od pre 10 godina! Postoje ljudi sa kojima se ne čujem jednostavno. Lupam sad, imam telefon vrtića, aninog zubara, pedijatra, mog zubara u Bg-u, ginekologa ovde... I viber povuče verovatno i njihove slike, a na kontaktima se ne pojavljuju jer sam podesila da mi pokazuje samo one koje imaju viber. Malo je konfuzno user posted image ali kapiram otkud slike donekle user posted image

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 516
24.10.2014 9:44:41   
Peace*
user posted image

user posted image

Tasha

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 517
24.10.2014 9:48:59   
Trcosava
To ti kažem user posted image imam i ja par dobrih baja na slikama, pojma nemam ko su.

Pa onda kapiram da je neki moj sestrić, dosta mlađi od mene, postavljao ko zna kada koju sliku. Znaš da 'deca' sad stavljaju svašta kao profilne slike (meni je bila jednom sova, pa slika od Luisa Roya... user posted image )

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 518
24.10.2014 9:51:37   
Peace*
user posted image user posted image user posted image

da... greota, ne znam ko je to dete. user posted image

Tasha

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 519
25.10.2014 7:07:45   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: Peace*

IZVORNA PORUKA: Ana RR

malo je falilo da kupim nokiu sa w8

Stavili su mi w8 na komp na poslu, plakala sam prvih dana. user posted image

Ja sam i dalje zaljubljenik Samsunga.

Na kompu imam w8,1 već ihahaj i super mi je ali ne znam kako bi bilo na telefonu.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 520
25.10.2014 15:07:10   
big mum
Imam problem sa tel.Imam huawei neki tamo i do sad je mogao da uključi WI-FI ,pretražuje mreže .No međutim odnedavno kad god pokušam da ga uključim nemože i piše greškauser posted image
Zna li iko u čemu je problemuser posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 521
25.11.2014 17:07:01   
soni
Ja sam kupila samsung galaksi s4+....zadovoljna sam jedino mi kamera predstavlja problem...navikla sam kako kliknem da fiksira sliku, ovde mora osoba mirno bas da stoji inace je muljava slika :/

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 522
27.11.2014 23:44:19   
zece
mm mi je poklonio pre neki dan za rodzendan samsung galaxy s 4 mini i je super jos ucim kako da radim sa njim oti je stigao u utorak porucili smo ga u cet stigao je u utorak

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 523
28.11.2014 8:38:48   
soni
dobar je zece..meni se svidja samsung...

Svidja mi se i Nokia nova- Lunia

< Poruku je uredio soni -- 28.11.2014 9:01:23 >

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu zece)
Direktna veza do poruke: 524
28.11.2014 11:21:53   
emicaa
Kakva je baterija kod s4,ja trebam svoj mjenjat pa nisam baš sigurna koji da uzmem ali mi je bitno kakva je baterija.Kod ovog sad ne može izdržati dan iako ga ne koristim puno.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

Drage mame
sandrina

Da li mislite da je moguce odrzati brak sa partnerom koji vas je mnogo razocarao i povredio i to mnogo puta i da li se uopste vredi boriti za to?

DA (19%)

NE (78%)

ILI?(komentar) (4%)

Ukupan broj glasova: 54

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here