|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat]
16.11.2014 9:11:24   
bubulence
boko pa pravac kod dr. seti se koliko si krvarila sa Elenom pa eno je velika devojka.
dobro jutro devojke moje!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1101
16.11.2014 11:00:51   
anita
Dobar dan drage moje drugarice user posted image

Boko i ja sam krvarila. Moj ti je savet da vidis da doktorom.

Bokac prelepa vest. Nadam se da ce sve biti ok.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1102
16.11.2014 11:35:12   
Chipsy
Bokac, diivno! A koju ces analizu raditi?
Branki, a gde kad odes, nisam bas u toku?
Boko, miruj kao sto su ti rekle devojke, mozda i da povecas dozu utrogestana, ali prvo pitaj dr

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1103
16.11.2014 13:33:39   
srculence25

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR I jesmo svi čipavi, iskirvljeni hahahaha
Ova naša nas pustila do pola 8 da spavamo. Kad je mm ustao zovem je da dođe da se mazimo malo, kaže ona ja bi noću došla ali znam da ne sme user posted image kažem naravno da ne hahahaha grozna sam jel da?

hahahaha jao trco bas me sad nasmeja user posted image moracu i ja to da primenim tamo kasnije user posted image
bokac divnooo user posted image
Boko sto kazu zenice ako treba idi i u hitnu nemora da znaci da je nesto strasno svi smo mi imali neka krvarenja pa evo nas hvala bogu guramo.
Javi nam se kako si prosla

Mi zavrsili sa ruckom,mm legao a ja uzivam u divnim pokretima.Ume neki put i da ostanem bez vazduha user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1104
16.11.2014 16:13:17   
serpica
Dobar dan devojke,ja stigla user posted image samo da vam mahnem pa da iscitam sta ste pisale ako stignem ko zna sta sam propustilauser posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 1105
16.11.2014 16:55:13   
choopa choops
Veče :-)

Da li se javljala boka? Držim fige da je sve OK user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1106
16.11.2014 16:56:14   
anita
Zdravo devojke
Meni je danas bila mama, spremila rucak malo sredila stan i otisla. Dosla je da nas vidi a onda i da mi pomogne nesto. Ja sada skuvala kaficu, oprala kosu i odmaram.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1107
16.11.2014 17:45:24   
serpica
E uspela sam da vas iscitam.... pa ovako:
Boko mene jos uvek cas bole grudi cas ne,i ne znam da li osecam bol i neprijatnost posle popijenog utrogestana ili ne,ne mogu da uhvatm,ali ko sto rece bubi i mene je to mucilo u pocetku i sad se ponekad zabrinem ali manje,idi kod dr i ranije videce ti bar mesak i da li ima krvarenja u metrici ili je neki kapilar. Saljem ti velikiiii user posted image da sve bude ok,javi nam kako si.
Bokac blizanci user posted image user posted image moja neostvarena zelja,da ovog puta sve bude ok....
Sto se oticanja tice ja sam u prvoj bas oticala i ruke i noge i lice,u druge dve nisam,a pritisak mi je bio isti ne znam od cega to moze da zavisi.
Jos uvek kasljem ali me bar grlo manje boli,i da vam kazem svega je bilo na slavi da ne znas sta pre da pojedes ali ne vredi....nista nisam mogla,tek poneku salatu. Za 8 dana UZ za dabl test jedva cekam..

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1108
16.11.2014 19:43:29   
soni
Serpice tri sarme pojedi za mene..mmmmm....

Anita blago tebi n mami

Dobro vece zenske...Ja isla na obuku za vozacki ali sa muzem i na moju srecu nismo se posvadjali..Uvek se posvadjamo....Sredili dete sada, pripremila im za sutra stvari i uzinu i kuliram...
Danas su trebali da nam dodju prijatelji sa decom...Ja napravila projice, kolac i cekamo ih...Oni ne javljaju , posvadjali se i inervirali su me sto ne mogu da jave da ja mogu da se organizujem a ne da sedim i cekam...bzv

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1109
16.11.2014 20:15:56   
bubulence
Serpi jos uvek imas mucnine user posted image ?
mi smo danas bas uzivali, posto je E ustala posle 10 nisam joj dala da spava preko dana, isli smo setali, vodili je do centra da se istrci malo, pa isli na pice i palacinke i takoooo. sada je mm kupa a ja odmaram...

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 1110
16.11.2014 20:23:57   
jovicaa
joj te mucnine, uf to mi je najgore od svega.... i odrzavanje trudnoce.
u ovoj sam bas imala jake mucnine, sreca pa su prosle.

kod nas sve standardno.. ustvari svasta nam se izdesavalo.. mm imao udes sa decom, bas ozbiljan, prevrtali su se... ali srecom i cudom nisu imali bukvalno nikakve povrede... ali jako nas je izbacilo nekako iz koloseka sve to, potreslo nas je, bacilo na raznorazna preispitivanja, razmisljanja... uf... sad prolazi polako. osim toga sto auto mozemo bukvalno da bacimo na otpad nista drugo se lose nije desilo, tako da smatram da smo imali jako puno srece, samo da smo svi zivi i zdravi.
jos dizemo stambeni kredit za kucu.. i sve nam se sad nekako sklopilo oko te nezgode, a nije nam bas bilo do toga, sad jos hiljadu komplikacija do dobijanja kredita, a kucu smo vec kaparisali... pa kad sredimo kredit, treba renovirati i seliti se u sred zime, a ja trudna, sve viseuser posted image , deca, pa sve to bez auta, bice mi luda i nezaboravna ova trudnoca. samo da se zavrsi sve i da predjemo, da budemo malo mirni, dok ne dodje bebauser posted image

don't shit where you eat :))

Direktna veza do poruke: 1111
16.11.2014 20:27:48   
Kata90
zene,ja vec ludim 4 dana povracam....user posted image neznam vise ni sta da jedemuser posted image tacno osetim jaku kiselinu u grlu i onda sve izadje napolje......Mozda je sve ovo zato,sto na pocetku trudnoce nisam uopste.......

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

Direktna veza do poruke: 1112
16.11.2014 20:29:04   
jovicaa
kato ja sam imala jake gorusice sa aleksandrom. probaj da jedes laksu hranu, meni je protiv kiseline dosta pomagala donat mg voda. spasavala me je. a recimo cim bih pojela nesto tesko, sve mi se vracalo.

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 1113
16.11.2014 20:35:17   
bubulence
kato sva sreca pa je ostalo jos malo...
jovice... uh... najbitnije je da njima nije nista, auto se moze kupiti i drugi...

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1114
16.11.2014 20:39:48   
Njica
Dobro vece trudnice moje, kako ste mi?
Bubulence, bas lepo sto ste uspeli i da prosetate uzivate danas malo.
Jovice, samo da su zivi i zdravi, sve drugo se popraviuser posted image
Kato, i mene muci u poslednjih nedelju dana pogotovo uvece i kad legnem, celu trudnocu nisam ni bljucnula a sad mi dodje na svakih pola sata, i da, pomaze Donat mg voda.

Mi sutra idemo u Front na konsultacije oko svega zivog opet, oko streptokoka,oko epidurala, oko porodjaja, imam citav spisak stvari pa sta uspem da saznam uspecu. Jedva cekam da se porodim, joooooj, samo hocu da se porodim, danas ceo dan muz i ja drzimo ruku na stomaku i osecamo koleno i nogicu. Buba nasa.

Direktna veza do poruke: 1115
16.11.2014 20:47:53   
Kata90
Hvala na savetu bas cu da probam tu vodu...
Njica,znaci obe imamo isti problem ovo malo cemo jos nekako izdrzati.....jedva cekam i ja porodjaj znaci dosta mi je vec.....

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu Njica)
Direktna veza do poruke: 1116
16.11.2014 20:54:24   
bubulence
njica i mi jedva cekamo da nam javis da si se porodila, a to ce biti vrlo uskoro user posted image

(odgovor članu Njica)
Direktna veza do poruke: 1117
16.11.2014 20:54:49   
Njica
Znam bubulence, hvala vam, pa da docekujem onda i sve vas.Jos malo nam je ostalo, Katouser posted image Gorusicu cemo izdrzati lako, od juce mi i koza iznad pupka skoro popucala, valjda nema vise gde i svrbi k''o djavo pa se mazem sva zahvalna jer je tek sad se to pojavilo.

< Poruku je uredio Njica -- 16.11.2014 20:55:26 >

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 1118
16.11.2014 20:55:53   
serpica
Bubi,taman sam pomislila da su malo prosle evo ih opet,malopre sam povracala dusu sam ispustila,i kasalj me provocira,sad sam opet skuvala caj i uzecu neki keks jer drugo ne mogu...
A to za udese ja ne smem ni da pomislim user posted image juce kad smo krenuli za selo,deca,mama i ja,ja se preksrstim kad upalih auto,ne znam valjda sam sad osetljivija pa to radim iako je voznja trajala svega 30min.
Kato,NJica blago vama jos malo ostalo user posted image
A gde je Daca? Javice nam valjda ako nesto krene pre 29.nov.

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 1119
16.11.2014 20:57:09   
soni
Joviceee samo da su oni dobro...strasna i pomisao....

Kome je termin uskoro??

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu Njica)
Direktna veza do poruke: 1120
16.11.2014 21:00:49   
Njica
Serpice, nadam se da ce proci uskoro, jel pomognu makar chajic i keks?
Tu smo vam za termine Daca,Kata,Pljacljiva i ja, imamo jos neku trudnicu sigurno sam zaboravilauser posted image

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 1121
16.11.2014 21:26:05   
daca77
Samo da vas user posted image
Mene virus ubi u pojam...od ponedeljka~utorka me drzi i sada kao sve proslo, a malaksalost i lupnjava srca ne prolaze, vec se pojacavaju...danas sam bas imala krizu-toliko je srce lupalo+strasna uznemirenost+beba se uzvrpoljila, ma uzas...a sutra me ponovo ceka KC i hematologija, kako bih ponovila KS. user posted image

(odgovor članu Njica)
Direktna veza do poruke: 1122
16.11.2014 21:26:06   
anita
Jovice bitno je da su oni svi ok. Sve ostalo se kupi ili popravi.
Ja se istusirala pa legla. Mm ima temperaturu pa se izolovao u drugoj sobi.
Devojke sve vas user posted image

(odgovor članu Njica)
Direktna veza do poruke: 1123
16.11.2014 21:27:47   
daca77
Anita, evo i mm od pre par sati krenuo da slinavi...prenela sam mu user posted image

< Poruku je uredio daca77 -- 16.11.2014 21:28:08 >

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1124
16.11.2014 21:31:26   
Maslacak15
Ajde rvrsnjakinjo glavu gore. Svaka zavrsnica je teska. Bice to sve superuser posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Бррррр....
пеперутка16

Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....

Click Here