|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat]
6.1.2015 16:29:51   
serpica
Lelo drago mi je da je sve proslo ok i da se oporavljate,za uz mozga ne brini i moja starija cerka jw bila umorena beba od 16h poradjanja i na kraju hitan cr da ti ne pricam kakav joj je bio uz,boze sacuvaj,a evo je sada devojka...sve se sredi borci su to.user posted image
Branki ne valja da se radi planirani cr pre 38 nedelje,ali ti idi u bolnicu i raspiraj se da ne cekas zadnji trenutak ako krene.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 351
6.1.2015 16:32:41   
Sanjalica1980
Bokac draga, ne brinem se ja user posted image . Doca mi stize u petak a do tada cu izdrzati. Sada sam 34+3 tako da nije strasno i da se sada porodim user posted image

(odgovor članu Bokac)
Direktna veza do poruke: 352
6.1.2015 16:52:33   
choopa choops
Sanjalice pogledah tamo, ali se ne razumijem user posted image I ja sam imala pitanje prije tebe tamo, pa ne dobih dogovor , izgleda niko ne zna...user posted image

Ja sa se jedno vrijeme tripovala da mi neki nalazi nisu uredu zato jer pijem Utrogestan, a ne stavljam ga vaginalno user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 353
6.1.2015 16:58:52   
Sanjalica1980
Meni se upravo javio doca. U inostranstvu je a pise mi odmah. Hvala mu user posted image

Kaze da nalazi ukazuju na ostecenje bubrega. Hoce jos da saceka urinokulturu u cetvrtak i u petak se dogovaramo da zavrsavamo trudnocu.
Videcu sa njim ako mogu nekako jos da me drze u Betaniji pod kontrolom pa da izguram bar jos jednu nedelju. Naravno ako to odgovara bebama.

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 354
6.1.2015 17:08:28   
serpica
Sanjalice gde si postavila te nalaze da pogledam,jer i ja se mucim sa bubrezima pa da vidim...

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 355
6.1.2015 17:26:55   
serpica
videla sam ti rezultate meni deluju ok,javice se neko ko bolje zna,mislim da ono patoloski ne treba da te brine,i meni su alt i ast mnogo smanjeni kao i kreatinin i urea..ali obzirom na moje bubrege rekose mi da je to ok..

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 356
6.1.2015 17:40:33   
Sanjalica1980
Serpi i meni su ast i alt bili povecani ali oni ukaxuju na problem sa jetrom. Sve ovo zajedno daje sliku o bubrezima. Mokracne kiseline, le u urinu,proteini u urinu,hipertenzija,itd.
On kaze da ukazuje na ostecenje ali potvrda sledi posle urinokulture. Ja pijem gomilu lekova pa ta izmenjena slika moze biti i od njih. Visok pritisak ima uticaj na bubrege.
U svakom slucaju ne bojim se nicega. Doca stize,ja sam spremna.

Toliko toga sam prosla kroz proces zatrudnjavanja da sam oguglala.

Uglavnom sam panicar kada su u pitanju moje lepotice i za njih se brinem a ja mogu sve user posted image

Ma mi zene smo zmajevi da ovi nasi muskarci moraju pola da prodju do sada bi se vec izvrnuli od muke user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 357
6.1.2015 17:50:27   
choopa choops
Sanjalice user posted image bravo za doktora.

Ja sa svojom dr isto imama odnos "pošalji sms od 0-24h" i stvarno mi to puno znači. Kad vidim kakvi su pojedini i na šta se sve žene žale, ja sam zbilja srećna što je moja takva. Nadam se da ću i do kraja biti zadovoljna njome, nema razloga da bude drugačije...

a takvo stanje je sigurno od mnogo lijekova....Treba to sve podnijet, dobro da si i do ovde izdržala bez nekih većih tegoba user posted image

Direktna veza do poruke: 358
6.1.2015 17:58:46   
Njica
Hej trudnicee,nadam se da ste mi sve dobro i da ste sve blizu da ugledate svoje bebice, mi smo dobro evo prvih mesec dana, Stefan je prava dobrica, i sikimo i malo se dohranjujemo, tek juce su poceli da mi ispadaju konci i boli i dalje dole sve ali sam se navikla,sad cekamo prvu vakcinu 15-og, strasno mi leti vreme, nedostaje mi forum nismo imali net, zelim vam svima sve najbolje na svetu i da ova godina bude predivna sa nasim bebicama!

Direktna veza do poruke: 359
6.1.2015 18:07:27   
wivern
Njica sjajno user posted image uzivajte u svakom danu.
I idi na skidanje konaca, ne cekaj da ti ispadnu ja sam tako cekala pa se zeznula kao niko user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Njica)
Direktna veza do poruke: 360
6.1.2015 18:19:36   
Njica
Hvala wiv, jel ste mi vi dobroo?
Joj, isla sam posle dve nedelje da mi ih skinu jer su poceli i da se rasivaju ali mi rekla neka u Ambulanti 2 u Frontu da sacekam 25 dana slobodno resice se to samo. I eto mene, ja sacekala i oni sad otpadaju, sto si se zeznula ja sam slabo pratila ovde ako si pisala?

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 361
6.1.2015 18:31:07   
anita
Lela bas mi je drago da si se javila. Poljubac za tebe i Sofiju.
Njica takodje pozdrav i poljubac za tebe i Stefana.
Sanjalice jos malo i stize petak. Bice sve ok. I ja kazem neka su bebe dobro,mi sve mozemo da izdrzimo.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 362
6.1.2015 19:34:04   
wivern

IZVORNA PORUKA: Njica
Frontu da sacekam 25 dana slobodno resice se to samo. I eto mene, ja sacekala i oni sad otpadaju, sto si se zeznula ja sam slabo pratila ovde ako si pisala?

Da te ne plasim sada ali su se meni svi konci usekli u meso posle mesec dana, a ja sam mislila da su ispali jer se nisu videli vise.
A stazista mi je lepo rekao da to ne cekam da ispadaju nego da ih skinem posle 7-10 dana. a oni su bezobrazni u frontu jer treba da ti ih pocupaju a nece.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Njica)
Direktna veza do poruke: 363
6.1.2015 20:06:43   
bubulence
njica draga uzivajte!!!
sanjalice super si ti i do sada izgurala, sta te je sve snaslo. samo sada slusaj dr i uskoro se druzis sa svojim lepoticama user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 364
6.1.2015 21:02:44   
branki*
njico,super ste se usemili ti i bebac,superuser posted image
sanjalice,e to je dr,kadimas poverenja i slobodu sve da ga pitas i naravno da mu onda verujes.
sad cu da bacim pogled na te nalaze,mada slaba vajda od mene.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 365
6.1.2015 21:42:52   
lesica
Srecno vam Badnje vece drage!
Samo da vam mahnem u prolazu... ja ovih dana leskarim, krenule su mi kontrakcije pa sam sva skucana i fuj.
Juce odradih ogtt, ovih dana cu na kontrolu kod dr i ti je u principu to.

Ljubim vas sve.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 366
6.1.2015 21:45:23   
serpica
Les odmaraj ako je to moguce,sta kaze dr? user posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 367
6.1.2015 21:50:16   
branki*
les,user posted image i ovde.miruj koliko mozes.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 368
7.1.2015 0:14:51   
choopa choops
Srećan Božić! Hristos se rodi! user posted image

Moji svi polijegali, a ja u svijetu interneta user posted image

Sad se otuširala, navila kosu, depilirala, oribala kupatilo na koljenima :P i sad sam mirna.
Prije mi se prispavalo, ali sam se razbudila totalno sad. A i nikad ne mogu mirno da spavam kad znam da ujutru imam neku obavezu :-)

Lesice da prođu kontrakcije što prije...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 369
7.1.2015 5:06:21   
Trcosava
Hristos se rodi drage moje!

Ja sam od tri budna. Mislim da su mi kontrakcije krenule. Nepravilan razmak čini mi se totalno, ako su uopšte kontrakcije. Prvo me boleo samo stomak, pa onda par puta me krenulo iz kičme nisko. Dva sata sam se prevrtala u krevetu i sad sam ustala. Pratim pa javljam.

Izgleda da je bila lažna uzbuna. Za sada nema ništa.

< Poruku je uredio Trcosava RR -- 7.1.2015 5:50:16 >

I flunked anger management! }:->

Direktna veza do poruke: 370
7.1.2015 7:34:12   
mali_mis
Jutro user posted image
Lelaigor user posted image drago mi je da je sve proslo dobro na cr.
Trco, ima li novosti? user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 371
7.1.2015 7:38:23   
Trcosava
Jok mori user posted image pojma nemam šta je bilo to noćas. Da li mi se toliko piškilo (2x sam galon vode izbacila) ili su bile neke pripremne pojma nemam.
Jedino o čemu sam mislila je kako mi kosa neoprana, sad sam brže bolje uključila grejanje u kupatilu da mi se ugreje i da operem kosu. Mužu sam rekla da bude u prirpavnosti. Sad nikakvih bolova nema.

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 372
7.1.2015 8:54:24   
bubulence
Trcko kakvo je stanje? ipak se nesto desava. ti sutra ides na pregled?
Hristos se Rodi!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 373
7.1.2015 8:59:26   
Trcosava
Stanje regularno. Kao i do sada. Oprala sam kosu, sad može da krene kad hoće user posted image

Inače mm je odvezao Anu u vrtić i produžio do centra za socijalno da preda neki zahtev. A pre nego đto će da odu, ja uključim grejalicu u kupatilu da mi se ugreje da ja operem kosu i istuširam se. Za tih 15-20 min je on mene 9 puta na mob zvao, jednom na viber i jednom na gtalk. Kd sam mu se konačno javila izdrao se na mene i kako nisam normalna. Ja prvo pomisila da sam mu trebala nešto zbog socijalnog, a on se samo uspaničio. Kaže ''od sad telefon na 5 cm od sebe dok se ne porodiš'' user posted image

I dalje mi nije jasno šta je to bilo noćas. Jel moguće da mi se toliko piškilouser posted image

Direktna veza do poruke: 374
7.1.2015 8:59:43   
serpica
Mir Boziji, Hristos se rodi!
Srecan vam Bozic drugarice,Trco sprema se polako...

Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Šta sve trudnice u Beogradu dobijaju kao p...
Malu pomoć, ali veliku pažnju dobijaju trudnice od pojedinih trgovaca, pekara, a od nedavno i od pojedinih auto-škola u ...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here