Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 18.11.2014 21:39:20
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: Didy Bilo bi lepo. Želim ti da uživaš u trudnoći, draga. I da ti se ne nakači nikakav rođak tm kad dođeš iz porodilišta. Ovog puta imam "prenatalnu njegu" SvekrIva mi je stigla da njeguje sina. A kako je od nas gostima tesko otici, ne sumnjam da ce ostati do porodjaja
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 18.11.2014 22:20:58
|
|
|
|
Sosa Mena
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 SM, šta si radila pd hormona? Tsh, Fsh, Lh, prolaktin, testesteron, estradiol. I ima jos nesto sto nisam uspela da procitam. Progesteron radim 21dc.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 18.11.2014 23:48:21
|
|
|
|
superm
|
Jabudic, zelim ti laku I lepu trudnocu I da dobijes devojcicu koja ce biti lepa kao mama!
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 18.11.2014 23:49:29
|
|
|
|
mtajcica83
|
Jabudic cestitam
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 19.11.2014 0:00:38
|
|
|
|
choopa choops
|
jabudic cestitke!
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 19.11.2014 8:47:05
|
|
|
|
IVA 11
|
IZVORNA PORUKA: jabudic IZVORNA PORUKA: IVA 11 Lijepa Jabudić, čestitam ti od srca! :* Cekam te da se druzimo, lijepa komsinice :* Hvala, nadam se tome evo vec godinu dana!
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 19.11.2014 8:48:32
|
|
|
|
pipi_coco
|
Aloha crtice, samo da vam Soso nadam se da ce rezultati biti dobri i da ce sve biti ok Klarisa ti si carica, mi ovde cekamo test,a ti ces da nam za 8 mjeseci javis kako si se porodila Moja vjesticara prolazi, spremam se za nove radne pobjede, rezultati TORCH i trombofilije tek krajem mjeseca ce mi biti gotovi
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 19.11.2014 8:54:24
|
|
|
|
IVA 11
|
E da,moji hormoni ce biti gotovi prekosjutra, pa od ponedjeljka krecem na folikulometriju. DR pomenu da ce mi na osnovu rezultata hormona mozda ukljuciti neku stimulaciju, nemam pojma...Klarisa, javljaj se
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 19.11.2014 9:21:32
|
|
|
|
Tanjica81
|
Hej drustvo... Klarisa mislim na tebe.Javljaj draga...pocrkacemo dok uradis test. Pipi i meni prolazi ...kupila sam i lh tracice...mada samo 4(nekako cu ih rasporediti). Pozdrav drage...
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 19.11.2014 9:40:41
|
|
|
|
pipi_coco
|
Nije to losa ideja *bem li ga, mozda bi i ja trebala da zbavim te trakice, nisam do sad nikada to probavala Tanjice gdje si kupila, u apoteci ili? Citala sam da neke cure to narucuju online.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 19.11.2014 10:10:08
|
|
|
|
Lota
|
pipi_coco, tracice su odlicne, a lake su za koriscenje. Ja sam ih narucivala preko interneta. Prvi put kad sam ih koristila ostala sam trudna, doduse bila je biohemijska trudnoca, ali posle toga sam ih koristila jos tri meseca i bilo je uspesno. Klarisa, ja svratih da vidim ima li lepih vesti. Kad ces da radis taj testic?
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 19.11.2014 10:30:24
|
|
|
|
Tanjica81
|
Ma treba mi da se opustimo...al kad ja ne znam kako. Takva mi je narav... Pipi u apoteci sam kupila...dve ima u kutiji.U Lh temi ima opsirnije...Pijem i zalfiju i vitamin D...racunam dane, gledam vec svaku promenu...ma poblendavicu.
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 19.11.2014 10:42:05
|
|
|
|
llila
|
Dobro jutro svima .Kod mene jos nista danas mi je 31 dc a 14dpo pa bi mogla vestica da stigne veceras ili ujutro uglavnom temperatura nije pala pa se jos nadam !Tanjice svi govorimó opusteno ali teskó je to primjeniti kad se i ja sama opteretim svaki mesec ja cu raditi test u petak a mozda i sutra ako ne stigne vestica a za ostale navijam jako
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 19.11.2014 10:55:54
|
|
|
|
jabudic
|
Ja sam morala da utvrdim jos jednim testom. Evo vise nemam sumnje: Sledece srijede mi je zakazan prvi pregled.
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 19.11.2014 11:49:24
|
|
|
|
Tanjica81
|
Jao Jabudic mene je mm terao da uradim 5-6 sa prvom. Lila jako navijam...radi sutra test. Klarisa? Didy?
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 19.11.2014 18:09:24
|
|
|
|
Didy
|
Jabudiću, sad je definitivno. Mislim da ti je rano za ginekologa, tako sam ja sa Sofijom otišla, pa dr skoro ništa nije video i rekao da dođem za dve nedelje, tad sam bila 7+3. Kod mene još uvek ništa novo, danas mi je 28 dc, nemam simptome kao da ću dobiti, u stvari, ne znam ni ja više. Radiću test u subotu ako do tad ne dobijem.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 19.11.2014 18:22:52
|
|
|
|
jabudic
|
Didy, tako su mi rekli da dodjem da utvrde trudnocu, pa cemo kasnije zakazivati preglede. Tada cu biti 6+4. Ja bih na tvom mjestu vec radila test, naprosto ih obozavam
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 19.11.2014 18:23:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Ni kod mene je jos uvek nema mada to ne pripisujem vec stresu.
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 19.11.2014 18:29:23
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Didy, tako su mi rekli da dodjem da utvrde trudnocu, pa cemo kasnije zakazivati preglede. Tada cu biti 6+4. Ja bih na tvom mjestu vec radila test, naprosto ih obozavam Ok ako su ti tako rekli, mislila sam da ideš samoinicijativno. Pravo da ti kažem, ni ne stižem do apoteke, ujutro je takva frka kad se svi spremamo, a za vikend ćemo svi biti kod kuće i opušteni, pa možemo i proslaviti svi četvoro ako budu .
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 19.11.2014 18:44:04
|
|
|
|
jabudic
|
Didy, nadamo se da ce biti UM, radi test!
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 19.11.2014 18:54:53
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Didy, nadamo se da ce biti UM, radi test! Jabudic cestitam. Ja sam od kako smo izalse iz bolnice cela pogubljena zaborabila sam da ti cestitam,, meni zna da kasni, tako da necu raditi test, doci ce
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 19.11.2014 19:02:42
|
|
|
|
Didy
|
I meni ponekad zna da zakasni, zato i ne žurim s testom.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 19.11.2014 22:05:05
|
|
|
|
serpica
|
Samo da vas sve povucem jakooo i bas mi drago da je UM tu kasnilo ili ne
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 19.11.2014 22:58:34
|
|
|
|
madre
|
vuci, serpi, vuci klarisa, ima li novosti? UM, meris li T? didy, ti prelazis u redove najsumnjivijih ovaj mesec ja moju M OCEKUJEM, iako smo se potrudili, jednostavno znam da ce stici! prethodnih meseci je NISAM ocekivala, ali je stizala. znam, sada cete reci da je to bas to mozda znak, ali znam da nije... jednostavno mi je temperatura preniska da bi bila u pitanju trudnoca.
|
|
RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] 19.11.2014 23:38:08
|
|
|
|
Klarisa
|
Evo me, drage moje. Od jutros trka-frka i nisam stigla, pa sam tek sad radila test. Izgleda da jesu Druga je malo bledja... Slikala sam tracicu, ali ne znam kako da ovde ubacim sliku. Nigde ne vidim tu mogucnost. Kazite mi kako i stavicu sliku, pa da vidimo da li je to to.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.