Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 13:39:45
|
|
|
|
QueenJ
|
Dobar dan! Mi od jutros vredne. Ona odspavala, ja po kući se razbacala, ispratila mm na posao i taman da odmorim, Emica se probudila... Tako da može nesić, da! Može i neki doručak, pošto ne stigoh ništa pregristi.
< Poruku je uredio QueenJ -- 13.11.2014 13:40:31 >
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 13:47:44
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ja malopre doruckovala i popila karamel mleko koje je toliko slatko da mi se smucilo .Nemam zelju za nesom !
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 13:48:26
|
|
|
|
mati
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR dobro jutro jao Mati pa ti se bas patis sa spavanjem Jao Oldzi patim sa NEspavanjem. Odvikavam M od dojenja pa nocom dezuram. A sa spavanjem nemam nikakvih peoblema, samo da me puste, mogla bi dva dana da spavam. Svi me zezaju kako nikad ne mogu da se naspavam.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 14:36:58
|
|
|
|
Bibilib
|
Treba da castimo izbila nam dva zubica odjednom
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 14:46:57
|
|
|
|
Mala Elena
|
Cestitam ! I kod nas ce tako 100% … evo ja cu od ananasa
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 15:02:38
|
|
|
|
Bibilib
|
Moze,moze....
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 15:09:50
|
|
|
|
mali_mis
|
Jedva uspavala cudo. Prepodne bili do poste, tamo naravno red, preuzela paket, smrzla se, prokleta kosava. Sad pijuckam kafu, naravno dimim, i gledam igracke za NG
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 15:16:10
|
|
|
|
bubulence
|
bibi meni moze jabuka! misu i ja sam gledala, bili smo u utorak u dexiju, ali cene su uzasne. mislim jedna beba kosta 6000din . e sada, da je to nesto sto ve joj biti zanimljivo duze od dva dana pa ajde a ovako nemam nameru da joj kupim. a da ne pricam sta je sve na spisku za deda mraza. pa treba mi cela plata mm da bi sve kupili... moje dete spava, a ja kuliram i pokusavam da citam neku knjigu ali mi ne ide...
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 15:22:09
|
|
|
|
mali_mis
|
bubi, znaci imam srece sto je cudo jos uvek mali, pa ne pravi spisak Ne pricaj mi o cenama, nisu normalni Ja prvo smeknem cene i ponudu na sajtovima, pa se onda usudim i odem licno da se uslogiram. A onda, kad se sa tom igrackom uopste ne igra, psujem sve redom, najvise sebe
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 15:36:29
|
|
|
|
bubulence
|
isto tako i ja i onda obecam sebi da joj vise necu kupovati igracke i izdrzim dok mi ne zatrazi . i vec sada sto vise razmisljam mislim da cu joj kupiti jer mi je zao da ne dobije nesto sto zeli i sto znam da uskoro dolazi beba i mozda sledece godine necu moci obema da ispunjavam zelje... leeeleeee... odoh da budim mm da mi kuva kafidzons
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 17:25:49
|
|
|
|
Trcosava
|
Ajte kako koja vidi ovde i kad se sabere neka skokne do teme KLIK o mašini za sušenje veša
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 17:47:26
|
|
|
|
QueenJ
|
Mmm... I ja bih od ananasa... Čestitamooo! E. je mala da izvoljeva, a dobiće paketić iz firme mm.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 21:17:27
|
|
|
|
Bibilib
|
Hvala drage mi se ceo dan trudimo da ih vidimo,pipnemo...bas smo srecni
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 21:33:39
|
|
|
|
QueenJ
|
Ne mogu da zamislim tu sreću. Jedva čekamo i mi da vidimo biserčiće. Nepuna 3 meseca (prema tickeru). To je baš rano. Napredan bebać...
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 22:28:46
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: mali_mis bubi, znaci imam srece sto je cudo jos uvek mali, pa ne pravi spisak Ne pricaj mi o cenama, nisu normalni Ja prvo smeknem cene i ponudu na sajtovima, pa se onda usudim i odem licno da se uslogiram. A onda, kad se sa tom igrackom uopste ne igra, psujem sve redom, najvise sebe a jako su bezobrazni jer deru najstrasnije. Evo ja Noletu kupila za rodj onaj playdoh i kao video je i neki kamion za secenje i uzmem mu i to, kad ja videla sta je a ono dervis za secenje testa i kazem mu "Nole pre neki dan si testo sa tim sekao kod tete samo kod tete nije u obliku kamiona" dervis i kamion koji sece playdoh iliti plastelin Inace dobro vece mame. Moji dzonjaju
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 22:33:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Drugari mi smo u bolnici
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 22:34:53
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
UM sta je bilo???
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 22:36:40
|
|
|
|
branki*
|
sta se desilo,unina?
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 22:38:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Una od sinoc ne moze da stane na noge. na ispitivanju smo.
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 22:39:19
|
|
|
|
branki*
|
kako ne moze da stane na noge,je li malaksala ili nesto sa nogama?uh,bre...
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 22:40:13
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
o Boze, pa kako to tako odjednom? Sta kazu sta moze biti uzrok? Drzite se. Ljubi curu
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 22:42:03
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Drugari mi smo u bolnici sta bi???? kako ne moze da stane na noge????
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 22:42:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Ona je od subote bolesna. Temp. Kaslje proliv i od sinoc ne moze na noge, sumnjaju na neki virue. Viecemo sta ce biti. Bas sqm se potreska ceo dqn placem
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 22:43:09
|
|
|
|
mati
|
Um . Kako to odjednom. Jaooo. Grlim vas jako
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 13.11.2014 22:45:02
|
|
|
|
branki*
|
jaooo ,naravno da si se potresla,nema goreg za majku,nego kad joj je dete bolesno..bas mi je zao.je li joj daju infuziju,hoce li da jede,pije?ljubim vas puno,drzi se
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?