|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 12/14 (chat)
14.12.2014 11:08:49   
doktorkakristal
zdravo drustvo kako su decica?Nadam se da ste spavali bar malo bez temperature,kaslja,slinica,sve vas user posted image
ja dosla sa proslave jutros u 4h nije bilo lose ,malo je muzika onako al dobro bitno je da je drustvo ok,sad pijuckam kaficu pa cu kod mojih tamo mi dete

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 301
14.12.2014 11:23:06   
Mala Elena
Klarita, i E se ceska povremeno i mogla bih reci odavno a u medjuvremenu su joj pregledali usi i sve ok..mozda im se sekret sliva pa ih to svrbi...
Jutro svima! Prelep je dan...user posted image setacemo, puno cemo setati ....user posted image
Nadam se da su bolesna deca bolje! Poljubac

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 302
14.12.2014 11:26:09   
Klarita
Taman sam htela da pisem "Ljiso kude si mamo?" pa sam se setila da nam Novosadjanke danas druguju uz RRdekuuser posted image

Dijoooo....ima li tebe? Kako su nam deca?

Doco, i moja K je kod bake i deke, kazu nije kasljala nocas, znaci terapija radi posao, ali moram je dovesti kuci, zvao je svestenik dolazi popodne da nam sveti vodu

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 303
14.12.2014 11:35:27   
doktorkakristal
KLARI dobro je da ne kaslje,meni je tek danas malo bolje tj zrelije kasljem,a ukljucila sam sebi ab iako to jako retko radim,jer je ovo drugi put da kasljem za kratko vreme

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 304
14.12.2014 11:38:52   
Klarita
Doco, nisam joj dala AB iako ga relativno khm khm khm cesto dajemuser posted image Ovaj put kao i obicno zadnjih dve godine, pomogne joj deksazon 100% sam ubedjena i spalmotil sirup...ta kombinacija nju je spasila. Nije je dugo uzimala, ali ovaj put je preterala i morala sam da joj damuser posted image No vazno da joj je bolje

Odoh mame u piljaru...pa cu da setam po temama Sv Nikoleuser posted image

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 305
14.12.2014 15:23:36   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: Klarita
Ljiso, od trece doze AB znas da ce biti bolje i Boze moj, znam koliko si protiv lekova ali bolje, dusa se pati vec neko vreme...i jos nesto da dodam, kad je grlo upaljeno, bez AB ne prolazi, bar ja nisam cula za takav slucaj...da budete dobro i da se lepo ujutru provedete na RR deki i cekamo slikice. Ljubi mi dusu!

Isto nisam cula da je nekom upala grla prosla bez ab. Zato se odlucih ipak za ab. user posted image

Jela je danas malo.

Ljubim vas, evo dosla mi komsinica na cas. Zurim. Ljubim

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 306
14.12.2014 15:57:06   
mirkam
Dan mame...
Čitam djecica baš bolesna user posted image Samo da što prije ozdrave.
I M se stalno vuče za uši,čas jedno čas drugo i gura prst u uho.Ok jede,nije nervozan,probudi se par puta noću al shshshhhh upali i brzo nastavi...Da brinem user posted image

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 307
14.12.2014 21:21:01   
mama krava
De ste zene? ja cu da se upucam!

taman sam mislila da je virus prosao, posto je danas ludeo propisno i lepo jeo, kad trt!
evo ga uhvati ga temp u roku od 2 minuta. Stavila ga ja u kadicu da se malo brcne, on presrecan , prska, bucka, kezi se... nismo dugo 3-4 min u vrh glave. i izvadim ga ja i u sobu prenesem, gde radi grejalica, kad on se zaceni od placa. MM i ja se gledamo, a on onako skoro poplaveo, kao da mu je mnogo hladno i onako se koci, a u sobi 23C... presekla sam se. smirim ga ja i obucem, ali on kenkav i tako se kao trza, malo-malo... Nikad nije bilo tako. Rucice ledene i stopala. Izmerim temp, ono 38,1, u tri lepe....
sta je, bre, ovo???

< Poruku je uredio mama krava -- 14.12.2014 21:23:00 >

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 308
14.12.2014 21:43:52   
doktorkakristal
zene ne znam staje sa ovom nasom decom moja D dobila proliv imala dve prolivaste stolice i jako joj se ojela guza od toga pa sam je jedva okupala ne da je pipnem po guzi posle joj stavila obicnu pamucnu pelenu dok krema nije upila user posted image samo nam je jos proliv falio ove zime ,grrrrrrrrrrr

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 309
14.12.2014 21:46:56   
Sanjica26 RR
Dobro vece zenice! Doco uzmi eozin. Nama je to pomoglo.
Sofija je ceo dan kmezava. Nesto je bas muci.
Sad deca spavaju. Mm gleda tv. Uzela sam da citam Andrica. Uzelela sam se citanje.
Brzo svi da ozdrave.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 310
14.12.2014 21:51:05   
doktorkakristal
SANJICE hvala na savetu,kako meni nedostaje citanje ali od D ne stizem uvece obicno budem jako umorna,no nadam se da ce biti prilike kad malo odraste

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 311
14.12.2014 21:54:09   
Sanjica26 RR
I meni fali. Ne stizem od posla i od ove dve nista.
Nema nam Mati. Nadam se da su deca dobro.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 312
15.12.2014 7:21:20   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: mama krava

De ste zene? ja cu da se upucam!

taman sam mislila da je virus prosao, posto je danas ludeo propisno i lepo jeo, kad trt!
evo ga uhvati ga temp u roku od 2 minuta. Stavila ga ja u kadicu da se malo brcne, on presrecan , prska, bucka, kezi se... nismo dugo 3-4 min u vrh glave. i izvadim ga ja i u sobu prenesem, gde radi grejalica, kad on se zaceni od placa. MM i ja se gledamo, a on onako skoro poplaveo, kao da mu je mnogo hladno i onako se koci, a u sobi 23C... presekla sam se. smirim ga ja i obucem, ali on kenkav i tako se kao trza, malo-malo... Nikad nije bilo tako. Rucice ledene i stopala. Izmerim temp, ono 38,1, u tri lepe....
sta je, bre, ovo???
user posted image
MK moja sa 38 veruj mi bude jos gora. Nego ja nju duze tusiram ako mogu (ako ne krene pod tusem da se trese kao prut i place). Nego mi sad nista nije jasno, pre neki dan mi dr rekla da joj ne kvasim glavu a ranije mi rekli koja je svrha hladjenja tusiranjem ako im ne pokvasis glavicu. volela bih kas bi dr bili dosledni bar u jednoj stvari.

Hajde da vas sto pre prodje.Drzim fige da ste danas vec kao novi.

Moja D je odlicno spavala, juce se naspavala u toku dana fest i uvece legla u normalno vreme i spavala celu noc. eno jos spava. Fali joj energije a temperatura je konacno popustila. E sad da li je to zato sto sam joj dala antibiotik ili prolazi samo od sebe nemam pojma iskreno da vam kaze ali neka je njoj samo bolje. Nadam se da ce danas bar ruckati nesto.

Pozdravljam vas mame.

Direktna veza do poruke: 313
15.12.2014 8:24:18   
emicaa
Dobro ćutro,kod nas opet katastrofa,meni cjelu noć bilo loše,muka i stomak me bolio,jutros mm ustao kad i Dora i budi me kaže ona povraća,onda počnem i ha povraćati,i tako naizmjenično.Ja sad dobila i proliv,pa ne mogu da vjerujem da smo opet pokupile neki virus i to obadvije a ne znam šta bi drugo moglo biti.Uz to mm radi a ja nemam snage držati glavu a kamoli za njom trčati i izigravat majmuna user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 314
15.12.2014 8:28:58   
Misha i Ljisha
Emice evo sad sam se cula sa mojom mamom i ona povraca i ima proliv. Virus definitivno. (a juce je izljubila Dunju festuser posted image ) no ja se nadam da valjda to necemo pokupiti.

Ova moja pu pu pu odlicna. Evo ustala u 8. postavila sam joj dorucak al nece jos da rucka. Cujem sad kaslje. al ajd nije strasno, slinaca inace nema na vidiku.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 315
15.12.2014 8:44:48   
doktorkakristal
jutro mame,D je spavala manje vise dobro,jutros je opet imala tecniju stolicu,guza se manje crveni
EMICE sta da ti kazem drzi se unosi dosta tecnosti isto vazi i za Teodoru

Direktna veza do poruke: 316
15.12.2014 10:31:38   
mirkam
O bre,baš se zahuktalo sa virusima.Samo da klinci ozdrave što prije,a i mame naravno.
M već drugu noć ne trazi flasicu u 3-4 h ujutro.Probudi se,malo kenjka ali shshshss i nastavi.Ujutro nije gladan kad se probudi,standardno pojede doručak oko 8 kao i ranije.Šta mu bi da izbaci flasicu ne znam,nisam mu popodne i pred spavanje ništa mijenjala što se hrane tiče.

Direktna veza do poruke: 317
15.12.2014 10:34:41   
Peace*
Porastao je. user posted image Ćuti i uživaj! user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 318
15.12.2014 14:03:42   
mama krava

IZVORNA PORUKA: mama krava

sta je, bre, ovo???

Da citiram samu sebe... user posted image

Elem, bili u DZ i doktorka i sto rekla da ne zna sta mu je user posted image ...Mislim, rekla je da nema dijagnozu, jer je sve ok, i KS i usi i grlo i pluca, samo te slineeee, ali to ne bi trebalo da bude problem...Ali, rekla je da se vidimo i sutra, pa ako i nocas bude imao temp, dobice AB, a ako sve bude ok, onda da se bori sam...user posted image

Direktna veza do poruke: 319
15.12.2014 14:22:16   
Misha i Ljisha
MK niste radili crp???

I moja D je imala jednom slicnu situaciju samo nos i temp i to je to. Al nismo dobili ab tad.

Moja spava uskoro ce, ja rucak zavrsavam, danas smo same nas dve cure ceo dan. Dete ce odlepiti od meneuser posted image .

Evo je ustala je i dosla u kuhinju do mene ja se usrala od straha, preplasilo me rodjeno dete ahahahahuser posted image

Direktna veza do poruke: 320
15.12.2014 14:41:40   
mama krava
Nismo radili CRP, samo KS, ali to sasvim slucajno, ne zbog virusa, nego bas tog dana kad nam poceli slinci sam ga vodila da nam ne istekne uput za kontrolnu KS, a po njoj je sve ok, kao virus... Ma videcu sta ce biti veceras i sutra, pa ako treba, da mu damo...

Direktna veza do poruke: 321
15.12.2014 15:34:18   
mirkam

IZVORNA PORUKA: Peace*

Porastao je. user posted image Ćuti i uživaj! user posted image

Koliko sam jedva čekala da poraste,sad kad počinjem da bivam svjesna da se i to desava,nekako me uhvati sjeta.Ja bih da je i dalje bebica user posted image
Ništa,moraću da rodim drugo user posted image

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 322
15.12.2014 15:40:41   
vikiveki
Mirkam user posted image to ti je najbolje rešenje....ja ih imam troje,pa opet sva se raznežim kada vidim neku bebicu
Mi smo jutros svi startovali u novu radnu nedelju...ja zakasnila pola sata na posaouser posted image nisam u petak ni gledala raspored...zato sam ostala duže na poslu...a sada idem u temu "Da se pohvalimo našom decom" imam da se hvalimuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 323
15.12.2014 16:21:41   
Mala Elena
Mame ,samo da mahnem...Isla sam u kupovinu, kasnije kod drugarice na rodjendan !

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 324
15.12.2014 19:03:21   
Anoniman
jao meni mm u cetvrtak putuje u nemacku poslom i vraca se tek u ponedeljak. user posted image
mislim da cu otici sa decom kod mojih...

(odgovor članu Mala Elena)
  Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here