Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 12.11.2014 12:13:28
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Olga drugarice jutarnja dobro jutro eheeej kako smo mi vredne pa poranimo jutrom sta ima novo ?
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 12.11.2014 12:16:24
|
|
|
|
Klarita
|
Mod, sv Vraci su 14. Olga, tesko da je ljisa tu vako kasno, ce da se ispricate zorom Ja posize od muva.... Evo kafa da cas_tim Mod i prizovem oldzi na chat temu ostale, izvolite!
< Poruku je uredio Klarita -- 12.11.2014 12:21:51 >
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 12.11.2014 12:17:21
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
nema nista, standard, dete spava rucak se krcka, soliramo na salasu, bile napolju pola dana (vetar je šiba al ne mari ona bas mnogo), kad ruckamo opet idemo napolje, jedan deo kradje obavili danas, ukrali smo jorgovana od komsije i zove malo, a posle rucka idemo u kradju jasmina kod drugih komsija i naravno sve treba da posadimo. Lisca na sve strane valjalo bi ga skupljati al ne da nam se
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 12.11.2014 12:18:18
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Sutra nema slave ali ima u petak Sveti Vraci. Rosuljeke jel apu Vlasotinacke muve?
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 12.11.2014 12:20:27
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Olga, tesko da je ljisa tu vako kasno, ce da se ispricate zorom pa dete mi spava a ja sam na rr kad spava sto je svaki dan u isto vreme hehehe rano ujutru, oko podne i uvece cccc Klarita jos me nisi provalila
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 12.11.2014 12:22:39
|
|
|
|
Olga75
|
sta ce vam zova MILJ , pa tog se posle ne mozes otarasiti . Kod nas je obicaj da se za Duhove stavi zova na prozore i ja pametna umesto da sam otkinula samo list uzela grancicu i naravno ona pala i evo raste mi zova iz jedne pukotine na betonu na ulici a moja mama pravila tacke za paradajz od nje sva zadovoljna sto je lepo pravo pa smo posle jedva bastu ocistili i jorgovan isto tako pusta mladice na sve strane i napadnu ga one smrdljive zelene bube ,ja imam dva ( plavi i beli ) i muke su u prolece da se sve oko njega isece sve hoce u zbun da ide i tako ja promasila temu nacisto
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 12.11.2014 12:30:18
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
imam dva dela dvoriste gde je neravno i bagrem do bagrema, ima koprive svega kojecega i hocu da ih "zamaskiram" jorgovanom i jasminom bas zato sto prave zbunove. A zovu cu da oblikujem u drvo i to cu da je metim izmedju svinjca i poljskog wc-a da tuda ne mere da se prodje i da lepo mou zovu u svom dvoristu da berem, tuda kola nijedna ne prolaze, ne dize se prasina (poljski wc se ne koristi vec vise od deceniju verovatno) i td. A plodno zemljiste jel Tako da meni ustvari odgovara sto jorgovan pravi zbunice , tu cu da metim bre i maline i kupine, ma sam korov cu tu da stavim jer nekako moram taj deo dvorista iskoristiti a ovako je bezveze i nepregledan je i naravno idealan da se D igra bas tu
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 12.11.2014 13:01:28
|
|
|
|
Modessty
|
Hvala Klari! Ljišo bre dosta više o tom tvom salašu, stvarno ću da se spakujem i dođem kod tebe! Trenutno mi mnogo treba tako neko mirno mesto za odmor! Ljišin park *mirno mesto za odmor!
< Poruku je uredio Modessty RR -- 12.11.2014 13:02:55 >
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 12.11.2014 13:10:51
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Sutra nema slave ali ima u petak Sveti Vraci. Rosuljeke jel apu Vlasotinacke muve? Apu sam' pred kisu sd nervirav opsano...s jednu ruku pisujem sas drugu utepujem pa mora idem da pravim mancmelou...cekaj, kolko put reko toj...100 puta??? Malo je.... Znaci idem da pravim mancmelou Ako nastavim da citam od ovaj Ljisin ranc...cu da se samoutepam na ocigled komsije, ima da ripnem od terasu
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 12.11.2014 13:15:28
|
|
|
|
Sosa Mena
|
AKo reknes i 101 put moz se sam napravi. Nece od tebe domacica bude nikad. Ako ti smicu muve doodi kod mene da vis kako vetar duva nema ni ljudi na ulice, a kam li musice.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 12.11.2014 13:28:17
|
|
|
|
Klarita
|
Otido, stvarno sd! A, ne mog da doodim ako je takva situacija...
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 12.11.2014 14:20:12
|
|
|
|
QueenJ
|
Dr nam je rekla da je normalno da ne kaki i do 10 dana pošto je dojena beba. Ona i inače kaki 1-2 puta u 7-10 dana. To znači da moje mlekce maksimalno koristi. Upoznala sam Sanjchezze i buduću drugaricu Elenu. Nismo imale mnogo vremena za druženje, ali smo se fino ispričale. Jedva čekamo novo RR druženje. Nadam se da će nam se pridružiti i Stetica.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 12.11.2014 14:21:32
|
|
|
|
Sosa Mena
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Otido, stvarno sd! A, ne mog da doodim ako je takva situacija... Ali nema muve. Nema koje da utepujes.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 12.11.2014 18:01:10
|
|
|
|
QueenJ
|
Gde ste, mame, ceo dan?! Ja kuvam sebi kaficu,a Emi kompot od jabuka, pa ko šta voli, nek' izvoli. E. će zapravo samo dobiti vodicu. Nadam se da će joj to pomoći, ako ne, sutra radi zaslađena kamilica.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 12.11.2014 18:07:52
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ja cu kaficu ili nesic ...zamisli kad ga nisam pila danas ! Mi odmaramo posle rucka, sudovi oprani , da odmenim sveki posto je meni bolje a njoj skocio pritisak . Dok jednom ne smrkne , drugom ne svane
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 12.11.2014 18:10:14
|
|
|
|
QueenJ
|
Nesić se podrazumeva! Drago mi je da ti je bolje. Nemoj sveki da nerviraš!
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 2:33:41
|
|
|
|
mati
|
Da se upisem i ovde. Da pozelim Dobro jutro jutarnjoj ekipi pa odo na pokusaj spavanja...
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 6:10:44
|
|
|
|
Olga75
|
dobro jutro jao Mati pa ti se bas patis sa spavanjem
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 6:26:03
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 7:17:05
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro . svrljam vec sat vremena po netu al nikako da vam se javim . Cekam da se D probudi. Danas nam je bata Noletu rodjendan jupiiiiiiiiiiii...Zurka zurka
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 8:15:49
|
|
|
|
Modessty
|
Dobro jutro! Jel neko za coffee?
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 8:19:04
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam uvek za kafu....da popijem sa nogu pa na posao M i Lj lepo se provedite
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 10:55:11
|
|
|
|
Mala Elena
|
Jutro! nestalo mi granulica , ipak moram trknuti do prodavnice, ali mislim da cu kupiti limenku ! Hoocuuu kafuuuu odmaaah
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 11:25:58
|
|
|
|
emicaa
|
Dobar daaan,samo da vidim kako ste,mislim ja na vas ali nemam vremena da uletim na druženje.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 13:34:38
|
|
|
|
branki*
|
emice,bas te nema u poslednje vreme... ja sam ziva zadremala,dzaba kafa
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?