|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2015
19.1.2015 14:03:58   
choopa choops
Meni je svejedno je li šljunak, ili pjesak. Ali iz iskustva sa djecom, a naročito kad su bili manji, miliji im je pjesak. Po šljunku i onim oblucima ni ne znaju da hodaju, pa su plakali, nervirali se. A po pjesku je već druga priča. A i mogu da prave kule i tako to...da se igraju. Mada je stvarno u pravom smislu te riječi "pain in the ass" user posted image kad ti se uvuče u sve žive stvari, pa u kupaće, torbe, zalijepi se na kutije od krema za sunčanje. Užas, mora generalka da se radi kad se dođe kući user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 201
19.1.2015 16:58:31   
Didy
Ja najviše volim pesak. I nisam decu puštala gole po plaži, uvek su bili u kupaćim ili u onoj peleni za kupanje. Ili sam im makar pamučne gaćice oblačila dok su na plaži, tako da nemamo iskustva sa peskom u guzi. A kad dođemo s mora, svakako ide generalka, bio pesak, bio šljunak.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 202
19.1.2015 18:49:21   
wivern

IZVORNA PORUKA: choopa choops
Mada je stvarno u pravom smislu te riječi "pain in the ass" Užas, mora generalka da se radi kad se dođe kući user posted image

Ja zato ne volim pesak, da izvinete narednih godinu dana mi izlazi iz dupeta.
Ali za decu je najbolji, tu nema greske.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 203
20.1.2015 7:46:09   
Anck Su Nmaun
Ja ne volim sljunak jer se uvek rasecem i mrzim kad me bocka, za tabane je raj pesak, a i deca mogu da se igraju u pesku zato je on zakon user posted image

Inace sam pooluuudela nasla tri hotela koja mi odgovaraju i svi puni user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 204
21.1.2015 0:14:14   
Tea2
Jako dugo nisam bila naovom forumu.Vidim poznata imena i pitam se da li me se sećate.Treba mi savet za letovanje,isli bismo avionom,AL. Destinacija?

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 205
21.1.2015 14:18:31   
Tea2

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Meni je svejedno je li šljunak, ili pjesak. Ali iz iskustva sa djecom, a naročito kad su bili manji, miliji im je pjesak. Po šljunku i onim oblucima ni ne znaju da hodaju, pa su plakali, nervirali se. A po pjesku je već druga priča. A i mogu da prave kule i tako to...da se igraju. Mada je stvarno u pravom smislu te riječi "pain in the ass" user posted image kad ti se uvuče u sve žive stvari, pa u kupaće, torbe, zalijepi se na kutije od krema za sunčanje. Užas, mora generalka da se radi kad se dođe kući user posted image

Колико су верне слике плажа на сајтовима агенција?

Direktna veza do poruke: 206
21.1.2015 14:22:52   
choopa choops
Tea2, najčešće slabo realne user posted image Zato ja rekoh već gore, kad tražim neku destinaciju, ja ukucam na Youtube da vidim šta ima. Nekako mi sigurnije kad vidim snimak koji nije montiran i fotošopiran user posted image

(odgovor članu Tea2)
Direktna veza do poruke: 207
21.1.2015 17:45:05   
Didy
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Inace sam pooluuudela nasla tri hotela koja mi odgovaraju i svi puni user posted image

Kasniš, ASN, ti hoteli se rasprodaju još u novembru i decembru, mi smo i prošle i ove godine zakasnili za jedan hotel koji pikiramo, već u decembru je bio rasprodat.

Ja sam se prijatno iznenadila prošle godine jer je hotel bio dosta bolji nego što je na slikama agencije bilo prikazano. user posted image

Direktna veza do poruke: 208
21.1.2015 18:21:23   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: Tea2

Treba mi savet za letovanje,isli bismo avionom,AL. Destinacija?

Tea, obzirom da ja planiram Tursku ove godine pa sam sticajem prilika istraživala, moj je predlog je baš Turska za ALL (oblast oko Kemera moj favorit), ima puno zanimljivih sadržaja za mališane uzrasta tvojih :)

< Poruku je uredio dunja RR -- 21.1.2015 18:22:32 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Tea2)
Direktna veza do poruke: 209
22.1.2015 10:37:14   
Torbica
I mi smo okasnili za Possidi user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 210
22.1.2015 11:01:16   
Torbica
Ali smo dobili jako dobru ponudu za ovaj Hotel, zato sto cemo ici 21 nocenje, PP za 2150 E. user posted image

http://www.travelland.rs/sr/item/theoxenia-hotel-4*-uranopolis-leto-2015/1265#.VMDJ6S4SZzM

Period 4-25.7

< Poruku je uredio Torbica -- 22.1.2015 11:07:21 >

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 211
22.1.2015 11:12:45   
mama krava
Torbice, to je OOOODLIČAN hotel! Mi smo bili 2012, i ja sam se oduševila jer u Grčkoj nisam očekivala takvu uslugu. Jedina je mana jer nema ničega u blizini u smislu večernjih šetnji, tj morate autom, jer je hotel na magistrali, ali plaža je ok i blizu mada se plaćaju ležaljke, i bazeni su super i zabava za decu. U okolini imate prelepih plaza i vredi ih posetiti.

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 212
22.1.2015 12:01:04   
Torbica
MK da te i ovde user posted image
Nocni zivot?
Deca u krevete na vreme a mm i ja na terasu.. user posted image Nama i odgovara manje prometno. Prosle godine smo obisli Jerisos i okolinu, to je oko pola sata od Uranopolisa a mm je bio u Uranopolisu kad je isao da poset_i Hilandar, ja nisam, ali Hotel mi se baaas svidja! Hvala ti jos jednom! user posted image

< Poruku je uredio Torbica -- 22.1.2015 12:02:34 >

Patrijarh Pavle

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 213
22.1.2015 12:05:02   
Klarita
Torbi, pre neki dan bila odlicna akcija za Lagomandra hotel Neos Marmaras...i htedoh da stavim link ovde, ali sam mislila da si vec uplatila Possidiuser posted image privuklo mi paznju jer je pisalo da tri deteta idu gratisuser posted image Bas mi zao sad sto nisam...
Ja da se ponovim, ne volim hotele van selauser posted image ali ovako deluje odlicno!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 214
22.1.2015 12:26:44   
Torbica
Klari user posted image , tnx. Bili smo u Neosu, doduse ne na Lagomandri, ali tamo imaju dva Hotela, jedan blizi plazi jedan dalji pa pitanje koji je. Svakako je ovde vise sadrzaja za decicu. user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 215
22.1.2015 12:58:25   
Tea2
Да путујем са децом аутобусом у аранжману од десет дана или да идемо седам дана авионом? Турска .

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 216
22.1.2015 15:50:12   
Didy
IZVORNA PORUKA: Torbica

Ali smo dobili jako dobru ponudu za ovaj Hotel, zato sto cemo ici 21 nocenje, PP za 2150 E. user posted image

http://www.travelland.rs/sr/item/theoxenia-hotel-4*-uranopolis-leto-2015/1265#.VMDJ6S4SZzM

Period 4-25.7

Jeeeeej, Torbi! user posted image I nama je bio u opticaju, zamalo da budemo zajedno na moru. user posted image I super vam je cena! Biće vam sjajno! user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 217
22.1.2015 21:22:07   
Torbica
Didy user posted image
Tea,7 dana je baš malo za toliko cimanje...

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 218
22.1.2015 21:37:36   
Anck Su Nmaun
Torbice moja komsinica je bila pre dve godine u tom hotelu prezadovoljna je bila!

Mi smo nasli jednu finu kucu na Stavrosu t. preporucila nam je devojka iz agencije Elanoios Zeus
Sve sam samo dobre recenzije procitala. Tako da najverovatnije da ce biti to.
jeli bio neko skoro, kakve su plaze i samo mesto?

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 219
23.1.2015 8:52:23   
Peace*
Stavros... to je ta Solunska regija? Asprovalta, Vrasna, Stavrso, jel?

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

Direktna veza do poruke: 220
23.1.2015 16:53:34   
Anck Su Nmaun
Da daaa user posted image

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 221
23.1.2015 17:27:33   
Tea2
На крају смо се одлучили за Грчку, неусаглашене су нам биле жеље и могућности. Полихроно, вила Магда. Имате неко искуство са овим?

Direktna veza do poruke: 222
23.1.2015 17:51:43   
Anck Su Nmaun
Ja luudim od ovih agencija, dodjem i kazem interesuje me Tasos il Sitonija i ponude mi dve vile il dva hotela od miliion njih user posted image user posted image
Imam zelju da odem na Tasos al me bas nesto nece user posted image

(odgovor članu Tea2)
Direktna veza do poruke: 223
23.1.2015 18:20:56   
Anck Su Nmaun
Tash interesuje me gde si ti pronalazila brojeve tih vila , kuca u Grckoj a da nisi isla preko agencija?

Direktna veza do poruke: 224
23.1.2015 18:48:11   
choopa choops
ASN što ne pogledaš na booking.com ili recimo bedandbreakfast.com sortiraš šta ti se sviđa, onda nađeš na netu da li imaju svoj sajt ili FB stranicu i onda ih zoveš?

Direktna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

DRUGI VTO Forum “Biram plodnost”
U subotu, 16. novembra (subota) 2024. godine, s početkom od 12h održaće se drugi po redu VTO Forum pod sloganom „Biram p...
Praznični pokloni su još bolji kada nose p...
Praznici su iza ugla i svakog decembra ljudi širom sveta učestvuju u dirljivoj tradiciji darivanja, a umetnost davanja p...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here