|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat]
7.1.2015 16:53:55   
anita
Mi smo do sada imali goste,bili moji roditelji a sveki mi je tu od juce. Rucali ispricali se i odose.
Ja se izvalila u krevet. Sutra cu zvati gak da vidim kada mi radi dr ovih dana. Ako dezura pre ponedeljka mozda odemni ranije u bolnicu.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 401
7.1.2015 17:03:36   
branki*
moji dosli od mojih,bozA spava...ja malo kuliram uz tv i leskarim...
nista drugo,sve vasuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 402
7.1.2015 18:53:38   
glukica
Hristos se rodi drage moje! Stvarno nas ima mnogo sto cemo se u skorije vreme poroditi user posted image ja sam juce bila na pregledu i na ctg-u.. pa me dr vratila jos jednom na ctg,jer su bili otkucaji bebini do 180 su isli.. na uz i pregledu sve je bilo ok,beba ima 2300 gr.. na drugom ctg u sve super,otkucaji od 140-160.. kao da pijem dosta tecnosti i nista mi nije rekla zasto je to bilo tako.. iako je bilo posle sve ok,sad ne mogu to da izbacim iz glave,ako neko zna da mi pomogne nesto o tomeuser posted image sve vas pozdravljam cmook

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 403
7.1.2015 19:44:03   
anita
Stvarno nas puno ima koje cemo se uskoro poroditi. Iskreno da vam kazem ja jedva cekam. Sva sam nekako sebi teska. Neki put se i jedva krecem.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu glukica)
Direktna veza do poruke: 404
7.1.2015 20:20:45   
serpica

IZVORNA PORUKA: anita

Stvarno nas puno ima koje cemo se uskoro poroditi. Iskreno da vam kazem ja jedva cekam. Sva sam nekako sebi teska. Neki put se i jedva krecem.

Jaoo kako i da ne budes teska mogu samo da zamislim,i da ti kazem i ja jedva cekam da cujem vesti od tebe.user posted image user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 405
7.1.2015 20:28:32   
anita
Videcu kad se javim na gak sta ce dr da kaze. Kakva je situacija i do kada cemo da cekamo.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 406
7.1.2015 20:34:51   
bubulence
Anita verujem ti. svaki put kada krenem da kukam set_im se tebe i pomislim kako nemam prava da se bunim. svaka ti cas_t.
ja sam danas super, tacno me ona infekcija unistavala. od kada sam pocela sa lekovima vidim veliku promenu. stomak me ne boli uopste, samo se ponekad stegne, sto je sasvim normalno.
srculence ako tako otices, mislim da bi bilo dobro da trazis od dr da proveris urin i pritisak. izbaci slano skroz, pij tecnosti i dizi noge user posted image ...
boko, serpi user posted image .
znaci Trcko i Cetvrtko su sledece kokice?
glukice ja se ne razumem u otkucaje, ali bi doktori verovatno reagovali da je bilo potrebno

< Poruku je uredio bubulence -- 7.1.2015 20:36:14 >

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 407
7.1.2015 21:10:05   
branki*
anita,stvarno,ja sam sama sebi teska sa jednom bebom,tebi sa tri svaka cast!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 408
7.1.2015 21:23:25   
anita
Hvala vam devojke user posted image
Trenutno mi je frka sto su mi noge malo otekleuser posted image ali i to ce uskoro da prodje.

< Poruku je uredio anita -- 7.1.2015 21:24:48 >

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 409
7.1.2015 21:58:14   
bubulence
anita ako ti otoci nisu strasni ne brini. znas i sama da je normalno u trudnoci a jos ti nisi ‘obicna‘ trudnica nego nasa trodupla okruglica!
kakva ti je koza? jel te svrbi? jos malo izdrzi...

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 410
7.1.2015 22:22:19   
serpica
Samo da vam mahnem i pozelim laku noc user posted image umorna sam bas...lepo spavajte.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 411
7.1.2015 22:31:51   
anita

IZVORNA PORUKA: bubulence

anita ako ti otoci nisu strasni ne brini. znas i sama da je normalno u trudnoci a jos ti nisi ‘obicna‘ trudnica nego nasa trodupla okruglica!
kakva ti je koza? jel te svrbi? jos malo izdrzi...

Bubi otoke trenutno imam samo na nogama i nisu strasni. Pritisak mi je ok. Svrbi me povremeno stomak,mackam ga uljima i kremama.

Direktna veza do poruke: 412
7.1.2015 22:42:09   
bubulence
Serpi lepo spavaj!
Anita onda ne brigaj...
meni je koza bas suva, zimi posebno pa moram da se mazem 4-5 puta na dan

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 413
7.1.2015 22:48:59   
Ipokrisia
Ljudi meni smesno na sta lici moj stomak.Prvo ide braon linija od podnozja pa do pupka, onda s eoko pupka formirao braon krug pa onda dalje linija braon se nastavlja duz celog stomaka do vrha, tj do grudi user posted image Ovako nisam nesto redovna u mackanju, desi se d aprodje par dana da se ne mackam, mrzi me...ne vidim strije za sad, ali trebalo bi da budem disciplinovanija sad pred kraj.Uglavnom stavljam bademovo ulje i pavlovica,valjd ase nece pojaviti. Isto me ponekad svrbucka koza, pa se pocesem,a ni to ne mogu ljudski jer beba valjda oset_i i onda se tu ritne ili pobegne user posted image

< Poruku je uredio Ipokrisia -- 7.1.2015 22:49:49 >

Direktna veza do poruke: 414
7.1.2015 22:54:16   
cetvrtko
uuuh vidim da ste se dotakli moje najbolnije teme .... ja nikada nisam imala ni jednu ma ni najmanju striju . koza mi je uvjek bila suva toliko da se guli posle tusiranja ponekad,obicno ljeti .mackam se zbog toga stalno bar 2puta na dan ,pogotovo sada u trudnoci . aliii nista nije sprijecilo ove odvratne strije da se stvare ....... uzasne su i jako mi idu na zivce

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 415
7.1.2015 22:58:58   
bubulence
vec sam dosadna, ali opet moram da hvalim obicnu svinjsku mast. ja sam bas sklona strijama, imam ih dosta iz pubertetskih dana, u prvoj trudnoci sam mazala sve i svasta, cak i mustelu i vec u sedmom mesecu je pocela da mi puca koza. i onda sam pocela da mazem mast, pomesanu sa bekutanom ili pavlovicevom i do kraja nisam dobila ni jednu jedinu striju. probajte... ne znaci da ce kod svakog delovati ali ne kosta nista ni da probate ako imate problema

(odgovor članu cetvrtko)
Direktna veza do poruke: 416
7.1.2015 23:01:12   
lesica
Drage moje, srećan Božić pre svega!

Kakve ste mi, kao malo sam iščitala, ali kako sam sva šlognuta... user posted image

Mi smo danas tradicionalno išli kod ujkice mog na Božićni ručak, pa kad smo se vratili ja sam uredno drapnula sa spavanjem do 21h, šta ću noćas raditi ko zna.

Uhhh, strije i mackanje... pa ja sam lenja za svakodnevno mazanje, ali za sada još nema ničega sem one tri preostale od Lenke. Kakko će biti kasnije videću.

Odoh sad malo da procunjam po temama.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu cetvrtko)
Direktna veza do poruke: 417
7.1.2015 23:23:02   
*boka*
Sto se strija tice, sve vam zavisi od kvaliteta koze. Ne od toga da li je suva ili ne, vec od toga da li je elasticna. Mozete se mazati svaki dan, po ceo dan, koristiti najskuplje preparate protiv strija, ali vasa koza to moze upiti samo povrsinski, a koza kad puca, ona puca dubinski. Kozu treba hraniti iznutra, spolja malo sta mozemo uraditi da bismo pospesili nejenu elasticnost.
Ja sam se u trudnoci non stop mackala. Koristila sam mustelu, vichi, matis, pavlovicevu sa zlatnim poklopcem (ona je bas za strije) i pravila sam sama mix nivea kreme i bademovog ulja. Po 4-5 puta dnevno sam se mackala, legnem, natrpam kremu na stomak i tako lezim dok ne upije i popucala sam bukvalno 5-6 dana pred porodjaj. Kuma moja ima dvoje dece, nikad nista mazala nije, ni jednu jedinu striju nema. Moja mama rodila mene i blizance posle mene, ima samo dve tri strije i to oko pupka, ni ne vide se jer je tu koza uvucena malo.
Sve u svemu, dzaba nam mackanje, ako nam je los kvalitet koze... Kad sam pitala plasticnog hirurga kako se moze resiti strija, rekao mi je otvoreno nikako... Mogu malo da se ublaze, ali da se uklone ne, naucite da zivite sa njima. Surovo, ali je tako.

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 418
7.1.2015 23:37:49   
bubulence
Lesi nadam se da su se kontrakcije smanjile!
Boko , ima i toga ali sasvim sam sigurna da se mazanjem moze mnogo ublaziti a i spreciti. znam za sebe da bih ispucala kao kokica da se nisam mazala. eto ti si prosla sa nekoliko a zamisli da se nisi mazala, mozda bi ih imala na desetine...jako je bitno i unositi mnogo tecnosti... a genetika definitivno ima najvise veze...

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 419
7.1.2015 23:49:21   
wivern
Gde ste zenskaci user posted image
Les jesu li prosle kontrakcije?
IZVORNA PORUKA: *boka*
Sto se strija tice, sve vam zavisi od kvaliteta koze. Ne od toga da li je suva ili ne, vec od toga da li je elasticna.

I ja mislim da je tako, ja se uopste nisam mazala i nemam ni jednu striju, a struk mi je sa obima 65 dosao na 110 cm. Tako da je moj stomak bio pozamasan user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 420
7.1.2015 23:54:47   
lesica
Devojke, i ja mislim da genetika igra svoju ulogu, pa sve se kao uzdam u to user posted image

E daaa, kao mirnija je situacija po pitanju kontrakcija, doduše jesam odmarala, a i dr mi je pojačala tj utrostručila magnezijum i tako dok ne odem na pregled kod nje pa da vidimo šta se zaista zbiva.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 421
8.1.2015 0:07:43   
*boka*
Bubi i ja to isto kazem, sta bi tek bilo da se nisam mazala, ali svakako vucem losu genetiku. Baka mi je u amanet ostavila los kvalitet koze, sklonost ka prosirenim venama (srecom za sad se nisu pojavile) i cukalj na desnoj nozi. Fala ti bako! Mogla je da mi ostavi neki stan ili kucu umesto ovoga, ne bih se ja naljutila.

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 422
8.1.2015 2:23:03   
srculence25
Drage zenice ja nemogu da zaspim,poceli neki grcevi u listovima,stopala osetim kako se duvaju jednom recju
kao nasukan kit.Pritisak mi je uvek oko 90 sa 60 prirodno nizi.Nisam ga nesto kontrolisala jer sam se dobro osecala.
Malo pre osetim lupanje srca i uzela sam da izmerim pritisak koji je 115 sa 65 pa sam se malo uspanicila.
Otoci+blago povisen pritisak user posted image
Idem u ponedeljak na kotrolu a do tad ima da svisnem sa nogama

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 423
8.1.2015 4:56:20   
vonavoj
Srculence, pritisak ne sme da bude preko 140/90..tako da ti je i dalje nizak,ne brini,a za lupanje srca je isto normslno u trudnoci.
Neko se uplasio i za bebine otkucaje,oni su dosta visi od nasih..normalno je da idu od 120-180..kad su u pokretu moze i vise.

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 424
8.1.2015 6:24:11   
Trcosava
Kod mene ništa user posted image Izgleda da su oni bolovi ipak bili od bešikeuser posted image

Komirala sam se od spavanja noćas. U 22 sam zaspala u dnevnoj i sao se prebacila u spavaću. Spavala dok nije zvonio sat.

Srculence, ako te otoci toliko plaše, pogledaj sliku Dunjinih nogu pred kraj trudnoće. Pritisak ti je sasvim ok. Moj je standardan 110/70, a od kako sam trudna mi je konstantno 120-125/80. Puls mi je oko 120 isto. Normalno je da otičemo. Ja i ne toliko jer u kući uopšte nije toplo, kad se ugrejem rastem kao krofna!

Sad odo polako na kontrolu, pa se javljam šta i kako smo odlučili.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here