Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 10.11.2014 23:43:40
|
|
|
|
superm
|
Danas imam day off kada je hrana u pitanju, jedem sta mi se jede bez obzira na kalorije.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 10.11.2014 23:45:00
|
|
|
|
QueenJ
|
Mmm... Popila. Divan je bio. Hvala! Sad mogu da idem da spavam. Do jutra
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 10.11.2014 23:46:08
|
|
|
|
superm
|
Odoh I ja... sutra ne radim, bice lepo vreme,
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 10.11.2014 23:54:37
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja pijem kafu, pa mi se još ne spava idem da tražim recept u c kuhinjji
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 11.11.2014 0:00:06
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Sad sam se prejela. Kad sam alava.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 11.11.2014 0:21:14
|
|
|
|
Žapkić
|
Dobro veče u Centar! Tina zaspala, jaskuvala kaficu i malo da virnem šta se radi...
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 11.11.2014 0:25:23
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Di si zabo. Ja pusajem i pokusavam da odvojim gluteus od stolice.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 11.11.2014 0:26:51
|
|
|
|
Žapkić
|
Eve gi Zabe!!!! Soso, sad ti odvajanja nema!!!!
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 11.11.2014 0:26:58
|
|
|
|
mati
|
Ahhhh... Evo ga i ja. Opet gosti, nikad da se odmorim... Okuplja se posleponocno drustvo.
< Poruku je uredio mati -- 11.11.2014 0:27:28 >
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 11.11.2014 0:28:38
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Ti bre Mati propade sa gosti. Mora da dodjem kod tebe na gostovanje. Lele zapke mora ga odvojim kad mi Manja sabajle vikne smotra ja mogu samo smotru da uradim u vodoravan polozaj.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 11.11.2014 0:35:13
|
|
|
|
Žapkić
|
Meni Tina nije spavala popodne, tako da će i ona da se probudi nasabajle! obično tako biva. A ja, ko za baksuz, ne mogu da spavam-valjda mi prešlo u naviku da ne ležem pre 2h noću
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 11.11.2014 0:37:03
|
|
|
|
mati
|
Soso smotru mi ne spominji , alergicna sam na taj termin. Dodji slobodno ima i hrane i pica, danas smo opet narucivali rostilj a torta ostala. Ja nocas ostajem budna odvikavam M od spavanja na sisi. A spavala sam sa njim od 18h-19:30, mm gostio goste ja se samo pojavila slogirana... Sta cu sam je kriv, jedva me namolio da legnem da odmorim.
< Poruku je uredio mati -- 11.11.2014 0:39:13 >
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 11.11.2014 0:38:15
|
|
|
|
Žapkić
|
Torta? Neko je rekao:"Torta!"
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 11.11.2014 0:38:26
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Ja odo da ispravljam tuj naviku. Od mm nema nista on ne cuje ni da topovi pucaju pored njega. Laku noc zenskaci
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 11.11.2014 0:41:13
|
|
|
|
Žapkić
|
I, bre, Soso, baš si partibrejker!!!! Hajde, laku noć!
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 11.11.2014 0:56:08
|
|
|
|
mati
|
Evo torta, stize... A muzika?
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 11.11.2014 6:42:32
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro Malo sam dosla sebi spavanjem.
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 11.11.2014 11:08:03
|
|
|
|
emicaa
|
Dobar dančić,ja sam počela pit kafu svaki dan id kad su mi gošće ovde,izvolite i vi.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 11.11.2014 11:27:07
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Dobar dan. Zavrsila sve kucevne obaveze. Sad mogu da kafenisem. Paradeda cuva Manju tako da sam slobodna dok ne povice upomoc.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 11.11.2014 11:31:21
|
|
|
|
Mala Elena
|
Mmmm kakva torta! Gledam sad neki film na prvoj, devojka ista DrKristal !
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 11.11.2014 11:32:26
|
|
|
|
mali_mis
|
Mi odosmo u setnju, dok je jos lepo vreme
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 11.11.2014 11:33:02
|
|
|
|
mati
|
I meni bi prijala kafa ali ne volim da pijem sama. A kako sam kao zombi nisam za drustvo. Pa ja tri sata hvatam zalet za spavanje, a ovo spavanje od tri sata me ubi skroz. Ko prezivvi ce da prica.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 11.11.2014 11:43:41
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Tri sata se pripremas da bi tri sata spavala. Mati stvaras mi konfuziju.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 11.11.2014 19:55:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja samo da mahnem, U je bolesna, jos uvek, sad ima i proliv ujutru je voim da vadimo krv i druge analize da odradi. Inace pre neki dan smo bili na sistematskom 18, 5 kg i 104 cm, sa pune 3 god
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 11.11.2014 19:59:50
|
|
|
|
bubulence
|
bravo za Unu manekenku. a sto se tice ovog drugog, nadam se da ce brzo provi. ema je postala smrcava ali dobro podnosi. obzirom da je u subotu prala dedi traktor 3 sata, mokra skoro skroz i da nije bilo sanse da udje unutra da se presvuce dobro je i prosla.. mi danas shopingovali, naravno Ema je najbolje prosla, pa mm... ja opet najgore jer nista nisam kupila...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?