Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 10.2.2015 13:33:26
|
|
|
|
serpica
|
Hej drugarice,mne savladao san pa sam malo legla...jabudic i ja drzim fige najjace sto mogu. Boko navikla sam se ali ipk cekm sledeci pregld za konacnu potvrdu,a Toma nista ne razume,jedino kad mu kazem mazi bebu on mazi stomak eto to je drugo nista n kapira kad mu pricam. Inace stigle mi klompe koje sam narucila sa neta i fenomenalne su jekice koliko razumeh ti jos nisi bila na prvi uz? ja mislim da bi vec u 8.nedelji trebalo da se sve vidi i cuje,svaka cas_t na strpljenju navijam da sve bude ok. Klarita
< Poruku je uredio serpica -- 10.2.2015 13:36:31 >
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 10.2.2015 13:42:57
|
|
|
|
*boka*
|
Eve me sva sam na trncima...kukuuuuuuuuu Ziva nisam dok se ne javi... Klarita i tebi stiskam palceve Jekice Super za beticu i super sto je stalo krvarenje! Beta ti je super visoka i mislim da nemas razloga da puno brines, mada te razumem jer znam kako sam se ja osecala.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 10.2.2015 13:44:50
|
|
|
|
*boka*
|
Serpi pa da, on je jos beba. Ma idealna razlika, pa bilo da je seka ili bata, svakako ce imati drustvo. Kakve klompre si porucila? Ja hocu da kupim sebi jedne za salon.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 10.2.2015 13:45:45
|
|
|
|
serpica
|
Boko ja se ponudila jabudicu da se trampimo ali predje me dr pa rece da je decak,sad cekamo da vidimo kakva je situacija ko jabudica ako se ne javi za sat vremena sigurno je pala u nesvest od srece
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 10.2.2015 13:45:47
|
|
|
|
choopa choops
|
Hvala vam ženske na riječima ohrabrenja daco meni je sa ćerkom isto bilo kao ovo što tatjana priča. MM nije ni htio s nama u sobu jer se bojao od toga boko privatnice, šta da ti kaže, sve znam
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 10.2.2015 13:49:50
|
|
|
|
*boka*
|
Serpi ponuda za trampu otpada... a nadam se da ne bi bila ni potrebna. Tako jaaako zelim da nam se jabud javi sa sjajnim vestima, naravno prvo da je sve u redu i da beba nema kicu hihihi... Joj Choopsi...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 10.2.2015 13:53:03
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: *boka* Serpi ponuda za trampu otpada... a nadam se da ne bi bila ni potrebna. Tako jaaako zelim da nam se jabud javi sa sjajnim vestima, naravno prvo da je sve u redu i da beba nema kicu hihihi... Joj Choopsi...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 10.2.2015 13:53:59
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: serpica sad cekamo da vidimo kakva je situacija ko jabudica ako se ne javi za sat vremena sigurno je pala u nesvest od srece Ili je ušla u prvi autobus koji ide do Klarite sa
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 10.2.2015 13:56:36
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops IZVORNA PORUKA: serpica sad cekamo da vidimo kakva je situacija ko jabudica ako se ne javi za sat vremena sigurno je pala u nesvest od srece Ili je ušla u prvi autobus koji ide do Klarite sa cuce se na vestima
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 10.2.2015 13:58:07
|
|
|
|
*boka*
|
Ijaooooj... Klarita zauzimaj visoki start... mislim ono za svaki slucaj
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 10.2.2015 13:59:32
|
|
|
|
*boka*
|
IZVORNA PORUKA: serpica Inace stigle mi klompe koje sam narucila sa neta i fenomenalne su Serpi kakve klompusice gazusice si uzela?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 10.2.2015 14:00:10
|
|
|
|
choopa choops
|
"U autobusu Niš ekspresa uhapšena pomahnitala trudnica sa vatrenim oružjem" Jaooo meni se spava, al' hoću da saznam.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 10.2.2015 14:01:43
|
|
|
|
*boka*
|
Nema spavanja sad! Delimo se na ekipe. Jedna ekipa prati vesti na TV i na netu, a druga ekipa prati desavanja kod jabuda ovde i na FB. Kakvo spavanje u ovako kriznom momentu!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 10.2.2015 14:02:43
|
|
|
|
daca77
|
Tatjan@, Soni, Choopa, bas me utesiste...ostaje mi da se strpim jos ovoliko+mozda jos koji mesec i onda ce doci neka druga zezalica Veliki
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 10.2.2015 14:09:56
|
|
|
|
choopa choops
|
daco, ma neće, biće to dobro čim ona malo poraste. Bitno je da dobro jede i da napreduje, samo će se to regulisat boko, ja ću se potrudit, ali ne mogu obećat. Spavala sam samo 3 sata noćas: Vidiš da i ove svježe porodilje spavaju duže od mene
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 10.2.2015 14:14:21
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops "U autobusu Niš ekspresa uhapšena pomahnitala trudnica sa vatrenim oružjem" jabudic,javljaj vesti da te ne ture u novine
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 10.2.2015 14:16:07
|
|
|
|
*boka*
|
IZVORNA PORUKA: branki RR IZVORNA PORUKA: choopa choops "U autobusu Niš ekspresa uhapšena pomahnitala trudnica sa vatrenim oružjem" jabudic,javljaj vesti da te ne ture u novine I to sa sve slikom onom sa teme o trudnickim stomacima
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 10.2.2015 14:17:43
|
|
|
|
jabudic
|
Hahaha, ludace! Zeznu nas moja beba posteno! Lezi potrbuske sa skupljenim nogama ispod grudi. Ne vidi se da ista visi, ali se ne moze reci ni da ne visi. Ali sam je vidjela kako namjesta frizuru, 3x fino rukicom zagladi "kosu", i sigurna sam da je zensko. Klarita, ostade ti jos mjesec zivota Inace sve super, u dan odgova datumu PM.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 10.2.2015 14:19:06
|
|
|
|
choopa choops
|
A tačno osjećamda će bit nešto kao beba se nije dobro namjestila i nije se vidjelo
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 10.2.2015 14:20:46
|
|
|
|
choopa choops
|
hhhhhhhhhhhhhahahahhahaah a ne vjerujem! Taman sam napisala!!! nemoj da nas zezaš, je li stvarno nije vidjela?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 10.2.2015 14:23:29
|
|
|
|
jabudic
|
Nije vidjela, ta mi opcija nije padala na pamet Bitno da za sad ne visi, i da joj je stalo do stajlinga
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 10.2.2015 14:25:51
|
|
|
|
*boka*
|
Ijaoooooo a mi ovde kao na iglama sedimo i cekicamo! Pa ko ce sad sledeci UZ da doceka? Makar ce Klarita dobiti na vremenu jos Ali gledaj, ako se krije, stidi se... mora biti da je zensko!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 10.2.2015 14:26:02
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Bitno da za sad ne visi, i da joj je stalo do stajlinga Što nekako govori u prilog tome da je Dobro sad mogu mirno da spavam :-)
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 10.2.2015 15:08:34
|
|
|
|
branki*
|
ahaha,opasno zeki bebana skupila nogice,bice da je zenskara
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 10.2.2015 15:19:02
|
|
|
|
*boka*
|
Branki tako se i vasa nije pokazivala, pa je ispala seka... stidljiva devojcica
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sve što niste znali o spinalnoj anestezijiBolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?