Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 19.11.2014 23:55:22
|
|
|
|
madre
|
kako, bre mislis da jesu? ta druga, koliko god da je bleda, znaci da si nam truuudna
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 20.11.2014 0:06:39
|
|
|
|
Tanjica81
|
Klarisa Jeeeee... Nek je bleda...(mozda zato sto nisi ujutro radila)...to je to. Ako ce te smiriti uradi jedan ujutro...ali mislim da nema potrebe. Super.Eto lepih vesti. A sutra 20.ti. Lila Didy docekaste??? Mislim na vas. UM ima novosti? Soso kako si? Pipi jesi nabavila trakice? Pozdrav drage. Laku noc
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 20.11.2014 0:20:02
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Klarisa cestitam To je to. Ma koliko da je bleda znaci da si trudna. Ja fino. Vestica u punom jeku hvala Bogu vraca se na stari tempo.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 20.11.2014 0:35:59
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 SM, šta si radila pd hormona? Tsh, Fsh, Lh, prolaktin, testesteron, estradiol. I ima jos nesto sto nisam uspela da procitam. Progesteron radim 21dc. Ja sutra idem kod dr da mi da uput, trebalo bi da dobijem ovih dana pa da počnem sa pretragama....
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 20.11.2014 0:37:21
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Ja sam se smao tako iznerivirala sto subotom ne uzimaju uzorke. A bas mi se u subotu pada da vadim progesteron. Tako da to moram privatno.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 20.11.2014 0:43:17
|
|
|
|
madre
|
mislis da ne bi mogla da odradis analizu u petak? ja mislim da nije bas toooooliko bitno da li je 6, 7 ili 8dpo meni UVEK, ali bas uvek vikendom treba laboratorija
< Poruku je uredio madre -- 20.11.2014 0:44:36 >
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 20.11.2014 0:48:00
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Pa ne znam Madre uvek sam radila 21dc. Nikad mi se nije palo da je vikend. Pitacu dr pa ako kaze da moze dan ranije onda cu drzavno ako ne privatno cu. Samo ne znam kako bi inace radili progesteron da ne postoje privatne laboratorije. Kako sam bila poludela svadjala sam se tamo sat vremena od mogucih dva ipo koliko sam cekala da mi uzmu krv.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 20.11.2014 7:03:27
|
|
|
|
serpica
|
Klarisa cestitam a gde su ostale cekalice?
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 20.11.2014 7:49:22
|
|
|
|
IVA 11
|
Klarisa, cestitam ti od srca! Meni je prosla M, ne mogu vjerovati da je trajala 3 dana, da ce stalno tako. Pa od danas u nove pohode, pa dako sto ubodemo!
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 20.11.2014 9:17:25
|
|
|
|
jabudic
|
Klarisa, bravo! Cestitam! Iva, naravno da hocete!
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 20.11.2014 9:43:18
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Klarisa, cestitam ti . Trudna si sigurno
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 20.11.2014 9:46:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Klarisa cestitam Meni stigla vestica jutros.
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 20.11.2014 11:32:49
|
|
|
|
mamica3
|
klarisa cestitam od srce.. meni jutros ukljucila klomifen,5dc endometrij 5mm,i u srijedu kontrola..
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 20.11.2014 11:56:27
|
|
|
|
Lota
|
Klarisa, cestitam!! mamice3, secam se da si pre vise od dve godine imala biohemijsku trudnocu, ne znam kako se situacija odvijala u medjuvremenu, ali nadam se da ces uskoro ugledati svoje ,
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 20.11.2014 12:19:35
|
|
|
|
Valerie
|
bravo klarisa! evo i mene u ovakvim temama, posle 3 godine iskreno, nedostajalo mi je iscekivanje, ali posle par meseci, pocelo je ono pravo uzbudjenje danas mi je 23dc, a kako je prethodnih meseci znala da pozuri, da skrati iscekivanje, videcemo dosta brzo ljubb za sveeee
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 20.11.2014 12:37:59
|
|
|
|
llila
|
Pozdrav svima jeste 20.ali meni jutros pala bt pa nisam radila test mislim da vestica ipak stize danas zbog pada temperature ne nadam se víse decembar je moj!Klarisa čestitam !Didy?
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 20.11.2014 14:05:37
|
|
|
|
Klarisa
|
Hvala svima, Ja sam bas uzbudjena i zbunjena. Ni MM jos nisam rekla,sve kao jos ni sama ne verujem dok mi DR ne potvrdi. Zvacu danas da zakazem pregled, mada je verovatno jos rano. je zaceta pre tacno 20 dana.
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 20.11.2014 14:08:19
|
|
|
|
Klarisa
|
Lila, i meni je T bila opala na dan (ne)ocekivane mesnstruacije, pa evo sad je test pozitivan. Nisam strucnjak, ali ne mora sve to da znaci.
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 20.11.2014 14:58:55
|
|
|
|
mirkam
|
Jabudic čestitam od srca j nadam se da će biti jedna slatka curica! Klarisa,čestitke takodje,sigurno je to to. Za sve ostale jakooo navijam.
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 20.11.2014 16:35:29
|
|
|
|
mega
|
Ja (NE)treba da dobijem 25.11. Juce sam bila u gradu i kupila test,pa sam probala da uradim,cisto onako iz radoznalosti,i naravno negativan test. Mislim da i ovaj mesec nista od .
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 20.11.2014 16:56:40
|
|
|
|
Frcokla
|
Crticama iskrene cestitke! Evo ja (ne)treba da dobijem 02. dec, ali ne merim nista, i ne vodim evidencije. Imam aplikaciju doduse na mob, Period Calendar koja izracuna plodne dane, kako god. Ne bih da se opterecujem. Svako razmisljanje kod mene vodi u tripovanje. Haha... Kako bude bice. Uglavnom srecno svima. Da bude puuuuuuuuuuunoooo lepih vesti ovde!
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 20.11.2014 17:41:14
|
|
|
|
madre
|
cao, frcokla bas lepo sto si nam se pridruzila imas li dece?
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 20.11.2014 17:50:51
|
|
|
|
Frcokla
|
Pozdrav svima! Ja nemam dece, tek sam stupila u brak, pa se nadam da cu i ja uskoro ugledati svoje crtice. Ovaj sajt je odlican, cesto citam forume i textove tek da se malo uputim u to sto me ocekuje. A kako imam 29 godina, jedva cekam da budem mama! Bilo bi krajnje vreme, mislim. Muz i ja bi zeleli da imamo troje dece. Radujem se zajedno sa vama, i drago mi je da se druzimo...
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 20.11.2014 17:58:33
|
|
|
|
madre
|
super, zelim ti da sto pre ugledas svoje
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 20.11.2014 18:13:47
|
|
|
|
amelia
|
Jabudic Klarisa cestitam vam nek vam je sa srecom zelim vam laku i ugodnu trudnocu.soso ivo i sve ostale idemo dalje meni sutra prolazi vestica pa se bacam na posao.navijam za sve ostale jako
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta da (NE) kažete nekome ko je izgubio bebuHladnog dana u martu 2019. zaključala sam se na krovu svoje stambene zgrade, s bocom vina i kutijom cigareta koje godina...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.