|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat]
16.11.2014 21:39:14   
daca77
Vrsnjakinjo, ovaj virus mi nije trebao sada...user posted image

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1126
16.11.2014 21:43:04   
serpica
Dacika procice,ne brini,nego ima li sanse da te vidimo u utorak na druzenju? user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1127
16.11.2014 21:48:00   
choopa choops
U bre jovice user posted image Ja sam jednom imala zamalo udes na Ibarskoj magistrali, cijeli život mi je preletio pred očima. Svaki put kad sjednem u auto sjetim se te scene...
Biće vam baš burna zima, ali zato ćete uživati na ljeto user posted image

Što se tiče mučnina i gorušice, savjet nemam ama baš nikakav. Sa sinom sam imala mučnine do 5-og, a gorušicu od 7-og mjeseca. A sada sam opet imala mučnine, a tačno vidim da će me i gorušica uhvatit. Recimo organizam mi traži da pojedem nešto kiselo ili popijem jogurt, a onda mi bude baš teško od toga??? Bljak.

Njico i daco još malo user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1128
16.11.2014 21:51:59   
daca77
Serpice, male su sanse, iako bih volela da vas vidimuser posted image
Moram da odlezim, kako bih se resila ovog virusa...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1129
16.11.2014 21:57:53   
Njica
Bas je jos malo ostalo, jedva cekam sutra da pricam sa doktorkom i oko tih streptokoka. A onaj Rogham bese dobijam samo ako je i bebina krvna grupa pozivitna kao muzevljeva? Skroz zaboravih da i to treba da primim, i mozda te antibiotike.. Jos malo, jos malo.
I meni je choopa tesko posle jogurta ali ne mogu bez njega,ne jede mi se nista bez njega.user posted image

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1130
16.11.2014 22:26:43   
Štetica
Dobro vece user posted image ,konacno sam se dokopala interneta.Prezivela sam sve majstore,jos da se osusi parket i sredinom nedelje se konacno useljavam u kucu,posle 3,5meseca. Jedva cekam da pocnem da sredjujem sobu za bebca.
Sto se gorusice tice ja primenjujem serpicin recept,kasicicu griza,suvog,i lepo sve pokupi.
Trco ja sam na jednom zidu imala budj,i moler je taj deo premazao sa nekom Fasakril bojom(bojom),za sad je prekrilo,ali smrdi kao djavo,kao lepak da je mazao.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Njica)
Direktna veza do poruke: 1131
16.11.2014 22:33:24   
choopa choops
Njico nemam ti pojma za Rhogam, moja sestra ga je primala, ali što kažeš činimi se da je oboje djece Rhd pozitivno.

Štetice survivoru bravo! user posted image

Ja propustih taj dio sa grizom, svakako me napomenite da probam ako me uhvati....ima logike , potpuno, da griz skuplja kiselinu.user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1132
16.11.2014 23:36:38   
branki*
jooj,jovice,udes,bas gadno,bas traumaticno,hvala bogu da su svi dobro i zdravo,a za auto..jeste steta,ali kupice se auto.nije bio osiguran?
ovi iznad mene izgleda slave,pa malo cugnuli,galame i pevaju,kao da su u susednoj sobi....

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1133
17.11.2014 0:09:34   
srculence25
Jovice samo kad je proslo neponovilo se user posted image i sto je najvazniji svi ste dobro nepovredjeni.
Dobro ste prosli.Sad bas gledam tvoj tiker kad pre vec 20 nedelja user posted image

nego drage user posted image postavicu mozda glupo pitanje ali sta cu kad se samo zagledam.
Napomenula sam to vec da ujutru stanem u pantalone po podne vec mao kao tesno a uvece nemogu da izdrzim moram da skinem.
Sinoc kad sam skinula carape ona guma mi se usekla na listu i ostalo onako nazuljano do jutros.
Jel to znaci da ja oticem?

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1134
17.11.2014 6:55:08   
branki*
srculence,ne mora da znaci da otices..moguce samo da si se ugojila i da je lastis malo jaci ili dugo stajao.otoke najbolje primetis po rukama i stopalima,osecaj tezine,nadutosti,utrnulosti,ne osecas,kad utisnes prst,a ono ostane par sekundi belo mesto tamo gde si pritisla,to su otoci.

< Poruku je uredio branki RR -- 17.11.2014 8:40:06 >

branki

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 1135
17.11.2014 7:27:11   
serpica
Dobro jutro drugarice..
Stetko,bas mi je drago da ti griz pomaze kod gorusice i meni je od njega bilo bolje.
Njica ako si Rh- a muz Rh+ i dete bude Rh+ onda moras posle porodjaja da primisi injekciju Rhogama da bi se zastitila za sledecu trudnocu. Ja sam ga primala sva tri puta...
Daco da brzo ozdravis...
Srculence uvek smo da kazem tanju ujutru u odnosu na vece,ne brini,ako ti naticu zglobovi na nogama,prsti i na rukama i na stopalima videces,to se primeti...a koliki ti je pritisak?
Branki kako si ti? Boza?
Bubi ti,Ema? Da li se javljala Boka? Placljiva? ne mogu sve bas ni da ispratim... A vidi i da nam fali Trca da malo razmrda user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1136
17.11.2014 7:34:05   
anita
Jutro user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1137
17.11.2014 7:49:10   
serpica
Jaooo Anita tebe sam zaboravila,izvini kako li sam mogla user posted image vidimo se sutra jel da? kako si ti?

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1138
17.11.2014 8:41:28   
Trcosava
Jutro!

Jovice, nisam ispratila, ali zar ne beše skoro neki problem sa autom isto? Osim onog da je muž išao po novi u nedođiju?

Ja vam oko gurišica i mučnina ne mogu pomoći. Nisam ih nikad imala. tj imala sam prošlu trudnoću ali samo kad sam uzimala onaj elevit. Ono što znam je da mužu rešeava problem je donat.

Što se tiče oticanja... Ja još ne otičem, barem ne vidno po rukama, ali noge mi standardno otiču - da li zbog vena ili trudnoće ili oba zajedno - ne znam. Znam da mi desna uvek više otiče (i oticala) ali valjda sad ne bi smela posle operacije. Meni se svake čarape sa jačim lastišom urežu i to one sokne, dokolenice sam samo par puta nosila.

Kad smo već kod nogu i stopala - čini mi se kao da mi se noga uvećala, tj da su mi cipele knap, možda se i samo tripujem user posted image

Ana mi je danas kući zbog noge, preplakala je jutros kad smo joj rekli da će ostati kući - ona bi u vtić.
Planirah i sutra da odem do frizera da se ošišam i taman da uzmem maetrijal za tortu što mi treba posle. Moram da vidim sa mužem i da vidim od kad radi frizer - da me povezu sutra kad krenu u vrtić/na posao user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1139
17.11.2014 8:46:06   
branki*
ja dosla iz vrtica i prodavnice,bila i do poste i debil slucajno izbrisem poruku sa koje sasm prepisivala ziro racun,kad sam krelac,pa sve hocu na brzinu.
vreme muljavo,kisica,oblacno,nikakvo.
popodne dolaze majstori da prelakiraju jos jednom i gotovo.smucio mi se vise i parket i namestaj i kucenje,jbt od marta maltene nesto raduckamo.
imam po stanu 100 cuda da radim i cistim,a mrzi me mnogo.jos me zvao mm i ja kazem da idem kuci i on pita-sta ces da radis kuci.reko ko hoce da radi,uvek ima sta da radi,sve je u haosu,ne mogu da to podnosim vise.a,moram nesto i da sprckam za rucakuser posted image
serpi,hvala sto mislis,ja ok ovako,pisal u temi,u subotu krecemo opet za bgd..

branki

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1140
17.11.2014 8:46:34   
anita

IZVORNA PORUKA: serpica

Jaooo Anita tebe sam zaboravila,izvini kako li sam mogla user posted image vidimo se sutra jel da? kako si ti?

Serpi user posted image .
Kako za sada stoje stvari vidimo se sutra user posted image .
Ja sam dibro. Danas popodne moram do ambulante po utrogestan,po uput za komisiju,da odnesem rezultate i da zakazem uz.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1141
17.11.2014 8:52:15   
vonavoj
Samo da mahnem,pregledala sam vam tikere,ala lete trudnoce!
branki,anita,serpice,eco,srculence,njica,trco,stetice i sve ostale,zaboravila sam sigurno jos dosta njih,grlim vas i nedostajete mi!
sutra je T rodj,slavimo u subotu,u sredu mi stize sestra sa klincima.u petak mojima slava!! zurka!

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1142
17.11.2014 8:58:09   
bubulence
dobar dan!
Serpi Ema je kao nova, uvo vise ne spominje, a ja sam ustala toliko otecena da jedva govorim. i osecam se jako tesko, skoro nikako. moracu na neku dijetu...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1143
17.11.2014 9:00:28   
branki*
von,draga i ti nama falisuser posted image ,super sto ti dolazi sestra.bice i posla i gostiju i krkanjauser posted image
bubi,mozda bude bolje kako odmice dan,moguce da ces da splasnes.

branki

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1144
17.11.2014 9:15:27   
vonavoj
bubi,nisi se puno ugojila? smanji slano ako mislis da otices?
ah,krkanje,torta..ne znam kako i kad sa cetvoro male deceuser posted image i ovog sisoja!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1145
17.11.2014 9:23:09   
branki*
von,pricaj,kako postizes,jesi se uhodala,je li teze puno sad sa njih dve ili se organizujes?

branki

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1146
17.11.2014 9:29:17   
vonavoj
Da je lako,nije..sreca moja sto je T samostalna,hoce da se zaigra,da dohvati,da mi doda,posto dosta vremena provodim dok dojim..J zovem sisoje,uziva dok sisa! Ume i po sat vremena,sa pauzama,treba savladati mamine sike,pa posle bljucka,jer ne zna da stane!
Osim mm mi niko ne pomaze,mislila sam da ce mami doci iz dupeta u glavu,ali jok..a i mm ima minute kad mu treba sto puta reci..par puta sam bila na ivici da odlepim..pre svega sto sam perfekcionista..ako nije odmah i sad,kao da nije ni uradjeno..
Ima losijih i boljih dana,ali se rastrcim dok J spava a T u vrticu,zene nista ni svesne sta sve moze da se uradi za 2 sata u sestoj brzini!user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1147
17.11.2014 9:37:26   
branki*
jooj,jesteuser posted image secam se kojom sam brzinom ja prala kosu i tusirala se dok je boza bio beba mala,ljudi moji ko supermen.
za mamu..nemam komentaruser posted image
samo nek rastu i napredujuuser posted image

branki

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1148
17.11.2014 9:40:40   
vonavoj
Ah,a kupanje je tek poseban poduhvat..cim udjem u kupatilo,T ide zamnom (odlepim odmah),mm je ni ne primeti,i onda krece 1001 zasto,a ja zelim 5min da cutim i da se kupam..i onda vrhunac,mm ne moze da umiri J..ona urla!user posted image
I tako,uzbudljivo user posted image ..ali zene,mi sve mozemo SAME!user posted image , jake smo i sposobne!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1149
17.11.2014 9:41:58   
vonavoj
gledam na tlc emisiju,porodica sa 17oro dece..po meni uzas..nikad ne vice mama,skroz smirena..nema tv,net,mob..user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Da li je sigurno uzimati aspirin tokom tru...
Da li je uzimanje lekova u trudnoći sigurno jedno je od najčešćih postavljanih pitanja među trudnicama, a danas vam odgo...
13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Бррррр....
пеперутка16

Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....

Click Here