|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Novembarski sabiRRni centar :)
7.11.2014 12:12:33   
Klarita
Nisam se bas mnogo smejala user posted image ali mi je premedena ona mala koja kaze da nema veze, da ce sledeci put uzeti/nabaviti viseuser posted image a uzasnuta sam histerijom male koja baca stvari od besa i stolicuuser posted image da je moja kako bih je izbobetala po dupencetuuser posted image

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 401
7.11.2014 12:15:54   
QueenJ
Isto sam rekla... Meni su uglavnom simpatični... Mukice male. Stvarno me reakcija neke dece odusevila.

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 402
7.11.2014 12:21:38   
Modessty
Super poučno! Moje dete nije najgore kad se razbesni! user posted image

Ja se pošteno ismejah ovome: Biseri iz hitne pomoći

"Ide i napred i nazad

– Znate, neću puno da vas zadržavam. Ja sam stara beogradska dama. Hoću samo da vas pitam. Imam strašan enterokotlet (enterokolitis), a popila sam onaj lek za ispišavanje, pa sad mi ide i napred i nazad, a ja ne znam šta je od čega?"
user posted image

"Vagina pektoris

– Ja imam onu vaginu (anginu) pektoris, a sad me boli stomak. Gde me boli? Pa ovde u Mirijevu!"

< Poruku je uredio Modessty RR -- 7.11.2014 12:22:27 >

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 403
7.11.2014 13:49:00   
QueenJ
Čitala sam pre neki dan... Da se čovek zapita sa kim vazduh deli. user posted image

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 404
7.11.2014 14:09:11   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: Klarita

Nisam se bas mnogo smejala user posted image ali mi je premedena ona mala koja kaze da nema veze, da ce sledeci put uzeti/nabaviti viseuser posted image a uzasnuta sam histerijom male koja baca stvari od besa i stolicuuser posted image da je moja kako bih je izbobetala po dupencetuuser posted image

samo njenom histerijom? pa svi oni histerični bi dobili batine od mene

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 405
7.11.2014 14:18:55   
Modessty
žene meni još malo pa počinje vikend
možda ga počenm i ranije nego što je predviđeno user posted image razmišljam da šmugnem pošto nema nigde niki user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 406
7.11.2014 14:28:46   
Mala Elena
Dobar dan, kuva li ko kafu , nisam je pila danas?

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 407
7.11.2014 14:32:52   
nata11
Ja neradim sutra ali mi je vikend prepun obaveza. user posted image Ja pijem ovaj novi Doncafe nugat, super je. Pa ko voli nek izvoli

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 408
7.11.2014 14:33:31   
Bibilib
Ovaj vikend je dobar za nas,sobzirom da se ne radi odnosno deca ne idu u skolicu u utorak,dozvoljeno nam je da spojim i ponedeljak....

***Deca su najvece blago !!! ***

Direktna veza do poruke: 409
7.11.2014 14:34:32   
branki*
ej,zenske,da mahnem malo u centaruser posted image
nato,jeste sredili prozore i stolariju?

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 410
7.11.2014 14:36:36   
Modessty
Žene lep vam vikend! Ciao! user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 411
7.11.2014 14:59:22   
Bibilib

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

Super poučno! Moje dete nije najgore kad se razbesni! user posted image

Ja se pošteno ismejah ovome: Biseri iz hitne pomoći

"Ide i napred i nazad

– Znate, neću puno da vas zadržavam. Ja sam stara beogradska dama. Hoću samo da vas pitam. Imam strašan enterokotlet (enterokolitis), a popila sam onaj lek za ispišavanje, pa sad mi ide i napred i nazad, a ja ne znam šta je od čega?"
user posted image

"Vagina pektoris

– Ja imam onu vaginu (anginu) pektoris, a sad me boli stomak. Gde me boli? Pa ovde u Mirijevu!"

Mene je ovo nasmejalouser posted image user posted image user posted image

„Poštena žena“

– U strašnoj sam dilemi. Ja sam jedna poštena žena, a sramota me što vas ovo pitam. Ali moram, pa kud puklo da puklo. Dobila sam petu grupu sekreta od dečka, pa me interesuje da li ja to mogu da prenesem mužu?

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 412
7.11.2014 15:09:24   
vikiveki
Ovde je od jutros baš zanimljivo...ima svega ...da se nasmeješ do suza i da se lepo naručkaš bureka njam,njam.Ja došla sa posla pre pola sata i odmah se dala u brzinuuser posted image spremam pasulj za ručak ,usput uključila mašinu,peglam i ispitujem ćeru šta su danas radili u školi.ja i ona tako svaki dan kada ona dođe iz škole a ja sa posla sređujemo utiskeuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 413
7.11.2014 15:28:35   
mirkam
U bre Vikii,ti kao da dolaziš sa odmora a ne sa posla.Svaka ti čast!
Nek sam svratila,nasmijala sam se do suza! Samo nek je veselo u kafani user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 414
7.11.2014 16:11:24   
jance
dobar dan. citao i meni mm preksinoc te bisere iz hitne pomoci, slozili smo se da moramo da kupimo tu knjigu obavezno
a sad me malo pardonirajte, pricacu malo sama sa sobom, al moram ovo daizbacim iz glave (ko u Hary Poteru, ono sito za misli, dobro bi mi sad doslo)

mm mi jutros, onako odma posle zvona saopstio da je polomio displej na mobilnom sinoc (seo je na telefon) tako da cu danas morati to da sredim nekako ja, a da se ne cujem sa njim. to mi je nocna mora, posto on UVEK ima neku zamerku na sta god ja uradim, pa sam vremenom naucila da mu iznesem plan, saslusam, gundjanje pa nastavim, cisto da bude obavesten. sad, to uglavnom znaci da cu ja da izigravam sekretaricu. odmah ujutru mi se prvo ucinilo da je Kika malko toplija i nervoznija nego obicno, ali nisam uspela da joj cestito izmerim temp pa sam odustala, kontam, da ima bilo kako povisenu temp, pokazao bi toplomer bilo sta. ovako je bilo 34.7 user posted image . rekla sam ovima u vrticu, i pravo da vam kazem ocekivala sam poziv, ali hvala Bogu nista. onda sam pokusala da inhaliram Ogija da se ne probudi, ali dzabe. nocu, dok je mrak, mi to i uspeva, ujutru izgleda ne. po naredjenju sam se onda dogovarala sa deverom da dodje da pomogne mm da odnesu neki krevet danas ( da kazem da je bilo bas mucno, mm nemoze sam, a svima vec muka da mu pomazu), dogovorila sam se okvirno, treba da ga nazove mm kad dodje. onda sam zvala prijatelja koji radi sa telefonima da vidim u koji servis da nosim i koliko ce nas to zadovoljstvo kostati. no, bice oko 60ojra, i prvo je bila frka sto nisu mogli naci deo, pa su onda nasli, ali ja vise nisam isla u grad, pa cu verovatno tek uvece odneti. onda je na red dosla ves masina. crknuta je vec mesec dana, pokusavali smo da nadjemo deo bezuspesno. zadnje se mm dogovorio da ce uzeti deo od onog coveka od kog smo kupili masinu (polovna masina marke koja u Srbiji nema svoje zastupnistvo), da bi ja nazvala juce, na taj broj koji nam je covek ostavio se javila neka bakica, koja blagoreceno pojma nema o cemu ja sad pricam. jedva sam joj objasnila o cemu se radi pa mi je rekla da nazovem danas. da samo kazem da je taj covek rekao da ima taj deo i da kosta 25ojra, samo da se javimo da se dogovorimo oko preuzimanja. nazovem ja danas, ponovo ona bakica, opet sve moram iz pocetka da objasnjavam, da bi mi na kraju rekla da tog dela nema, njeni su svi "preko" (verovatno u nemackoj) i nece ga biti jedno vreme, ona nezna kad ni koliko user posted image . i tako sam odustala od pokusavanja. nazovem jos jednog coveka, kod kog smo bili culi da mozda ima deo, on kaze da ima tu masinu, ali mora da uporedi taj deo, i da donesem. ja skontam da je taj deo vec mesec dana kod majstora koji je razmontirao masinu, da ga nije vratio! zovem tog majstora ceo dan, nedostpan je naravno. a pored svega toga inhaliram Ogija na 6 sati, posto ga je preksinoc gusilo, stalno ga slusam kako dise, gledam u grudni kos, kaslje opet, iskasljava slajm, pojma nemam dali je to dobro, znam da mora da izbaci slajm, ali nije dobro ni kad puno kaslje..... i sad cekam mm da se javi da odem po njega kolima, kako ce se javiti pojma nemam....

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 415
7.11.2014 20:13:28   
big mum
Samo da vam mahnem,slabo stižem da kuckam.Skontala sam da ništa ne mogu stići,ako sam ovde na RR onda je ili kuća u haosu ili moji bez ručka.Ako izvodim djecu napolje ostajem po 3-4h ,dođem kući hvatam se posla i ne stižem da se javim.
A baš mi faliteuser posted image
Kod mene ništa novo.
Uspjela sam da upratim da ima puno rođendana što dječijih što od odraslih i ovim putem im svima ČESTITAM user posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 416
7.11.2014 20:36:46   
big mum
Pročitajte kako provodim dane sve će vam biti jasno KLIKuser posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 417
7.11.2014 22:35:53   
Mala Elena
Ovde vedre teme a ja sam daleko od vedrog . Odoh da ne kvarim idilu, maloj merim T i jedva cekam da ova agonija prodje user posted image

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 418
7.11.2014 23:52:17   
mati
Jer se sabralo posleponocno drustvance?user posted image pije li se nesto?

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

Direktna veza do poruke: 419
8.11.2014 0:17:07   
jess021
Nema nikog u kafani, a petak vece...cccuser posted image
Sad cu da dovrsim ovu casu vina i odoh i ja u krevet, laku noc!!

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 420
8.11.2014 0:33:14   
Azra_
Mati, tu smo. Ja noću ne pijem. Samo jedem!user posted image

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 421
8.11.2014 0:46:15   
mati
Kako bre nema... Tu smo.
Azra dobrodosla u ove teme. Slabije pises po chat temama.user posted image
A naso i ko ce da ti kaze. Ja preko dana slabo. ali nocu kad ih sve uspavam sam tu.user posted image
I ja omandala parce torte onako s nogu.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 422
8.11.2014 1:01:56   
Azra_
Ma ne stižem... Ja samo ovo konkretno gde imam neto ˝pametno˝da izjavim!user posted image A i uveče kada sednem, dok isčitam sve, prođe vreme... Tortaaa!!!user posted image

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 423
8.11.2014 1:09:55   
vikiveki
Evo i mene malo u kafanu da navratim...svi spavaju pa ja došla do mojih pet minutauser posted image i sve će biti super dok glava ne počne da mi udara u tastaturu.Ja bih jednu kafu da me malo razbudiuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 424
8.11.2014 1:12:16   
Azra_
Ja moju popila, ali ne pomaže... Mislim da eurokrem uvek razbuđuje bolje od kafe! :-)

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here