|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2015
23.1.2015 19:03:10   
Peace*
Nisam isla do Stavrosa, bila sam u Asprovalti i Vrasni, i ja tamo bas volim. Vrasna ima lepse more iako su jedna do druge jer kod Asprovalte se uliva neka reka u more pa hoce da donese prljavstinu.
Prvi smestaj, u Asprovalti je moja mama nasla setajuci po mestu, isli su sa prijateljima nesto u prolece, i uuela kontakt . Posle kad si tamo, onda vec gledas okolo, svaka setnja dobije smisao - skupljas vizitke za dogodine. Hahahah
Smestaj u Vrasni sam nasla prosle godine preko nekog sajta, gde su bile ponudjene vile koje nase agencije ne uzimaju naravno, ne secam se sajta.

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 226
23.1.2015 21:34:32   
gagana83

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Tash interesuje me gde si ti pronalazila brojeve tih vila , kuca u Grckoj a da nisi isla preko agencija?

Anck, kucaj u pretrazivacu ACCOMMODATION THASSOS (na primer). Pa trazi. Naci ces brdo smestaja, posalji mi na mail upit.
Mi par godina unazad rezervisemo direktno sa vlasnikom smestaja, mail-om. Izmedju ostalog, tako smo nasli smestaj i na Tasosu.
I kao sto neko rece pogledaj na Booking-u.
Mi smo prosle godine preko Bookinga rezervisali prenociste kad smo isli na Kefaloniju.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 227
23.1.2015 23:26:45   
Didy
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Imam zelju da odem na Tasos al me bas nesto nece user posted image

Gde bi išla na Tasos? Možda te mogu nekako posavetovati, makar u kom mestu da gledaš aranžmane? Hoćeš li hotel ili apartman u vili? Želiš li seoce ili gradić ili u glavnom gradu, u Limenasu? Hoćete li ići autom ili autobusom?
Ja bih ti rekla koje su moji favoriti, ali ne znam da li smo u istom fazonu. Ja volim da sma u malom mestu, daleko od buke i gužve i vašara. Volim plaže s prirodnim hladom, volim i da istražujem, ne bih na Tasos išla bez auta... I tako... Zato te prvo pitam šta tačno očekuješ od Tasosa.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

Direktna veza do poruke: 228
23.1.2015 23:48:37   
Jole84
Didy daj preporuke za Tasos user posted image Negde pročitah da je super za male bebane...čini mi se da si baš ti pisala. Dosta sam mesta obišla u Grčkoj ali na Tasos nisam nikad bila. Pošto nam je ovo prvi put sa bebom, ono što očekujem od letovališta je: mirno mesto ali ne previše pusto, dakle da uveče ima gde da se prošeta a da ipak ne bude taverna pred vilom, peščana plaža, vila blizu plaže....user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 229
24.1.2015 17:13:03   
Anck Su Nmaun
Bas to volim lepe plaze, to mi je naaj bitnije, ne zelim guzve i vasar ali ne i neku zabit.
Daj mi par kuca da posaljem upit , da je blizu plaze da nije skup Ali jos danas ako mozes jer u ponedeljak uplacujem ovo za Stavros ako ne nadjemo nista.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 230
24.1.2015 17:35:02   
Didy
Hej, žene, polako, pa nemam linkove za vile, mogu vas možda posavetovati u kom mestu da gledate, iako je meni ceo Tasos kao bajka i sumnjam da ćete se pokajati ako odete. user posted image
Možda bi vam obema recimo Potos odgovarao, tamo ima finih tavernica i prodavnica, ljupko je, a opet nije previše pusto. Inače Tasos generalno nema nikakav noćni život, još jedan razlog zašto su tamo uglavnom porodice s malom decom.

Direktna veza do poruke: 231
24.1.2015 17:48:23   
minnica
ASN, ja sam bila u Stavrosu četiri puta. To nije neko ekskluzivno letovalište, ali je meni ok. Ima jako dugačku peščanu plažu i pesak je u vodi unutra. Plićak je prilično dugačak, tako da je ok za decu. Jedino na nekim delovima plaže ima malo kamenja na samom ulasku u vodu, ali nije strašno. Pitaj ako te nešto konkretno zanima.

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 232
24.1.2015 17:49:50   
Anck Su Nmaun
Ma ne treba nama nocni zivot eto cisto da ima gde da se proseta uvece do 22h
Ajde daj par prdloga, sad sam bas na nekom sajtu gde su samo smestaji za Tasos pa neznam sta cu pre user posted image

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 233
24.1.2015 17:57:42   
Didy
ASN, ja mislim da gde god da odeš na Tasos, nećeš se pokajati. Posebno ako idete autom, toliko ima lepih plaža da veujem da ćete svakog dana biti na drugom mestu, tako da je meni na Tasosu smeštaj najmanje bitan, on će vam biti samo baza odakle ćete skitati svakodnevno. user posted image

Direktna veza do poruke: 234
24.1.2015 19:10:57   
gagana83
Tasos je divan.
Ako trazis malo vece mesto (bolje reci malo vece selo posto tamo nema vecih gradova) gledaj Potos ili Limenas. I Limenarija je takodje jedno od vecih mesta na Tasosu ali ne moze se podiciti plazom.
Mozes pogledati i Golden Beach (Skala Potamia i Skala Panagia). Ta plaza je odlicna za decu, beskonacan plicak i jako topla voda.
Rece da gledas neki sajt gde ima puno smestaja na Tasosu, pretpostavljam da je to Nikana, ja sam svekijevcima pre neku godinu rezervisala smestaj preko nje, sve preporuke za Nikanu user posted image
Mi smo inace bili smesteni u Pefkariju, ali ne znam koliko ti to odgovara jer to mesto nema nista sem jedne ulice sa par taverni i hotela. A uvece smo isli u Potos, koji je na 2km.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 235
24.1.2015 19:37:07   
Didy
Ja Limenas nikome ne bih preporučila. Prvo jer nema dobre plaže, gužve su i dovoljno je velik grad da nijedan smeštaj nije blizu plaže. Mislim, meni je i u Potosu gužva i uveče i na plaži, ali dobro, to sam ja, ja bih najradije otišla na pusto ostrvo na letovanje. user posted image
Mi smo ove godine gledali smeštaje na Pachis beachu na Tasosu, nama se ova plaža najviše svidela. U hladu je borove, peščana ima samo jedan restoran i ništa više, čak ni prodavnicu, za sve ti treba auto. Ali to je moj odmor iz snova - zakoračiš iz apartmana na plažu, ne treba ti suncobran, nema gužve, haosa, tezgi, glasne muzike... Uveče popiješ vince na terasi ili na plaži, čak su i naša deca skroz naviknuta na naše robinzonske uslove, oni bi pre išli u šumu u šetnju kad smo kod kuće nego po centru i betonu, zato kažem da ja nisam relevantna da delim savete pošto retko ko voli ovakve odmore.

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 236
24.1.2015 19:49:35   
gagana83
Didy slazemo se. I ja ne volim guzvu i haos, zato smo i birali Pefkari kada smo isli na Tasos.
I sad kad bih isla ponovo, ponovo bih Pefkari, ali Anck rece da voli da proseta uvece a u Pefkariju ili na Pahis plazi realno nema gde da se proseta.
Ja plazu u Limenasu nisam ni videla iskreno, ali cula sam da je onako - solidna.
Meni je recimo Limarija preslatko mestasce, ali ne bih tamo letovala.

Elem, ja se upravo dopisujem sa gazdom vile na Kefaloniji gde smo bili prosle godine. Po svemu sudeci opet cemo tamo, sredinom jula user posted image

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 237
24.1.2015 19:55:01   
Didy
Pa znam, Gagana, zato sam i rekla da im ja ne bih delila savete, zato sam im i preporučila Potos. user posted image

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 238
25.1.2015 17:43:17   
Anoniman
Mi bili u Limenasu, meni je grad prelep, najlepsi od svih, plazu gradsku nisam obisla, jer za 12 dana tamo smo obisli celo ostvro i svaki dan na drugoj plazi smo bili, skoro sam slala i Von neki smestaj, a mi smo bili u Vili Albatros. Limenas ima lep nocni zivot, ne diskotekeuser posted image nisam isla tamo sa deteom od 9 meseci, ali puno radnji, kafica, restorana, ima gde da se izadjeuser posted image

(odgovor članu Didy)
  Direktna veza do poruke: 239
25.1.2015 17:57:25   
Didy
Pa da, zato i kažem, sve je stvar ukusa. Ja, recimo, nikad ne bih tražila preporuku od UM za smeštaj, jer su naši ukusi nebo i zemlja. user posted image
Ali ako ne idu autom i nemaju mogućnost da skitaju svakodnevno po ostrvu, onda Limenas stvarno nije najbolje rešenje jer nema dobre plaže.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 240
25.1.2015 18:04:59   
Anoniman
Mi isli automuser posted image mada za mene Tasos nije bez auta da se obilazi, jer renta car se ili ne isplati , ili nekad nema dovoljno automobila. A bez automobila ne mozes nista da vidids, realno.

Didy ali su mi zato sve tvoje preporuke 2012 godine pomogleuser posted image

(odgovor članu Didy)
  Direktna veza do poruke: 241
25.1.2015 18:12:41   
Didy
IZVORNA PORUKA: Unina mama

Mi isli automuser posted image mada za mene Tasos nije bez auta da se obilazi, jer renta car se ili ne isplati , ili nekad nema dovoljno automobila. A bez automobila ne mozes nista da vidids, realno.

Didy ali su mi zato sve tvoje preporuke 2012 godine pomogleuser posted image

user posted image Sad ne znam d ali bih s epola toga setila, tad je bilo relativno sveže sećanje. user posted image
Je l već toliko vremena prošlo? user posted image

To za auto si u pravu, ja to svakom napomenem ko se sprema na Tasos.
E, a za Vrnjačku Banju se moramo dogovoriti. Ja nešto načelno planiram početkom aprila, tad je prolećni raspust.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 242
25.1.2015 18:34:50   
Anoniman
Proslo, proslouser posted image ni ja ne mogu da verujemuser posted image

Vazi, moramo to nekako da isplaniramo, nama je jedan sada izdat do juna , imamo stanarku, a drugi je trenutno slobodan, pa se nadam da ce i tada tako biti, da makar U i ja dodjemo na vikenduser posted image ali upozoravam te gajim anithristauser posted image

(odgovor članu Didy)
  Direktna veza do poruke: 243
25.1.2015 19:16:38   
gagana83

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Mi bili u Limenasu, meni je grad prelep, najlepsi od svih, plazu gradsku nisam obisla, jer za 12 dana tamo smo obisli celo ostvro i svaki dan na drugoj plazi smo bili, skoro sam slala i Von neki smestaj, a mi smo bili u Vili Albatros. Limenas ima lep nocni zivot, ne diskotekeuser posted image nisam isla tamo sa deteom od 9 meseci, ali puno radnji, kafica, restorana, ima gde da se izadjeuser posted image

I mi volimo da obilazimo i da menjamo plaze ali volimo i da odmaramo. Kod nas letovanje izgleda ovako - jedan dan kuliramo na najblizoj plazi, drugi dan se pali auto pa u obilazak.
Izuzetak je bio proslogodisnji odmor na Kefaloniji jer smo bili smesteni dalje od plaze tako da smo svaki dan palili auto i obilazili plaze i okolinu.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 244
30.1.2015 10:22:34   
Anoniman
Mame treba mi preporuka za neko mesto u Grckoj, gde bi smo mogle U i ja same da idemo, busom, preporuka user posted image I je li bese sajam turizma sada u februaru?

(odgovor članu Didy)
  Direktna veza do poruke: 245
30.1.2015 18:18:36   
Sanjalicaaa
UM sajam turizma je od 19-22 feb. Mi smo predprosle godine bili na srednjem prstu, obisli smo ceo, ali najvise mi se dopalo mesto Sarti.

< Poruku je uredio Sanjalicaaa -- 30.1.2015 18:19:15 >

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 246
30.1.2015 22:01:11   
dunja RR
I ja čekam sajam pa da hvatam sko nađem dodatni popust na Kemer holiday club, oslučila sam se za njega. Do kraja februara važi popust 20 % za rezervaciju, a bilo bi dobro da na to dodam još i sajamski popust.

< Poruku je uredio dunja RR -- 30.1.2015 22:47:57 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 247
30.1.2015 22:11:21   
Klarita
uuuuuuu Dunjci, navijamouser posted image mislim da dobijes dobar popustuser posted image blago tebi kad si odlucna zena

Azra, nasla sam kontakt za Nea Skioni, poslacu ti u pp.

UM, mozes bilo gde na Halkidikiju, sto ti je moja preporukauser posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 248
30.1.2015 22:14:08   
Anoniman
Ja mislila Haniotiuser posted image sad se jos premisljam Uni mi istice pasos u julu, pa me zanima i koliko vremena pre isteka moram da ga menjam, mislim se i opet da idemo u Rafailovice, blizu nam je, a prosle godine nam je bilo super, jos sam u fazi razmisljanjauser posted image

(odgovor članu Klarita)
  Direktna veza do poruke: 249
30.1.2015 22:16:47   
wivern
Za mene ni jedno ostrvo nije da se poseti bez auta. Doduse ako vas ne drzi mesto. I ja se spremam za sajam turizma u februaru.
UM mogle bi ste negde oko Asprovalte.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Za sve nas koje ne volimo da peglamo!
video
Mnogim ženama se želja ostvarila! Mašina za peglanje i slaganje veša. Ova čudo-mašina će se 2018. godine naći u prodaji.
Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here