|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat]
23.11.2014 14:17:44   
Nestrpljivaa
Ja evo kod jetrve ljuljuskam bebicu user posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 701
23.11.2014 16:18:35   
Klarisa

IZVORNA PORUKA: jabudic

Klarisa, jesi li ponavljala test kasnije?

Nisam, verovatno ni necu, jer mislim da nema potrebe. Cekam pregled kod ginekologa za potvrdu.

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 702
23.11.2014 16:34:02   
jabudic
Ja sam tri puta radila, dok mi debljina crtice nije odgovarala.user posted image
A u srijedu idem na pregled. Moracu da izadjem s posla u pauzi, nadam se da kolege nwce odmah provaliti o cemu se radi user posted image

(odgovor članu Klarisa)
Direktna veza do poruke: 703
23.11.2014 19:11:39   
Ivanka 75
Super ideje ste mi dale, evo motam po glavi sta i kako, samo da stavim na papir a da bude na engleskom user posted image
Serpi, ajde nadji molim te user posted image za sve

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 704
23.11.2014 19:48:40   
serpica
Ivancice nisam u toku sta da nadjem? user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 705
23.11.2014 19:53:51   
Ivanka 75
Serpi, pisala sam u pogresnoj temi, trebalo je tamo u sabirrnom centru u vezi user posted image sa novogodisnjom predstavom
Lepo ja kaz da mi ovih dana RR nije kako treba, otvara mi sve i svasta

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 706
23.11.2014 20:18:12   
bubulence
jabude prelazi zeno u trudnice! klarisa i to isto... ali povucite ove nase lepe crtice za vama...

< Poruku je uredio bubulence -- 23.11.2014 20:19:02 >

Direktna veza do poruke: 707
23.11.2014 20:43:45   
jabudic
Bubi, ja od srijede prelazim
Do tada sam izmedju user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 708
23.11.2014 21:14:00   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: inxi79

Zdravo cure ja sam nova na forumu a dugo vas već pravim možda sam na pogrešnoj temi ako jesam izvinjavam se.Imam bolove kao pred vjesticu a inače mi je 8dnt drugi ivf vraćena 2dvodnevna embrionalnog na kojima su radili A.H i Glue prvi ivf bila biohemiska pa me opet uhvatila panika da neprocurim dao je neko imao ovakve bolove a ipak beta pozetivnauser posted image

Inxi ja sam imala bolove, samo malo jače nego menstrualnih, kao probadanja, a to je u stvari bila implantacija, jer ona zna da boli. I tačno tu oko 8 dana od ET (kada preračunam jer je bio FET), kao i tebi. Držim palčeve da je i kod tebe implantacija u pitanju user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu inxi79)
Direktna veza do poruke: 709
24.11.2014 7:21:43   
mega
Ja osecam da cu dobiti jos od juce i stavila sam ulozak i cekam.Imam onaj osecaj u meni dole kao da stalno nesto bucka,
a nikako da izidje i procuri.Bas sam grozno raspolozena,posle ovog ciklusa kad prodje idem kod ginekologa da vidim sta cu dalje.
Vama zelim svima da ugledate sto pre crtice,cujemo se.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 710
24.11.2014 8:02:45   
IVA 11
Dobro jutro user posted image

(odgovor članu mega)
Direktna veza do poruke: 711
24.11.2014 9:17:20   
Ivanka 75
Dobro jutro, kod mene jos nema user posted image nap pomolu, niiiiiista ne osecam, sasvim obican dan user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 712
24.11.2014 9:19:48   
Anoniman
Ivanka radi testuser posted image

Ni kod mene je nema, ceo vikend pokusavam sexom da je isteram, ali ne ideuser posted image Samo stres, oko U, jos su nam kontrolu odlozili za sutra, pa cu videti danas da uhvatim mog dr, da odem na pregled.

Didy sta bi?????

< Poruku je uredio Unina mama -- 24.11.2014 9:24:26 >

Direktna veza do poruke: 713
24.11.2014 9:47:02   
Klarisa
ja nikako da uspem da zakazem. Danas sam dobila informaciju da moja DR radi tek od srede poslepodne. Znaci tek tad cumoci da zakazem. bas sam nestrpljiva. Inace se dobro osecam, puno spavam, umorna sam, bole me krsta, boli me stomak s' vremena na vreme...
Ja jos nisam presla na trudnicke teme, cekam da DR aminuje :)
Vucem user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 714
24.11.2014 11:44:31   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Ivanka radi testuser posted image

Ni kod mene je nema, ceo vikend pokusavam sexom da je isteram, ali ne ideuser posted image Samo stres, oko U, jos su nam kontrolu odlozili za sutra, pa cu videti danas da uhvatim mog dr, da odem na pregled.

Didy sta bi?????

Radila sam u petak, negativan, cekam vesticu da dodje. I ja sam pokusala gimnastikom da je isteram napolje ali nece user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 715
24.11.2014 11:53:18   
Lota
Pozdrav svim crticama. Jabudic, Klarisa, vucite nas u trudnicke teme user posted image .
user posted image ocekujem za 5 dana, ovo nam je prvi mesec da radimo na user posted image , tako da se ne nadam puno user posted image .

Direktna veza do poruke: 716
24.11.2014 12:25:14   
Sosa Mena
Dobar dan. Mi smo sinoc muckali 8dc. Imam jos 4 dana da iskoristim. AkoBog da urodice plodom.
Didy jel si radila test?

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Lota)
Direktna veza do poruke: 717
24.11.2014 14:04:43   
mega
Ni kod mene je jos nema,a ledja prema dole do guze me otkidaju vec 3.dana.Juce kad sam radila test bio je negativan,a danas mi je 28.dan,a nekada dodje na 28 ili 29.videcu sutra hoce li doci ili vec danas.Najgore mi je kad treba da ustanem,ne mogu odmah da se ispravim,e sad,da li sam se prehladila ili je PMS u pitanju,videcemo.Cisto sumnjam da moze da bude simptom trudnoce bol u ledjima.sta vi mislite?
a ipak mi je i rano za bilo kakve simptome

(odgovor članu Sosa Mena)
Direktna veza do poruke: 718
24.11.2014 14:32:02   
Valerie
mega, ja mislim da moze, svi simptomi su moguci user posted image i mene bole ledja, pa grudi pa stomak, sve po malo. znam da moze da bude i PMS, ali mozda i nije. meni je sutra 28dc, danas nisam ni htela da radim test, jer mi je samo jos jedan ostao. Ako sutra bude negativan, verovatno nista od ovog meseca, sumnjam da mi je toliko ovulacija kasnila...
puno srece svimaaaa user posted image

(odgovor članu mega)
Direktna veza do poruke: 719
24.11.2014 14:48:44   
mega
Ja ipak mislim da ce sutra da dodje,posto je test juce bio negativan,a da ima nesto videla bih valjda bledu cticu drugu.Sutra ako ne dodje radim test ponovo,taman idem u grad pa cu i kupiti novi.
Ovaa bol od ledja ce me izmoriti,sve me i noge pocinju boleti od toga.Videcemo sta ce biti,ja ne bih da dodjeuser posted image ,taman lep poklon za Novu godinu,da sve obradujemo.

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 720
24.11.2014 15:23:09   
amelia
Dan crtice...sta se radi jel muckate?'user posted image klarisa kako se osecas draga jel poceli simptomi user posted image meni je vesticara prosla juce smo muckali od sada cu praktikovati jedan dan muckanje jedan dan odmor valjda ovako opali jer mi smo ljudi moji muckali svaki dan jadnicak mm iscedzen ko limun mozda zbog toga ne mogu da zabebimuser posted image rano je jos za ovulaciju imam jos 10 dana najmanje..mega didy Um ivanka sve ostale navijam jako da vas iznenade user posted image .. madre gde si javi se jesi li dobila ili ugledalauser posted image ?

Ayan <3

(odgovor članu mega)
Direktna veza do poruke: 721
24.11.2014 15:57:28   
Didy
Nikako da stignem da vam javim - opet negativan test jutros, definitivno nisam trudna. Ne pamtim kad mi je ovoliko.kasnila kenstruacija. Mm danas ode sluzbeno u Budimpestu, ostace 3 dana, a ja sam bas nesto bljak, sve me nervira.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 722
24.11.2014 16:08:54   
janabons
Lota, prosli put smo bile zajedno u trudnickim temama, ako se secasuser posted image
Vuuuuuucem jako i saduser posted image

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 723
24.11.2014 19:31:41   
megi85
Dobro vece cure,kako ste mi?
Ja se osjecam grozno stomak me danima bas boli kao da ce user posted image stici svaki cas,ledja i grudi da i ne spominjem a ne ocekujem da krene prije petka a veceras se osjecam kao da ce me neka gripa uhvatiti i temperatura mi je 37,2.Nemam pojma sta me je spopalouser posted image

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 724
24.11.2014 20:20:04   
IVA 11
Ja sam bila na folikulometriji, opet u srijedu idem. Pozdrav za sve :)

(odgovor članu megi85)
Direktna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?

Anketa

Пушење током трудноће.
пеперутка16

Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.

Click Here