Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 23.11.2014 14:17:44
|
|
|
|
Nestrpljivaa
|
Ja evo kod jetrve ljuljuskam bebicu
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 23.11.2014 16:18:35
|
|
|
|
Klarisa
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Klarisa, jesi li ponavljala test kasnije? Nisam, verovatno ni necu, jer mislim da nema potrebe. Cekam pregled kod ginekologa za potvrdu.
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 23.11.2014 16:34:02
|
|
|
|
jabudic
|
Ja sam tri puta radila, dok mi debljina crtice nije odgovarala. A u srijedu idem na pregled. Moracu da izadjem s posla u pauzi, nadam se da kolege nwce odmah provaliti o cemu se radi
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 23.11.2014 19:11:39
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Super ideje ste mi dale, evo motam po glavi sta i kako, samo da stavim na papir a da bude na engleskom Serpi, ajde nadji molim te za sve
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 23.11.2014 19:48:40
|
|
|
|
serpica
|
Ivancice nisam u toku sta da nadjem?
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 23.11.2014 19:53:51
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Serpi, pisala sam u pogresnoj temi, trebalo je tamo u sabirrnom centru u vezi sa novogodisnjom predstavom Lepo ja kaz da mi ovih dana RR nije kako treba, otvara mi sve i svasta
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 23.11.2014 20:18:12
|
|
|
|
bubulence
|
jabude prelazi zeno u trudnice! klarisa i to isto... ali povucite ove nase lepe crtice za vama...
< Poruku je uredio bubulence -- 23.11.2014 20:19:02 >
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 23.11.2014 20:43:45
|
|
|
|
jabudic
|
Bubi, ja od srijede prelazim Do tada sam izmedju
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 23.11.2014 21:14:00
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: inxi79 Zdravo cure ja sam nova na forumu a dugo vas već pravim možda sam na pogrešnoj temi ako jesam izvinjavam se.Imam bolove kao pred vjesticu a inače mi je 8dnt drugi ivf vraćena 2dvodnevna embrionalnog na kojima su radili A.H i Glue prvi ivf bila biohemiska pa me opet uhvatila panika da neprocurim dao je neko imao ovakve bolove a ipak beta pozetivna Inxi ja sam imala bolove, samo malo jače nego menstrualnih, kao probadanja, a to je u stvari bila implantacija, jer ona zna da boli. I tačno tu oko 8 dana od ET (kada preračunam jer je bio FET), kao i tebi. Držim palčeve da je i kod tebe implantacija u pitanju
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 24.11.2014 7:21:43
|
|
|
|
mega
|
Ja osecam da cu dobiti jos od juce i stavila sam ulozak i cekam.Imam onaj osecaj u meni dole kao da stalno nesto bucka, a nikako da izidje i procuri.Bas sam grozno raspolozena,posle ovog ciklusa kad prodje idem kod ginekologa da vidim sta cu dalje. Vama zelim svima da ugledate sto pre crtice,cujemo se.
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 24.11.2014 8:02:45
|
|
|
|
IVA 11
|
Dobro jutro
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 24.11.2014 9:17:20
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jutro, kod mene jos nema nap pomolu, niiiiiista ne osecam, sasvim obican dan
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 24.11.2014 9:19:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Ivanka radi test Ni kod mene je nema, ceo vikend pokusavam sexom da je isteram, ali ne ide Samo stres, oko U, jos su nam kontrolu odlozili za sutra, pa cu videti danas da uhvatim mog dr, da odem na pregled. Didy sta bi?????
< Poruku je uredio Unina mama -- 24.11.2014 9:24:26 >
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 24.11.2014 9:47:02
|
|
|
|
Klarisa
|
ja nikako da uspem da zakazem. Danas sam dobila informaciju da moja DR radi tek od srede poslepodne. Znaci tek tad cumoci da zakazem. bas sam nestrpljiva. Inace se dobro osecam, puno spavam, umorna sam, bole me krsta, boli me stomak s' vremena na vreme... Ja jos nisam presla na trudnicke teme, cekam da DR aminuje :) Vucem
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 24.11.2014 11:44:31
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Ivanka radi test Ni kod mene je nema, ceo vikend pokusavam sexom da je isteram, ali ne ide Samo stres, oko U, jos su nam kontrolu odlozili za sutra, pa cu videti danas da uhvatim mog dr, da odem na pregled. Didy sta bi????? Radila sam u petak, negativan, cekam vesticu da dodje. I ja sam pokusala gimnastikom da je isteram napolje ali nece
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 24.11.2014 11:53:18
|
|
|
|
Lota
|
Pozdrav svim crticama. Jabudic, Klarisa, vucite nas u trudnicke teme . ocekujem za 5 dana, ovo nam je prvi mesec da radimo na , tako da se ne nadam puno .
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 24.11.2014 12:25:14
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Dobar dan. Mi smo sinoc muckali 8dc. Imam jos 4 dana da iskoristim. AkoBog da urodice plodom. Didy jel si radila test?
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 24.11.2014 14:04:43
|
|
|
|
mega
|
Ni kod mene je jos nema,a ledja prema dole do guze me otkidaju vec 3.dana.Juce kad sam radila test bio je negativan,a danas mi je 28.dan,a nekada dodje na 28 ili 29.videcu sutra hoce li doci ili vec danas.Najgore mi je kad treba da ustanem,ne mogu odmah da se ispravim,e sad,da li sam se prehladila ili je PMS u pitanju,videcemo.Cisto sumnjam da moze da bude simptom trudnoce bol u ledjima.sta vi mislite? a ipak mi je i rano za bilo kakve simptome
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 24.11.2014 14:32:02
|
|
|
|
Valerie
|
mega, ja mislim da moze, svi simptomi su moguci i mene bole ledja, pa grudi pa stomak, sve po malo. znam da moze da bude i PMS, ali mozda i nije. meni je sutra 28dc, danas nisam ni htela da radim test, jer mi je samo jos jedan ostao. Ako sutra bude negativan, verovatno nista od ovog meseca, sumnjam da mi je toliko ovulacija kasnila... puno srece svimaaaa
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 24.11.2014 14:48:44
|
|
|
|
mega
|
Ja ipak mislim da ce sutra da dodje,posto je test juce bio negativan,a da ima nesto videla bih valjda bledu cticu drugu.Sutra ako ne dodje radim test ponovo,taman idem u grad pa cu i kupiti novi. Ovaa bol od ledja ce me izmoriti,sve me i noge pocinju boleti od toga.Videcemo sta ce biti,ja ne bih da dodje ,taman lep poklon za Novu godinu,da sve obradujemo.
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 24.11.2014 15:23:09
|
|
|
|
amelia
|
Dan crtice...sta se radi jel muckate?' klarisa kako se osecas draga jel poceli simptomi meni je vesticara prosla juce smo muckali od sada cu praktikovati jedan dan muckanje jedan dan odmor valjda ovako opali jer mi smo ljudi moji muckali svaki dan jadnicak mm iscedzen ko limun mozda zbog toga ne mogu da zabebim rano je jos za ovulaciju imam jos 10 dana najmanje..mega didy Um ivanka sve ostale navijam jako da vas iznenade .. madre gde si javi se jesi li dobila ili ugledala ?
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 24.11.2014 15:57:28
|
|
|
|
Didy
|
Nikako da stignem da vam javim - opet negativan test jutros, definitivno nisam trudna. Ne pamtim kad mi je ovoliko.kasnila kenstruacija. Mm danas ode sluzbeno u Budimpestu, ostace 3 dana, a ja sam bas nesto bljak, sve me nervira.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 24.11.2014 16:08:54
|
|
|
|
janabons
|
Lota, prosli put smo bile zajedno u trudnickim temama, ako se secas Vuuuuuucem jako i sad
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 24.11.2014 19:31:41
|
|
|
|
megi85
|
Dobro vece cure,kako ste mi? Ja se osjecam grozno stomak me danima bas boli kao da ce stici svaki cas,ledja i grudi da i ne spominjem a ne ocekujem da krene prije petka a veceras se osjecam kao da ce me neka gripa uhvatiti i temperatura mi je 37,2.Nemam pojma sta me je spopalo
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 24.11.2014 20:20:04
|
|
|
|
IVA 11
|
Ja sam bila na folikulometriji, opet u srijedu idem. Pozdrav za sve :)
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.