Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 15.11.2014 22:02:53
|
|
|
|
bubulence
|
bokac draga, samo razmisljaj pozitivno, i mora biti ok. uh, a ti nemas pomoc, jel tako? bice veselo ali mislim da vredi. zamisli 4 srece
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 15.11.2014 22:25:21
|
|
|
|
srculence25
|
drage moje jell imala koja od vas nadutost u stomaku? nekako sam sva naduvana imam osecaj da cu puci
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 15.11.2014 22:28:22
|
|
|
|
bubulence
|
draga pa imas bebu u stomaku, sta ces vise
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 15.11.2014 22:31:51
|
|
|
|
srculence25
|
hahahahahahahahahahahaha jao bubi hahahaha u pravu si osim toga ta nadutost
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 15.11.2014 22:35:14
|
|
|
|
bubulence
|
salim se ali ako tek sada imas osecaj nadutosti onda imas srece. to se cesto desava, bar meni. a znate sta mene buni. jedan dan najnormalnije obucem jedne pantalone, pa sutra jedva, pa treci dan opet lagano, cetvrti ne mogu da ih prevucem preko guze, peti dan ih opet normalno obucem. kako je moguca tolika razlika?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 15.11.2014 22:39:13
|
|
|
|
eca89
|
Jooooooooooj, Bubi kraljice !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 15.11.2014 22:39:24
|
|
|
|
srculence25
|
da bubi tek sad tj od danas.E da i to sam primetila i ustanovila da kod mene je slucaj hrana koliko se najedem.Recimo ujutru stanem glat u pantalone i u toku dana vec kad ruckam osetim da me zuljaju da treba skidati a uvece vec nemogu disati u njima
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 15.11.2014 22:51:02
|
|
|
|
Bokac
|
Hehe joj ta nadutost. Ja sam bila ogromna lopta sa prethodnim blizancima. Nadam se da necu biti tolika bas opet, mada imam vicu startnu kilazu :( A nemam nikakvu pomoc. Planiramo da dovucemo mog tatu u junu pa ce biti ovde tri meseca a posle cemo morati da placamo nekog po potrebi. Moji klinci Luka ce sad za sv nikolu da napuni sest a Marina u maju puni cetiri. Bice veselo u najavi
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 15.11.2014 22:59:16
|
|
|
|
soni
|
Srculence natices, to je normalno..... ...Samo komotnu odecu, neces ni osetiti da si naduvena
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 15.11.2014 22:59:50
|
|
|
|
choopa choops
|
boka ovo sa grudima ti nema nikakve veze. Meni je u svakoj trudnoći bilo različito, jedino u ovoj su mi bile baš porasle od starta, pa stale i zaustavile se tu. A u prethodne dvije tek pred kraj su počele da bujaju Bokac wow svaka čast Čestitam
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 15.11.2014 23:11:24
|
|
|
|
srculence25
|
Soni ipak cu ja da obucem one trudnicke pantalone na tregere sto sam rekla da mi je to za kasnije za veci stomak da budem komotna
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 15.11.2014 23:16:23
|
|
|
|
bubulence
|
ja sam svaki put pantalone probala ujutro. nije mi jasno zasto je takva razlika
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 15.11.2014 23:20:24
|
|
|
|
srculence25
|
nisam pametna bubi i mene zanima valjda ce nam se neko javiti ko zna A jel si to primecivala i u prvoj trudnoci?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 15.11.2014 23:23:15
|
|
|
|
bubulence
|
u prvojmi je bilo kao kod tebe, ujutro laganica, popodne jedva a uvece nikako. a tada sam bila prepuna vode... sada mislim da nisam..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 15.11.2014 23:36:39
|
|
|
|
choopa choops
|
Kad smo kod pantalona...ja noćas bila na rođendanu i obukla obične farmerice, jer mi se slagala boja, kad sam došla tamo počelo da me steže pakleno, pa se ja raskopčala, bole me uvo Nemam pojma od čega to zavisi, ja sam u prethodnim trudnoćama nosila haljine, ljetna djeca, a u ovoj ionako ležim non stop u trenerci pa ne mogu ni da uporedim
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 15.11.2014 23:37:13
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Bokac cestitam ti od srca Navijam da bude sve uredu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 15.11.2014 23:50:13
|
|
|
|
branki*
|
bokac,ja se iskreno nadam da ce biti sve u redu,ali odradite sve sto treba i mozete. boko,to sa grudima i meni se cini da ume biti varirajuce,tako da se i tu nadam da je sve u redu. devojke,sve vas
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 16.11.2014 0:25:40
|
|
|
|
Bokac
|
Zenske hvala na cestitkama ja vama zelim laku noc i lepe snove. Ja odoh sa mm i klincima u nabavku namirnica pa se kuckamo sutra a I tona domaceg me ceka pa se kuclamo sutra inace ne znam kad ste vi pocele da osecate promene u stomaku? Ja sam vec krenula da osecam blagi pritisak iznutra cak i kad legnem na stomak kao da imam mali balon unutra. Nesto se ne secam da sam ista osecala u prvoj i drugoj trudnoci tako rano. Znam da je sve ok ali nekako mi je rano da se oseca bilo sta pre 12-13 nedelje
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 16.11.2014 7:29:49
|
|
|
|
*boka*
|
Drage moje puuuuuno vam hvala na podršci Evo šta se dogodilo. Jutros sam ustala da stavim utrogestan vaginalno I kada sam izvadila prst ugledala sam krv. Bolove nemam, ali mislim da ovo sve ipak neće izaći na dobro... jako sam tuzna
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 16.11.2014 8:17:47
|
|
|
|
soni
|
DObar dan....Evo ja zamutila jednu....Ustajte na nogice lagane !!!!!!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 16.11.2014 8:19:02
|
|
|
|
soni
|
BOka kad trebas redovno da dobijes...Dal nije to?? Ja sam i u prvoj i sad u drugojimala krvarenja?? Jel si ponovila test??? Kad si kod lekara planirala i koliko ti kasni???
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 16.11.2014 8:37:02
|
|
|
|
Trcosava
|
Jutar trudnjače moje! Boko, pozovi lekara. Tako ćeš biti najmirnija, ako treba i u hitnu. Mi smo svi u kući ćopavi hahaha Ana sa nogom, mm se žali na koleno - boli ga svinjski, ja dok ustajem - gora od svake babe Bokac čestitam na blizancima i biće sve ok ovog puta, a za kilažu i veličinu hehe ja sam imala garant 5 kg manje u startu u prvoj, čini mi se da mi stomak bio ogroman (u 5. mesecu me pitali u bolnici da li sam došla da se porodim - jedna beba u pitanju), a sad imam više u startu a na meni se ne vidi a stomak sam imala od samog starta!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 16.11.2014 8:41:25
|
|
|
|
soni
|
Trcoslava kod mene isto..ali ja sam imam 10 kf vise nego u prvoj a tada sam kaos slon bila Nasmeja me, svi copavi .... Ja moram sada da se aktiviram...dorucak pa nam dolaze prijatelji sa decom, smuckaku mini projice i imam kolac od juce, bice haos po kuci al ajde...Luna od 7 budna, ne da nam malo duze nikako...Kakvi su vasi planovi??
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 16.11.2014 8:55:55
|
|
|
|
Trcosava
|
MA nisam baš bila slon, ali čini mi se da mi stomak bio veći. A sad jedva ulazim u tuš kabinu, a manji mi stomak ništa meni nije jasno. I jesmo svi čipavi, iskirvljeni hahahaha Ja u i danas da se raspadnem od posla, ovaj moj se i dalje igra sa onim paukom, ja ručak, sudove dok spremim, posle Anu da kupam, kosu operem. Ode dan. Ova naša nas pustila do pola 8 da spavamo. Kad je mm ustao zovem je da dođe da se mazimo malo, kaže ona ja bi noću došla ali znam da ne sme kažem naravno da ne hahahaha grozna sam jel da? Plan je da ćopamo ostatak dana i možda odigramo po koji čoveče ne ljuti se ili jedinicu
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 16.11.2014 9:02:31
|
|
|
|
branki*
|
dobro jutro,devojcici! boko,nadam se da ce proci krvarenje,puno nas je imalo neka krvarenja koja su prosla.javi dr,mozda ti da neku injekciju progesterona i miruj maksimalno. nama danas lakiraju parket,boza i ja idemo do mog taste opet.samo tako dangubim svaki dan zbog tog parketa,a imam da peglam i svasta nesto radim.posle kad odem,nema me maltene do porodjaja.ali,sta sad ,kad je tako...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Spisak porodilišta u Srbiji - BeogradU Srbiji trenutno postoji 76 zdravstvenih ustanova u kojima se naše buduće mame mogu poroditi. Pogledajte spisak za Beog...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Бррррр....
пеперутка16
Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....