Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 19.11.2014 8:20:30
|
|
|
|
Modessty
|
gud morning frendice! Klari bre ništa ne prijavi juče! Zar ja da poseldnja saznam! auuuuuu sramota! A Danilo je inače izjavio, dok je svom tati prepričavo događaje iz igraonice, da ga je Klara jurila po igraonici jer joj se sigurno on sviđa jer je mnogo lep!
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 19.11.2014 8:33:26
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Danilo care Lep Ja i dalje vezbam cutanje, ali me zato prstici odlicno sluze Dobro jutro kafano
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 19.11.2014 8:35:27
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Danilo care Lep Ja i dalje vezbam cutanje, ali me zato prstici odlicno sluze Dobro jutro kafano kakvo ćutanje?
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 19.11.2014 8:37:31
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Trco, izgubila sam dobar glas pa si cutim ko zalivena
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 19.11.2014 8:39:24
|
|
|
|
Trcosava
|
Aaaaaaaa to li je popij malo kisele vode možda te prođe
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 19.11.2014 8:44:33
|
|
|
|
Modessty
|
teacher treba ti odmor bre od ove naše poblesavele dece
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 19.11.2014 8:46:57
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR A Danilo je inače izjavio, dok je svom tati prepričavo događaje iz igraonice, da ga je Klara jurila po igraonici jer joj se sigurno on sviđa jer je mnogo lep! haha,koji car
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 19.11.2014 8:52:01
|
|
|
|
Klarita
|
Jeste lep, ono sto jes' jes'...ali da mi cerka sasava, sasava je Zaobiazim teme o neposlusnosti i pozitivnoj disciplini samo tako
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 19.11.2014 8:52:29
|
|
|
|
Modessty
|
pametan na mamu što mrzim kad nas smaraju na poslu od ranog jutra
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 19.11.2014 8:52:50
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Aaaaaaaa to li je popij malo kisele vode možda te prođe Probala, ne pomaze. Deci se svidja ovaj moj "prigusivac", svi sapucu i tapsu rukama Dobila sam i kompliment od starije dece da mi je glas sad mnogo lepsi
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 19.11.2014 8:55:29
|
|
|
|
branki*
|
ivanka,sexy..sad mozes i da promenis profesiju dok traje promuklost
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 19.11.2014 8:55:38
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: serpica IZVORNA PORUKA: mali_mis I meni je bilo muka...a onda se posle 9 meseci rodio A. Opasna ta kafa to i ja kazem,a znate sta,sinoc Klarita na druzenju bas bila lepa onako...ko trudnice kad se prolepsaju Lelllllllleeeeeeee, nesam, nesam, do jucerke sam imala
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 19.11.2014 8:57:14
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Jeste lep, ono sto jes' jes'...ali da mi cerka sasava, sasava je Zaobiazim teme o neposlusnosti i pozitivnoj disciplini samo tako ma bre dete ti je super!!! Samo što on pekmez navuko strah od ženskaća koji ga jure da ga ljube
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 19.11.2014 8:57:45
|
|
|
|
Peace*
|
Jutar jutar! Veselo ovdi? Mod, kako je mali? Jeste bili kod dr?
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 19.11.2014 8:58:55
|
|
|
|
Modessty
|
Ivankice moje dete se žalilo tati kao je teacher bolesna jer oni nisu bili dobri nasekirao se jadan
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 19.11.2014 8:59:21
|
|
|
|
Lu
|
Dobro jutro ringerajo
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 19.11.2014 9:00:22
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Peace* Jutar jutar! Veselo ovdi? Mod, kako je mali? Jeste bili kod dr? danas imamo zakazano u 14.45h Dadoh mu kiselo mleko i sir i niš mu nije ali jaje zaobilazimo sasvim. Ni žumanas mu ne dam niti bilo šta što ima jaje Zapisah ko što si rekla kad je šta jeo ikad je krenuo osip. Definitvno je jaje.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 19.11.2014 9:06:18
|
|
|
|
Peace*
|
Ja sam jedno vreme imala svesku, i pisala sve. Tako sam lovila šta Marku smeta, pa onda izbegavamo neko vreme, pa opet probamo, i tako u krug. Čak sam pisala i kad je kakio, kakvo, kad je imao osip... ma te sveske kad vidiš - haos.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 19.11.2014 9:08:48
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Jeste lep, ono sto jes' jes'...ali da mi cerka sasava, sasava je[sm=smiley5.gif] Zaobiazim teme o neposlusnosti i pozitivnoj disciplini samo tako pitam se na koga je povukla Ivanka, ja sam posle xy upala glasnih žica zadržala taj sexy glas, govorio mi kolega da kad se ja javim sve misli da je pozvo hot line Lu darling
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 19.11.2014 9:13:59
|
|
|
|
superm
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Ivanka, ja sam posle xy upala glasnih žica zadržala taj sexy glas, govorio mi kolega da kad se ja javim sve misli da je pozvo hot line
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 19.11.2014 9:18:39
|
|
|
|
Lu
|
Hej vi mame VELIKE djece Moj djetetu će u utorak biti 8 godina Šta im kupujete za poklon Božić, N.G., pišite naravno u odgovarajuće teme
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 19.11.2014 9:23:06
|
|
|
|
QueenJ
|
Dobro jutro, drage! Samo da mahnem sa mob-a. Nesto nam ne radi internet. Ljubim vas!
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 19.11.2014 9:32:39
|
|
|
|
Peace*
|
IZVORNA PORUKA: Lu Hej vi mame VELIKE djece Moj djetetu će u utorak biti 8 godina Šta im kupujete za poklon Božić, N.G., pišite naravno u odgovarajuće teme Pitaj u odgovarajućoj temi!
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?