Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 13:39:45
|
|
|
|
QueenJ
|
Dobar dan! Mi od jutros vredne. Ona odspavala, ja po kući se razbacala, ispratila mm na posao i taman da odmorim, Emica se probudila... Tako da može nesić, da! Može i neki doručak, pošto ne stigoh ništa pregristi.
< Poruku je uredio QueenJ -- 13.11.2014 13:40:31 >
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 13:47:44
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ja malopre doruckovala i popila karamel mleko koje je toliko slatko da mi se smucilo .Nemam zelju za nesom !
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 13:48:26
|
|
|
|
mati
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR dobro jutro jao Mati pa ti se bas patis sa spavanjem Jao Oldzi patim sa NEspavanjem. Odvikavam M od dojenja pa nocom dezuram. A sa spavanjem nemam nikakvih peoblema, samo da me puste, mogla bi dva dana da spavam. Svi me zezaju kako nikad ne mogu da se naspavam.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 14:36:58
|
|
|
|
Bibilib
|
Treba da castimo izbila nam dva zubica odjednom
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 14:46:57
|
|
|
|
Mala Elena
|
Cestitam ! I kod nas ce tako 100% … evo ja cu od ananasa
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 15:02:38
|
|
|
|
Bibilib
|
Moze,moze....
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 15:09:50
|
|
|
|
mali_mis
|
Jedva uspavala cudo. Prepodne bili do poste, tamo naravno red, preuzela paket, smrzla se, prokleta kosava. Sad pijuckam kafu, naravno dimim, i gledam igracke za NG
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 15:16:10
|
|
|
|
bubulence
|
bibi meni moze jabuka! misu i ja sam gledala, bili smo u utorak u dexiju, ali cene su uzasne. mislim jedna beba kosta 6000din . e sada, da je to nesto sto ve joj biti zanimljivo duze od dva dana pa ajde a ovako nemam nameru da joj kupim. a da ne pricam sta je sve na spisku za deda mraza. pa treba mi cela plata mm da bi sve kupili... moje dete spava, a ja kuliram i pokusavam da citam neku knjigu ali mi ne ide...
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 15:22:09
|
|
|
|
mali_mis
|
bubi, znaci imam srece sto je cudo jos uvek mali, pa ne pravi spisak Ne pricaj mi o cenama, nisu normalni Ja prvo smeknem cene i ponudu na sajtovima, pa se onda usudim i odem licno da se uslogiram. A onda, kad se sa tom igrackom uopste ne igra, psujem sve redom, najvise sebe
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 15:36:29
|
|
|
|
bubulence
|
isto tako i ja i onda obecam sebi da joj vise necu kupovati igracke i izdrzim dok mi ne zatrazi . i vec sada sto vise razmisljam mislim da cu joj kupiti jer mi je zao da ne dobije nesto sto zeli i sto znam da uskoro dolazi beba i mozda sledece godine necu moci obema da ispunjavam zelje... leeeleeee... odoh da budim mm da mi kuva kafidzons
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 17:25:49
|
|
|
|
Trcosava
|
Ajte kako koja vidi ovde i kad se sabere neka skokne do teme KLIK o mašini za sušenje veša
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 17:47:26
|
|
|
|
QueenJ
|
Mmm... I ja bih od ananasa... Čestitamooo! E. je mala da izvoljeva, a dobiće paketić iz firme mm.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 21:17:27
|
|
|
|
Bibilib
|
Hvala drage mi se ceo dan trudimo da ih vidimo,pipnemo...bas smo srecni
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 21:33:39
|
|
|
|
QueenJ
|
Ne mogu da zamislim tu sreću. Jedva čekamo i mi da vidimo biserčiće. Nepuna 3 meseca (prema tickeru). To je baš rano. Napredan bebać...
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 22:28:46
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: mali_mis bubi, znaci imam srece sto je cudo jos uvek mali, pa ne pravi spisak Ne pricaj mi o cenama, nisu normalni Ja prvo smeknem cene i ponudu na sajtovima, pa se onda usudim i odem licno da se uslogiram. A onda, kad se sa tom igrackom uopste ne igra, psujem sve redom, najvise sebe a jako su bezobrazni jer deru najstrasnije. Evo ja Noletu kupila za rodj onaj playdoh i kao video je i neki kamion za secenje i uzmem mu i to, kad ja videla sta je a ono dervis za secenje testa i kazem mu "Nole pre neki dan si testo sa tim sekao kod tete samo kod tete nije u obliku kamiona" dervis i kamion koji sece playdoh iliti plastelin Inace dobro vece mame. Moji dzonjaju
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 22:33:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Drugari mi smo u bolnici
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 22:34:53
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
UM sta je bilo???
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 22:36:40
|
|
|
|
branki*
|
sta se desilo,unina?
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 22:38:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Una od sinoc ne moze da stane na noge. na ispitivanju smo.
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 22:39:19
|
|
|
|
branki*
|
kako ne moze da stane na noge,je li malaksala ili nesto sa nogama?uh,bre...
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 22:40:13
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
o Boze, pa kako to tako odjednom? Sta kazu sta moze biti uzrok? Drzite se. Ljubi curu
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 22:42:03
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Drugari mi smo u bolnici sta bi???? kako ne moze da stane na noge????
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 22:42:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Ona je od subote bolesna. Temp. Kaslje proliv i od sinoc ne moze na noge, sumnjaju na neki virue. Viecemo sta ce biti. Bas sqm se potreska ceo dqn placem
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 22:43:09
|
|
|
|
mati
|
Um . Kako to odjednom. Jaooo. Grlim vas jako
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 22:45:02
|
|
|
|
branki*
|
jaooo ,naravno da si se potresla,nema goreg za majku,nego kad joj je dete bolesno..bas mi je zao.je li joj daju infuziju,hoce li da jede,pije?ljubim vas puno,drzi se
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?