Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 2.2.2015 0:19:06
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Taman sam se naostrila, a ti hoces da me oteras od novih saznanja.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 2.2.2015 8:40:30
|
|
|
|
buba.marica
|
evo i ja sam počela da merim bazalnu prvi put , pojma nemam kako treba da izgleda, merim tek 6 dan pa ćemo da vidimo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 2.2.2015 8:43:32
|
|
|
|
Sosa Mena
|
[/url]]graf Dobro jutro. Marice stavi slicicu
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 2.2.2015 8:52:51
|
|
|
|
vonavoj
|
Soso koje lekove pijes?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 2.2.2015 8:53:13
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Siofor za insulin.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 2.2.2015 8:58:53
|
|
|
|
buba.marica
|
Kako da nakači sliku crna Soso sramota od par dana samo , nemam šta ni da pokažem
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 2.2.2015 9:01:20
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Bice ovaj dobitni. Slusaj ti Sosu.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 2.2.2015 9:12:42
|
|
|
|
vonavoj
|
Pomislila sam utrogestan!!! Onda navijam,temp mi se svidjaju!!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 2.2.2015 9:13:53
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Ne, ne samo siofor. Utro cu da ubacim ako pozelenim.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 2.2.2015 9:31:41
|
|
|
|
buba.marica
|
soso kad mi ti to kažeš sve mi toplo oko srca a kad pročitam utrogestan sva se naježim, pojela sam ga u trudnoći više nego bilo koje hrane
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 2.2.2015 9:52:54
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Ne, ne samo siofor. Utro cu da ubacim ako pozelenim. navijam iz sveg srca da bude dobitni!!! i ZELENI!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 2.2.2015 10:22:35
|
|
|
|
Maraj
|
Ijao soso ovaj je obecavajuci!!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 2.2.2015 10:57:10
|
|
|
|
buba.marica
|
Soso ja sve vreme mislim da si ti trudna mora da predosećam nešto
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 2.2.2015 11:08:45
|
|
|
|
Mala Elena
|
Malo gore, malo dole... A sta se radi sa onim vip premium periodom , istice mi za 7 dana? Kako da produzim? I koliko kosta?
< Poruku je uredio Mala Elena -- 2.2.2015 11:10:27 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 2.2.2015 11:32:44
|
|
|
|
vonavoj
|
Male elena,kakvi su tvoji ciklisu? Na koliko dana! Nista ti taj premium ne znaci,tj,ne treba nista da placas..nego nece ti pisati objasnjenja vise..
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 2.2.2015 11:36:06
|
|
|
|
Maraj
|
Mala elena navijam da pozeleni nemoj nista placati to su gluposti i dalje ces moci da ubacujes T i da pratis rast iste
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 2.2.2015 11:41:47
|
|
|
|
Mala Elena
|
Maraj, hvala...ali ja jos dojim, ako bude pozeleneo Von, pa posle porodjaja malo se poremetili , evo zadnja duzina ciklusa 35 dana...htela sam bas da proverim kada mi je O , prvi put merim bazalnu.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 2.2.2015 11:42:34
|
|
|
|
Ana13
|
Soso,ovaj graf obecava
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 2.2.2015 11:46:09
|
|
|
|
vonavoj
|
zato i pitam..jer je kasno O! tajo je i meni bila! jer su mi ciklusi bili 35dana!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 2.2.2015 11:47:31
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Maraj, hvala...ali ja jos dojim, ako bude pozeleneo Von, pa posle porodjaja malo se poremetili , evo zadnja duzina ciklusa 35 dana...htela sam bas da proverim kada mi je O , prvi put merim bazalnu. Ma ako pozeleni prelazis odma na dohranu samo da je nama sto vise bebica
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 2.2.2015 11:52:12
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ma neka ima bebica, meni ne smeta... Von, a ovo kad se spoji tri dana ista T, neeestoooo znaciii ? Jel su ti se kasnije vratili ciklusi u normalu?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 2.2.2015 11:54:27
|
|
|
|
vonavoj
|
Nista jos ne znaci,rano je! Meni se pre prve trudnoce bili na 35dana..T napravljena 20.og dana..a posle porodjala tacnp na 31.dan..sad jos ne znam,i ne zrlim da znam narednih bar 8 meseci!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 2.2.2015 12:12:37
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Hvala zenice sto navijate. Ako on ne pozeleni ja cu da porumenim ML ajde neka bude dobitni
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 2.2.2015 12:37:26
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Mala Elena ne razumem što bi kupovala Vip ako samo pratiš i ne pokušavaš još da ostaneš Možeš unositi i dalje i on će ti obeležiti O, samo ti neće lutealnu fazu obojiti žuto i neće ti sam brojati dane od O nego ćeš ih izbrojati sama. E da i ove scepifične znake ne daje ispod. Ako želiš ove dodatne alate i analajzere mesec dana je 10$, 90 dana 25$ godinu dana 45$. BTW super ti je graf obzirom da dojiš.
< Poruku je uredio Lisa Simpson -- 2.2.2015 12:44:45 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 2.2.2015 13:48:37
|
|
|
|
Mala Elena
|
Hvala Lisa..prvi put ovo merim i stalno mi na vrhu stoji ta informacija o isteku perioda pa cisto da proverim sa nesto ne zeznem ! Jos bolje sto ne mora...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?