|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat]
15.11.2014 22:02:53   
bubulence
bokac draga, samo razmisljaj pozitivno, i mora biti ok. uh, a ti nemas pomoc, jel tako? bice veselo ali mislim da vredi. zamisli 4 srece user posted image

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 1076
15.11.2014 22:25:21   
srculence25
drage moje jell imala koja od vas nadutost u stomaku?
nekako sam sva naduvana imam osecaj da cu puci user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1077
15.11.2014 22:28:22   
bubulence
draga pa imas bebu u stomaku, sta ces vise user posted image

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 1078
15.11.2014 22:31:51   
srculence25
hahahahahahahahahahahaha user posted image jao bubi hahahaha u pravu si osim toga ta nadutost

Direktna veza do poruke: 1079
15.11.2014 22:35:14   
bubulence
salim se ali ako tek sada imas osecaj nadutosti onda imas srece. to se cesto desava, bar meni.
a znate sta mene buni. jedan dan najnormalnije obucem jedne pantalone, pa sutra jedva, pa treci dan opet lagano, cetvrti ne mogu da ih prevucem preko guze, peti dan ih opet normalno obucem. kako je moguca tolika razlika?

Direktna veza do poruke: 1080
15.11.2014 22:39:13   
eca89
Jooooooooooj, Bubi kraljice user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Direktna veza do poruke: 1081
15.11.2014 22:39:24   
srculence25
da bubi tek sad tj od danas.E da i to sam primetila i ustanovila da kod mene je slucaj hrana koliko se najedem.Recimo ujutru stanem glat u pantalone i u toku dana vec kad ruckam osetim da me zuljaju da treba skidati a uvece vec nemogu disati u njima

Direktna veza do poruke: 1082
15.11.2014 22:51:02   
Bokac
Hehe joj ta nadutost. Ja sam bila ogromna lopta sa prethodnim blizancima. Nadam se da necu biti tolika bas opet, mada imam vicu startnu kilazu :(
A nemam nikakvu pomoc. Planiramo da dovucemo mog tatu u junu pa ce biti ovde tri meseca a posle cemo morati da placamo nekog po potrebi.
Moji klinci Luka ce sad za sv nikolu da napuni sest a Marina u maju puni cetiri. Bice veselo u najavi user posted image

Direktna veza do poruke: 1083
15.11.2014 22:59:16   
soni
Srculence natices, to je normalno.....user posted image ...Samo komotnu odecu, neces ni osetiti da si naduvena user posted image

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu Bokac)
Direktna veza do poruke: 1084
15.11.2014 22:59:50   
choopa choops
boka ovo sa grudima ti nema nikakve veze. Meni je u svakoj trudnoći bilo različito, jedino u ovoj su mi bile baš porasle od starta, pa stale i zaustavile se tu. A u prethodne dvije tek pred kraj su počele da bujaju user posted image

Bokac wow svaka čast user posted image Čestitam user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Bokac)
Direktna veza do poruke: 1085
15.11.2014 23:11:24   
srculence25
Soni ipak cu ja da obucem one trudnicke pantalone na tregere sto sam rekla da mi je to za kasnije za veci stomak user posted image
da budem komotna

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1086
15.11.2014 23:16:23   
bubulence
ja sam svaki put pantalone probala ujutro. nije mi jasno zasto je takva razlika

Direktna veza do poruke: 1087
15.11.2014 23:20:24   
srculence25
nisam pametna bubi i mene zanima valjda ce nam se neko javiti ko zna user posted image
A jel si to primecivala i u prvoj trudnoci?

Direktna veza do poruke: 1088
15.11.2014 23:23:15   
bubulence
u prvojmi je bilo kao kod tebe, ujutro laganica, popodne jedva a uvece nikako. a tada sam bila prepuna vode... sada mislim da nisam..

Direktna veza do poruke: 1089
15.11.2014 23:36:39   
choopa choops
Kad smo kod pantalona...ja noćas bila na rođendanu i obukla obične farmerice, jer mi se slagala boja, kad sam došla tamo počelo da me steže pakleno, pa se ja raskopčala, bole me uvo user posted image

Nemam pojma od čega to zavisi, ja sam u prethodnim trudnoćama nosila haljine, ljetna djeca, a u ovoj ionako ležim non stop u trenerci pa ne mogu ni da uporedim user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

Direktna veza do poruke: 1090
15.11.2014 23:37:13   
Sanjalica1980
Bokac cestitam ti od srcauser posted image

Navijam da bude sve uredu user posted image

Direktna veza do poruke: 1091
15.11.2014 23:50:13   
branki*
bokac,ja se iskreno nadam da ce biti sve u redu,ali odradite sve sto treba i mozete.
boko,to sa grudima i meni se cini da ume biti varirajuce,tako da se i tu nadam da je sve u redu.
devojke,sve vasuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 1092
16.11.2014 0:25:40   
Bokac
Zenske hvala na cestitkama ja vama zelim laku noc i lepe snove.
Ja odoh sa mm i klincima u nabavku namirnica pa se kuckamo sutra a
I tona domaceg me ceka pa se kuclamo sutra inace ne znam kad ste vi pocele da osecate promene u stomaku?
Ja sam vec krenula da osecam blagi pritisak iznutra cak i kad legnem na stomak kao da imam mali balon unutra. Nesto se ne secam da sam ista osecala u prvoj i drugoj trudnoci tako rano. Znam da je sve ok ali nekako mi je rano da se oseca bilo sta pre 12-13 nedelje user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1093
16.11.2014 7:29:49   
*boka*
Drage moje puuuuuno vam hvala na podršciuser posted image
Evo šta se dogodilo. Jutros sam ustala da stavim utrogestan vaginalno I kada sam izvadila prst ugledala sam krv. Bolove nemam, ali mislim da ovo sve ipak neće izaći na dobro... jako sam tuzna user posted image

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 1094
16.11.2014 8:17:47   
soni
DObar dan....Evo ja zamutila jednu....Ustajte na nogice lagane !!!!!!
user posted image

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1095
16.11.2014 8:19:02   
soni
BOka kad trebas redovno da dobijes...Dal nije to?? Ja sam i u prvoj i sad u drugojimala krvarenja?? Jel si ponovila test??? Kad si kod lekara planirala i koliko ti kasni???

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 1096
16.11.2014 8:37:02   
Trcosava
Jutar trudnjače moje!

Boko, pozovi lekara. Tako ćeš biti najmirnija, ako treba i u hitnu.

Mi smo svi u kući ćopavi hahaha Ana sa nogom, mm se žali na koleno - boli ga svinjski, ja dok ustajem - gora od svake babe user posted image

Bokac čestitam na blizancima i biće sve ok ovog puta, a za kilažu i veličinu hehe ja sam imala garant 5 kg manje u startu u prvoj, čini mi se da mi stomak bio ogroman (u 5. mesecu me pitali u bolnici da li sam došla da se porodim - jedna beba u pitanju), a sad imam više u startu a na meni se ne vidi user posted image a stomak sam imala od samog starta!

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 1097
16.11.2014 8:41:25   
soni
Trcoslava kod mene isto..ali ja sam imam 10 kf vise nego u prvoj a tada sam kaos slon bila user posted image
Nasmeja me, svi copavi user posted image ....

Ja moram sada da se aktiviram...dorucak pa nam dolaze prijatelji sa decom, smuckaku mini projice i imam kolac od juce, bice haos po kuci al ajde...Luna od 7 budna, ne da nam malo duze nikako...Kakvi su vasi planovi??

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1098
16.11.2014 8:55:55   
Trcosava
MA nisam baš bila slon, ali čini mi se da mi stomak bio veći. A sad jedva ulazim u tuš kabinu, a manji mi stomak user posted image ništa meni nije jasno. I jesmo svi čipavi, iskirvljeni hahahaha

Ja u i danas da se raspadnem od posla, ovaj moj se i dalje igra sa onim paukom, ja ručak, sudove dok spremim, posle Anu da kupam, kosu operem. Ode dan. Ova naša nas pustila do pola 8 da spavamo. Kad je mm ustao zovem je da dođe da se mazimo malo, kaže ona ja bi noću došla ali znam da ne sme user posted image kažem naravno da ne hahahaha grozna sam jel da?

Plan je da ćopamo ostatak dana i možda odigramo po koji čoveče ne ljuti se ili jedinicu

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 1099
16.11.2014 9:02:31   
branki*
dobro jutro,devojcici!
boko,nadam se da ce proci krvarenje,puno nas je imalo neka krvarenja koja su prosla.javi dr,mozda ti da neku injekciju progesterona i miruj maksimalno.
nama danas lakiraju parket,boza i ja idemo do mog taste opet.samo tako dangubim svaki dan zbog tog parketa,a imam da peglam i svasta nesto radim.posle kad odem,nema me maltene do porodjaja.ali,sta sad ,kad je tako...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Spisak porodilišta u Srbiji - Beograd
U Srbiji trenutno postoji 76 zdravstvenih ustanova u kojima se naše buduće mame mogu poroditi. Pogledajte spisak za Beog...
Prva beba u 2025. godini rođena u Beogradu
Prva beba u 2025. godini rođena je u GAK Višegradska u Beogradu u prvoj sekundi posle ponoći.

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Бррррр....
пеперутка16

Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....

Click Here