Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 9.11.2014 1:24:51
|
|
|
|
bubulence
|
gde ste zene? nije valjda da spavate??? mmisu, necemo se gledati sutra, nisam u Odzacima. od juce sam kod mojih i ostajem do utorka jer mm ne radi... danas sam bila u Bosni, isla da jedem cevape i razocarala se. sledeci put pravac u Sarajevo, nista manje...
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 9.11.2014 5:29:18
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro ok bubi A. se povampirio, istresao me iz kreveta u pola pet Evo ga sedi pored mene i loce mleko. Kuku treba ostati budan do kasno u noc. Ili ce kafa da me spasi ili odo ja pod sto da odspavam. Srecom idemo tek oko 14h, mozda odspavam koji sat, ako se A. smiluje da pajki.
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 9.11.2014 7:07:21
|
|
|
|
Modessty
|
Dobro jutro! Čim dodje vikend ja ne stižem ni da se javim! Danas ceo dan skitamo. Došla kuma pa se družimo ceo dan
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 9.11.2014 7:13:23
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro! Mali misu vi bas poranite! Moja se u 6 probudila,sisala jednu,usrala se do pola ledja i sad drugu..i molim Boga da zaspi..spava mi se ... Mm i T hrcu!
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 9.11.2014 7:17:25
|
|
|
|
mali_mis
|
Joj von, poznato mi je to ukakavanje do pola ledja Ma ja ustanem da popijem kafu, dok svi spavaju, ali dete pocelo da zeza, pa ustane cim vidi da me nema u krevetu. Sad sam ga po drugi put vratila u krevet. Sedne pored mene u fotelju i zaspi.
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 9.11.2014 7:29:31
|
|
|
|
serpica
|
Jutro...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 9.11.2014 7:53:57
|
|
|
|
big mum
|
Dobro jutro drage moje želim vam lijep dan.Veliki pozdrav iz Gradiške
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 9.11.2014 12:02:08
|
|
|
|
Mala Elena
|
Jutro svima! Bm , kako je tebi lepo .... Imam posla-da napunim masinu , da doruckujem , da prosetam dete. ..pih. zaova otisla u Bg, malo smo zamenile uloge , nema je do utorka a deca ostala da ih mi cuvamo na smenu, kad ko moze.
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 9.11.2014 13:39:28
|
|
|
|
Klarita
|
Jutro/dan i od mene...slave, rodjendani...desavanja mm rodjus, evo castim ja, ko sta pije?
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 9.11.2014 13:46:05
|
|
|
|
vikiveki
|
BM baš vam je lepo....ja se od jutros probudila sa velikom glavoboljom pa sam se opet vratila u krevet...malo me prošlo ali još uvek osećam da me po malo boli.Ja ću jednu tgursku kafu
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 9.11.2014 13:47:56
|
|
|
|
milicicak
|
Dan u kafanu :) Mini buba uspavljuje mm, ja sela da malo odmorim pa da se bacim na sredjivanje kuhinje... Moze jedna kafa za mene :)
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 9.11.2014 13:53:42
|
|
|
|
Klarita
|
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 9.11.2014 14:09:48
|
|
|
|
milicicak
|
Hvala, Klarita
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 9.11.2014 14:28:05
|
|
|
|
Klarita
|
Milicicak nema na cemu, ipak mm slavi 25.rodj 10.put
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 9.11.2014 14:41:01
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Jutro/dan i od mene...slave, rodjendani...desavanja mm rodjus, evo castim ja, ko sta pije? Srećno tm I, da, da, počela sezona slava, ja je što se mene tiče juče otvorila, bilo je krkenzi
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 9.11.2014 14:47:09
|
|
|
|
big mum
|
Hvala,hvala Moja Gradiška je malo lijepo mjesto na obali Save i nebih mogla da zamislim život van nje. Klarta evi čestitke za TM i od mene Hajde skokni do razgovori mama pa mi odgovori na kveščn
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 9.11.2014 14:48:41
|
|
|
|
Klarita
|
Fala zenske moje. BM, vec rikvestovala
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 9.11.2014 14:50:52
|
|
|
|
Kata90
|
Hay zene ,ja se fino narucala oprala sudofe,skuvala kafu i sad uzivam..... sta vi radite?
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 9.11.2014 14:51:41
|
|
|
|
vikiveki
|
Klarita, čestitam TM rođendan...i hvala na kafi.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 9.11.2014 14:57:58
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: big mum Hvala,hvala Moja Gradiška je malo lijepo mjesto na obali Save i nebih mogla da zamislim život van nje. Klarta evi čestitke za TM i od mene Hajde skokni do razgovori mama pa mi odgovori na kveščn Kao sto i moja kuma ne moze bez Dunava ... Kato, uzivaj , malopre popila Jacobs ...spremam se da feniram sveki ..
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 9.11.2014 15:08:18
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Milicicak nema na cemu, ipak mm slavi 25.rodj 10.put hihihi, dobro je da ne slavi kao ja 18.-i n-ti put :) srecan ti muzev rodjendan, da ti je zdrav, zivahan i poslusan :) Zene, ja gledam torte od kartona na Pinterestu, sta sve zene pave to nije normalno istrazujem ideje za slavske i novogodisnje poklone...
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 9.11.2014 15:10:35
|
|
|
|
vikiveki
|
Milicicak je li to neki sajt? Šta sve tu ima
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 9.11.2014 15:21:02
|
|
|
|
milicicak
|
VIki, pogledaj klik
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 9.11.2014 15:31:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobar dan. Meni bila devojacka slava, pa me nije bilo, a U se razbolela posle 5 dana u vrticu temperatura , proliv i grlo, slinavi, kaslje, strasnoooooo, ne znam sta vise da radim, cim krene ide 5 dana i ovako zavrsi Inace i ja obozavam pinterest ima divnih ideja, svake godine tu nadjem ideju za Uninu tortu.
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 9.11.2014 15:51:34
|
|
|
|
vikiveki
|
Milicicak hvala,baš je super sajt ima svega UM tako je to sa vrtićem,ko je osetljiv on ne može da sastavi ni 10 dana u vrtiću.
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?