|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Novembarski sabiRRni centar :)
11.11.2014 21:46:30   
lesica
Helooo, šta se radi?

Mušmule ili bundeva - birajte! To je od mene za danas na meniju user posted image Pola dana sam se mlatinjala sa time po vikendici.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 551
11.11.2014 23:10:43   
Klarita
Ocu ja musmuleeeeeeeeeeeeeuser posted image

prazna kafanauser posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 552
11.11.2014 23:17:23   
bubulence
helou zene, hav ar ju?

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 553
11.11.2014 23:33:19   
Klarita
Fajn, tenk juuser posted image aj v gat piriod, maj stomak kiling mi, bat aj m not pregnent dec d rizn tu selebrejt in maj kejsuser posted image (zrela sam za spiralu, brate, ne zelim uopste da mislim na treci carski, jos tako rano...bar dve godine moram da vodim racunauser posted image a, ic' ne vodim racuna, prava sam cobanicauser posted image ) i takoooooo

idem da si uzNem jedno parcence torte, pa na pus pauzu...ima li neka kafa za mene? Bubi, caj od cvetica jedino volem user posted image ljubi mi "cvetic" plavi pametni...

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 554
11.11.2014 23:37:12   
superm
Evo mene! Stavljam kafu, ako neko hoce sa mnom jednu s nogu pred spavanjeuser posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 555
11.11.2014 23:39:23   
lesica
Ja ću slikati mušmule sutra obećavam user posted image

Do tada ... poslužite se user posted image

user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 556
11.11.2014 23:45:07   
Klarita
Fala, lesiceuser posted image

Superm, srcem ja kafuuser posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 557
12.11.2014 0:36:26   
mati
Pih , dok ja stignem , svi pospavaju.
Zato sam ja spavala od 19h-22h, spremam se za burnu noc... Kako proslu celu nisam spavala, videcemo.
A mogla bi jedna kafa da me drzi...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 558
12.11.2014 6:25:08   
mali_mis
Jutro user posted image

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 559
12.11.2014 6:35:23   
Misha i Ljisha
Dobro jutro evo user posted image

a musmule izgledaju super

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 560
12.11.2014 6:41:02   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: Klarita

Fajn, tenk juuser posted image aj v gat piriod, maj stomak kiling mi, bat aj m not pregnent dec d rizn tu selebrejt in maj kejsuser posted image (zrela sam za spiralu, brate, ne zelim uopste da mislim na treci carski, jos tako rano...bar dve godine moram da vodim racunauser posted image a, ic' ne vodim racuna, prava sam cobanicauser posted image ) i takoooooo

idem da si uzNem jedno parcence torte, pa na pus pauzu...ima li neka kafa za mene? Bubi, caj od cvetica jedino volem user posted image ljubi mi "cvetic" plavi pametni...

Jutro! Nasmejala si me cobanice! Bogami i ja cu spiralu cim bude mogla!

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 561
12.11.2014 6:56:20   
Olga75
dobro jutro user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 562
12.11.2014 6:58:48   
Misha i Ljisha
Olga drugarice jutarnja user posted image dobro jutro

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 563
12.11.2014 8:14:53   
vikiveki
Dobro jutro,ja svratila na kafuuser posted image spremam se za posao

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 564
12.11.2014 9:41:33   
Brand new mama
Cao,curice!Rekoh da provirim malo, sta rade jesenji darovi;)pijem kafu i razmisljam odakle da krenem sa sredjivanjem mog "bomba napravi mali nered" stana.

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 565
12.11.2014 9:47:51   
Klarita
Jutrooooooooo!
Von, sta reci, samokriticna sam sta cuuser posted image priznajem sveuser posted image

Jao, ne spominjite mi sredjivanje, dodje mi glavom o zid da udaram...imam utisak sto vise radim, to vise ima za cistiti i sredjivati...zato cu sli lepo zavalim guzicu u krevet i ovde "se poigram"user posted image dok cekam jajca za mancmelou kolac. A, sutra popodne cu da imam goste. Dolazi prijateljica moje majke (moja majka joj je kuma i dosta su bliske) sa cerkom(moje godiste, udala se sa 16g user posted image ) i decom...jos posle 18h...ma rekoh suuuuupeeeer, bas ce da vam bude ugodno kod mene....a, ono kod mene od 19 do 20h kao da su mi spricana deca i ja ne mogu da ih podnesemuser posted image moracu i majku da pozovem u goste da spasava situaciju. odlozila bih im ja bez pardona, ali kad vide da je "gusto" ranije ce otici...a, dolaze na povojnicu...nema teme za razgovor, nemam iste poglede na svet, ne razmisljamo ni priblizno isto...bice to mucenje za mene i mm jadnog. No, izdrzacu...

< Poruku je uredio Klarita -- 12.11.2014 9:50:19 >

(odgovor članu Brand new mama)
Direktna veza do poruke: 566
12.11.2014 10:11:06   
big mum
Samo ti čekaj jajca-kako god okreneš poslužice tiuser posted image
A za kuću se ne brini kakva god da je.
I kad ti dođe ta posjeta samo govori da-da razumjem te.A ovamo be user posted image
Kad ti ja dođem hoćeš li i mene tako aaa aauser posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 567
12.11.2014 10:14:32   
Modessty
Dobar jutar! user posted image Meni se psava! A to i nije novo!
Dajte jednu kafu i neko pogolem sendvič, gladna sam!

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 568
12.11.2014 10:16:58   
Klarita
Jajca posle 12h...sad mi javio mm. Covek od kog kupujemo ide u selo kasnije, pa ce doneti sveza, domaca....vredi cekatiuser posted image

BM, samo ti dodji, pa ce vidis kako cuuser posted image

A, s ovim gostima, pa to je mucenje...jedna kcer im je 4.razred, a poprilicno se ponasa odraslo...mala je 3 g e nju ne poznajem basuser posted image jaoooooooooo, a sta pricati sa zenom koja se udala sa 16?????? Sta? O deci? no way....o kuvanju? ja ne kuvam tj ne umem...ma show kad sam s njima...trac partije ne dolaze u obzir, jer mi nisu pouzdaneuser posted image i takooooo. prezivecu vec...majku cu da nagovorim da dodjeuser posted image

a, je l' se ko razume u FB naloge i tako to...trk u temu o FB

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 569
12.11.2014 10:18:27   
QueenJ
Juuutroooo!
Klari, nasmeja me pošteno sa svojim (ne)čuvanjem. user posted image Ni ja nisam pametna, majke mi. Pila sam tabletice 4 god, sad ne koristimo ništa. A sinoć je pao takav keks, da me ništa ne bi iznenadilo... Još mi user posted image nije prokinula posle porođaja kako treba. Crrrne mi. Još pre neko veče presvlačim E, ona bije nogama u stomak, ja ono, kao u šali-Nemoj da biješ brata. Mm hteo da se šlogira. user posted image
Eno je E. stenje u ležaljci, danas je 8. dan kako nije kakila. Valjda će se danas isprazniti.
Odoh da se polako spremam, treba kasnije da se upoznam sa Sanchezze. user posted image

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 570
12.11.2014 10:35:06   
mati
Dobro jutro! Da i mene vidite u jutarnjim casovima. Ja cekam mamu da mi bar nesto pomogne. Kuhinja haos, deca kenjkava, a znam da ce cim dodje da skuva sebi kafu i ide da pusi. Tako da i nju cuvam. :)
Queen zeno osam dana je previse. Daj joj nesto da se iskaka. Mukica ko zna koliko se muci, ili idi kod dr.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 571
12.11.2014 10:39:28   
mali_mis
Bili smo na pijaci, kupili mandarine. Eno A. se igra sa njima user posted image a poceo je i da ih jede (prosli put mu se nisu svidele). Bio postar, ostavio ono papirce, da sutra mogu da podignem paket sto mi mm narucio. Psovala sam i postara sto je dosao ranije, obicno dodje oko 13h, i mamu sto je navalila da idemo na pijacu user posted image Mm mozda dolazi u petak, mozda ne, saznace u petak, ako ne dodje onda salje pare, ja vise navijam za ovo drugo, ali opet dobro ce doci da nosi pelene iz akse, i kupus sa pijace user posted image
Napolju je hladno, smrzla sam se.

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 572
12.11.2014 11:40:15   
Sosa Mena
Dajte jednu ljutu da se saberem. Urnisa me usisivac. user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 573
12.11.2014 11:50:39   
Modessty
ja i dalje ne mogu da se probudim! user posted image
Treba sutra da idem na slavu a kad pomislim na organizaciju i na to da mama treba da čuva Nikolu uveče pa onda opet rano ujutru
aaaaaaaaaaaa

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Sosa Mena)
Direktna veza do poruke: 574
12.11.2014 11:51:37   
Modessty
inače, koja je to slava sutra? Nisam uopšte u toku

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here