|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mobilni telefoni
17.7.2014 10:21:33   
Štetica
Taj cuvar baterije je teska glupost isto kao i onaj solarni punjac,jednostavno nefunkcionise. Imate na opcijama baterije,za ustedu da iskljucite pojedine aplikacije koje nekoristite.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Milagros)
Direktna veza do poruke: 451
17.7.2014 10:28:05   
Peace*
Imala sam Samsung Galaxy 2, ali se zapucao, umro. user posted image user posted image Sad sam uzela 3-ku. user posted image Prezadovoljna sam - opet. Ja obožavam Samusng! user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 452
17.7.2014 10:39:16   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Štetica

Jel ima neko Nokia Lumia520?Interesuje me kakv je telefon,tj dal je brz sto se ucitavanja tice?

ima ga mm i prilicno je zadovoljan . meni se ne svidja...

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 453
17.7.2014 10:40:51   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: Torbica

Uzela sam juce Sony Xperiu, svakako sam trebala da produzim paket, pa rekoh ajd da se ponovim! Od 1.8 cu moci internet sa telefona da koristim user posted image

Koju experiu? :)

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 454
17.7.2014 10:41:18   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Peace*

Imala sam Samsung Galaxy 2, ali se zapucao, umro. user posted image user posted image Sad sam uzela 3-ku. user posted image Prezadovoljna sam - opet. Ja obožavam Samusng! user posted image

mislim da je to moj sledeci izbor. uvek sam imala samsung i sada sam uzela neki telenor smart, glupost. jos samo par meseci i opet se vracam samsungu

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 455
17.7.2014 11:07:59   
Torbica
Trco, pise na kutiji Xperia M, ja veze nemam sa tim telefonima user posted image

http://www.sonymobile.com/ch-de/products/phones/xperia-m/ ovakav user posted image

< Poruku je uredio Torbica -- 17.7.2014 11:21:20 >

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 456
17.7.2014 13:24:54   
Anoniman
ja nikad vise necu uzeti samsung, jos nisu prosle 2 godine od kako ga imam i koliko traje garancija, a nosila sam ga 4 puta na reklamaciju i mogla bih opet, al me sad vec mrzi pa razmatram opcije. ok, kod svake marke se moze desiti da je neki defektni primerak, ali kad mi se slicno desilo sa nokiom nakon 3 reklamacije su mi dali drugi telefon, a ovi iz samsunga suuu....mislim, ljudi, ja imam i zivot i nije mi uopste do tako cestih odlazaka u servis (pritom rade samo do 4 sto znaci da svaki put vucem i ovu malu sa sobom).
razmisljam o ovoj novoj nokii lumia dual sim, ono sto mi smeta jeste sto nema prednju kameru pa ne mozemo da se gledamo preko skypa.

(odgovor članu Torbica)
  Direktna veza do poruke: 457
17.7.2014 13:41:31   
Peace*
A šta ti je sa Samsungom? Ja sam imala problem kad sam ga uzela, gasio se. Bila sam besna, očajna... ma... i onda sam ažurirala softver i sve se sredilo.

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 458
17.7.2014 14:14:22   
Trcosava
NE znam koji si problem imala Kseno, meni je bio defektan ekran i nije niko mogao da me ubedi da je ok. Dobila sam novi, ali drugih problema nisam imala - pričam sve o Sony telefonu.

Nekako sa njima imam dobro iskustvo (od onog maleg e20 čini mi se) kojem baterija držala po 7 dana (naravno tad nije bio net na telefonima) preko svih ostalih.
Motorola me je razočarala, htc mi nikad nije bio nešto (mm je imao probleme sa njim i nisu mu dali novi nego su ga drali po 40 dana na servisu), e sad samsung sam neki imala, ali nisam nešto bila zadovoljna generalno - ne leži mi.

Torbice, ok je - ne znam naravno za šta ti treba. Meni je i taj na kraju bio spor (procesor) a ovako memorija mi nije bila kritična. Jedino što skoro svi imaju 1 bg interne memorije (osim ovog galaxy3 samsung - čini mi se da on ima 2gb) pa onda kad imaš igrice i aplikacije pojede očas posla. Uvek kao može da se prebaci na memorijsku karticu ali sve jedno...

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 459
17.7.2014 14:15:02   
Torbica
Ksena, ja sam juce bila da odaberem i Nokia ima windows, kaze cika da je malo komplikovaniji za upotrebu pa nisam uzela, ne mogu sad da se drndam sa tim, trebalo mi je nesto jednostavnije. Ono kao, sve se da savladati ali u prvo vreme ce vam biti komplikovano. Mrzelo me da se udubljujem i uzeh Sony.
Trco, moje potrebe sto se neta tice su FB i RR, i citanje proizvoljno najvise o kuhinji i sivenje user posted image
Igrice ne igram, a imam svoju SD od 4GB, za muziku.

< Poruku je uredio Torbica -- 17.7.2014 14:18:32 >

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 460
17.7.2014 15:48:25   
Anoniman
bolje je pitanje sta mu nije bilo, gasio se, nije mi dozvoljavao da pisem poruke, da izaberem kontakt, brljao je sa ikonicama, nestajale su i vracale se...svaki put bi ga toboze popravili i nista. poslednji put su bili u fazonu da mozda ja treba da zamenim sim karticu iako je skoro nova, imam je samo 3 godine i to sam i uradila cisto preventivno iako mi je i decko koji mi je menjao rekao da prvi put cuje da se takvi problemi javljaju zbog kartice. takodje su mi rekli da proverim i memorijsku karticu i ja rekoh "da li je vas tehnicar normalan_ ako zna ovaj telefon onda zna da nema neke dodatne kartice koju mogu da izvadim, sve sto imam je ono sto je on proverio ili mogao da proveri"

(odgovor članu Torbica)
  Direktna veza do poruke: 461
17.7.2014 21:32:02   
Sesilija 83
U Aprilu mi je mm zamenuo Iphon 4 za 5s, jeste malo duzi ali je jos brzi i mnogo je bolji od fotografija narocito... za svaku preporuku.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 462
28.7.2014 15:03:39   
Anoniman
Una mi je ispustila telefon i pored gumene zastite upropastila mi je u jednom uglu masku telefona! E sada me interesuje da li se na smart telefonima moze zameniti maska, jer mene covek u nasem servisu ubedjuje da ne mozeuser posted image

(odgovor članu Štetica)
  Direktna veza do poruke: 463
28.7.2014 17:16:12   
mihi
Unina mama koji Samsung imaš?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 464
28.7.2014 17:27:52   
Anoniman
samsung galaxy core duos i8262

(odgovor članu mihi)
  Direktna veza do poruke: 465
28.7.2014 18:11:13   
mihi

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Poslala sam upit Begram servisu, ovlascen za Samsung Srbija, javljam cim odgovoreuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 466
28.7.2014 18:14:16   
Anoniman
Hvala Mihi!user posted image

(odgovor članu mihi)
  Direktna veza do poruke: 467
11.8.2014 15:17:10   
Žapkić
Devojke, da li neko zna kako mogu da isključim "Messenger" na mobilnom?
Naime, kada udjem na FB preko mobilnog, nisam mogla da vidim poruke koje imam, jer mi je stalno zahtevalo da instaliram "Mesenger". Jeno vreme sam imala opciju da to preskočim, medjutim, onda je te opcije nestalo i samo je stajalo da instaliram. Kada sam ga instalirla, više mi poruke ne izgledaju kao pre, a sam "Messenger" poziva moje prijatelje na koje kliknem da bih im poslala tekstualnu poruku.
A, inače, sve prijatelje koje sam "kliknula" na Chatu, "Messenger" mi sam izbacuje na Desktop telefona.
"Ladno ću da po++z++m od tog "Messengera".
Ako neko zna kako da ga obrišem sa mobilnog, bila bih mu veoma zahvalna, jer meni "Messenger" na telefonu zaista nije potreban.user posted image

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 468
11.8.2014 15:55:49   
Trcosava
Nemam pojma, ali meni messenger apsolutno ne smeta. Probaj da ideš na apps, pa tamo nađi mess i onda na uninstall

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 469
11.8.2014 16:02:59   
Žapkić
Joj, Trcka, nema šta nisam probala. Nema šsanse da ga isključim. A nervira me znaš kako!!! Najgore što mi je Desktop telefona prepun profilnih slika mojih FB prijatelja, i ne mogu da ih uklonim. Imam osećaj kao da mi je ekran telefona foto-album!!!user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 470
11.8.2014 16:19:13   
vonavoj
zapkic,ja sam ga obrisala..ali posle ne da da se gledaju poruke..smor,i meni blokira telefon!

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 471
11.8.2014 16:38:08   
Žapkić
Kako misliš-na da da se gledaju poruke? Ne možeš da vidiš stare poruke na FB ili šta?
Von, koliko dugo ti je trajala "operacija" deinstaliranja? Meni ovo nešto predugo traje-nikako da se završi...

< Poruku je uredio Žapkić -- 11.8.2014 16:39:18 >

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 472
11.8.2014 16:57:25   
Žapkić
E, ovako-uspela sam da izbrišem "Messenger". Draga Ana RR, veliko ti hvala!!!!!
Medjutim, sada kad udjem na FB preko mobilnog, ne mogu da vidim poruke-već mi opet traži da instaliram "Mesenger".
E, nećeš ga, vala!!!
Da li neko zna kako mogu da to uklonim i da mi telefon normalno otvara poruke?

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 473
2.9.2014 11:28:07   
Modessty
Da li neko ima Lenovo A 516? Nigde ne mogu da nađem onu silikonsku zaštitnu futrolu za njega. Ono što se stavlja samo za zadnje strane telefona. Tražilau Emi i Win WIn ali nemaju. Ima na kupujem prodajme, ali nisam baš sigurna da li ću dobiti ono što platim

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 474
2.9.2014 11:31:07   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: Žapkić

E, ovako-uspela sam da izbrišem "Messenger". Draga Ana RR, veliko ti hvala!!!!!
Medjutim, sada kad udjem na FB preko mobilnog, ne mogu da vidim poruke-već mi opet traži da instaliram "Mesenger".
E, nećeš ga, vala!!!
Da li neko zna kako mogu da to uklonim i da mi telefon normalno otvara poruke?

Ne vredi,o tome ti pricam,moramo da ga imamo...

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

da li vam se svidja ime SARA?
pisuljica

?

, (69%)

. (31%)

Ukupan broj glasova: 74

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here