|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2015
17.1.2015 22:15:20   
dunja RR

Torbi, sa bebom od 15 meseci, tvoje mišljenje, obzirom da imaš iskustva - Turska (neki od resorta u okolini Kemera) ili Grčka ?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 176
17.1.2015 22:20:58   
Torbica
Turska sa Resortom jer imaju puno raznih bazencica i zezalica za decicu, svaki bolji Hotel. Mislim, cim je Resort. user posted image
Mislim, volimo i Grcku i odlazimo i tamo, ali posto za sad nema seku/batu za igranjac, birala bih mesto gde ima vise rekvizita za igru.
No, kako god da odlucite, bice vam lepo user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 177
17.1.2015 22:22:34   
Torbica

IZVORNA PORUKA: Didy

Hmmm, nisam razmatrala tu opciju za ovo leto. user posted image Al za sledeće ću da te konsultujem. user posted image

Muke su to.... Par Hotela me ispalilo, ne primaju, da poludis... Nadjes da ti sve odgovara a moze samo 2+2 user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 178
17.1.2015 22:27:00   
Didy
Torbice, to je po meni čista diskriminacija. user posted image
Dunjči, ja mislim da će Sava svuda uživati. user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 179
17.1.2015 23:47:35   
choopa choops

IZVORNA PORUKA: Torbica

Par Hotela me ispalilo, ne primaju, da poludis... Nadjes da ti sve odgovara a moze samo 2+2 user posted image

user posted image user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 180
17.1.2015 23:55:21   
Torbica
user posted image
Jedino apartmani u Grckoj za 5 osoba i uglavnom Hoteli u Turskoj, pojedini. Egipat uopste, Argus mi rece da necu naci, da je plafon 2+2... A dve sobe da uzimam izaslo bi duplo, a ne samo za jednu osobu vise, a i necu da nas delim, izem ti onda odmor...user posted image
Didy, diskriminacija ili ne, to je realnost..

< Poruku je uredio Torbica -- 17.1.2015 23:56:17 >

Patrijarh Pavle

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 181
18.1.2015 0:03:14   
choopa choops
Baš bezveze. user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 182
18.1.2015 0:05:55   
dunja RR
E Torbi bzv ...

Oki, hvala ti, i ja mislim da je Turska bolje sada dok je malecak. Za sada, dvoumim se između nekoliko hotela, recimo OVOG i OVOG i OVOG u kome je bila MK. Prva dva su nešto povoljnija.
Nervira me što na Tritp advisoru ima raznih komentara od pljuvanja do oduševljenja za iste usluge a pričaju o istom hotelu, grrrr

< Poruku je uredio dunja RR -- 18.1.2015 0:09:27 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 183
18.1.2015 0:06:02   
Sanjica26 RR
Torbice pa to je skroz bezobrazno. user posted image
Mi planiramo ove godine, ali odmah mi je mm rekao da ja nadjem sta hocu i da tamo idemo. Mrzi njega da trazi.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 184
18.1.2015 10:30:46   
nata11
Jel moze neka preporuka za Atos- mesto, smestaj..

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 185
18.1.2015 10:38:17   
mama krava
Dunja, evo ja da ti kazem kao prvo, da u Turskoj neces pogresiti ako odes u bilo koji hotel sa 5*!

A sad kad sam pregledala sva tri videa, osim sto sam se razbolela od nostalgije i da jedva cekam letooo, ja bih ti preporucila Kemer Holiday, jer mi se cini da je nekako najzeleniji, a meni je to bas bitno od kada imam decu! A ni mm ne voli da ce cvari za razliku od meneuser posted image .

Torbice, mi smo pre dve godine bili na Krfu u hotelu gde smo mi bili ko sugavi sa jednim detetom, jer su SVE ostale porodice imane najmanje 3 deteta!!! Uglavnom sa 4-5! I to Italijani i Englezi i Irci! E, sad problem je jer hotel nije na plazi i morate da angazujete auto svakog dana da biste otisli na kupanje i nesto mi tada hrana nije bila bas zadovoljavajuca. Onako...malo im je falilo i osoblja, jer je hotel bio PUN, i cekalo se i po pola sata da pronadjes mesto za veceru...dorucak je bio relativno ok.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 186
18.1.2015 15:17:18   
Torbica
IZVORNA PORUKA: nata11

Jel moze neka preporuka za Atos- mesto, smestaj..

Mi smo bili u Jerisosu, Elisavet apartmani, Travelland. Sjajan smestaj nadomak plaze, predjes put i na plazi si. U okolini na 10 minuta kolima nekoliko prelepih plaza. Mirno, tiho, cisto! user posted image
MK, hvala ti, iskljucivo na plazi, ko bi pohvatao ove moje zvrkove. user posted image To mi je komplikovano, organizacija do plaze..
Nadjoh odlican Hotel, Possidi Paradise, Kasandra, imaju porodicnu sobu za 5 osoba, PP, mislim da ce to biti to, dve smene kad vec idemo. To nam je taman. Moram da ih zovem.user posted image
http://www.travelland.rs/sr/item/possidi-paradise-4*-possidi-leto-2015/137#.VLu_ensSZzN

< Poruku je uredio Torbica -- 18.1.2015 15:21:54 >

Patrijarh Pavle

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 187
18.1.2015 15:24:19   
New Mom

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Torbi, sa bebom od 15 meseci, tvoje mišljenje, obzirom da imaš iskustva - Turska (neki od resorta u okolini Kemera) ili Grčka ?

Mi smo sa Kaćom u tom uzrastu bili na Kipru, u Pafosu, resort je varijanta.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 188
18.1.2015 15:26:41   
New Mom
Mi verovatno nećemo ići. Teško nalazim opcije za nas petoro, a ono što nađem je bar 3500-4500 evra o čemu samo mogu da sanjam.
Apartmane na stranu što bi moralo dva, neću jer mi samo spremanje i kuvanje još treba pored njih.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 189
18.1.2015 15:31:16   
Torbica
NM, vi upadate u 2+2 jer infant do 2 godine ide u prenosivi krevetac. Nadjes nesto sto je gratis za decu i bebac u krevetac. Mi smo tako u Turskoj bili, bas u Kemeru, all inc user posted image E sad, mozda da bude 4*, i to su skroz korektni Hoteli. Eventualno, ako vam iskrsne mogucnost na rate ili tako nesto. Moglo je preko Banca Intese na 9 meseci ako imas tamo tekuci racuna. Ne znam da li jos moze.

< Poruku je uredio Torbica -- 18.1.2015 15:32:24 >

Patrijarh Pavle

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 190
18.1.2015 15:56:51   
mama krava

IZVORNA PORUKA: Torbica

MK, hvala ti, iskljucivo na plazi, ko bi pohvatao ove moje zvrkove. user posted image To mi je komplikovano, organizacija do plaze..
Nadjoh odlican Hotel, Possidi Paradise, Kasandra, imaju porodicnu sobu za 5 osoba, PP, mislim da ce to biti to, dve smene kad vec idemo. To nam je taman. Moram da ih zovem.user posted image
http://www.travelland.rs/sr/item/possidi-paradise-4*-possidi-leto-2015/137#.VLu_ensSZzN

Torbi znam, naravno! Ali nije lose da znate da ima opcija, kad porastu, a realno Krf je tooooliko lep da je gre'ota da se sedi samo u hotelu!

A, nasi prijatelji su bili sa klincima u Possidi Paradise i super im je bilouser posted image !

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 191
18.1.2015 16:08:44   
Torbica
MK user posted image hvala ti puno!

Patrijarh Pavle

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 192
18.1.2015 16:38:08   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: mama krava

Dunja, evo ja da ti kazem kao prvo, da u Turskoj neces pogresiti ako odes u bilo koji hotel sa 5*!

A sad kad sam pregledala sva tri videa, osim sto sam se razbolela od nostalgije i da jedva cekam letooo, ja bih ti preporucila Kemer Holiday, jer mi se cini da je nekako najzeleniji, a meni je to bas bitno od kada imam decu! A ni mm ne voli da ce cvari za razliku od meneuser posted image .

MK, hvala ti puno! Sinoć sam iščitavala, gledala sajtove, i za sada mi se najviše dopada baš Kemer Holiday. Danas mi sa na sajtu p.info javila i devojka koja je bila u njemu prošle godine, takođe sa bebom od 14.5 meseci, a baš toliko će S imati krajem avgusta kada planiramo put. Ona je oduševljena. Na plaži ima i prirodnog hlada, što mi je jako bitno, pisala mi je da je plaža peščana, hrana odlična, kao i dečji klub. I meni se jako dopada zelenilo, a i to što je hotel renoviran prošle godine. I cena mu je ok bar po onom što sam ranije našla, videću sada koje ga sve agencije rade.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

Direktna veza do poruke: 193
19.1.2015 8:50:28   
Peace*

IZVORNA PORUKA: dunja RR

E Torbi bzv ...

Oki, hvala ti, i ja mislim da je Turska bolje sada dok je malecak. Za sada, dvoumim se između nekoliko hotela, recimo OVOG i OVOG i OVOG u kome je bila MK. Prva dva su nešto povoljnija.
Nervira me što na Tritp advisoru ima raznih komentara od pljuvanja do oduševljenja za iste usluge a pričaju o istom hotelu, grrrr

Prvi dunjči, zbog hlada! Jedino što su kamenčići a ne pesak, ali smislićeš već nešto.

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 194
19.1.2015 10:59:49   
mama krava
Tasho, veruj mi, bolji je sitan sljunak nego pesak!

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 195
19.1.2015 11:02:12   
Peace*
Probala sam oba.
Kad je M imao 10m, išli smo na sitni šljunak, a mesec i po posle na pesak. Ja kažem da je bolji pesak. user posted image Mada, obrni, okreni, bez pelene je teško jer im zavuče u guzicu i ojedu se. user posted image

Meni više odgovara pesak, ne umem da hodam po bilo kakvom šljunku i kamenju, i onda to otežava sa bebom dodatno. Kupila sam i one cipele za vodu, kao patike, al meni su tu ulazili kamenčići, tako da nije mnogo pomagalo.

Tasha

Direktna veza do poruke: 196
19.1.2015 11:55:47   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: Peace*

Meni više odgovara pesak, ne umem da hodam po bilo kakvom šljunku i kamenju, i onda to otežava sa bebom dodatno. Kupila sam i one cipele za vodu, kao patike, al meni su tu ulazili kamenčići, tako da nije mnogo pomagalo.

Tasho, i kod mene ista situacija. I videh da si spominjala te cipele, ja ih nisam još probala, ček, jel tsu to one što se navlače kao baletanke?

A za ovaj prvi hotel, dopisujem se na drugom forumu sa devojkom koja je bila prošle godine sa bebom od 14.5 meseci, a objavila je i detaljan izveštaj sa letovanja, i čudno, ali ovo piše za plažu baš tog hotela:

PLAŽA: Peščana, dovoljno i široka i dugačka, sa dovoljno ležaljki. Postoji i platforma,dosta velika sa dosta ležaljki i lejzi begova. More čisto, bistro i toplo.

Moguće da nasipaju pesak na šljunak, to rade neki od hotela u okolini Kemera. E sada to verovatno nije onaj lepi pesak, ali je verovatno dovoljno dobar da ne bole stopala user posted image , tj. nadam se :)

< Poruku je uredio dunja RR -- 19.1.2015 11:59:17 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 197
19.1.2015 12:03:50   
Peace*
KLIKhttps://www.google.rs/search?q=patike+za+vodu&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=dOS8VNq2HaKiyAPXuID4Cg&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1920&bih=967

Kao te narandžaste.

Tasha

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 198
19.1.2015 12:11:24   
gagana83
Ja najvise volim onaj fini, najsitniji sljunak, da ne bude kao brasno, da se ne lepi za telo a opet dovoljno sitan da moze da se hoda po njemu.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 199
19.1.2015 12:50:01   
Peace*
Ja ni po tome ne mogu da hodam. Pretpostavljam da imam ravna stopala, a da ni ne znam. Mene to bode, hodam tako što krivim stopala na spolja, da bi tonula u šljunak da me ne bi bolo. A kad po tome pokušam da izađem iz vode ako je samo malo strmiji ulaz, sve mi se ispira ispod nogu, i jedva izađem. user posted image

Tasha

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Romantična komedija “Privatna proslava” - ...
Romantična komedija o ljudima srednjih godina.
Tebi, koja ćeš se (jednog dana) zaljubiti ...
Čast mi je da budem majka ovog dečaka, da ga vodim dok odrasta u osobu u koju ćeš se ti zaljubiti. I biće mi čast da i t...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here