Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 2.2.2015 16:04:20
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Soso, bila si u pravu FF mi obelezio O 10dc Ali pod uslovom da ostane iznad 36,4 inace ce da izbrose O ako sutra padne temp.
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 2.2.2015 16:08:54 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 2.2.2015 18:22:42
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Lele da sam i ja upravu Moje prorocke sposobnosti me jos nisu izdale.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 2.2.2015 19:26:16
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Prorocica Sosa od Vojvodine
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 2.2.2015 20:20:29
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Cirkus Kolorado
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 2.2.2015 20:41:09
|
|
|
|
New Mom
|
Vau, Soso, bogme .
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 3.2.2015 9:07:12
|
|
|
|
Nina777
|
Evo i mog grafa, hvata me nervoza...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 3.2.2015 9:08:10
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Dobro jutro. [/url]]Graf
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 3.2.2015 9:15:33
|
|
|
|
vonavoj
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 3.2.2015 9:18:09
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Von ako ovaj ne pozeleni ja ne znam koji ce Mada me cicojke ne bole od jutros.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 3.2.2015 9:19:49
|
|
|
|
vonavoj
|
mora da pozeleni! nemoj da gledas cicojke,nisu ni mene bolele,eno mi Jovane u krevecu ..tek su kasnije pocele..
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 3.2.2015 9:31:04
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Necu ih gledam nisu neke
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 3.2.2015 9:42:01
|
|
|
|
Ana13
|
Opa,Soso
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 3.2.2015 9:52:11
|
|
|
|
madre
|
soso, navijaaam
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 3.2.2015 9:53:03
|
|
|
|
daca77
|
Soso
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 3.2.2015 10:02:35
|
|
|
|
Mala Elena
|
Soso
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 3.2.2015 10:14:40
|
|
|
|
Ana13
|
Soso,kad sam ja videla da mi je 11dpo visoka temp,ja sam odmah uradila test i bile su dve crtke,a 12dpo sam i betu uradila da potvrdim Koliko ti traje lut.faza?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 3.2.2015 10:17:59
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Ana ja mislim 14 dana jer su mi ciklusi na 28 dana. Necu jos da radim test. Cekam dan D pa ako ne bude dosla tada cu. Ne smem ni muza da predocim situaciju
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 3.2.2015 10:27:43
|
|
|
|
Ana13
|
Oda cekamo i odbrojavamo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 3.2.2015 14:20:32
|
|
|
|
babby
|
soso divan ti je graf..a evo mog
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 3.2.2015 16:51:23
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Soso draga Evo i mog od danas, čudan, nika mi nije temp bila ovako niska kad imam O, a osetim svaku O, i tačno je uvek i graf pogađao, slažemo se u svemu Danas me opet žigaju jajnici
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 3.2.2015 17:05:30
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Ivancek znas da nisam expert za bazalnu ali znam da navijam bolje od navijaca Radnickog
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 3.2.2015 17:09:11
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Samo ti uključi tu tvoju kuglu na najjače, da bolje prorokuješ
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 3.2.2015 17:10:54
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Ukljucena je ne se sekiras. I dete mi se bacilo na prorocanstva. Ako je pogodila ima da joj kupim sve sto hoce.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 3.2.2015 17:24:58
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Baby hvala. I tvoj za sad izgleda zanimljivo.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 3.2.2015 17:26:34
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Soso, lep graf nema šta
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
kravlje mlekosneza90u kom uzrastu ste poceli sa davanjem kravljeg mleka?ili na bilo koji nacin uveli u ishranu,navedite u kometare!od rodjenja (
11%)
pre 6 meseci (
12%)
posle 6 meseci (
19%)
pre godinu dana (
18%)
sa godinu dana (
41%)
Ukupan broj glasova: 85Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!