|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat]
10.2.2015 8:55:24   
jabudic
Srculence, ne brini, medicina je danas napredovala, kako kazu danas od srca umire samo budala.
MM je operisao aortne zalistke u novembru, sa 31 godinu, i evo ga posle 3 mjeseca kao nov.
Tako da ta probadanja, preskakanja itd, meni više nisu ništa strašno. user posted image

Danas je takvo vrijeme, svi živimo pod stresom, i to utiče prvo na srce.

Postavila sam sliku stomaka, da vidite kako smo se ugojili. Noge i celulit ne gledajte user posted image

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 976
10.2.2015 8:55:59   
Trcosava
Kao iščitah sve što ste pisali user posted image

Šerpi znači kuronja? hahaha A bre žene, ja sam na nuhalnom (oko 13 nedelje) videla kiću (buhahahaha kića hahahahahaah) sa sve jajcima. Pa opet posle 2 nedelje kod moje dr (ona kaže nije sigurna) i tamo negde oko uf vljda 20 nedelje potvrdila da je muško.

Srculence, nadam se da će tm biti bolje.

Čupo, pazi da se ne prejedeš user posted image

Jabude, ti li u wc-u čekaš da se auto ugreje hahaha genije moj

Boko, eto do neke 20 nedlje sa rezervom uzimaj pol. A imali smo i ovde jedan slučaj do rođenja su govorili jedan pol, kad oni tamo, a ono međutim

Daco, Branki - htela sam mm da spalim sinoć. Kaže on jel ti se ne čini da mnogo spava (kao da je nenormalno što spava toliko) i naravno da onda do nekih 12 nije zaspao. A budan je bio od 6, pola 7. Mislim dremnuo on u pauzama, ali ga stomak mučio i nije bilo teorije da zaspi čvrsto. U 12 ga podojim i mislila sam da će opet da se probudi oko 4, ali je otkinuo do 6. Ja sam se naravno trgla oko pola 6 da vidim koliko je sati.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 977
10.2.2015 8:59:13   
tatjan@
Dobro jutro :) Odoh u banku pa dorucak i onda idem da citam sta ste pisale, jutros pusto na poslu.

Srculence to preskakanje zna da bude od stresa, od malo spavanja i tako, verujem da nije nista posebno. Mi u ordinaciji imamo kardiologa i cesto dodju tako mladi ljudi i uglavnom im nije nista. Brz zivot to je sve, ako naravno nema visok pritisak i holesterol ili je gojazan. U svakom slucaju najbolje je proveriti, da se muz ne sekira jos vise, ali verujem da ce biti sve u redu user posted image

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 978
10.2.2015 9:23:24   
choopa choops
Ja mogu samo da zavidim ženama čije bebe dugo spavaju noću. Još sam ja baš baš spavalica, pa mislim da mi je to neka kazna user posted image

A šta kažete na gozbu?user posted image A ako ćete mi vjerovat i to mi je mnogo zbog šećera. A mogla bih pojest deset takvih obroka.

Trco, ti se drugi put izdoji i idi spavat, a TM nek vodi računa koliko spava bebac i nek ga hrani user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 979
10.2.2015 9:26:11   
daca77

IZVORNA PORUKA: branki RR

IZVORNA PORUKA: daca77

Choopa, bas si nas utesila user posted image
Sutra posecujem decijeg gastroenterologa pa cemo videti sta ce reci.

aj,bas pa nam javi sta kaze...zasto idete?zbog tog povracanja?je l ona bas povraca ili bljucka?posle svakog podoja?kako se ponasa kad je na sisi,je l mirno sisa ili se grci i uvija?

Branki, ona povraca i to po 2-3mlaza za vreme podoja i jos nekoliko posle, dok je drzim uspravno. Natopi jadnica portiklu i svedsku pelenu koju joj umotam oko vrata+ja cela ispovracana. Strasno...ovo u zivotu videla nisam da mala beba moze ovoliko da vraca.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 980
10.2.2015 9:50:48   
Valerie
chupo, bas mi je zao sto se mucis, i kontrakcije i lezanje i gladovanje, ti si jedna velika hrabrica! user posted image jos samo malkice
srculence, iskreno se nadam da tm nije nista, ume srce da preskace od napetosti, kako je njemu velika stvar sto dolazi user posted image . da sve bude dobro, uz mozda neki lekic za smirenjce user posted image kako si ti?
glukice, mogu da zamislim kako te muce svrabovi, gde bas sad na kraju. mene muce vec skoro godinu dana, nikad nisam imala takve alergije da traju. pojma nemam sta izaziva, sve probala, promenila 5 praskova, tri ves masine, t.papiri bez mirisa, ves bez lastisa, ma sto cuda. i opet me svrbi tamo gde bi pozadi isli ti lastisi i posebno nocu. skoro da nema noci da me ne probudi. koliko miliona tegoba moze da strefi, bar se tesim da ovo nije opasno, sem za psihu user posted image
caj/kafica/sok za sveeee

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 981
10.2.2015 10:04:31   
adulence
jutro devojke,evo ja vredno od jutros odvela Ivku u vrtic i sad sela da ucim,jaoooo,tako mi je jos malo fakulteta ostalo,taman sad u trudnoci to da zavrsim i suuuuperr....inacce sam dobro jedino me malo glava bolucka,ali nije ni cudo kakvo je vreme...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 982
10.2.2015 10:21:47   
tatjan@
Daco meni je tako stariji povracao, jako me plasio s time. Medjutim on je i napredovao i to bas dobro, pa mi je gastroenterolog rekao da jako brzo sisa i halapljivo, pa se naguta vazduha i cim ga dignes u uspravan polozaj on povrati. Sve je na pod pljuskalo i meni po ledjima, e kad se samo setim.. Uglavnom iako je izgledalo da sve povrati sta pojede, on je dobijao po 1.5 kg prva tri meseca, prozdrljivac mali, imali smo 10 kg sa 6 meseci :)

Kako tvoja cura napreduje?

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 983
10.2.2015 11:03:37   
*boka*
Jutro moje lepe user posted image i mame!
Meni pocelo ne bas lepo. Neki problem u firmi koji "samo ja" mogu da resim i zvali me zorom. Od jutros sam na telefonu i ne vredi, moracu do firme da odem na kraju. Elica mi je kuci, i nocas imala T, jutros nema, ali je nisam poslala u vrtic, pa cu popodne otici do firme da vidim da resim to. Ne znam samo sta bi radili da sam ja u porodilistu, verovatno bi me panicno i u sred porodjaja zvali. Grrr

Srculence kako ti je m sada? Jel imao tegobe od sinoc?

Trco ljubim te u onog preslatkog momka!

Choopsi opet??? E da ga juser posted image Ali barem si od sutra u sigurnoj zoni jeeeeeeeeee user posted image
Ja usla u 5. mesec i ne mogu da verujem kako meni to brzo prolazi.
Gledam stalno Bubicinu Maru na FB, koliko je slatka covece, izgleda kao da je beba lutka kod Eme u narucju user posted image A onaj kompletic u kom su je izneli iz porodilista je premeden!

Serpi kako si ti? jesi se malo navikla na decaka? Jel Toma reaguje kad mu kazete da ce uskoro imati batu drugara? Mada i on je jos beba, nije svestan toga. Svakako jos bolje, imace i on svoje drustvo sad, a razlika je idealna.

Branki, Tatjana, Valerie, Adulence i ostale mame user posted image

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 984
10.2.2015 11:13:46   
daca77

IZVORNA PORUKA: tatjan@

Daco meni je tako stariji povracao, jako me plasio s time. Medjutim on je i napredovao i to bas dobro, pa mi je gastroenterolog rekao da jako brzo sisa i halapljivo, pa se naguta vazduha i cim ga dignes u uspravan polozaj on povrati. Sve je na pod pljuskalo i meni po ledjima, e kad se samo setim.. Uglavnom iako je izgledalo da sve povrati sta pojede, on je dobijao po 1.5 kg prva tri meseca, prozdrljivac mali, imali smo 10 kg sa 6 meseci :)

Kako tvoja cura napreduje?

Tatjan@, i moja je halapljiva, ali u 1.mesecu sam joj davala manje da sisa, misleci da ce manje povracati i zato je dobila samo 560gr, a u 2.je dobila 1,2kg. Doktore zbunjuje sto povraca u toku podoja-pusti dojku i samo krenu potocici.

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 985
10.2.2015 11:14:13   
bubulence
drugarke samo da vas user posted image .
ne mogu da docekam da nam se jabudica javi sa vestima... kude je Klarita user posted image ?
srculence pa tm se vise plasi nego ti! sta ce biti tek kada krene porodjaj user posted image . moraces ti njega da smirujes...
mm nije ni znao da sam otisla na porodjaj , javila sam mu se 8 min pre nego sto sam se porodila user posted image , nije mi verovao, a kada sam ga zvala da kazem da je gotovo on rekao "aha dobro, odoh da pecem meso "... sve dok nije dobio sliku nije mi verovao ...

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 986
10.2.2015 11:15:32   
branki*
daco,ili je muci kiselina ili je nezreo onaj sfinkter,da ne pametujem previse..je l joj sad dajes kad god hoce ili ima obroke na 3 sata?
bubiuser posted image kako je marija?

< Poruku je uredio branki RR -- 10.2.2015 11:18:02 >

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 987
10.2.2015 11:17:42   
bubulence

IZVORNA PORUKA: *boka*

Choopsi opet??? E da ga juser posted image Ali barem si od sutra u sigurnoj zoni jeeeeeeeeee user posted image
Ja usla u 5. mesec i ne mogu da verujem kako meni to brzo prolazi.
Gledam stalno Bubicinu Maru na FB, koliko je slatka covece, izgleda kao da je beba lutka kod Eme u narucju user posted image A onaj kompletic u kom su je izneli iz porodilista je premeden!

hvala draga user posted image . a i Ema je zove Mara, a meni je to toliko smesno da se skoro upiskim svaki put kada cujem user posted image

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 988
10.2.2015 11:20:12   
daca77
Branki, tokom dana se uobrocila na 3h, a uvece usitnila, tako da se dojimo na 2h, a ponekad i 1,5h.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 989
10.2.2015 11:28:53   
*boka*

IZVORNA PORUKA: bubulence

srculence pa tm se vise plasi nego ti! sta ce biti tek kada krene porodjaj user posted image . moraces ti njega da smirujes...

Kad budu dosli u porodiliste, na kraju ce umesto njoj, njemu dati epidural user posted image

Bubule, ja imam sestru Mariju koju obozavam i oduvek je zovem Mara, to mi je toliko slatko, podseca me na buba Maru user posted image A ja sam poznata po tome koliko volim buba mare. Cak sam kao devojka kupila auto Ford K samo zato sto mi lici na buba maru i unutra je bilo milion buba mara, nalepnice, privezak za retrovizor i kljuceve i plisane buba mare user posted image
Naravno vise nisam devojka, pa nemam vise ni taj auto ni bubice user posted image

25.07.2011.

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 990
10.2.2015 11:30:21   
branki*
daco,citala sam sad u temi dojenje..i kod nas nema bas pravila..ja nekad ne znam ni da l je gladna,da l je muce grcevi ili sta...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 991
10.2.2015 11:32:18   
Sanjica26 RR
Tek ce da ti bude slatko kad budu pocele zajedno da spavaju i cujes kikotanjeuser posted image Evo sinoc su T i S spavale zajedno i bilo ih je milina slusati. Dok u jednom trenutku Teodora nije dosla da mi kaze da ce da se upiski od smejanja i nista ne razume Sofiju sta joj prica.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 992
10.2.2015 11:42:48   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Tek ce da ti bude slatko kad budu pocele zajedno da spavaju i cujes kikotanjeuser posted image Evo sinoc su T i S spavale zajedno i bilo ih je milina slusati. Dok u jednom trenutku Teodora nije dosla da mi kaze da ce da se upiski od smejanja i nista ne razume Sofiju sta joj prica.user posted image

tvoje su velike devojke, duse jedne .
Boko, kazu da buba mare donose srecu!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 993
10.2.2015 12:20:52   
*boka*
Ja ih obozavam :)
Kad Jabud ima UZ? Znam da je danas, ali jel pre ili popodne?

25.07.2011.

Direktna veza do poruke: 994
10.2.2015 12:24:43   
jabudic
Boko, cekam. I nacekacu se. Kako je dr tek juce dosla sa odmora ima milion zena. Necu ni za sat...

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 995
10.2.2015 12:30:36   
*boka*
Aaaaa ti si tu!
E dobro. Aktivviram sad palceve dok ne pomodre, a ti kad udjes u ordinaciju reci: "Dr. aj molim te vidi ako moze ikako da bude zensko" user posted image Mislim na tebe jako! Javljaj se odmah!

25.07.2011.

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 996
10.2.2015 12:42:18   
tatjan@
Jabudic saosecam sa tobom.. kako sam ja srecna sto smo dobili ginekologa u nasu polikliniku, mrzim da cekam po cekaonicama. A doktori uvek imaju kade

Daco meni je sin prestao da povraca kad je poceo da sedi, sa nekih 6 meseci. I ja sam svasta nacitala o refluksu pa kiselina, medjutim cim beba napreduje, sve je OK.. sumnjam da ce joj dati neke lekove. Posto moj sincic nije sikio od 4 meseca, cak sam mu kupila i specijalnu formulu protiv bljuckanja, i dodavala pirinac u mleko da bude gusce, nista nije menjalo.. Nekad je popio flasicu, pa je ispovracao i posle pola sata place da je gladan i popije jos jednu. Postepeno je prestalo kad smo presli na cvrstu hranu :)

A mladji je bio faca, bljucne mleko, zadrzi u ustima i proguta nazad, nema da se baca hrana user posted image

Bas me zanima sta ce tebi reci dr u vezi toga user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 997
10.2.2015 13:27:51   
Klarita
IZVORNA PORUKA: bubulence

drugarke samo da vas user posted image .
ne mogu da docekam da nam se jabudica javi sa vestima... kude je Klarita user posted image ?
mm nije ni znao da sam otisla na porodjaj , javila sam mu se 8 min pre nego sto sam se porodila user posted image , nije mi verovao, a kada sam ga zvala da kazem da je gotovo on rekao "aha dobro, odoh da pecem meso "... sve dok nije dobio sliku nije mi verovao ...

Eve meuser posted image sva sam na trncima...kukuuuuuuuuuuser posted image
Ziva nisam dok se ne javi...

< Poruku je uredio Klarita -- 10.2.2015 13:28:24 >

Direktna veza do poruke: 998
10.2.2015 13:28:07   
soni
dobar dan..ja sam jutros pisala ali me izbacilo....

ko je pisao o princes krofnama?? i meni se sada jedu, ceo dan razmisljam user posted image

serpi tebi isto kao nama..prvo su rekli devojcica sada decak...uzbudnj\ljivo do kraja :)

choopa, ja mislila ti vec usla u 9.zato sam ti rekla pa sta ima veze ako se porodis, eto udje sad, neka ostane jos koji dan kod tebe

inace ni ovde ne stavljaju decu u inkubatore..prosle godine se prijateljica porodila 3 i po meseca ranije, beba850 gr..bila sa njom u sobi , mozda prvi dan u inkubatoru...strasno al to je norveska....

Moja devojcica je imala problema sa bljuckanjm i povracanjem dugo... tek kada je pocela da sedi i jede cvrstu hranu prestalo je... ubacivala sam joj zitarice u mleko da zgusne...

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 999
10.2.2015 13:32:53   
Jekica_88
Dobar dan user posted image , pratim vas svakog dana, ali nisam bila raspolozena da pisem. Danasnja beta je 29900 i kaze doktorka je to ok, i tek sad cu da se smirim. Nastavljam sa terapijom, krvarenja vise nema, prvi UZ je trebao da bude 16.og medjutim odlozila je za jos dve nedelje.

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here