Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 18.11.2014 13:00:22
|
|
|
|
Modessty
|
Um biće sve dobro! Pisala sam ti vec na FB Ljubac za Unu lepoticu! Helou radni i neradni narode!
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 18.11.2014 13:34:46
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobar dan i ovde...ja svratila na jednu tursku kafu....radni narod je pao sa nogu i sada je samo za
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 18.11.2014 13:45:29
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ova kisa tera na spavanje... malo smo prosetale, ali kisa smorila ! Imam danas obavezu da odem do poste, banke (juce im pao sistem) a svi su nekuda otisli pa cu morati da vucem ovog mog krpelja
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 18.11.2014 13:49:17
|
|
|
|
vikiveki
|
Jao i ovde kiša pada,imala sam sreće i malo je bila stala kada sam se ja vraćala kući,tako da ja i moj mali frajer nismo pokisli
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 18.11.2014 13:56:38
|
|
|
|
bubulence
|
kod nas je prolece... bas lepo vreme, i sada mislim da idem odmah napolje sa Emom jer je ustala posle 10h, pa je mozda bolje da ni ne spava preko dana
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 18.11.2014 18:55:41
|
|
|
|
QueenJ
|
Tako me rastužilo OVO .
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 18.11.2014 19:36:41
|
|
|
|
Mala Elena
|
Auh uzasno je, ne mogu da zamislim da bi neka majka to mogla da uradi. Dobra je poruka za sve!
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 18.11.2014 23:45:06
|
|
|
|
wivern
|
Zene ne znam gde da napisem da li znate nekoga ko ke AB krvna grupa a da hoce da daje krv za trombocite. Bratu moje koleginice je ustanovljena leukemija, decko ima 15 godina.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 19.11.2014 0:06:37
|
|
|
|
Bibilib
|
Ovo sa majkom I detetom je stvarno strasno,nedao Bog nikom Wiv bas mi je zao ja imam B+ I ne znam nikog sa tom krvnom grupom...Jadan decko 15 god.a kakva bolest
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 19.11.2014 0:15:39
|
|
|
|
Žapkić
|
Dobro veče u Centar. Da li moze neko iz drugog grada da da krv za tog dečaka? Ako moze, ja ću se raspitati kod mojih drugara bajkera u klubu ko ima tu krvnu grupu-mi često organizujemo dobrovoljno davanje krvi.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 19.11.2014 0:48:41
|
|
|
|
wivern
|
Nemam pojma Zapkic ajde raspitacu se, neverovatno koliko malo ljudi ima tu krvnu grupu. A decko je bas lose
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 19.11.2014 0:55:16
|
|
|
|
Žapkić
|
Viv, raspitaj se, pa mi javi. Mi u Moto klubu često organizujemo te akcije, a ja ću se raspitati da li neko od momaka ima tu krvnu grupu
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 19.11.2014 6:40:07
|
|
|
|
Klarita
|
Dobro jutro i odje
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 19.11.2014 6:46:25
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro Klarita budna ovako rano, padace sneg definitivno
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 19.11.2014 6:48:35
|
|
|
|
branki*
|
nemoj samo sneg,nek padne krajem decembra jutro,zenskaci
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 19.11.2014 6:55:11
|
|
|
|
mali_mis
|
Rekli su krajem novembra da ce pasti prvi sneg u ravnici. Juce bas gledam na hidrometeoroloskom, ona njihova dugorocna prognoza koju uvek omase, e po njoj bi trebalo 24. ovog meseca. Mene zanima kako ce A. da reaguje. Prosle godine je bio bas mali da bilo sta skonta, a snega nesto i nije bilo.
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 19.11.2014 7:06:54
|
|
|
|
serpica
|
MM jurim te po temema da kuvas kafu,jel bese takav dogovor bio? Mi smo se spremili za zimu i cekamo sneg,neko kaze bice ga posle N.godine,neko kaze pre,ja volim sneg,ali kad onako napada bas....
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 19.11.2014 7:12:12
|
|
|
|
mali_mis
|
Za serpi uvek kafica Ma ja da se iskuckam u ostalim temama dok mi cudo spava, posle nema sanse.
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 19.11.2014 7:17:02
|
|
|
|
serpica
|
MM samo kukaj,i ja tako,jedan dan se hvalim drugi zalim sta cu..i hvala za kaficu
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 19.11.2014 7:28:52
|
|
|
|
Klarita
|
Klarita li sneg da najavi Ma ja sam budna svako jutro nego kasno stizem da vi se javim Muka mi bre od kafe nesto u djavola
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 19.11.2014 7:32:00
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Klarita li sneg da najavi Ma ja sam budna svako jutro nego kasno stizem da vi se javim Muka mi bre od kafe nesto u djavola hmmmmm
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 19.11.2014 7:33:28
|
|
|
|
mali_mis
|
I meni je bilo muka...a onda se posle 9 meseci rodio A. Opasna ta kafa
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 19.11.2014 7:37:50
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: mali_mis I meni je bilo muka...a onda se posle 9 meseci rodio A. Opasna ta kafa to i ja kazem,a znate sta,sinoc Klarita na druzenju bas bila lepa onako...ko trudnice kad se prolepsaju
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 19.11.2014 7:37:58
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro žene,hoću da pavaaaam dugo dugo.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 19.11.2014 8:14:59
|
|
|
|
Trcosava
|
Jutro! Šta, Klari trudna? Kako bilo na druženju juče? Jeste turili sličke? Eve gi jedna kafica
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?