|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mobilni telefoni
2.9.2014 11:44:24   
nata11
Isto je i na tabletu. Moras da imas messenger da bi mogla da citas poruke.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 476
2.9.2014 11:52:07   
emicaa
ja imam htc one x i nije los ali mislim da cu posle nove godine ipak uzeti samsung ili iphone,iphone nisam nikako imala...

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 477
2.9.2014 11:58:35   
Modessty

IZVORNA PORUKA: vonavoj

IZVORNA PORUKA: Žapkić

E, ovako-uspela sam da izbrišem "Messenger". Draga Ana RR, veliko ti hvala!!!!!
Medjutim, sada kad udjem na FB preko mobilnog, ne mogu da vidim poruke-već mi opet traži da instaliram "Mesenger".
E, nećeš ga, vala!!!
Da li neko zna kako mogu da to uklonim i da mi telefon normalno otvara poruke?

Ne vredi,o tome ti pricam,moramo da ga imamo...

ja ga nemam i čitam poruke, ali is browsera. i mene je taj njihov messenger nervirao

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 478
2.9.2014 12:36:40   
vonavoj
vidis mod,tako dauser posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 479
2.9.2014 15:39:37   
Dada81

IZVORNA PORUKA: Peace*

Imala sam Samsung Galaxy 2, ali se zapucao, umro. user posted image user posted image Sad sam uzela 3-ku. user posted image Prezadovoljna sam - opet. Ja obožavam Samusng! user posted image

Ja za koji dan treba da kupim tel. Vezala se za Samsungi njegove aplikacije,ali se pokvariouser posted image danima vec kao da i nemam tel,slova mu se pobrkala,cela leva strana ne kuca..Npr,umesto slova D meni kuca razmak,slovo R,E,S..nista.
Mislila cak da se prebacim na Nokiu Lumiu,a ne znam puno o njemu,nego me prodavac zagrejao.
Nego,vidim da Bubi kaze da joj nije nesto posebno.
U sustini,meni je vazna cista,dobra kamera,jer to koristim i nosim umesto foto aparata. A, i naravno da je smart ,jer se tu ui ustedi,sada sve potrosih kredita od kad nemam Viber.
Pitanje je koji uzetiuser posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 480
2.9.2014 16:30:29   
emicaa
dada ja bih izmedju nokie i samsunga uvjek izabrala samsung...

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 481
2.9.2014 16:54:33   
NadaR
Ja trenutno koristim neki samsung duos . Nasledila sam ga od mm. Super su mu fotke.

Dopada mi se neki novi Huawei.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 482
2.9.2014 17:02:17   
Dada81
Vidis,Nado,mogla bih i o njemu razmisliti,drug jedan koristi Huawei,hvali da je dobar,brz..A,mnoogo jeftiniji.

< Poruku je uredio Dada81 -- 2.9.2014 17:03:07 >

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 483
2.9.2014 17:07:50   
NadaR
Jesi gledala one mixeve u.Mtelu? Mm ima mix 35 I ovaj telefon je bio 50 na godinu a marka na dvije godine. Pogledaj na sajjtu.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 484
2.9.2014 17:19:19   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: emicaa

ja imam htc one x i nije los ali mislim da cu posle nove godine ipak uzeti samsung ili iphone,iphone nisam nikako imala...

Komšinica ima iphone - brate mili dobijem ospe kad treba nešto da joj odradim na telefonu. Mislim do sad sam se snalazila na svim telefonima bez problema. Ali za mene iphone je kao da bi mi neko dao da programiram u linuxu (em ne znam da programiram, em je linux za mene veća katastrofa od dosa user posted image )

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 485
2.9.2014 19:20:32   
Dada81

IZVORNA PORUKA: Nada RR

Jesi gledala one mixeve u.Mtelu? Mm ima mix 35 I ovaj telefon je bio 50 na godinu a marka na dvije godine. Pogledaj na sajjtu.

Jao Nado,sada sam ovako user posted image kada sam na sajtu videla sta nudi nas mobilni operater! Frizideri,ves masine,usisivaciuser posted image user posted image Ne znam,ajde televizori,to je itekako normalno istampaci itd-ali mobilni operater koji nudi frizidere-e,to sam samo ovde videla!

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 486
2.9.2014 23:49:45   
dijana1*

IZVORNA PORUKA: Dada81
Jao Nado,sada sam ovako user posted image kada sam na sajtu videla sta nudi nas mobilni operater! Frizideri,ves masine,usisivaciuser posted image user posted image Ne znam,ajde televizori,to je itekako normalno istampaci itd-ali mobilni operater koji nudi frizidere-e,to sam samo ovde videla!

Ovo je tek krenulo i trenutno u ponudi imaju samo samsung a do kraja meseca ce imati i ostale proizvodjace i narucuje se kataloski. Tj. ti izaberes sta zelis i to ti stigne na adresu. Biznis je cudouser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 487
2.9.2014 23:54:16   
dijana1*
Trenutno imam Samsung galaxy 3 -jku ali uskoro planiram da je zamenim za 5-ticu zlatnu.

galaxy S5 gold

< Poruku je uredio dijana1 RR -- 2.9.2014 23:57:17 >

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 488
3.9.2014 0:00:19   
Sanjalica1980
Dijana S5 je fenomenalan. Ima ga moj muz ali da i kazem da je veliki user posted image
Ja sam koristila S4mini i to mi je najbolji tel. Obozavam Samsung user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 489
3.9.2014 0:04:20   
Dada81
Uuu,dobar je Dijanauser posted image Kako kupujes,keš ili preko m'tela pa usput i usisivac user posted image

Salim se,Dijance,nego jes'biznis,ali sam jos malko iznenadjena ponudom,sto ne znaci da je necu koristitiuser posted image

A,pitanje je bilo ozbiljno, ovaj deo bez usisivaca user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 490
3.9.2014 0:08:22   
dijana1*
Kesuser posted image u Sarajevu su najjeftiniji.
A ja cu mozda uzeti ves masinu na 12 rata bez kamateuser posted image ova u stanu je katastrofa grrrrr!

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 491
3.9.2014 0:17:37   
Dada81
Izvini,opet ja user posted image
Kupuje mi se stvarno,dok nismo otisli na odmor ,a i mm je raspolozen sto pre da me obraduje ,imaju li neki sajt,da mi posaljes porukom? a,moze i ako prodajes ti svoj user posted image ?

Mada,ja videla u Mercatoru radnja ,zaboravih naziv, svidja mi se garancija od dve god.to me najvise privuklo.

Posto planiram to vec do petka obaviti,bojim se da se ipak opet ne zaletim..

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 492
3.9.2014 0:43:46   
dijana1*
Ukucaj Univerzalno Sarajevo pa ces videti njihov sajt. Oni su ti sigurni, platis postarinu i stigne ti na adresu.
A ja za svoj ako budem dobila 50 KM ima da slavimuser posted image Gde god se moglo izlupati on je izlupan, cak mi je i ekran pukao. Jedva cekam da ga se resim. Na slici mi je ovaj gold superali nisam ga videla uzivo.

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 493
3.9.2014 0:54:43   
Dada81
Hvala Dijana! Kucam sutra obavezno. Novi tel.ce ti biti stvarno fantastican,volim Samsungove opcije i veliki displej,bas je pregledno.

A,ne,onda necu opet u vrzino kolo,ja ti onda ne dam ni 50 kako si ga iskreno opisalauser posted image

Sve sam neke polovne i kupovala,pravo da ti kazem,solidno me i sluzili.A,eto ovaj Samsung nov pa drugi put na popravci,a bas mi zao.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 494
3.9.2014 13:25:54   
Modessty
JA imam Lenovo A 516 i sve pohvale imam za njega! Ima dve kartice, što je meni bilo bitno jer ne mogu da nosim dva telefona.

Preporučujem toplo

user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 495
3.9.2014 13:41:29   
Mala Elena
Koristim alcatel OT 997 i jako mi se dopada. .do sada me nije izneverio iako je kineski model i mnogi su jako skepticni po pitanju toga.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 496
3.9.2014 22:51:28   
Dada81
Mod,Lenovoje poznata marka,nisam ni znala da imaju i tel. A,medju prvim mobilnim te.od kada dodjose kod nas,imala sam alkatel,sluzio super. Samo me zbunjujete user posted image
A vidim ima i Prestigio neka marka,nemam pojma ko im je proizvodjac,imajui tablete itd.a jeftini bas..

Dijana,mislim da si upravu,cene su bolje nego u Mercatoru sto sam ja gledala. Ne znam smem li sa te stranice postaviti ovde koji mi se svidja?

Trca zna dobro,cini mi se,isto,na sta da obratim paznju kada vec kupujem,da sene zeznem opet,nego da potraje... Znam da je dobro ovaj quad core,e sada ovaj Kit Kat ili Jelly kakose vec pise..I Trca spominje one megaherce cini mi seuser posted image

< Poruku je uredio Dada81 -- 3.9.2014 22:52:00 >

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 497
3.9.2014 22:56:23   
Modessty
Dado odlični su Lenovo telefoni a spadaju u jeftinije, nisu preskupi. Ja sam baš zadovoljna.

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 498
3.9.2014 22:58:44   
dijana1*
Dado koji ti se svidja?
Ako se odlucis za galaxy budi sigurna da neces pogresitiuser posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 499
3.9.2014 23:07:18   
Mala Elena
Smatram da Samsung i Iphone prodaju marku tj ime i da su cene nerealno visoke u odnosu na druge marke sa istim karakteristikama. Drugarici je Iphone stalno bagovao od starta, kupljen je u Parizu.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Učenje engleskog jezika
andjelcic

Koje je po vašem mišljenju najbolje vreme za učenje engleskog jezika?

4 godine (52%)

6 godine (24%)

Drugo (24%)

Ukupan broj glasova: 33

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here