Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 9.2.2015 23:36:57
|
|
|
|
*boka*
|
Pa da, obican je bio i nama sad. 19. idem na EUZ kod Zivanica, kod njega nema da omane, pa javljam da potvrdim
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 10.2.2015 0:36:19
|
|
|
|
choopa choops
|
Gynipral again! divota...Imam kontrakcijje. ali ajde možda ću lakše spavat...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 10.2.2015 0:45:01
|
|
|
|
srculence25
|
Cupo i ostale zenice Mm juce zaglavio u hitnoj zbog onog preskkanja srca.Malo smo se salili da sam mu ja prenela panicni strah od porodjaja ali odneo salu bas mu se slosilo sad je na bolovanju
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 10.2.2015 0:52:47
|
|
|
|
choopa choops
|
šta su mu rekli? je li sad bolje?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 10.2.2015 1:06:52
|
|
|
|
srculence25
|
Juce mu uradili ekg i stvarno ima na snimku to zastajanje.dr u dezurnoj kaze da je od nervoze i stresa pa mislim se i pre je bilo neke nervoze briga mislim njemu je 32 god da sad ima neku aritmiju ili srcani problem. Kao da mu na svakom 10 -om otkucaju srce zastane pa ubrzano prolupa i na taj prekid ima gusenje. Danas ide po holter pa ce to nositi 24 h Cupo kako se ti drzis?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 10.2.2015 6:25:45
|
|
|
|
srculence25
|
IZVORNA PORUKA: srculence25 Juce mu uradili ekg i stvarno ima na snimku to zastajanje.dr u dezurnoj kaze da je od nervoze i stresa pa mislim se i pre je bilo neke nervoze briga mislim njemu je 32 god da sad ima neku aritmiju ili srcani problem. Kao da mu na svakom 10 -om otkucaju srce zastane pa ubrzano prolupa i na taj prekid ima gusenje. Danas ide po holter pa ce to nositi 24 h Cupo kako se ti drzis? Edit: jutro nisam skoro oka sklopila beban mi se nasadio na zeludac i kako mrdne tako mi muka i kiselina Kod nas sneg bas navejao u toku noci,volim samo da ga vidim kroz prozor
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 10.2.2015 6:28:40
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro devojke Srculence ne brini mozda j samo trenutno,holter ce sve da zabelezi pa ce dr da vidi,mozda mu daju neku blagu terapiju.... Chupa jos dva dana i ulazis u 9 bice sve ok
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 10.2.2015 6:50:20
|
|
|
|
choopa choops
|
Jutro srculence baš mi je žao, ali valjda sad bude sve uredu. Kad dođe bebica biće taju odmah bolje Meni i dalje teče tokoliza, smirile su se kontrakcije, a bile su baš počele sinoć. Babica me tješi da se ne sekiram, ali teško ide...Sad mi je puno lakše čim malo stanu... Ja isto uveče ne mogu da zaspim Ne znam ni koliko je bilo sinoć kad sam zaspala, čini mi se oko 34. Prosti jadi da mogu preko dana odspavat duže od pola sata...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 10.2.2015 6:51:53
|
|
|
|
choopa choops
|
serpice sutra ulazim u deveti Konačno mi i tiker pokazuje manje od 30 dana, radujem se kao da je ne znam šta u pitanju Edit: Srculence nije mi jasan tvoj ticker. Vidim termin ti pokazuje da trebaš da se porodiš 12 dana prije mene, a po tikerima nam je razlika 5 dana?
< Poruku je uredio choopa choops -- 10.2.2015 6:54:38 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 10.2.2015 6:59:17
|
|
|
|
serpica
|
Dobro je Chupa izgurala si najtezi period sad polako,pa radi kako ti dr kazu,moras tako,i bice dobro bebica ne brini
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 10.2.2015 7:08:52
|
|
|
|
choopa choops
|
Šerpice Lakše je malo sad. Uvijek kad pomislim kako ću možda ranije da se porodim, sjetim se jednog druga koji se rodio u 7mjesecu prije skoro 4g, a u porodilištu nije bilo ni inkubatora i ničega, nego su ga smestili u kutiju sa vunom E sad je ta beba momčina, ima dva završena fakulteta, zdrav, prav i ne fali mu ama baš ništa Ja umirem od gladi, doslovce! Mjerila šećer 4,9 na tašte, garant mi se poremetila glikemija od ‚ovog deksametazona, iako ona kaže da to nema veze. Ne smi‚jem nipšta pojest još uvijek...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 10.2.2015 7:10:18
|
|
|
|
jabudic
|
Jutro iz kupatila Ukljucila auto da se malo ugrije i krecem. Cupo, srecan ti 9.mjesec
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 10.2.2015 7:11:53
|
|
|
|
serpica
|
Bice sve ok a za glad ti verujem,ako nesto mrzim to je da budem gladna,kod nas 2 dana nakon CR ne jedes nista uzas,ja sam uvek krila plazmu ispod jastuka pa kad niko ne vidi ja gricnem pomalo inace ko zna dal bi na noge stala...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 10.2.2015 7:16:32
|
|
|
|
choopa choops
|
hahaha jabudicu Hvala :-D Ovdje trebam slavit svaki dan. Evo za vas KLIK a ja ću sačekat svoj škuri helb, komad maslaca i čaj bez šećera
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 10.2.2015 7:18:31
|
|
|
|
choopa choops
|
Jao šerpi znam, sestra mi je pričala. Mislim da je to pravilo samo kod nas...Ja jedva čekam da se porodim da se najedem, a i ova mala isto, ja mislim Zato biće jadnica toliko i žuri..
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 10.2.2015 7:26:47
|
|
|
|
Trcosava
|
Trudnice moje samo da vas zagrlim. Posle ću da čitam redno. Dete me noćas počastilo spavanjem od 6 sati u komadu.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 10.2.2015 7:32:58
|
|
|
|
choopa choops
|
Opa Bravo
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 10.2.2015 7:41:22
|
|
|
|
daca77
|
Dobro jutro, trudnice!!! Trco, blago tebi...mene ova beba bas zeza...do 1h nije htela da ide na spavanje i jutros u 5h budjenje...jedva sam sad uspela da je malo ususkam, a ne verujem da ce dugo spavati, jer je puno povracala pa ce biti gladna, ubrzo. Serpi, bravo za divan izvestaj sa UZ i decaka .
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 10.2.2015 8:19:21
|
|
|
|
branki*
|
jutro,devojke.. choopo,konacno dodje taj 9.mesec,sad je malo lakse ipak... trco,uzivaj samo dok lepo spava. daco,ja sam ti u istom klubu sa nespavanjem,budjenjem i nosanjem
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 10.2.2015 8:22:00
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops a ja ću sačekat svoj škuri helb, komad maslaca i čaj bez šećera I viršlu jeeeeej daco i branki razumijem vas skroz. Samo što sam ja tako do njihovih skoro godinu dana
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 10.2.2015 8:26:43
|
|
|
|
daca77
|
Choopa, bas si nas utesila Sutra posecujem decijeg gastroenterologa pa cemo videti sta ce reci.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 10.2.2015 8:27:42
|
|
|
|
serpica
|
Chupa za dodatak ja bih trebalo da spremam dorucak a mrzi me,mala deca jos spavaju starija u skolu a ceka me gomila posla
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 10.2.2015 8:28:17
|
|
|
|
branki*
|
choopo,pa ti imas pravu gozbu tu malo li je boza se isto budio jako dugo i jeo nocu,videcemo kako ce ova mala..jos kad mi mama kaze-vi ste je tako naucili,uhhh
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 10.2.2015 8:29:55
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Choopa, bas si nas utesila Sutra posecujem decijeg gastroenterologa pa cemo videti sta ce reci. aj,bas pa nam javi sta kaze...zasto idete?zbog tog povracanja?je l ona bas povraca ili bljucka?posle svakog podoja?kako se ponasa kad je na sisi,je l mirno sisa ili se grci i uvija?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 10.2.2015 8:32:24
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro curice, samo da vas pozdravim. Moja curica je spavala nocas 7h, samo se jednom probudila, bas sam se naspavala. Sve vas ljubim punoooooooooo
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?