Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 12.12.2014 22:06:35
|
|
|
|
ishler
|
Macaki odavno te nisam ovde videla,kako su decica....?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 12.12.2014 22:07:05
|
|
|
|
doktorkakristal
|
vece mame ja se vratila sa generalne probe folklora zbog sutrasnjeg koncerta,D spava,ja kasljem i dalje stravicno evo upravo piem caj muka me uhvati kad pomislim da opet ne spavam zbog kaslja MK te vrednosti se odnose na eritrocite i bitne su za anemiju,ako dr nista nije rekla onda su odstupanja minimalna i u okviru normale ,ne brigaj
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 12.12.2014 22:19:26
|
|
|
|
mama krava
|
Hvala Kris ... Evo i ja se javljam na dezurstvo... Debeli ima T 38,3 i ne znam da li da mu dam ipak Eferalgan? On je danas malo-malo, pa imao do 38 i nisam mu nista davala. Sad mi malo frka, mm radi do 2, a ja sama sa njima...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 12.12.2014 22:21:18
|
|
|
|
Anoniman
|
mama krava, ja bih dala! ide noc.. bolje daj da ne skace vise.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 12.12.2014 22:25:10
|
|
|
|
Anoniman
|
ishler oduvek mi je bio sladak tvoj nick evo me malo.. ne stizem nista. jos ja kad dodjem ovde ne umem kratko nego pisem kilometarske postove. a i brzo se navucem. onda tako povremeno sebi sve zabranim pa me mesecima nema nigde. deca su dobro sad hvala dragom Bogu. inace od polovine septembra do polovine novembra su bile obe bolesne, odlepila sam! beba i ja smo 2x bile u bolnici, pisala sam negde vec o tome.. kako su tvoje? imas dve devojke, jel tako?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 12.12.2014 22:34:24
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
MK i ja bih dala definitivno nesto, ja sam svojoj dala cak brufen a imala je 37,6 ali se videlo po njoj da joj je losei da ce biti gore. Kod nas je problem sto na nju sve deluje 40 min kasnije. Jednom sam cekala 38,5 da joj obaram temperaturu pa je dosla do 39,6 dok nije proradio lek i posle tri dana nismo mogli da skinemo temp ispod 38,5. Ja dezuram al idem prvo da se osvezim za dezurstvo, da se lepo okupam ko co'ek . Nalozila sam, jos jednom cu ici kad se okupam (sa sve mokrom kosom al sta da se radi ja sam imuna na salasarske uslove zivota ), zivuljke su nahranjene. Nema nigde nase mace. Danas je bila tu pitam se gde je zbrisala, zvala sam je i zvala al je nema. Pojesce joj sve komsijske macke.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 12.12.2014 22:39:29
|
|
|
|
mama krava
|
Dobio je dozu, za svaki slucaj...noc je! On je do sada uvek ok reagovao na Eferalgan, ali moram priznati da mi deca nemaju neke visoke temp, hvala Bogu! Da kucnem u drvo kuc, kuc, kuc! Nadam se da ce tako i da ostane i u buduce! Malko sam ga i raskomotila, otvorila i prozor, pa da sacekam da se malko oladi... A, skroz je lepo spavao, nije ni stenjao, kako to inace radi kad ima nocu temp...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 12.12.2014 22:44:52
|
|
|
|
Anoniman
|
moja magi u bolnici jedne noci 39,5..39,8.. uopste nije padala cele noci, iako sam na 4h davala naizmenicno cepice i brufen. ujutr okruglo 40,0!! zamalo nisam pala u nesvest kad sam videla
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 12.12.2014 22:44:56
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
i kako mu das eferalgan? Cepic? Ja mojoj stavila samo par puta cepic u guzu i to je iskreno bilo strasno. Bojala sam se ja da cu je povrediti a njoj je to uzasno neprijatno posle toga se dernja kao blesava a tek kad posle toga treba da prdne, vi tu dreku ne mozete da zamislite. Ja odustala od davanja cepica u svakom slucaju plus sto je preteska za cepice a dva da joj dajem ne pada mi na pamet. Uzmem spric, zacepim joj nos, i sunem sta ima i cao dovidjenja.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 12.12.2014 22:54:39
|
|
|
|
mama krava
|
Ma sirup, naravno! Super mi je onaj dozer, kao epruvetica i sad dok je spavao samo sam mu srucila u usta i progutao je, ali ume da se otima! Onda ga drzimo za ruke i jedan sipa, a drugi mu ne da da se mrda...jbg! Life is a bitch!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 12.12.2014 23:07:26
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
nama ta epruveta ne pije vodu ajd tako da kazem, ova moja bre izvestila se ako nece nece znas kad se upraksala kako jezik da postavi kad joj spricem sunem sirup u usta pa da ga jezikom izbaci iako joj drzim nos zatvoren i onda moram da joj pritisnem i vilicu da zatvori usta da ne bi jezikom izgurala zenska . Sad joj sunem sirup iz sprica prakticno uz obraz tj u desni a ne na jezik Jao okupala sam se cak sam malko i pete sredjivala. Al dzaba sto su mi pete sad super kad su mi ruke katastrofa od nara. Ne vredi ni limunom da zuljam
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 12.12.2014 23:15:39
|
|
|
|
mama krava
|
Nas seronja je jos mali, pa nije pofatao fore ... Evo ga, preznojio se, skroz sam ga presvukla, dosisao se , pa da spavam i ja... Sacekacu u stvari, bar jos pola sata...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 12.12.2014 23:44:25
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro vece! Brojim dane do sledece nedelje. Dijana kako je Kosta? Vidim da si tu. Premorena sam. Isla busem do sela gde petkom drzim casove. Posto mi je mm uzeo kola morala sam po T u vrtic. Isla sam do tamo taksijem, pa smo T i ja isle pesice. Pesacile smo 20 minyta. Muza sam videla tek uvece. I tako danima jer ima puno posla. Pricala sam veceras sa trenerom gimnastike za T. Kaze da je najmladja, ali da super radi. Fleksibilna je, slusa. To me bas raduje. Ovaj mali zvrk kucu prevrce naopako. Ujutru ustaje rano, preko dana isto. Desni je muce. Sutra treba da joj kupimo cipelice posto je prohodala. I sutra nam je akcija, trening i rodjendan u igraonici. Ne migu ni da odmorim.
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 13.12.2014 0:12:59
|
|
|
|
Anoniman
|
sanjice i kod nas vikendom turbulentno.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 13.12.2014 0:21:11
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Macaki nikako da odmorim od ove akcije. Samo trcim. Bas je danas mm bio u Kg-u. Opet nisam mogla.
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 13.12.2014 0:33:52
|
|
|
|
Ana RR
|
Žene, nadam se da će klinci brzo ozdraviti. I mi smo ovde zapatili neki virus, mene je držalo dobrih nedelju dana i još uvek kašljem, a Mare je dva dana imao visoku temperaturu i povraćao, treći dan ustao kao nov. Međutim, i on još uvek kašlje i sav mi je nekako previše miran. Ovde je jako suva klima, kaže naša dr da me ne čudi ako se kašalj dugo zadrži. A trenutno je i jako toplo, 10 stepeni ovde je kao minimum 15 u Bg, prokuvasmo kad ugreje sunce.
< Poruku je uredio Ana RR -- 13.12.2014 0:35:53 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 13.12.2014 8:55:45
|
|
|
|
doktorkakristal
|
jutro mame,D lose spavala budila se cele noci i nesto vristala ,nemam pojma sta je verovatno zubi danas imam bas puno obaveza ceka me i koncert veceras moji treba da dodju po D moramn i rucak da joj spremim da ponesu ,uh ne znam gde cu pre
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 13.12.2014 9:05:44
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,mi smo fino provele noć,jutros mm ustane sa njom da ja odspavam a ona je vrijeme prevrištala dok nisam ustala,kad sam ustala došla mi u krilu i ućutila,mala vještica
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 13.12.2014 9:34:31
|
|
|
|
Torbica
|
Cao mame, mi se vrtimo po kuci u pidzamama, ustali smo u 8 i 30, u 9 se izvukli iz kreveta! Lep dan svima!
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 13.12.2014 12:00:04
|
|
|
|
Mala Elena
|
Mame ,nebo je toliko cisto i plavo da je za nepoverovati .... Doco, ko pevka ? Ljiso, isto , dok sacekam 38.5 da dam sirup ona ide...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 13.12.2014 13:12:54
|
|
|
|
doktorkakristal
|
ME niko ne peva, ne pratis ja igram folklor
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 13.12.2014 13:17:54
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Doco uzivaj. Teodora i ja se spremamo za rodjendan. Bas me mrzi da idem, jer imam gomilu obaveza u kuci. Ovu malu je mm uspavao. Jutros se opet probudila ranoi zove nas.
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 13.12.2014 15:38:21
|
|
|
|
mirkam
|
Ćao mame. Samo da mahnem.Nadam se da su djecica bolje. M spava,ja standardno petljam nešto po kući,mm skita i tako
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 13.12.2014 16:42:25
|
|
|
|
Mala Elena
|
Doco,znam da igras , gledam stalno tvoje folkloraske slike ...nego nisam ispratila...mislila sam da ides da slusas nesto za svoju dusu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 13.12.2014 20:37:38
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Jao ja u strazi opet. Verovali ili ne. Danas dan haos. sutra deka, nemam pojma da li ce D ici ili cu samo dovesti bratance. Jako mi je zao da ne ide. Ako ne bude imala temperaturu icice. Izes ga valjda joj ta dva sata nece skoditi. Inace danas smo bili kod drzavnog dr i posle kod privatnog,. Prethodno smo uradili ks i crp, gleda drzavni lekar i kaze virus, gleda privatni lekar i kaze bakterije . Odnosno crp je ajd da kazem blago povisen a krvna slika odgovara virusnoj infekciji. E sad mila majko sta se zbiva u njenom organizmu pojma nemam. U svakom slucaju boli je grlo, to su obe dr konstatovale (sto me ne cudi jer joj je tesko i pljuvacku da guta, ne jede vec tri dana skoro nista, popije jogurt, pogricka malo jabuke a od rucka i vecere nista, popije mleko uvece) i ja se odlucih iskreno za odluku privatnog dr.Dala nam je ab. Zene ja sam se kao mala najstrasnije patila sa krajnicima i kad su bili pod upalom vala nisam mogla ni vode da pijem i uvek sam isla bar na pet inekcija u dz i lepo prodje. Idem istom logikom i sad. Mozda nije nista strasno bakterijski ali ako jeste bakterijski brze ce je proci i manje ce se namuciti. Sta vi kazete? Da li crp moze da bude povisen usled virusne infekcije? Ja nisam pametna majke mi. U svakom slucaju idem sad da pravim medenjake, da nahranim zivuljke, da nalozim vatru da pecem medenjake, gledam neki film i u tom ce biti vec i vreme da D popije narednu dozu brufena ukoliko joj bude bila potrebna, Inace danas je popodne bila bez temp ali uvece pred spavanje je opet uhvatilo. Hajte mame dajte koji pametan savet. Ovim dr se ne moz nis verovati. Inace moja cerka meni danas u dz kaze "mama piki" i ja je uvedem u wc (naravno imam adapter) a u wc-u katastrofa, smrdi prljavo uzas jedan i moja nije htela tamo da piski. Izadjemo nas dve, kad posle jedno 20 min (bila je uzasna guzva) ona meni opet kaze "mama kaki" i mi opet i isti scenario nije htela tamo ni ni. I mi kod dr i ja kazem dete ce mi se upiskiti. Dr izasla nesto napolje kad moja D lepo ispiskila se fest, na podu lokva. Pocela jadna i da place. Srecom nosim uvek presvlaku za nju za svaki slucaj. Eto koliko su uzasni wc-ovi kad dete koje nema dve godine odbija u takvom wc-u da obavi nuzdu. Strasno
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?