Anoniman
|
tash, to iz krvi je i K svojevremeno radila, ovde to zovu optigen universal i cini mi se da se rezultat cekao nedelju dana. taj rezultat je sada dr gledala i rekla da je sve bilo prva klasa, kao to je najblaze. ali kada smo se dogovarale sta cemo sad da radimo, ona je pominjala taj rapid iz krvi, da joj sestra uradi i valjda odmah znamo rezultat. bar sam ja tako razumela. ali sestra koja radi testove rece da se to radi specificno za celijakliju. zato sam ja onda trazila pric samo na mleko, jer me je to jedino interesovalo. nisam sigurna da smo govorile o istoj stvari, mozda se jednostavno nismo razumele. nije ni bitno, jer 18.03. ce joj ta ista sestra raditi pric kada budemo u pulmoloskoj ambulanti. pa bas da vidimo sta ce tada pokazati.. inace, ja joj uvodim sada kravlje kroz kase, griz, puding isl. sto se boginja tice, kako si sigurna da cete ih dobiti? ne mora da znaci, i ako ste bili u kontaktu sa nekim zarazenim. ti mu neguj sada kozu, do tada. a koliko sam ja cula ne preporucuje se vise nekupanje i isusivanje, vec upravo suprotno, kupanje par puta dnevno da ne bi doslo do superinfekcije. bas su tako rekli bratu i snaji kad je mali dobio boginje. i oni ga nisu zaprasivali puderom, nego su mu prskali neki sprej, samo na boginjice, kazu da je bio super. mogu da pitam, ako dodje do toga da vam zatreba. ishler, ova beka mi je jela samo lino proizvode. u pocetku rizolino jer nema mleko, a onda frutolino i grisolino. pokusavala sam sa babyking pirincanim sa vanilom i babyking pirincano-kukuruznim sa bundevom, jer ih je K obozavala, ali ova mala se na njih gadila i pljuvala ih. sto se uvodjenja hrane tice, ja ovog puta nisam dala prvo pirinac, nego barenu jabuku. resila sam da cu sve da radim drugacije nego sa K. i mislim da nisam pogresila. hvala Bogu jesno dete, sve voli da jede, ne mozes je nahraniti. :D nisam u toku, koji deciji proizvodi imaju gmo u sebi???
< Poruku je uredio Macaki -- 5.1.2015 14:42:13 >
|