|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat]
7.1.2015 9:06:33   
Trcosava
Vala Šerpice, krajnje je vreme user posted image rekla sam sinoć mm da ću doktorki da zakukam user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 376
7.1.2015 9:26:25   
serpica
Ko ce da nam javi?user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 377
7.1.2015 9:35:37   
Trcosava
U slučaju da ne završim na CR u totalnoj, verovatno ja. Ako ne ja, onda na fb će muž svakako objaviti. Imam dosta ženica ja na viberu. Bitićete obaveštene svakako

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 378
7.1.2015 9:58:45   
serpica
ok user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 379
7.1.2015 10:26:06   
bubulence
Trco pa pripremne kontrakcije verovatno.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 380
7.1.2015 10:28:02   
vonavoj
Trco,priblizava se! Jos malko..mada to moze tako da traje i danimauser posted image
I ne udaljavaj se od telefona,srcku da ti muz dobije!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 381
7.1.2015 10:37:51   
Trcosava
Bubi, šta god da je bilo - sad ga više nema

Osim što me dete rasturilo od šutiranja user posted image

Von, ja tipujem da će dr od ponedeljka neki dan, eventualno u sad u petak ili subotu ako je dežurna.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 382
7.1.2015 10:55:35   
anita
Srecan Bozic. Hristos se rodi. Da ste mi sve zive i zdrave.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 383
7.1.2015 11:29:05   
bubulence
Vaistinu se Rodi!!!
trco, kako god, bas se priblizilo...
jel te hvata frka?

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 384
7.1.2015 11:58:38   
Sanjalica1980
Hristos se rodi! Volim bozic ali ovaj provodim kod kuce.

Trco, usitnilo. Sada kada krenu porodjaji u jan i feb ima da se napravi mesta user posted image

Kod mene klasika. Kontrakcije ponekad ali po par. Ponovo oticem u faci iz dana u dan. Kao bumbarcic user posted image . Zum,zum,zum,zum

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 385
7.1.2015 12:16:25   
branki*
drage moje,srecan bozic,mir boziji i hristos se rodi!
trco,ja tebe zamisljam kao i sebe,kao da se nikad necemo poroditi,bas mi neobicno kad si napisala za kontrakcije jutros,ja prvo pomislila-zar vec,kad pre!user posted image
moji sad odose do crkve i boza ce do mojih malo,ja ostala kod kuce,ne mogu,hladno je i led,sporo hodam....

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 386
7.1.2015 12:20:51   
eca89
Cao drugarke user posted image , MIR BOŽJI HRISTOS SE RODI. Ja sam se naspremala, pa smo doruckovali i sad cekamo goste. Juce smo isli u skolicu, onako nije bilo lose. Sve vas user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 387
7.1.2015 12:30:16   
cetvrtko
zdravo zenice ..... srecan vam bozic i sve naj naj vam zelim i da se sve lako porodite i ugledate bebcice user posted image
trco ,kako vec ? user posted image ja sve mislila da imas jos ...... ja imam osjecaj da necu nikada user posted image bas mi se oduzilo nesto

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 388
7.1.2015 12:40:30   
branki*
cetvrtko,mi smo ti georgineuser posted image
eco,vredniceuser posted image ja ispekla cesnicu,supu,meso...dosta.

branki

(odgovor članu cetvrtko)
Direktna veza do poruke: 389
7.1.2015 12:43:04   
bubulence
Sanjalice sto te volim sto si mi tako pozitivna user posted image .
ja zavrsila rucak, usla u sobu a moji zaspali uz Pepeljugu. sada cu da odmorim 10ak min pa da ih budim...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 390
7.1.2015 12:46:55   
ishler
Srecan vam svima Bozic...Kako se drzite lepe moje,jos malo bubi,branki....

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 391
7.1.2015 12:49:27   
cetvrtko
branki ,dobro je kada nisam jedina user posted image

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 392
7.1.2015 12:49:45   
branki*
gde si isleruser posted image kako napreduje norveski?je l izdrzavas sa njih dve,kako ti je?
bogme,usitnilo basuser posted image

branki

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 393
7.1.2015 13:23:19   
soni
Hristos se rodi !!!!!

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 394
7.1.2015 13:28:43   
Trcosava
Sanjalice, samo pozitivno - tako treba¨!!

Ko me pitao jel mi frka? Ma nije, samo da mi kući ne pukne vodenjak ili na putu do Ane u vrtić user posted image do sutra ću se stisnem nekako, a onda da poteram moju dr.

Četvrtko, sve te razumem, prenela sam prvu trudnoću, otegnu se ti zadnji dani nikad kraja.

Kod mene ništa nije spremano ove godine. Ni ručak neću praviti user posted image nit imam snage, nit volje. Samo da se dogobeljam d vrtića i da se vratim kući pa blejaž.

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 395
7.1.2015 14:18:25   
srculence25
Mir Boziji ,Hristos se rodi.Srecan vam Bozic user posted image
trco sto je bilo daleko doslo blizu user posted image
sanjalice ljubim te tako punu energije i pozitive user posted image
Ja sam sinoc tako otekla u stopalima da nisam mogla da hodam,od jutros je malo popustilo
ali i dalje nemogu da obujem nista od obuce a kako pada vece nemogu da se oslonim na noge

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 396
7.1.2015 15:20:51   
serpica
Srcullence podigni noge na neki jastuk visoko i lezi mozda pomogne malo.
Sanjalice user posted image
Trco nema nista jos?
Ja cekam mm i straiju ceru da dodju iz sela,mali spava,a ova malecka juri po kuci,dosadno joj. Spremila sam rucak. Sutra napokon zovem da zakazem pregled.user posted image
Bubi kako si ti? Branki? Soni bas te nema dugo...
ja sad tek vidi da je i cetvrtko u finisu user posted image da znate samo kako vam zavidim,mene jos i mucnine nisu popustile a gde je tek kraj user posted image

< Poruku je uredio serpica -- 7.1.2015 15:21:49 >

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 397
7.1.2015 15:28:03   
*boka*
Hristos se rodi! Srecan vam Bozic drage moje user posted image
Nema me jer me zeza internet ovih dana opasno. Dva dana ga uopste nismo imali, a sad imam pola sata, pa se izgubi na sat - dva i tako stalno. Vec danima smo na vezi sa operaterima, divim se muzu na strpljenju, ja bih im se vec u prvom razgovoru "nacestitala mile nove godine"! Evo sad imam, ali dok otkucam poruku pitanje je da li ce ga biti.
Sutra idem na onaj glupavi double test i vec sam pod stresom.
Nadam se da ste sve dobro jer nisam stigla da iscitam sve, sad cu... ako budem imala net grrrrr...

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 398
7.1.2015 15:52:14   
Trcosava
Srculence diži noge na jastuk i nemoj neke čarape dole da te stežu. Meni tad katastrofalno teknu noge, plus ako mnogo stojim (bila trudna ili ne)

Šerpi, ma jok. Ne birnite, ja do bolnice imam makar 20 min vožnje - poslaću ja poruku u toku vožnje ako krene.

Uspela sam da se odgobeljam do vrtića, a komšinica me vratila kući.

Boko i ja se divim tm za strpljenje user posted image

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 399
7.1.2015 16:08:29   
*boka*
Trco ti i cetvrtko ste sledece user posted image Mada i Branki vam je odmah za petama.
Srculence znam da je caj od persuna odlican za izbacivanje viska tecnosti, ali ga ne preporucuju pre 36. nedelje, mada sam negde (ne mogu da se setim gde) procitala da ga je nekoj bas lekar preporucio u trudnoci. Da li si proverila pritisak? Ja sam u 9. mesecu odjednom jako otekla, otok je bio "sundjerast", kad pritisnem ostane udubljenje, kao dormeo jastuk, ali je to bilo praceno visokim pritiskom i dijagnostikovana mi je preeklampsija. Zato cesce proveravaj pritisak ako jako otices.

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
Šta sve trudnice u Beogradu dobijaju kao p...
Malu pomoć, ali veliku pažnju dobijaju trudnice od pojedinih trgovaca, pekara, a od nedavno i od pojedinih auto-škola u ...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here