Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 20.11.2014 20:03:37
|
|
|
|
megi85
|
Frcokla dobro nam dosla i da se sto prije preselis u trudnicke teme. Jabudic,Klarisa cestitam od srca i zelim vam skolsku trudnocu Meni danas 21.dc i osjecam se kao da ce mi ubrzo stici grudi me bole a i ona podmukla bol po dnu stomaka,nemam pojma sta je samo se nadam da nece poraniti i poremetiti mi ciklus
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 20.11.2014 20:20:11
|
|
|
|
Didy
|
Klarisa, čestitam od srca! Ja još uvek nisam dobila, a nemam nikake simptome da ću dobiti. Kupila sam test, sutra ujutro ću ga raditi ukoliko ne dobijem večeras (nikad se ne zna).
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 20.11.2014 20:26:30
|
|
|
|
mega
|
Didy,izdrzi do ujutro,i daj Boze da bude . Ja sam eto juce uvece radila i bio negativa,a (NE)ocekujem 25.11. Probacu jos jedan na dan ,ako ne dodje odmah ujutro na taj dan. Mada sumnjam da ce izostati.
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 20.11.2014 21:30:34
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Didy Klarisa, čestitam od srca! Ja još uvek nisam dobila, a nemam nikake simptome da ću dobiti. Kupila sam test, sutra ujutro ću ga raditi ukoliko ne dobijem večeras (nikad se ne zna). eto toliko od mene,vise i ne mogu nemam snage
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 20.11.2014 22:47:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Didy navijam sutra Inace ja se jutros javih da sam dobila, i boleo me stomak, krenulo krvarenje, ali neko bezveze, braon samo da zaprlja ulozak, to mi se nikada do sada nije desavalo, veceras nista ako sutra ne krene pravo, radicu i ja test...
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 21.11.2014 7:00:41
|
|
|
|
serpica
|
Samo da vidim ima li novih vesti? UM ajde
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 21.11.2014 7:19:15
|
|
|
|
Didy
|
Samo da vam javim dok mi se dan ne zauka - radila sam test sad i nema druge crtice, ni ne nazire se, tako da ja cekam sledeci krug.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 21.11.2014 7:22:13
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Didy Samo da vam javim dok mi se dan ne zauka - radila sam test sad i nema druge crtice, ni ne nazire se, tako da ja cekam sledeci krug. ih bre..ajde onda sledeci mesec,da dobijes lep poklon za Novu godinu
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 21.11.2014 7:50:31
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Jutro zene samo da prijavim da sam prekjuce ugledala , a jutros potvrdila jos jednim testom. Sa tel sam, pa ne mogu ubaciti slicicu. Jabudic!!!!! Čestitam draga jaooo kad se setim naših trudničkih dana, bilo nam je divno
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 21.11.2014 8:11:07
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: jabudic Jutro zene samo da prijavim da sam prekjuce ugledala , a jutros potvrdila jos jednim testom. Sa tel sam, pa ne mogu ubaciti slicicu. Jabudic!!!!! Čestitam draga jaooo kad se setim naših trudničkih dana, bilo nam je divno Anci Ajde pridruzi nam se, evo skupilja se polako drustvo staro
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 21.11.2014 8:14:28
|
|
|
|
Ana RR
|
Vidim ja, krenule jedna po jedna rado bih ja draga, ali moraće to da sačeka. Biće valjda nekad opet
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 21.11.2014 8:17:21
|
|
|
|
IVA 11
|
Dobro jutro crtice! Meni su danas rezultati hormona u 12 h. Jedva cekam ponedjeljak, nadam se dobrom folikulu i toj terapiji sto dr hoce da primijeni...Cmok za sve!
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 21.11.2014 8:17:42
|
|
|
|
pipi_coco
|
Klarisa cestitam od srca, neka ti je sa srecom sada. Bit ce valjda i za nas ostale neka decembarska carolija
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 21.11.2014 8:56:01
|
|
|
|
Valerie
|
dobro jutro! ja nesto imam osecaj da samo sto nije ... UM, drzim palceve, meni se u prvoj trudnoci pojavilo par braon tackica dan nakon sto je trebalo da dobijem. I sve bilo super I pre par meseci isto tako pocelo, ali sam posle sat-dva stvarno dobila, nije bilo sumnje. ali sam ipak radila betu, otkud znam zasto
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 21.11.2014 9:00:22
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
UM navijam
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 21.11.2014 9:43:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobro jutro vodila sam Unu da vadi krv. Didy bas mi je zao sledeci mesec je tvoj. Meni kasni 10 dana, juce je bilo to braon, a jutros nema nista, mulja mi se po stomaku kao da ce svaki cas da krene, posle idem u grad da podignem U rezultate, pa ako ne dodje do tad, kupicu test.
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 21.11.2014 10:05:55
|
|
|
|
jabudic
|
UM, 10 dana? Ja bih do sada bar 18 testova uradila
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 21.11.2014 10:09:54
|
|
|
|
nela79
|
Ja sam slucaj kao UM. Ni 15 dana kod mene nista ne znaci. Ciklus mi je uvijek bio voz bez voznog reda :)
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 21.11.2014 10:11:20
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: jabudic UM, 10 dana? Ja bih do sada bar 18 testova uradila Jabudic zna meni da kasni, svaki teci mesec zeljno ovde iscekujemo crtice, ali se onda pojavi. Ali za mojih 10 godina kako imam ciklus, ovako nesto mi se nikada nije desilo juce ujutru ustanem, stomak boli koa lud, vidim nesto se desava, istusiram se, stavim ulozak, i mislila sam to je to, ali preko dana je stomako prestao da me boli, sinoc da se istisram, nema nista, jutros nista
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 21.11.2014 10:18:32
|
|
|
|
jabudic
|
Radi odmah test. Posle 10 dana kasnjenja ce ti pokazati i bez jutarnjeg urina. Hajde, javljaj lijepe vijesti!
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 21.11.2014 10:20:07
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: nela79 Ja sam slucaj kao UM. Ni 15 dana kod mene nista ne znaci. Ciklus mi je uvijek bio voz bez voznog reda :) Nela, jesi li nam se i ti pridruzila?
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 21.11.2014 10:23:20
|
|
|
|
nela79
|
Ja cula ti dosla pa reko' da svratim :) A o dve crtice , nekom drugom prilikom. Za sad sam sa ova dva indijanca sa slike :P
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 21.11.2014 10:25:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Ako ne krene normalno u toku dana radim ga.
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 21.11.2014 11:06:32
|
|
|
|
Lota
|
UM, radi testic, navijam mega, rano si radila test... kad sam ostala trudna, ja sam pozurila 2 dana pre ocekivane i to je bilo rano, a 4 dana pre je prerano
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 21.11.2014 11:16:01
|
|
|
|
mirkam
|
UM,ja već vidim na tvom testu
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.