Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 5.2.2015 23:25:51
|
|
|
|
New Mom
|
Jel bre, Soso, mislis li ti taj test da udaris? Cisto da pomognes ff da pozeleni? Jadan, dobice T. cekajuci. A i znas da se vodi da si trudna dok se ne utvrdi drugacije.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 5.2.2015 23:26:26
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Jel bre, Soso, mislis li ti taj test da udaris? Cisto da pomognes ff da pozeleni? Jadan, dobice T. cekajuci. A i znas da se vodi da si trudna dok se ne utvrdi drugacije.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 5.2.2015 23:29:17
|
|
|
|
Sosa Mena
|
NM ma mislim ja,mislim ali necu sutra. Prijatno me je iznenadilo sto nisam dobila danas jer zadnja tri ciklusa dobijem dan ranije. A trudna sam ja kako nisam. vec ih sve po kuci maltretiram.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 6.2.2015 6:40:16
|
|
|
|
jeca89
|
nije bilo do toplomera,do mene je...jutors ,i temperatura pala na 36,4 merila sam sa oba i oba pokazuju isto...videcu sta ce dalje biti
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 6.2.2015 9:17:52
|
|
|
|
Sosa Mena
|
[/url]]graf Radila sam test negativan je. A t raste. Sta znazi stas 5?
< Poruku je uredio Sosa Mena -- 6.2.2015 9:18:28 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 6.2.2015 9:33:28
|
|
|
|
sreca_11
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Sta znazi stas 5? Odbrojava do testa
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 6.2.2015 9:34:12
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Hvala Sreco. Odbrojala sam ja
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 6.2.2015 10:10:27
|
|
|
|
madre
|
Ne mi jasno
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 6.2.2015 10:14:56
|
|
|
|
Kiškum
|
Bogme, Soso, to izgleda dobro. Lutealna 14 dana, nije lošO nikako :) Moj graf je mrtvo more.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 6.2.2015 10:20:44
|
|
|
|
Mala Elena
|
Soso , prvi jutarnji urin ? Kako negativan? A sta je zapravo lutelna faza ?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 6.2.2015 10:26:29
|
|
|
|
Kiškum
|
To je treća faza menstrualnog ciklusa (prve dve su folikularna i ovulaciona - najkraća), koja nastupa odmah posle ovulacije i traje do prvog dana sledećeg ciklusa.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 6.2.2015 11:22:06
|
|
|
|
Mala Elena
|
Kiskum ,a bolje je da je sto duza ? Sta to znaci ? Neupucena sam
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 6.2.2015 12:07:49
|
|
|
|
Kiškum
|
U principu, dobro je da je između 12 i 16 dana. Dužina varira od žene do žene, i od ciklusa do ciklusa kod iste žene može da varira od dan do dva. Ali ja vidim da je Sosi ovulacija bila 15dc, a danas joj je 14 dpo i temperatura ne pada, pa se nadam da će ipak biti plusić, s obzirom na to da su joj ciklusi, ako nisam pogrešno razumela, inače na 28 dana.
< Poruku je uredio Kiškum -- 6.2.2015 12:08:31 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 6.2.2015 12:24:15
|
|
|
|
Sosa Mena
|
IZVORNA PORUKA: Kiškum Bogme, Soso, to izgleda dobro. Lutealna 14 dana, nije lošO nikako :) Moj graf je mrtvo more. Super je samo je test negativan.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 6.2.2015 12:29:37
|
|
|
|
Kiškum
|
Znam, videla sam to, ali ti opet držim palčeve, možda je kasnije bila implantacija.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 6.2.2015 12:31:27
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Jel moze na graf da se vidi ako je bila implantacija?
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 6.2.2015 12:57:19
|
|
|
|
New Mom
|
Mozda je o. bila ustvari 19dc, a implantacija 25dc? Sto bi ti znacilo test tek za neka tri dana.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 6.2.2015 13:16:50
|
|
|
|
Sosa Mena
|
NM neveruje. Jer je egg vec stao 16dc. Ipak su mi podivljali hormoni.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 6.2.2015 13:30:57
|
|
|
|
World
|
pa evo i ja mislim da ti je mozda o bila 19 dc.. a iksica nije bilo kasnije ili nisi biljezila? nekako ti je previsoka t a da ne bude nista...
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 6.2.2015 13:32:34
|
|
|
|
Sosa Mena
|
World nisam belezila posle. Nije mi bilo bitno. Ma kako joj volja. Videcu sutra kakva ce t da bude. Neverovatno je samo koliko me grudi bole. ALi 19dc sam bila skroz suva. Nista od plodne sluzi ni sekreta. Tek 23dc je poceo beo gust sekret.
< Poruku je uredio Sosa Mena -- 6.2.2015 13:33:27 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 6.2.2015 13:54:09
|
|
|
|
World
|
ma evo gledam ja ove svoje grafove, ma plodne sluzi bilo svuda okolo, samo ne kad je trebalo.. pa ipak eto.. ne oslanjaj se bas previse na to.. a i ako si krenula sa sioforom velike su sanse da nesto bude, ako ne odmah, onda za mjesec-dva...
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 6.2.2015 14:10:19
|
|
|
|
buba.marica
|
Soso ja koliko se razumem u ovaj graf , meni je potpuno logično da je tebi 19dc bila O. To mi je mnogo realnije od ovog što je pozelenelo ...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 6.2.2015 14:11:46
|
|
|
|
vonavoj
|
soso,mozda je NM u pravu! Strpljenja jos malo!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 6.2.2015 14:25:33
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Sve je moguce ne kazem ja. Kod mene lgoka nikad nije vladala Jos je nema. Nekoliko puta sam trcala u wc jer sam mislila da je stigla ali nista. Samo obilan beo gust sekret. Ako ne stigne za vikend u ponedeljak cu ponoviti test.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 6.2.2015 14:32:22
|
|
|
|
superm
|
Soso, tvoj graf deluje bas dobro!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Kad bi bili u vezi sa osobom sa hendikepom i ako bi ljubav bila obostrana, da li bi stupili u brak sa tom osobom?taki_82Da (
52%)
Ne (
16%)
Mozda (
31%)
Ukupan broj glasova: 67Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!