Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 15.11.2014 14:33:20
|
|
|
|
eca89
|
Serpi, srecna slava, a joj Wiv kako si, kako se snalazis sa djecakom? Cokni mi ga
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 15.11.2014 14:34:29
|
|
|
|
Kata90
|
choopa.......cuti sad mi se jede sarma
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 15.11.2014 16:08:00
|
|
|
|
srculence25
|
i sarme daaaa joj sad bih ih bas jela cupo stavila sam tamo u kampanje promocije slike
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 15.11.2014 17:16:21
|
|
|
|
*boka*
|
Drage mame Ja se jos uvek nisam prikljucila trudnickim temama, jer mi trudnoca nije sasvim potvrdjena, odnosno jos nisam isla na UZ i cula srculence, ali vam moram pisati jer sam se jako uplasila i iskreno uspanicila. Naime, prema poslednjem ciklusu danas bi trebalo da sam 5+1, radila sam betu 3 puta do sada, po nalogu doktorke, jer sam odmah cim sam saznala za trudnocu imala malo krvarenje i do sada se duplirala lepo (poslednja je radjena prekjuce i bila je 3406). Medjutim danas su POTPUNO prestale grudi da me bole, cak ni na dodir ni na pritisak i opustile su se nekako. Cak me ni bradavice ne bole. Potpuno sam se uspanicila, jer sam citala da prestanak bola u grudima moze znaciti da je plod prestao da se razvija. Da li se nekoj od vas mozda ovo isto desilo na pocetku trudnoce? Inace, ovo mi je druga trudnoca. Bas bas sam uplasena
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 15.11.2014 17:19:38
|
|
|
|
Trcosava
|
Boko, ne mora to ništa da znači. Mene uopšte na početku nisu bolele grudi - tek negde oko 9 nedelje. A prethodne tri trudnoće me bolele 10 dana pre nego što ću da dobijem i prestale tamo negde možda posle prvog tromesečja. Tj ptva i treća su prekinute, ali sve jedno. Druga je bila bz problema, treća je okončana u 15-16 nedelji - dakle prešla prvo tromesečje. Nemoj takve stvari da te paniče i što manje čitaj silna negativna iskustva.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 15.11.2014 17:21:53
|
|
|
|
*boka*
|
Znam da grudi na pocetku mogu da ne bole, ali mene brine sto su me bolele, a danas su potpuno prestale i opustile se.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 15.11.2014 17:22:04
|
|
|
|
Njica
|
Boka, prestanak bola u grudima nista ne mora da znaci, mene su na pocetku trudnoce kratko bolele kad bih ustajala iz kreveta, i to je bilo to od njih, bolele bi me kratko i onda prestale i do sad isto nista, samo polako i da nam budes ovde u ovoj temi! Kako ste trudnice, spominju se slavee, jooooj kako idu lepe slave i krkanje, sarmice i ruska salata, a za slatko ne znam kako cu, secer mi je bio super pa valjda mogu maaalkice da se opustim za toliko jos. Bubii, javi jel ste uspeli da je pregledaju i da li je sve u redu.
< Poruku je uredio Njica -- 15.11.2014 17:25:11 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 15.11.2014 17:29:24
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Draga Boka, tako je bilo i meni. Na pocetku bol a onda nista. Stalno sam ih pipkala i gledala. Ja mislim da to nema veze sa tim. Evo ja sam 27 ned. Isto sam krvarila par puta. Bice to dobro
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 15.11.2014 17:33:09
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Pisala sam u odgovarajucoj temi ali evo i ovde. Ako cujete da neko prodaje kolica za blizance samo mi javite. Jedino mi je bitno da mogu biti u njima od rodjenja pa na dalje i da nisu sira od 78cm jer necu moci u lift niti u stan A ako neko prodaje ABC design zoom to bi bio pun pogodak
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 15.11.2014 17:33:30
|
|
|
|
*boka*
|
Drage moje puuuuuuno vam hvala na pozitivnoj energiji, sad mi bas toga fali! Jako sam se zabrinula! Sanjalice a da li ti se desilo da bole i da kasnije sasvim prestanu cak i ako pritisnes i da su opustene? Moje su danas kao dva suvarka i potpuno neoset_ljive. Cak su i bradavice potpuno neoset_ljive.
< Poruku je uredio *boka* -- 15.11.2014 17:35:53 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 15.11.2014 17:44:07
|
|
|
|
Njica
|
Pa meni su sad takve, niti su oset_ljive niti napupele, a bivale su malo vece pa onda i splasnu, sta i kako ne znam, ali kao da su mi sad i manje nego pre trudnoce, ne brini nista i probaj da se opustis.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 15.11.2014 17:47:43
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
I moje su kao suve sljive. Eto ih vise na stomaku a imala sam cvrste grudi ali isto male. Bradavice kao felne od kola
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 15.11.2014 19:18:15
|
|
|
|
srculence25
|
Suve sljive joj bas se nasmeja. boko ne brini i meni se dasavalo da budu mlitave i opustene a inace su male.Sad sta znam i dalje su opustene ali su bradavice kao felne sto rece sanjalica
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 15.11.2014 19:31:41
|
|
|
|
*boka*
|
Vi bar imate suve sljive i nove felne za kola, a sta ja sa suvarcima da radim? Joooj valjda ce sve biti OK. U prvoj trudnoci su pocele da me bole grudi i da rastu cim sam saznala da sam trudna i bolele su konstantno nekoliko meseci, bradavice nisam smela ni da dodirnem. Sada je pocelo sa osetljivim grudima, pa su pocele da bole, pa malo popuste, ali danas su se opustile i sasvim prestale da bole.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 15.11.2014 19:36:00
|
|
|
|
soni
|
Boka ja cu ti pozeleti dobrodoslicu !!!!!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 15.11.2014 20:04:39
|
|
|
|
bubulence
|
boko draga, pisala sam vec tamo i temi o beti a i ovde. seca se i serpica posto je imala isti problem cini mi se. meni su grudi bile otekle pa splasnule skroz, pa onda posle nedelju-dve opet pocele da rastu. tako da moze biti svasta a ne mora nista. inace moja prva (koju smo trudnovale zajedno)i ova trudnoca su totalno razlicite. sve je drugacije, potpuno. javila mi de lela, ok je, bila je na uz, Sofija je super. sve vas pozdravlja. muz je vodio Emi kod dr, ima blagu upalu uha, dobila je kapi na bazi antibiotika. mi smo do sada imali goste, ne osecam noge i ledja
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 15.11.2014 20:36:20
|
|
|
|
Maslacak15
|
boka to nema bas nikakve veze. I mene u drugoj trudnoci uopste nisu bolele grudi do 11 te nedelje, ali ni malo. A u prvoj su me bolele ko djavo vec posle ovulacije. Koliko vidim tvoja beta raste kao zmaj, ne treba uopste da razmisljas o grudima...Pozdrav trudnice!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 15.11.2014 20:39:45
|
|
|
|
Ana RR
|
Boko, mene su grudi bolele samo prvih par nedelja, posle su bile mekane kao i obično, niti su se uvećale u trudnoći niti su bolele, ama ništa.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 15.11.2014 21:07:20
|
|
|
|
Lota
|
boka, trudnice uvek o necemu brinu, mene grudi uopste nisu bolele, nisam ni znala da treba da me bole , ali sam negde procitala da je mucnina znak vitalne trudnoce, pa sam se brinula zasto mi nije muka ...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 15.11.2014 21:31:38
|
|
|
|
Bokac
|
Ehej drage trudnice ja sam svaasta ovde propustila. Bas me nije dugo bilo. Priblizava mi se kraj semestra i sve se skupilo sa silnim testovima i esejima... Inace moram da vam se pohvalim da sam juce bila na prvom uz-u. I verovali ili ne opet cekamo blizance. Bebice izgledaju super videli smo oba srculenca i odgovaraju velicini 9 nedelja i cetiri dana a po kalendarima sam tek danas napunila 9. Nedelju. Sledeci korak je da otkrijemo da li bebe dele posteljicu ili ima svaka svoju pa da vidimo koji test ce da mi rade da bi otkrili da li neka od njih ima Onu bolest zbog koje mi je sin preminuo. Uf sad me dupla frka hvata. Ja jos ne mogu da verujem da cu ako sve bude ok imati cetvoro dece... Koko ste vi i Serpice srecna slava. Boka ja mislim da je to sa grudima sasvim normalno mene cas bole cas ne i sad a i u obe prethodne trudnoce su tako.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 15.11.2014 21:36:48
|
|
|
|
soni
|
Bokac, nismo se upoznale...Nema te Ja se plasim kako cu sa dvoje a tebi se divim za 4 ...kako si reagovala kad su ti rekli?? Svaka cast?? Vidim da ovde na RR puno ima iz Nisa, NS... Jel znate neku iz Sapca??
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 15.11.2014 21:51:46
|
|
|
|
bubulence
|
bokac pa to je diiivnoooo !!! bice sve ok, videces...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 15.11.2014 21:53:35
|
|
|
|
Bokac
|
Soni prvo nisam verovala kad mi je rekla a onda sam se i rasplakala. Jer odmah su mi se u glavi sjurile hiljade stvari kroz koje smo prosli sa malim bebcem. Sad se polako sabiram a za rat sa cetvoro dece ima jos vremena da skupimo snagu :) Ovo nam je otkrice pomoglo da se odlucimo koji auto da uzmemo sad nam ne gine ven
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 15.11.2014 21:56:33
|
|
|
|
Bokac
|
Bubulence nadam se i ja sad su nam sanse da bar jedna beba nema tu bolest skocile na 94%. A za koju nedelju cu i znati rezultate. Jer koji god test da mi rade mislim da im nece trebati puno vremena za obradu podataka.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 15.11.2014 21:57:36
|
|
|
|
soni
|
Trebace ti velika pomoc...Koliko su ti ostalih dvoje stari?? Mi cemo ti pruzati psihicku pomoc odavde
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Spisak porodilišta u Srbiji - BeogradU Srbiji trenutno postoji 76 zdravstvenih ustanova u kojima se naše buduće mame mogu poroditi. Pogledajte spisak za Beog...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Бррррр....
пеперутка16
Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....