Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 14.11.2014 12:43:21
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Ne sa ovom pevacicom nego sa drugom. POkusacu da nadjem.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 14.11.2014 12:44:50
|
|
|
|
Peace*
|
Ja sam stvarno bila u fazonu "Ma zezaš!?" Drži joj ruku među nogama, obraz na debeloj guzici, osmeh od uva do uva i slika se.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 14.11.2014 12:45:04
|
|
|
|
Kata90
|
grozno
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 14.11.2014 12:47:04
|
|
|
|
Sosa Mena
|
IZVORNA PORUKA: Peace* Ja sam stvarno bila u fazonu "Ma zezaš!?" Drži joj ruku među nogama, obraz na debeloj guzici, osmeh od uva do uva i slika se. Muz bre. Alfa muzjak. Zna da ce izadje na internet. Da je zenu uvatio za golu guzicu video bi sta je Brus Li.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 14.11.2014 13:06:15
|
|
|
|
Klarita
|
UM, drzi se drugarice, nadam se najboljiem. Verovatno je samo dehidrirala...bice bolje, odlicno sto ste pod nadzorom
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 14.11.2014 13:34:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Una je danas bolje. Staje na noge. Skace. Ali kadq dodju dr. Ukruti nige ni jefan refleks ne dsje, i stresira me
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 14.11.2014 13:38:02
|
|
|
|
Modessty
|
UM napisala sam ti poruku na Fb. Isto toje bilo i sa Danilom nakon bolesti. Ne brini! Biće dobro!
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 14.11.2014 13:39:10
|
|
|
|
Olga75
|
UM , jao pa sta je to sa drugaricom kako ne daje reflekse ?
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 14.11.2014 13:41:29
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
UM sad se pravi pred doktorima hehehe....
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 14.11.2014 13:42:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Nece daopusti noge. Ne reaguje im, a bacaka se i sutira ih kao da joj nista nije
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 14.11.2014 13:44:03
|
|
|
|
Torbica
|
UM,biće sve ok! A ja još na poslu,uhvatila malu pauzu...
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 14.11.2014 13:50:53
|
|
|
|
Modessty
|
UM ne sekiraj se to je samo trenutno! Biće dobro! Ja još malo pa idem po dete u školicu pa da započnemo vikend
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 14.11.2014 13:52:12
|
|
|
|
Klarita
|
Eto, vec je bolje...i meni je bolje...aj sad da vi cas_tim, danas mi godisnjica braka
< Poruku je uredio Klarita -- 14.11.2014 13:54:04 >
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 14.11.2014 13:54:44
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
auuu Klarita pa ti samo jela i pila. a vidim mora da ti na faxu bila omiljena organska hemija i alkoholno vrenje i slicne stvari , sigurno znas uz koji lek mere da se alkoholises a uz koji ne ahahahah.... Ja kad bi popila jednu casicu alkohola srucila bih se sad na mestu e da. I srecan godisnjica
< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 14.11.2014 13:55:14 >
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 14.11.2014 14:03:08
|
|
|
|
little_one
|
Pozdrav zenice! Vidim da je veselo ovdje u sabirnom, a vec se zapitah gdje su se zene na forumu sakrile. Nadam se da me primate i ovdje jer ja slabo ovdje da sam zalazila. UM nadam se da ce sve brzo da bude ok i da bjezite kuci. Klarita, kakva cast! Srecna godisnjica, da i zlatnu docekate srecni i zaljubljeni!
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 14.11.2014 14:03:20
|
|
|
|
Modessty
|
Srećna godišnjica!!
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 14.11.2014 14:05:09
|
|
|
|
Olga75
|
srecna godisnjica Klarita vidis kako te je moj prezimenjak usrecio , takvi smo ti mi fini , osecajni , ljubazni , pametni i nadasve lepiiii
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 14.11.2014 14:16:59
|
|
|
|
bubulence
|
UM, odlucno za Unu, bice ona sutra kao nova! Klarita srecna godisnjica draga, da se volite, mazite i pazite jos narednih 100 god (podrazumeva se da muz tebe vise voli, mazi i pazi). nego, ko mi te je dirao? i ajd kad vec imas taj aviod provozaj se casom do mene na kafu i da malo tracnemo... to ti je 500-600km pretpostavljam... sitnica za privatni mlaznjak...
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 14.11.2014 14:17:44
|
|
|
|
mali_mis
|
Klari srecna godisnjica Ovo moje dete samo rastura po stanu Mogao bi uskoro na spavanje, da odmorim.
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 14.11.2014 14:23:14
|
|
|
|
Modessty
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 14.11.2014 14:26:19
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Srecna godisnjica Rosuljke. Da jos mnoge proslavite.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 14.11.2014 14:32:44
|
|
|
|
Klarita
|
Hvala drage moje Ljiso, direksn si me ganula u organsku hemiju to mi je njomrazeniji ispit bio Olga, sve se slazem za prezime u to ime, ziveli Bubi, dosla bih ja, ali trenutno mi mlaznjaku otisao rucni pogon LO, svuda si dobrodosla Rosuljke, nesi imi odgovorila na pitanje. MM, ja od jutros samo dve, mlogo mi lose
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 14.11.2014 14:33:49
|
|
|
|
Modessty
|
ja odo! idem po dete pa kući budite dobre!
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 14.11.2014 14:35:56
|
|
|
|
Sosa Mena
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Hvala drage moje Ljiso, direksn si me ganula u organsku hemiju to mi je njomrazeniji ispit bio Olga, sve se slazem za prezime u to ime, ziveli Bubi, dosla bih ja, ali trenutno mi mlaznjaku otisao rucni pogon LO, svuda si dobrodosla Rosuljke, nesi imi odgovorila na pitanje. MM, ja od jutros samo dve, mlogo mi lose Da ti odgovorim na pitanje. Necu doodim na slave jer me muz nece vozi. Vika imam slave i ovde. A posto imas avijon mogla bi dodjes po mene.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 14.11.2014 14:38:11
|
|
|
|
serpica
|
Klari prezdravi do utorka pa da se vidimo i popijemo jednu u Sosino ime
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?