Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 15.11.2014 12:38:07
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Hvala Klarita Vodila sam Ivku da probusi usi! Sama trazila, ja zelju ispunila, gotovo za 30 sekundi Skakala od uzbudjenja i svima na ulici pokazivala probusene usi
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 15.11.2014 14:02:03
|
|
|
|
Mala Elena
|
Hi ! Ja tek doruckujem , slusam muziku, uzivam ...lepo je vreme, da malu uspavam pa da odem do Maxi -ja da kupim sta mi treba, hocu da pravim mafine !
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 15.11.2014 15:52:07
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Hvala Klarita Vodila sam Ivku da probusi usi! Sama trazila, ja zelju ispunila, gotovo za 30 sekundi Skakala od uzbudjenja i svima na ulici pokazivala probusene usi valjda je vidi teta Klarita, pa da ljubnem obrascice tako i K trazila prosle godine, iste veceri joj jedna ispala, pa posle tri dana druga, pa opet namestali, pa na kraju odustala jer je bolelo...a, vidim opet gleda krisom moje mindjuse i ponekad kaze da bi htela, pa brzo odustane...kako hoce. Koje ste stavili? Mi birali bubamare, naravno
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 15.11.2014 17:24:03
|
|
|
|
QueenJ
|
Dobar dan! Mi se danas svi porodično uspavali. E. se budila u 6h, pa nastavila do 10h. Presvukla je i nahranila, taman da krenemo u šetnju, pošto je dan bio fantastičan, ona ipet . Tako da smo tek okoo 13h izašli i šetali, šeeetali... Mm na poslu. Dobili smo još jedno pojačanje, diiivnu devojčicu. Verovatno će večeras opet on na proslavu.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 15.11.2014 17:31:25
|
|
|
|
snezap
|
cao, vidim da ovde izgleda caskate koliko sam ukapirala..pa eto zelim i ja da se druzim sa vama, da se malo upoznamo moje jedno dete otislo kod babe, ovaj drugi dremucka, a ja pokusavam da se snadjem na ovom vasem forumu
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 15.11.2014 17:40:58
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Koje ste stavili? Mi birali bubamare, naravno Ponela sam cvetice od kuce ali smo tamo uzeli njihove od celika, reko ajde opet medicinske, sterilne, premda ih ne dira uopste, ni usi ne dira, super je. Pa ako nista Klari, videcemo se za NG pa da castimo za mindjuse
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 15.11.2014 17:43:16
|
|
|
|
isidora88
|
bravo za ivku ja sam 6 puta busila usi , svaki put mi zarastu, mozda su mi opet i zarasle, nisam 2 godine sigurno stavljala mindjuse, mogla bih probati neke, samo jos da se setim gde sam cusnula kutiju sa nakitom
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 15.11.2014 17:47:15
|
|
|
|
QueenJ
|
Snežo, odavno si član, a nije te bilo... I inače nisam dobra u geografiji, ali nisam nikada čula za S. Bingulu. Veliki za Filipa i Mihajla.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 15.11.2014 17:49:38
|
|
|
|
Klarita
|
Ivanka, za RR deku obavezno za narednu nedelju, videcemo jos Snezap, potrazi temu "kako da napravim ticker" tako nesto bese, pa stavi,da pratimo kolika su ti decica kad prevuces misem nase nickove, izlaze tickeri...dobrodosla i ovde! Madre, nesi li si naljutila? Spontano sam izrekla tamo tu rec i nisam htela da te uvredim
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 15.11.2014 17:52:16
|
|
|
|
snezap
|
IZVORNA PORUKA: QueenJ Snežo, odavno si član, a nije te bilo... I inače nisam dobra u geografiji, ali nisam nikada čula za S. Bingulu. Veliki za Filipa i Mihajla. sad sam pisala u temi novi korisnici da me nije bilo jer mi bas bio konfuzan foruma, nisam nikako uspevala da se snadje, ali eto resih da ponuvo pukusam st.bingula ti je jedno veoma malo mesto na Fruskoj gori, zato nikad i nisi cula
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 15.11.2014 17:53:51
|
|
|
|
snezap
|
pokusacu da ubacim i tickere, trudim se
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 15.11.2014 18:01:29
|
|
|
|
snezap
|
ubacila i tickere
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 15.11.2014 18:03:42
|
|
|
|
madre
|
klarita, ko se ljuti uleti mu .... eto, sada opet nisam raumela zasto je trebalo da se ljutim, kako sada to da izguglam?
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 15.11.2014 20:30:07
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: snezap st.bingula ti je jedno veoma malo mesto na Fruskoj gori, zato nikad i nisi cula ih, St. Bingula, Divos, Calma, Erdevik, jel da . masimo temu
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 15.11.2014 20:55:01
|
|
|
|
snezap
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: snezap st.bingula ti je jedno veoma malo mesto na Fruskoj gori, zato nikad i nisi cula ih, St. Bingula, Divos, Calma, Erdevik, jel da . masimo temu yes, yes, a otkud ti znas? odakle si ti?
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 15.11.2014 21:41:48
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: snezap st.bingula ti je jedno veoma malo mesto na Fruskoj gori, zato nikad i nisi cula ih, St. Bingula, Divos, Calma, Erdevik, jel da . masimo temu kuzmin
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 15.11.2014 21:47:54
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: snezap IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: snezap st.bingula ti je jedno veoma malo mesto na Fruskoj gori, zato nikad i nisi cula ih, St. Bingula, Divos, Calma, Erdevik, jel da . masimo temu yes, yes, a otkud ti znas? odakle si ti? iz komsiluka. rodjena u SM, odrasla u Lezimiru , devojcila se po selima koje sam nabrojala . a sada sam malo dalje ali cesto dolazim kod mojih. daaa Isi, a otkud ti znas ta nasa sela !!??
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 15.11.2014 22:08:11
|
|
|
|
snezap
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: snezap st.bingula ti je jedno veoma malo mesto na Fruskoj gori, zato nikad i nisi cula ih, St. Bingula, Divos, Calma, Erdevik, jel da . masimo temu kuzmin daj nemoj loziti, pa ja sam iz kuzmina, a udata sam u bingulu
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 15.11.2014 22:17:53
|
|
|
|
isidora88
|
meni je mama iz kuzmina a kroz ta sela prolazim kad idemo tamo, eh kakve su seoske slave nekad bile, al se ludovalo, na svim slavama sam bila do pre koju godinu, od tad slabo idem na te slave, ali sam jednom u mesec, dva u kuzminu
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 15.11.2014 22:26:25
|
|
|
|
bubulence
|
seoske slave... mislim da oni koji nemaju nikoga na selu i nisu odlazili na te slave, tzv kirbaje ne znaju sta je provod. izmedju seoske slave u npr Lacarku ili Calmi i bilo kog BG splava uvek biram ovo prvo . seljancica u dusi, sta cu... p.s. imam rodbine u Kuzminu
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 15.11.2014 23:17:10
|
|
|
|
snezap
|
ja dok se nisam udala obilazila sam sva moguca sela u okolini i sve slave to je bilo loodilo ali otkako sam se udala sve manje i manje, prvo jedno dete, sada drugo...odemo ponekad, ali sve redje, i to uglavnom vodimo Filipa da kupi neku igracku
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 15.11.2014 23:23:41
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Snezap dobro dosla. Kude mi je Rosuljka? Nema gu nesto danas.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 15.11.2014 23:30:50
|
|
|
|
mati
|
Sabirate li se, lele al ce bude sabiranje posle ove slave... Prvo oduzimanje pa sabiranje... Cista matematika.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 15.11.2014 23:32:24
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Ja bi se sutra oduzela al nisam sigurna da li sam ili nisam trudna pa ne smem.
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?