Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 8.11.2014 1:42:43
|
|
|
|
mati
|
Dodji... Ima jos. A mozda pravim jos jednu. Pravila sam jednu i mm da nosi na posao. Ja kad spremam, spremam. A kad me mrzi...mrzi me. Sprema mm.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 8.11.2014 6:17:03
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro Nadam se da cu makar pola kafe uspeti da popijem bez trcanja za A. Jos uvek spava pstttt
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 8.11.2014 7:17:10
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro. Mm vidim da te nema u drugim temama tako da se verovatno probudio , cutiii i e govori da spava, ja kad god bih rekla D spava eto ti je, kao da je ureknem. Na kraju sam muzu govorila "radi ono sto ne smem da kazem"
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 8.11.2014 7:44:11
|
|
|
|
mali_mis
|
Pogodila si Evo ga pored mene, i brbjja nesto, i gleda ove smajlije sto se mrdaju
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 8.11.2014 7:51:57
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro drage moje,ko šta pije. Kod mene već počela trka,frka da sve završim na vrijeme.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 8.11.2014 8:28:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Emice srecan prvi rodjendancic maleckoj!!!
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 8.11.2014 8:37:58
|
|
|
|
ivaMark
|
Dobro jutrooo, ne volim kada se probudim sa glevoboljom, tako i juce... Pijem kafu, a cujem maloga u drugoj sobi da se probudio, videcemo koliko ce potrajati moja kafa. Mi jos neki dan pa se vracamo u Bosnu, bas mi se ne ide
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 8.11.2014 9:25:07
|
|
|
|
Bibilib
|
Iva to je zbog ovog suntavog vremena...i mene cesto boli glava i bez leka nista...
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 8.11.2014 10:02:39
|
|
|
|
anita
|
Jutro
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 8.11.2014 11:02:05
|
|
|
|
QueenJ
|
Dobro jutro! Ja u poslu od jutros. Sad pijem drugu , odlučih da dam sebi oduška i virnem ovde. Emice, srećan vam prvi rođendan!
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 8.11.2014 11:06:25
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Dobro jutro Sve vas
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 8.11.2014 11:06:27
|
|
|
|
Mala Elena
|
Jutro i od nas! Srecno Emice i samo polako !
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 8.11.2014 11:34:16
|
|
|
|
Klarita
|
Sta se radi na estradi ?
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 8.11.2014 11:42:03
|
|
|
|
QueenJ
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Sta se radi na estradi ? Hahaha, to moj deda stalno pita kada dođe kod nas...
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 8.11.2014 11:47:48
|
|
|
|
Klarita
|
Je l'' ti deda sa juga ? Big muuuuuuuuuuuuuuuuum, sve sam citala, sve znam, samo opusteno, mila moja
< Poruku je uredio Klarita -- 8.11.2014 11:49:17 >
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 8.11.2014 13:08:00
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Je l'' ti deda sa juga ? Big muuuuuuuuuuuuuuuuum, sve sam citala, sve znam, samo opusteno, mila moja
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 8.11.2014 13:37:01
|
|
|
|
mali_mis
|
E, pa da popijem kafu sa sve farbom na glavi, jer naravno nisam stigla pre 2-3 dana da se ofarbam
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 8.11.2014 13:49:55
|
|
|
|
Klarita
|
Jao, kud spomenu farbu sinoc sam se farbala i ispala sam sareno sargarepicasta OVU sam koristila prvi put , onda se frizerka uspanicila, pa je pokusala da mi stavi crnu boju kao preliv, ono nije htelo da mi primi, pa mi stavila grafit, ispala skroz sarena srgarepa i na kraju nisam imala vremena zbog N i trazila da mi opere kosu pa sta Bog da. Onda se dosetila i stavila ehoton i sad sam pristojno zlatni lesnik malo sarenjikava. Danas cu da kupim svoju boju, mozda malkooo tamniju, pa cu u ponedeljak da se prefarbam do tad ehoton vadi stvari.
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 8.11.2014 15:14:32
|
|
|
|
Bibilib
|
ZENE MENE DO PONEDELJKA MOZDA NECE BITI. IDIM U SKITNJU NA KOSOVO,KOD ZAOVE NA SLAVU I SRECNA SLAVA SVIMA KOJI SLAVE MITROVDAN... NEDOSTAJACETE MI... ALI IDEM NA KRKENZIII...
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 8.11.2014 15:23:52
|
|
|
|
mali_mis
|
Bibilib lepo se provedi E tako, sad sam mirna narednih mesec i po dana sto se tice farbanja Odoh da smuckam kafu, pa da se bacim na pravljenje cigara, treba se pripremiti za sutra. Mene sutra nema, odoh na svadbu, i izgleda da cemo prespavati da'l u Odzacima ili B. Gracacu, jos nemam pojma.
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 9.11.2014 0:29:55
|
|
|
|
mati
|
Prazan centar... Pih. Evo ja da castim za imendan. Drugim slikama ne mogu da vas pocastim jer sam debil, idiot, konj... upravo izbrisala celu memorijsku.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 9.11.2014 0:42:12
|
|
|
|
Azra_
|
Mati, no frkenzi! napisala sam ti, ima nade, pokušaj! Ja jedem tortu! MM danas pravio. Uf što mi je slatko kada mi neko drugi napravi!
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 9.11.2014 0:45:54
|
|
|
|
Žapkić
|
Oooo, vidim ima vas još u centru? kako ste, devojke?
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 9.11.2014 1:03:54
|
|
|
|
mati
|
Ja sam se vala najela i prejela. Posle rodjendana i imendana i gostiju zivecu na supi, domacoj supici...
< Poruku je uredio mati -- 9.11.2014 1:07:13 >
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 9.11.2014 1:05:26
|
|
|
|
Azra_
|
Uf, znam taj osećaj kada se pretera, pa ti se ništa ne jede ni kada si gladan.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?