Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 22:45:06
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
UM pa ja tek sada vidim sta je sa Unom. Draga neka nam sto pre bude bolje. Ljubim i tebe i nju. Javljaj kada stignes sta se desava.
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 22:45:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne znam ni sama na ispitivanju smo.
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 22:45:22
|
|
|
|
bubulence
|
nemoj da places, dobro je da ste u bolnici i da je pod nadzorom. moguce da je virus... a da li je moguce da je samo previse malaksala od povracanja i kakenja? dusa ala, ljubim vas obe
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 22:45:23
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
smiri se nije strasno u bolnici ste bolje je nego da ste kuci. Tako gledaj na stvari tamo ste i tako je bolje za nju, paze je rade analize i sve ostalo. Moj brat je jednom tako malaksao od proliva, imao je salmonelu totalno je dehidrirao tata ga je nosio u rukama a on je matora konjina imao vec 20 godina i nije hteo da ide sam kod lekara. Verujem da ti je strasno, ali verujem da je samo virus u pitanju i malaksalost. Drzite se
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 22:50:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala vam na podrsci. Isli smo i kod decijeg neuurolw, videcemo sta ce biti. Samo neka joj bude dobro.
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 22:52:35
|
|
|
|
lesica
|
UM, mila, ljubim vas punoooo. Pod nadzorom ste, biće Una dobro. Znam da je stresno, strašno i sve... ali glavu gore mama, trebaš medenici jaka i čvrsta. Biće dobro Unica
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 22:54:35
|
|
|
|
branki*
|
javljaj kako je i sta kazu dr kad mozes.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 22:55:25
|
|
|
|
bubulence
|
naravno da ce biti dobro! samo neka je ona pod nadzorom dr.
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 22:55:52
|
|
|
|
mati
|
UM samo hrabro, ako i places nemoj pred njom. I kao sto ti zenice kazu, pod nadzorom ste, ne izlazi dok se ne zavrse sve analize, jeste stresno, ali tako je najbolje. Mi smo uz tebe, mozda i neko izgugla neki slican slucaj, cisto da se smiris. Puno vas
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 22:58:06
|
|
|
|
mtajcica83
|
UM, sada sam procitala , dryi se, bice Una dobro, moras biti jaka ybog nje
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 23:05:30
|
|
|
|
isidora88
|
um bice una dobro, nemoj se nervirati, osete deca svaku nasu nervozu
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 23:17:27
|
|
|
|
Bibilib
|
UM draga sigurno je ovaj virus i ja sam moje klince danas vodila kod dr.i rekla je da je virusno a za nogice pa sigurno je malaksala dusa mala...Nemoj da se sekiras bice dobro...
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 23:19:35
|
|
|
|
Sosa Mena
|
UM ozdravite nam brzo. Ljubi nam drugaricu. Kakav je to virus ljudi moji. Ovo je strano.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 14.11.2014 0:39:37
|
|
|
|
mati
|
Jer se javljala nekom UM? jer ima neko njen br? Cekamo dobre vesti i jos bolje rezultate.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 14.11.2014 5:25:53
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro UM Da Una sto pre ozdravi. Mm danas stize, nekad posle ponoci. Prosli put kad je bio, rekla sam mu da ja moram da se kuckam sa zenama, a on da cuva dete, i upalilo je, ta taktika ide i ovaj put Taman da vugli pelene. Od ponedeljka, idem na biro na neku obuku, o tome cu u drugoj temi, tako da necu moci ovde da pijem prvu jutarnju kaficu, ali cu posle iste da nadoknadim xD
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 14.11.2014 6:46:57
|
|
|
|
branki*
|
joj,misu,stize muz puz da mahnem u sabirni i begam.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 14.11.2014 7:24:50
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro mame. Evo Cekam da se D probudi pa da krenemo u ekšn
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 14.11.2014 8:12:37
|
|
|
|
pipi_coco
|
Dobro jutro UM draga moras biti jaka sada, a Una ce biti dobro sigurno, saljem vam veliki hug
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 14.11.2014 8:22:38
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobro jutro...izvolite na prvu jutarnju kafu UM ja tak sad pročitala ,držite se i ozdravite što pre
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 14.11.2014 9:44:47
|
|
|
|
QueenJ
|
Dobro jutro! UM da se ne ponavljamo, pridružujem se onome što su prethodno rekle ženice. Držite se, šaljemo vam snagu i zdrvlje...
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 14.11.2014 12:36:20
|
|
|
|
Peace*
|
KLIK Juče sam pogledala video, i još uvek sam u šoku.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 14.11.2014 12:38:11
|
|
|
|
Peace*
|
UM javi se!
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 14.11.2014 12:39:02
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Taso to nije nista ima jedan gde joj guraju pivske flase znas vec gde. Kako zene sebi dozvole da se ponize to je strasno.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 14.11.2014 12:41:49
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Peace snimak je bas skandalozan. Katastrofa. D se tek sad uspavala danas je kasno ustala. Moracu da je budim ranije spavala je do 8. Veceras nece hteti da spava u pola 9 UM mislimo na tebe javi se da cujemo kako nam je drugarica.
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 14.11.2014 12:42:37
|
|
|
|
Peace*
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Taso to nije nista ima jedan gde joj guraju pivske flase znas vec gde. Kako zene sebi dozvole da se ponize to je strasno. Gde je taj snimak? u textu stoji "OVDE" ali nije linkovano.
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?