Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 2.2.2015 0:19:06
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Taman sam se naostrila, a ti hoces da me oteras od novih saznanja.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 2.2.2015 8:40:30
|
|
|
|
buba.marica
|
evo i ja sam počela da merim bazalnu prvi put , pojma nemam kako treba da izgleda, merim tek 6 dan pa ćemo da vidimo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 2.2.2015 8:43:32
|
|
|
|
Sosa Mena
|
[/url]]graf Dobro jutro. Marice stavi slicicu
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 2.2.2015 8:52:51
|
|
|
|
vonavoj
|
Soso koje lekove pijes?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 2.2.2015 8:53:13
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Siofor za insulin.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 2.2.2015 8:58:53
|
|
|
|
buba.marica
|
Kako da nakači sliku crna Soso sramota od par dana samo , nemam šta ni da pokažem
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 2.2.2015 9:01:20
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Bice ovaj dobitni. Slusaj ti Sosu.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 2.2.2015 9:12:42
|
|
|
|
vonavoj
|
Pomislila sam utrogestan!!! Onda navijam,temp mi se svidjaju!!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 2.2.2015 9:13:53
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Ne, ne samo siofor. Utro cu da ubacim ako pozelenim.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 2.2.2015 9:31:41
|
|
|
|
buba.marica
|
soso kad mi ti to kažeš sve mi toplo oko srca a kad pročitam utrogestan sva se naježim, pojela sam ga u trudnoći više nego bilo koje hrane
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 2.2.2015 9:52:54
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Ne, ne samo siofor. Utro cu da ubacim ako pozelenim. navijam iz sveg srca da bude dobitni!!! i ZELENI!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 2.2.2015 10:22:35
|
|
|
|
Maraj
|
Ijao soso ovaj je obecavajuci!!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 2.2.2015 10:57:10
|
|
|
|
buba.marica
|
Soso ja sve vreme mislim da si ti trudna mora da predosećam nešto
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 2.2.2015 11:08:45
|
|
|
|
Mala Elena
|
Malo gore, malo dole... A sta se radi sa onim vip premium periodom , istice mi za 7 dana? Kako da produzim? I koliko kosta?
< Poruku je uredio Mala Elena -- 2.2.2015 11:10:27 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 2.2.2015 11:32:44
|
|
|
|
vonavoj
|
Male elena,kakvi su tvoji ciklisu? Na koliko dana! Nista ti taj premium ne znaci,tj,ne treba nista da placas..nego nece ti pisati objasnjenja vise..
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 2.2.2015 11:36:06
|
|
|
|
Maraj
|
Mala elena navijam da pozeleni nemoj nista placati to su gluposti i dalje ces moci da ubacujes T i da pratis rast iste
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 2.2.2015 11:41:47
|
|
|
|
Mala Elena
|
Maraj, hvala...ali ja jos dojim, ako bude pozeleneo Von, pa posle porodjaja malo se poremetili , evo zadnja duzina ciklusa 35 dana...htela sam bas da proverim kada mi je O , prvi put merim bazalnu.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 2.2.2015 11:42:34
|
|
|
|
Ana13
|
Soso,ovaj graf obecava
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 2.2.2015 11:46:09
|
|
|
|
vonavoj
|
zato i pitam..jer je kasno O! tajo je i meni bila! jer su mi ciklusi bili 35dana!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 2.2.2015 11:47:31
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Maraj, hvala...ali ja jos dojim, ako bude pozeleneo Von, pa posle porodjaja malo se poremetili , evo zadnja duzina ciklusa 35 dana...htela sam bas da proverim kada mi je O , prvi put merim bazalnu. Ma ako pozeleni prelazis odma na dohranu samo da je nama sto vise bebica
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 2.2.2015 11:52:12
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ma neka ima bebica, meni ne smeta... Von, a ovo kad se spoji tri dana ista T, neeestoooo znaciii ? Jel su ti se kasnije vratili ciklusi u normalu?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 2.2.2015 11:54:27
|
|
|
|
vonavoj
|
Nista jos ne znaci,rano je! Meni se pre prve trudnoce bili na 35dana..T napravljena 20.og dana..a posle porodjala tacnp na 31.dan..sad jos ne znam,i ne zrlim da znam narednih bar 8 meseci!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 2.2.2015 12:12:37
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Hvala zenice sto navijate. Ako on ne pozeleni ja cu da porumenim ML ajde neka bude dobitni
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 2.2.2015 12:37:26
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Mala Elena ne razumem što bi kupovala Vip ako samo pratiš i ne pokušavaš još da ostaneš Možeš unositi i dalje i on će ti obeležiti O, samo ti neće lutealnu fazu obojiti žuto i neće ti sam brojati dane od O nego ćeš ih izbrojati sama. E da i ove scepifične znake ne daje ispod. Ako želiš ove dodatne alate i analajzere mesec dana je 10$, 90 dana 25$ godinu dana 45$. BTW super ti je graf obzirom da dojiš.
< Poruku je uredio Lisa Simpson -- 2.2.2015 12:44:45 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 2.2.2015 13:48:37
|
|
|
|
Mala Elena
|
Hvala Lisa..prvi put ovo merim i stalno mi na vrhu stoji ta informacija o isteku perioda pa cisto da proverim sa nesto ne zeznem ! Jos bolje sto ne mora...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?