|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat]
24.11.2014 20:29:25   
Torbica
Didy user posted image UM, ljubi nam princezu, garant je sve dobro! A za tebe ne smem nista da predvidjam, ali realno, moguce je svasta!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 726
24.11.2014 21:33:14   
mega
Ja evo i dalje trpim bolove u donjem delu ledja,a user posted image jos nema.Sutra vam se javim kad dodjem iz grada posle podne sta se desava,sad se vec i ja pitam.Odoh na spavanje,da se odmorim.Pozdrav svima,i sanjajte crtice da nam se ostvare.

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 727
24.11.2014 22:51:14   
Lota

IZVORNA PORUKA: janabons

Lota, prosli put smo bile zajedno u trudnickim temama, ako se secasuser posted image
Vuuuuuucem jako i saduser posted image

Janabons, secam se naravno user posted image ... vuuuuuuuuuuci jaaako, nadam se da imas snage da me izvuces, nisam bas lagana user posted image . dino je sto si ponovo trudna.

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 728
24.11.2014 23:20:55   
superm

IZVORNA PORUKA: Didy

Nikako da stignem da vam javim - opet negativan test jutros, definitivno nisam trudna. Ne pamtim kad mi je ovoliko.kasnila kenstruacija. Mm danas ode sluzbeno u Budimpestu, ostace 3 dana, a ja sam bas nesto bljak, sve me nervira.

Didy, ne budi tuzna. Divno je sto si se odvazila na tako veliki korak. Bice dobro ako iskreno verujes.user posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 729
25.11.2014 10:02:00   
Valerie
kod mene opet negativan test, 28. dan, teoretske sanse jos postoje, ali ja se nekako vec preusmeravam na sledeci mesec.
brinulo me sto sam mazala neke kortikosteroide oko O, mada dermatolog kaze da to nema nikakve veze. ali ja nesto nisam mirna...
toliko me smara jako suva koza, svrabovi, dermatitis, nesnosna perut, sve sto me snaslo, a ranije nisam imala.
Na kraju to povezujem i sa hormonima, jer mi je krenulo par meseci po prestanku dojenja.
Izvinite na off-u, samo da se pozalim user posted image
Nadam se da ce trudnoca sve srediti

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 730
25.11.2014 10:09:31   
Klarisa

IZVORNA PORUKA: amelia

Dan crtice...sta se radi jel muckate?'user posted image klarisa kako se osecas draga jel poceli simptomi user posted image meni je vesticara prosla juce smo muckali od sada cu praktikovati jedan dan muckanje jedan dan odmor valjda ovako opali jer mi smo ljudi moji muckali svaki dan jadnicak mm iscedzen ko limun mozda zbog toga ne mogu da zabebimuser posted image rano je jos za ovulaciju imam jos 10 dana najmanje..mega didy Um ivanka sve ostale navijam jako da vas iznenade user posted image .. madre gde si javi se jesi li dobila ili ugledalauser posted image ?

Draga Amelia,
dobro se osecam, boli me stomak u donjem delu s'vremena na vreme, kako vreme prolazi sve manje i manje, grudi bole non-stop , a najveci problem je donji deo ledja, to bas neprijatno boli cim duze stojim, sedim, lezim, moram da menjam poziciju...
Nemam mucnine, imam dobar apetit ali se uzdrzavam

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 731
25.11.2014 14:02:33   
Ivanka 75
Kod mene nema ni V od vestice user posted image 33 dc

(odgovor članu Klarisa)
Direktna veza do poruke: 732
25.11.2014 14:04:25   
jabudic
Ivanka, jesi radila test?

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 733
25.11.2014 14:07:49   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: jabudic

Ivanka, jesi radila test?

Merim BT, palami temp odavno, imam upalu grla, mislim da mi je to poremetilo ciklus. Radila sam u petak 29dc, negativan, of kors.

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 734
25.11.2014 14:46:06   
mega
Caos svima.Evo da javim da je vesticauser posted image ,stigla jutros oko 8 sati.
I odmah ledja prestala da me bole.Idem na pregled kod ginekologa od nedelje,cim mi prodje menstruacija,da vidim da li postoji neki problem,mada cisto sumnjam.Tako mi je bilo i sa drugom bebom,nisam ostala trudna dok nisam skrenula misli na nesto drugo i opustila se,i skinula 12 kg sa dijetom,i odmah ostala trudna.Inace ne koristim ni tablete,ni bilo koju zastitu.Ni jednu tabletu nisam u zivotu popila,sto se tice kontracepcije,a kazu kao ko ih pije pa prestane lakse zatrudni,ali necu to da radim.Ko ocekuje crtice ovog meseca,zelim mu srecu,mozda i mene pogodi za Novu godinu.user posted image Ljubim vas sve i pozdravljam.user posted image

Direktna veza do poruke: 735
25.11.2014 14:49:48   
Lota
Ivanka, desava se da se neki ciklus malo poremeti, ako ti se to ne ponavlja stalno, nema razloga za brigu.

Direktna veza do poruke: 736
25.11.2014 14:50:57   
pipi_coco
Dobar dancic crtice

Meni prema RR alatu za racunanje plodnih dana sutra pocinje potencijalan O tako da bacamo se na posao user posted image , valjda bude veselo u decembru user posted image user posted image

Didy, Ivnka kod vas se to nešto baš poremetilo, *bemu miša

Sve vas user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

Direktna veza do poruke: 737
25.11.2014 15:44:44   
Sosa Mena
Zdravo zenskice. user posted image Izvini te sto me nema cesto da se javim uvek sam u nekoj frci. Danas sam podigla rezultate hormona i postavila vrednosti u temi pretraga i hormonske terapije pa ako se neka razume neka baci pogled.

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 738
25.11.2014 16:37:43   
madre

madre gde si javi se jesi li dobila ili ugledalauser posted image ?

amelia, draga moja, uvek me se setisuser posted image
necete verovati,drugari, ali dosao je trenutak da svecano objavim: MADRE EST TRUDNAMENTEuser posted image user posted image
juce test pozitivan, danas 14dpo beta 305,80user posted image
plakala sam ceo dan juce, ne mogu da verujem da sam to docekala!
e sada malo me plasi vrednost progesterona od 16,82 ng/ml, ali to ce mi maslacak, nadam se, malo razjasnitiuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 739
25.11.2014 16:50:38   
eca89
Cestitam, Madreuser posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 740
25.11.2014 16:55:33   
superm
Madre, bravo!!!

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 741
25.11.2014 17:36:22   
serpica

IZVORNA PORUKA: madre

madre gde si javi se jesi li dobila ili ugledalauser posted image ?

amelia, draga moja, uvek me se setisuser posted image
necete verovati,drugari, ali dosao je trenutak da svecano objavim: MADRE EST TRUDNAMENTEuser posted image user posted image
juce test pozitivan, danas 14dpo beta 305,80user posted image
plakala sam ceo dan juce, ne mogu da verujem da sam to docekala!
e sada malo me plasi vrednost progesterona od 16,82 ng/ml, ali to ce mi maslacak, nadam se, malo razjasnitiuser posted image

Aaaaaa pa bravo,user posted image user posted image cestitam ti od srca draga madre,zasluzila si vala samo tako...mnogo sam srecna ajde cekamo te u t.temiuser posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 742
25.11.2014 17:43:17   
jabudic
Cestitam madre!user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 743
25.11.2014 18:33:02   
Valerie
user posted image bravoooo madre! divne vestiiiii user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 744
25.11.2014 18:47:19   
megi85
Madre cestitam od srca pa to su predivne vijestiuser posted image
Meni danas 27.dc i kako se blizi user posted image tako prestaje boliti i stomak i ledja za sad samo grudi ubise tako da mi vise nista nije jasno.
Treba izdrzati do vikenda da bi znala na cemu sam a strpljenje mi nije jaca stranauser posted image

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 745
25.11.2014 18:54:51   
madre
hvala vam drugariuser posted image
evo i maslacak razjasnila dilemu, kaze da je progesteron super! idemo dalje...user posted image

< Poruku je uredio madre -- 25.11.2014 18:55:23 >

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu megi85)
Direktna veza do poruke: 746
25.11.2014 19:14:07   
Sosa Mena
Cestitam Madre user posted image Ulepsala si mi dan. user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 747
25.11.2014 19:29:41   
Klarisa
Bravo za Madre!!!! Cestitam!!!

(odgovor članu Sosa Mena)
Direktna veza do poruke: 748
25.11.2014 19:42:55   
Ivanka 75
Madre user posted image

(odgovor članu Klarisa)
Direktna veza do poruke: 749
25.11.2014 19:54:54   
lesica
Ohohohoho, pa ovo su jako lepe vesti!!!

Madre, neka do kraja sve bude lepo i fino i školski! Čestitam draga!!!

Sve ostale moje drage čekalice, brzo brzo u trudničke teme! Vučem i prašim user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

Direktna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Пушење током трудноће.
пеперутка16

Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.

Click Here