|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat]
10.12.2014 10:07:42   
branki*
meni sad zakazali da otvorim porodiljsko,sledece nedelje,pa ce ici mm.to je valjda zadnja doznaka.smorise sa tim doznakama i papirima.
bubi,je l uspevas da mirujes malo?

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 826
10.12.2014 10:20:07   
*boka*
Dobro jutro drage user posted image . Evo i ja da se pridruzim klubu nespavalica. Prvo sam sinoc jedva zaspala, oko 1h, a onda sam se iz cista mira probudila u 5:30h. Mrtva umorna, a san na oci nece. Lezala sam tako zmureci do 7h i onda ustala da spremam dete za vrtic, odvezla je i evo sad jedva gledam na oci i bas sam nervozna.
Choopo odlicno za ogtt! Koliko jos treba da ostanes, jesu ti rekli? Inace ja sam imala ta probadanja u guzi, bas onako neki ostar bol, kao da ubode, pa prodje i nakon nekog vremena opet. Ja mislim da je to bilo zbog hemoroida, jer sam ih dobila u 8. mesecu. Posle su se povukli i nije mi se vise desavalo to.
Srculence i mene jako zanima da li ce ti doci svekar danas da te ispituje. Bas je drzak.

Ja sam se sad najela kao prasica palente sa cvarcima i sirom, prijalo mi dok sam jela, a sad mi muka...

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 827
10.12.2014 10:28:17   
bubulence

IZVORNA PORUKA: branki RR

bubi,je l uspevas da mirujes malo?

branki mirujem celo pre podne dok mi je mm kod kuce, ove nedelje je druga smena. ali zato smo E i ja same od pola 2 i onda dok joj dam da jede, pa dok se malo poigramo, prosetamo (mada to bude najvise pola sata ali smo na trecem spratu bez lifta), pa dok je okupam uvece... ali sledece nedelje ce vec biti lakse posto je on prva smena...
boko mmmmm, kakav dorucak !

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 828
10.12.2014 10:30:13   
bubulence
hihih kaze mi mm malo pre, bio je juce na bankomatu, nikada nismo imali toliko para na racunu, siguran je da je to iz razloga sto ja mirujem i nesetam svaki dan user posted image . nema pojma da mi krajem meseca stize sve i svasta sto sam porucila preko neta user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 829
10.12.2014 10:40:29   
*boka*
Bubu hoces malo? Ostalo mi jos u serpici, a jako je ukusno. Ja sam inace onaj tip koji nema meru ni za sta. megalomanski tip. Vecito me strah da ne bude malo, da ne zafali i uvek nam ostaje hrane. Ja kao skuvam za nas troje, a onda ostatak odnesem kod svekijevaca i tamo svi lepo rucaju.

25.07.2011.

Direktna veza do poruke: 830
10.12.2014 10:54:25   
bubulence
hocu hocu, znas da volim da ruckam user posted image !
a ko bi po tebi rekao da volis sa ruckas i spremas. ne znam da li nase trudnice znaju kakva si zgodnoca i lepota. a uz to pravi majstor u kuhinji. secam se Elenine torte za prvi rodjendan, ono ni pravi majstori ne bi napravili... ma, blago tvom muzi sto te ima takvu!!! p.s. sve ovo sam rekla bez preterivanja!

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 831
10.12.2014 11:04:41   
*boka*
Bubule user posted image
Hvala! Volim da kuvam jako jer volim da jedem, ali u poslednje vreme imam bas malo vremena, pa u glavnom spremim za 2 dana ili napravim vise jela i u zamrzivac. Inace za Elenin 3. rodjendan nisam imala vremena da pravim tortu pa sam umesto toga pravila kapkejkove po tvom receptu (one punjene eurokremom). Strava su ispali!

< Poruku je uredio *boka* -- 10.12.2014 11:06:23 >

25.07.2011.

Direktna veza do poruke: 832
10.12.2014 11:22:08   
Kata90
Hayuser posted image
kako ste danas?sem sto se niko nije naspavao,nisam ni ja uzasuser posted image nece mi san na oci.....
meni se spusta stomak polako,sprema se.....sutra cu kod lekara....ja jos nisam imala kontrakcije,a jel je moguce da cu ih dobiti odjednom?

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 833
10.12.2014 11:50:42   
jabudic

IZVORNA PORUKA: *boka*

Bubule user posted image
Hvala! Volim da kuvam jako jer volim da jedem, ali u poslednje vreme imam bas malo vremena, pa u glavnom spremim za 2 dana ili napravim vise jela i u zamrzivac. Inace za Elenin 3. rodjendan nisam imala vremena da pravim tortu pa sam umesto toga pravila kapkejkove po tvom receptu (one punjene eurokremom). Strava su ispali!

Boko, lako je tebi jesti kad izgledaš kao avion! user posted image
Ja čašu vode da popijem, pozna mi se user posted image
I ja bih jela da sam na tvom mjestu user posted image

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 834
10.12.2014 12:38:59   
branki*
sad mi javili da imamo danas jos 1 cas,znaci sat vremena ranije moramo da podjemo i boza nece moci da odspava i bas sam nesto umorna viseuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 835
10.12.2014 12:44:07   
vision
Pozdrav svima!
Ja sam sinoc bila na kontroli, beba je OK, super napreduje. U poendeljak idem da me prime u bolnicu i da mi uradi serklaz. Grlic mi se skratio i omeksao, ali ne znam nista precizno sta i koliko, jer je doktorka bukvalno to rekla i istrcala, jer su je zvali u porodiliste... Uglavnom, danas sam u DZ uzela uput i uradila briseve, pa u ponedeljak odoh po serklaz. Nadam se da nije nista strasno, e za to jos ne znam kako izgleda...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 836
10.12.2014 13:03:02   
Klarisa
Evo i mene nakon nedelju dana pauze.
Ne znam ni sama sto se nisam javljala, alipratim desavanja iz prikrajka :)
Uspela sam da zakazem i AC i dabl, sutra vadim krv, u ponedeljak mi je prva kontrola kod gin. nakon konstatovanja trudnoce.
Pozdravljam sve user posted image

(odgovor članu vision)
Direktna veza do poruke: 837
10.12.2014 13:42:27   
bubulence
Vision super! e i osvojila si paket za trudnice user posted image .
Klarisa nesto te nema kod nas...
Kato nije ni cudo sto ti ne mozes da spavas...
kod mene kao kod jabudice, svaka casa vode mi se prepoznaje user posted image

< Poruku je uredio bubulence -- 10.12.2014 13:44:20 >

(odgovor članu Klarisa)
Direktna veza do poruke: 838
10.12.2014 13:48:58   
*boka*
Jabude i Bubule ne svirajte. Da vas nisam videla, ko zna sta bih pomislila. Upravo sam videla Bubicinu sliku na FB, samo stomak imas! Ima u formu da se vratis za cas!

Vision user posted image
Kato svaki cas ocekujemo user posted image

Klarisa uopste ne razumem lekare koji ti vec zakazu AC a ipak traze da uradis i double test. Samo maltretiraju trudnice.

25.07.2011.

Direktna veza do poruke: 839
10.12.2014 13:49:35   
anita
Devojke a kada se otvara porodiljsko bolovanje?

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

Direktna veza do poruke: 840
10.12.2014 13:53:10   
bubulence
Anita 28-45 dana pre predvidjenog termina. sto kasnije to bolje...

bokice user posted image , ali ne daj Boze da me vidis uzivo, pa ja stavim samo sliku na kojoj mi se ne vidi guza user posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 841
10.12.2014 14:16:51   
vonavoj
Vision,bice to u redu sa serklazom!user posted image

(odgovor članu vision)
Direktna veza do poruke: 842
10.12.2014 14:41:22   
srculence25
vision user posted image za bebanu vice to ok za serklaz dobro da su videli na vreme.
Bubi jako si mi lepa i zgodna i nisi debela da znas user posted image
Sanjalice gde si draga?tako mi deluje davno kad smo kukale na slabe pokrete bebe a sad tvoje curice zurku prave user posted image
Pre pola sata bio mi svekar usao onako vidno besan i pita sta ja to cujem.Ja koliko toliko ostala ozbiljna i kazem neznam na sta mislis
a on kaze pa kao znas ti vrlo dobro da od tog nema nista.Ja opet ponovim da neznam nista i da saceka sina da dodje sa posla pa neka prica sa njim.
I tako i bi ode i tresnu vratima da su mi prozori zazujali user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 843
10.12.2014 15:21:22   
jovicaa
gledam da lezim sto vise, ali to je prakticno nemoguce... jedino prepodne stvarno koristim sad i lezim, zato sto obojica idu u vrtic, danas nisam cak ni kuvala, ali zato cu sad morati nesto.
danas PU PU da se ne ureknem ni jedna kontrakcija, ali uglavnom ih i imam popodne. sve mislim da su mi creva juce isprovocirala te kontrakcije...
joj wc u bolnici, bljak, uvek mi je gadanuser posted image

a sto se tice kilaze iz nekog razloga se ne usudjujem vise da stanem na vaguuser posted image

< Poruku je uredio jovicaa -- 10.12.2014 15:22:17 >

don't shit where you eat :))

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 844
10.12.2014 18:17:27   
Kata90
juhuuser posted image gde ste se sakrileuser posted image user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 845
10.12.2014 18:28:21   
eca89
Evo nas Katouser posted image , joj mene jos uvijek ledja bole, bice veselo i nocas, nista od spavanja, blago tebi Kato, ti sitno brojisuser posted image !

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 846
10.12.2014 18:36:08   
bubulence
bila sam ubedjena da ce se Kata danas poroditi a vidi nju , ne planira user posted image .
ja sam se sada najela proje sa sirom, bas mi je legla...
srculence, odlucno. neka svekar razgovara sa sinom, ti nemas nista sa tim...

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 847
10.12.2014 18:43:40   
Kata90
user posted image bubi,nikad se nezna.....nesto se bebcu ne zuriuser posted image videcu sta ce sutra reci doktor.....

Direktna veza do poruke: 848
10.12.2014 18:56:05   
cetvrtko
zdravo cure user posted image kako ste ? kako stomacici napreduju ? user posted image ja bila bas zauzeta ovih dana .... dosao nam i plakar danas pa je veselo user posted image al sam imala neke bolove i juce i danas (kao za vreme men. ) i malo mi se stezao stomak . user posted image valjda sam se malkice preforsirala .... al prolazi pomalo user posted image

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 849
10.12.2014 19:02:32   
Kata90
kako smo,pa ludouser posted image meni vec sve smeta,a pogotovo nespavanje.....
samo da prodje sto pre,pa si ti na redu posle meneuser posted image

(odgovor članu cetvrtko)
Direktna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Priče malih junaka: tvrdoglav kao mama, ti...
U 32. nedelji, moja vena je pukla, a posteljica se pokidala. Nikada neću zaboraviti kako stojim u sali u lokvi krvi i ra...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here