Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 9.11.2014 16:36:49
|
|
|
|
Klarita
|
Kud me podenuste s ovaj pinterest UM, tako je to dok se ne adaptira moja K j etako, nadam se da ce n proci bolje Pozdravljam vas devojke, odoh da hranim N pa cemo kod moje tetke na rucak/veceru nesto izmedju
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 9.11.2014 17:04:18
|
|
|
|
superm
|
Eee, Klarita, , DE SI!
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 9.11.2014 18:44:54
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Kud me podenuste s ovaj pinterest UM, tako je to dok se ne adaptira moja K j etako, nadam se da ce n proci bolje Pozdravljam vas devojke, odoh da hranim N pa cemo kod moje tetke na rucak/veceru nesto izmedju KLarita ali mi vec godinu i po dana ide u vrtic
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 9.11.2014 18:53:10
|
|
|
|
Mala Elena
|
Nadam se da ce Una sto pre da ozdravi . Ma nisam pametna sto se tice vrtica uopste ! Koliko je dobro toliko i nije ! Sestra upisala malu tek sada sa pet godina, jos nije krenula ali nadam se da nece biti kenjkava jer vec ima izgradjen imunitet.
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 9.11.2014 18:57:58
|
|
|
|
branki*
|
da una sto pre ozdravi mi bili u setnji,pa moji odose kod tetke,a ja sama u stanu....treba da sortiram ves za masinu..
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 9.11.2014 21:26:30
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ja evo cekam svekijevce, otisli na svadbu u 17h i izgleda se opustili ... Moja devojcica malo dremnula , pa sada da vecera . Pisem u temi...
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 10.11.2014 0:09:37
|
|
|
|
Modessty
|
Dobro veče! Da vam samo javim da je Ana13 danas sa Ninom stigla kući. dobro su, maze se i uživaju sa tatom
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 10.11.2014 6:35:05
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro, di ste? okasnile? Ja slomljena svaka kost u telu me boli. evo
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 10.11.2014 6:47:27
|
|
|
|
milicicak
|
Jutar :) Lose sam spavala i naravno opet se ukocila... Sve bi to bilo super da ne kasljem kao magarac... Bas mi je lepo poceo dan..
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 10.11.2014 7:35:45
|
|
|
|
serpica
|
Milicicak jesi bila na pregledima? Sta je reko dr? Dobro jutro...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 10.11.2014 8:05:26
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro Stigli kuci posle ponoci, A. se povampirio u 5 ja nastavila da spavam, moja mama ga cuvala. Sve kosti me bole od skakanja sa njim. Bilo je fino na svadbi, jest da je u pocetku pojacalo malo riknjavalo, i da su mi konobari dve pune kafe odneli ispred nosa, ali bilo je ok.
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 10.11.2014 8:05:31
|
|
|
|
milicicak
|
Serpi, hvala sto si se setila zakazala magnet za sredinu decembra, do tada midokalm+brufen max 3 puta dnevno...
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 10.11.2014 8:12:11
|
|
|
|
Modessty
|
Dobro jutro
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 10.11.2014 9:04:04
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,da se i ja javim,sad kad su mama i kuma ovde nemam baš toliko vremena da vam pišem.Jeste mi vi dobre?
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 10.11.2014 9:42:01
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Serpi, hvala sto si se setila zakazala magnet za sredinu decembra, do tada midokalm+brufen max 3 puta dnevno... bice sve ok...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 10.11.2014 9:59:26
|
|
|
|
Bibilib
|
Cao zene evo i mene...stigla sam...
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 10.11.2014 10:44:42
|
|
|
|
Mala Elena
|
Jutro svima prisutnima!
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 10.11.2014 13:38:48
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
hajte mame dodjite na chat teme nemojte da otvaram neku skakljivu pa da se svi pomamite i da prizovem onu o cije ime necu da spomenem . dete mi spava rucak gotov smaram se ovde ajte malo aktiviranje
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 10.11.2014 13:45:18
|
|
|
|
Mala Elena
|
Hahaha Samo da izjavim da me cerka ujela , imam sljivicu na ruci povise zgloba hahaaaa !
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 10.11.2014 13:48:46
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
muce je zubici micika mala. Nije te sigurno iz besa ujela . Mene moja ujede iz miloste
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 10.11.2014 14:13:59
|
|
|
|
pipi_coco
|
Ljišo izgleda da je ovo trenutna slika clanica RR
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 10.11.2014 14:18:26
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
e da mi nije sad moje drugarice iz Irske zesce bih se smorila i otisla da spavam. Stvarno nema smisla totalno ste neaktivne
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 10.11.2014 14:19:44
|
|
|
|
Peace*
|
Ceo dan je tako, sve ne znam šta je ovo??? Dižu se neke teme o dojenju, mogu samo da tapšem u njima, nemam ništa pametno da izjavim.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 10.11.2014 14:21:06
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
pa kazem ja treba opet neka skakljiva tema da se digne. Ja postavim sliku u temu crtezi niko ni ne zaviri. Moram da idem u one seksi teme nema nam druge
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 10.11.2014 14:24:39
|
|
|
|
mali_mis
|
Ja se jos uvek sabiram. Ili je vreme, ili je greska sto nisam popila ni kap alkohola, a osecam se kao da sam upala u bure.
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?