|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat]
23.12.2014 19:56:56   
Chipsy
Jooj serpi, ne bih ni ja, nego za AC trazeuser posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1626
23.12.2014 20:08:37   
choopa choops

IZVORNA PORUKA: Chipsy

Mod, sad me prepade za briseve. Ja moram da ih uradim pred AC, to traze, rizicno mi je da ne uradim, jer ako ne daj Boze ima neke infekcije...
Jel ima jos neka od vas iskustva sa tim brisevima.

Ja sam ih radila 3/4mjesec. Spekulumom. Kod nas to rade uglavnom svima. Nikakvih problema nisam imala, a trudnoćća je rizična od starta. I prije mjesec dana kad sam se žalila na sekret opet me pogledala spekulumom. Nema potrebe da se bojiš. user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 1627
23.12.2014 20:25:27   
Bokac
Drage trudnice evo i ja zavrsih sa AC. Ovde ne rade nikakve briseve sem na samom pocetku trudnoce.
Ja navijam da nam je lela vec na CR ili mozda i gotova do sad user posted image
Daco super za super bebca a i ti ces uskoro da se oporavis pa da uzivate zajedno.
Meni sad preostaje samo cekam rezultate.

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1628
23.12.2014 20:30:10   
lelaigor
Evo me kuci, radli mi ctg. Kazu dobar. Ja se razvalila na tom krevetu, oduzele mi se noge zbog tih mojih kostiju, nisam mogla posle da ustanem i da ih pomerim. Tesicka bila, kaze sutra da budem tamo pre vizite, dovesce tog Stojica da me i on vidi, ona kaze da misli da cu sutra da prodjem. Ja sam je pitala sta cu da radim sko ne prodjem, opet mi.je pricala da moram da ih razumem, CR je tezak zahvat, bla-bla...e onda sam ja njoj rekla da ja sve to razumem, ali da isto tako i oni mene moraju a razumeju, mene otkida sve i oduzimaju mi se noge od 25min. na ctgu i to sa skupljenim nogama. Da ih rasirim mogu samo da sanjam. Kaze: " Hajde da sacekamo sutra pa cemo videti sta cemo i kako." Pa eto, idem ujutru. Javljam cim nesto saznam. I izvinite sto tako brljavo pisem, preko telefona sam, slova su katastrofalno sitna. Grlim vas!

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1629
23.12.2014 20:49:05   
Chipsy
Joj, lelo. CR tezak zahvat, kako da ne. Ima li ko da te odvede u neki susedni manji grad gde ce svaki dr da ti odradi CR za 100eura? Jeste mozda glupo, ali ja bih na tvom mestu i o tome razmisljala
Choopa, hvaala tiuser posted image

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1630
23.12.2014 20:52:33   
branki*
chipsy,ja sam takodje radila vag i cerv bris,2 puta u prvoj trudnoci,a i sad u ovoj na pocetku i sad cu pred kraj.spekulumom,naravno.nisam imala nikakvih problema.
lelo,da prodje sve sutra,drzim palceveuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 1631
23.12.2014 20:52:58   
lelaigor
Chipsy, nemam pojma. Mozda mm. Al' ajde resila sam sad da sacekam sutra da me prrgleda taj Stojic, pa da zavrse komisiju i onda cu da razmisljam sta cu dalje.

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 1632
23.12.2014 21:13:03   
lelaigor
Hvala branki.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1633
23.12.2014 21:46:13   
Trcosava
Joj Lelo, iskreno se nadam da će sutra bi ti biti ok. Čuj da ih razumeš! QQ pa ja besnim kući sada... Kad je ta komisija?

Btw ni jedan bris mi nije uradjen u toku trudnoće, ni sad ni prvi put.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1634
23.12.2014 21:54:22   
bubulence
lelo a zar te Stojic nije pregedao i juce? jbt ne mogu da verujem da te toliko cimaju user posted image .
nema Soni, a i Serpi nas danas kulira ...
mm otisao na posao, E spava a ja cekam da zavrsi masina pa da se bacam u hotizontalu...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1635
23.12.2014 22:02:13   
serpica
Bubi tu sam ja citam pomalo,ne stizem nista da uradim,grabim vreme da setam dok jos mogu,ali evo sad me opet pomalo boli stomak.
Taman posla ja drugarice da kuliram user posted image
Lelo drzim fige za sutra.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1636
23.12.2014 22:17:40   
anita
Chipsy dr je koristila spekulum za cervikalni i vaginalni bris.

Serpi javljam se na odeljenje posle Bozica ili po potrebi ranije.

Lelo drzim fige da sutra bude sve ok i da prodjes tu komisiju.

< Poruku je uredio anita -- 23.12.2014 22:20:30 >

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1637
24.12.2014 8:08:17   
serpica
Dobro jutro debelice user posted image
Lelo sta se desava?

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1638
24.12.2014 8:13:37   
jabudic
Jutro svima!
Lelo, javljaj da ti je odobren CR!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1639
24.12.2014 8:15:12   
cetvrtko
dobro jutro zenice user posted image kako ste mi od jutros ? lelo navijam user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1640
24.12.2014 8:15:16   
jabudic

mm otisao na posao, E spava a ja cekam da zavrsi masina pa da se bacam u hotizontalu...

Ja mašinu nikad ne čekam, idem svojim poslom, pa kad se sjetim da mi je veš unutra user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1641
24.12.2014 8:35:26   
branki*
caos i od mene...odvela bozu u obdaniste,bila do doma zdravlja,rekli mi da dodjem oko 10 kod dr na ultrazvuk.mene bolucka stomak ponekad nisko dole,slicno menstrualnom bolu.evo i sad uzela da stavim rucak i morala sam da legnem,nisam ni stavila.je l se vama desava koje ste pred kraj trudnoce slicno?
lelo,javljaj kako si prosla.
bubi,ti,kako tvoja gorusica?

branki

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1642
24.12.2014 8:39:52   
eca89
Dobro jutro drugarke moje, evo i mene. Bubi, meni su prženice stari hljeb, umocen u jaja i ispržen, kao sto Branki rece, prava misterija oko prženica. Cmoka

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1643
24.12.2014 9:10:50   
Trcosava
Evo i mene, smorila sam se kao niko sad na pregledu, tj na ctg-u. Pošto ovaj moj skače kao nenormalan, ctg ga gubio pa sam duže morala da snimam. Na pregledu ništa novo, i dalje okrenut poprečno, dr ga na samom pregledu okrenula kako treba i čim je pustila on kao feder se okrene ppet poprečno. Pominje mi dogovoren porodjaj, da ga jedan drži okrenutog na glavačke, a ona da buši vodenjak i da ga isteramo. Meni je iskreno i to bolje od carskog. Sad čekam bus.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1644
24.12.2014 9:18:27   
branki*
trco,ti bezis od carskog reza,kao ja od prirodnog porodjajauser posted image
ne znam ti nista oko toga,valjda ce uspeti nekako dr da odradi to kako je zamislila.

branki

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1645
24.12.2014 9:21:38   
Trcosava
Branki sve mi je bolje od CR user posted image

Ima li ko kontakt sa Lelom? Kad je komisija?

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1646
24.12.2014 9:30:57   
Lota
dobro jutro trudnice user posted image !
jedva sam cekala da vam se pridruzim user posted image i jutros sam ugledala user posted image , ali se brinem sto mi je dete dobilo ovcije boginje. Ja sam ih prelezala, ali se pitam da li to moze da utice na plod?

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1647
24.12.2014 9:32:02   
anita
Dobro jutro
Upravo sada sam se probudila i svratila da vidim ima li vesti od Lele. Nadam se da ce uspeti da prodje komisiju.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1648
24.12.2014 9:33:50   
branki*
lota,cestitam na trudnociuser posted image neka ti bude lepa i laka!
koliko ja znam,ti si imuna sad ,jer si te boginje vec prelezala,pa nema opasnosti.

branki

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1649
24.12.2014 9:34:53   
lelaigor
Evo me prosla vizita. Nije me Bubi Stojic onaj dan pregledao, sad sam ga videla prvi put.
Nisam Bog zna sta mogla da pricam. Nije mi dao, gleda me kao frika. Popipao me je i to bas po simfizi, umrla sam, cimnula se, video je, pitao jel' boli, rekoh "jako". Pitao da li mogu da pomerim noge, rekla sam "tesko, uz pomoc", jel' mogu da ih savijem u kolenima, isto tako, jel' mogu da rasirim noge, to sam rekla da ne mogu uopste, jel' mogu da hodam "polako, gegam se", kako sam pala, objasnim sve, kazem da funkcionisem tako tesko od tog pada. I onda je otisao. Nije mi delovao ubedjen. Videcemo kad bude komisija kasnije. Nista jos ne znam. :-( Znam da cu izludeti.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here